bana vurdu

bir kaşık suda boğacak kadar sinir oldum ve tiksindim o edepsiz,saygısız heriften..kusura bakma içimden geçenler bu şekilde....

dediğim gibi uzman desteği al.uzmanınla görüş eşini terapilere nasıl ikna edebileceğini öğren.birlikte gitmeyi dene. kısa sürede sonuç bekleme o kadar sabretmişsin biraz daha sabredersin.terapilere birlikte gidip sonuç alınması gerektiği vakit geldiğinde değişiklik olmazsa yapcak bişey yoktur.bu şekilde evliliğini eşini yoluna koyan çok insan tanıyorum. eniştemde saygı duymazdı teyzeme teyzem evi terketti ankaraya bize geldi.geri dönerim ama doktora birlikte gitcez o şartla dedi gittiler ve faydasınıda gördüler çok şükür.

esim gitmezki ben gittim ilac verdi 3 tane.esim simdi bana delisin hastasin kafayi yedin rahatsizsin diyor birsuru hakaret soz iste ama o hep hakli o herseyi bilir

Ee ne yapmayı düşünüyorsunuz ? ASIL önemli olan bu..

esim gitmezki ben gittim ilac verdi 3 tane.esim simdi bana delisin hastasin kafayi yedin rahatsizsin diyor birsuru hakaret soz iste ama o hep hakli o herseyi bilir

kıyamam sana ya ne iç acıtıcı sözler...ilaçları kullan sen yine.git ailenin yanına o zaman gidişata bak.sessizce git bi akşam geldiğinde seni bulamasın evde boşluk hissetsin.tartısma tehdit etme gitcem bosancam diye sakın gitmeden önce.sessiz gitmen bişeyleri anlamasını sağlayabilir.kavga gürültü gidersen oh sessizlik der belki.senin için hayırlısı olsun...

ramazanda eve misafir cagirmis yemege neyse geldiler butungun orucluyum yemeklerin tadina tuzuna bakamadim haliyle bide oglum hep dibimde ilgi bekliyor cocuk agliyor vs zar zor yemekleri hazirladim. aksam herkesin icinde misafirlerin icinde bir bagirdi bu yemegin tuzu nerde diye akilsiz adam insan azicik dusunur degilmi kadinda oruclu bakamamis ne var sanki tuzluktan tuz atsan ama yok beni herkesin icinde kucuk dusurcek bu adamin huyu bu beni kucuk dusurmekten zevk aliyor

zaten oyle yapicam hicbisey soylemicem konusmicam sessizce evde olmadigi birgun bu hafta icinde gidicem ama once pazartesi bankaya gitmem lazim en gec carsamba gunu bu evden gitmis olucam. bu sefer annemleri ariyacak orda oldugumu ogrenincede ben aileme anlattiktan sonra olanlari beni haksiz duruma dusurmek icin yapmadigini soylemedigini kalmicak.

evde kactane sehpa kirdi sandalye kirdi cam esya vazo bardak tabak canak sayisini unuttum. ofkelenince bir canavar olusuyor karsimda cok korkuyorum cok

bosanicam bosanamasam bile annemlere gidicem birsure orda kalicam en azindan kafam rahat olunca bazi kararlari daha iyi verebilirim ailemin tepkisinede bakicam tabi

En dogru karar bu galiba... Sana baska secenek birakmadi onun sana yaptiklarini okudukca bir kasik suda bogasim geliyor...

Bu insana cinnet gecirtirir, ALLAH korusun!!!

Bundan sonra 4 elle ogluna ve hayata saril esinden fayda yok sana maalesef

cnm yha neden ezdiriyorsun kendini bir çok kadın var kulüpte kendi başıın çaresine bakan eşinin seni sevdiğini de açık konuşmak gerekirse sanmıyorum eşin o kadar eminki senin hiç bi zaman onu terketmeyeceğine sana vurma cesaretini bile kendinde bulabiliyor bence biran önce kurtulmaya bak psikolojini bile bozan biriyle bi ömür nasıl geçer tatlım yhaaa

Nasıl bir zihniyettir bu Okuyunca yazdıklarınızı elim ayağım titredi gece gece sinirden hala titriyorum YOK BÖYLE Bİ ZİHNİYET YOK ...............

aynen
nasıl düz mantıktır bu, nasıl bilmeden etmeden konuşmaktır

erkek ne kadar pislik yapsa da onu döven kadın gördünüz mü
güçlerini kullanıyorlar resmen istediklerini yaptırmak ve susturmak için
bu da köleliğin bir biçimi

köle etmeyin kendinizi

sizi dırdırcı buluyosa da yürüsün gitsin.

kadının dırdır etmesinden nefret ederim ama öküzleşmeyi kendine hak gören erkek kadar bunu savunan kişi de beni çileden çıkarır.

abim birkaç kez vurmuştu bana, çok zoruma gitmişti. hassasiyetim belki bu yüzden

ama sinirim feci bozuldu şu anda, feci

görmeseydim o yorumu ya. nasıl moralim bozuldu. ellerim karıncalanıyor sinirden resmen

evde kactane sehpa kirdi sandalye kirdi cam esya vazo bardak tabak canak sayisini unuttum. ofkelenince bir canavar olusuyor karsimda cok korkuyorum cok

bu mesajından sonra onunla evlilik terapistine gitme durumları falan filan hikaye...hiç uğraşma..kaç kurtul,boşan kesinlikle....

Son düzenleme:
hanzacım inan senin konunu okudukça aynını ben yaşıyormuşçasına irkiliyorum.
öncelikle şimdiye kadar susmanın hata olduğunu belirtmek isterim canım. çünkü insanlara ne bileyim yakınında bir arkadaşına kardeşine falan ufak tefek sorunları çıtlatmış olsaydın daha kolay olacaktı senin için. anlattığın kadarıyla eşin kendine öyle güzel bir vitrin oluşturmuş ki dışı seni içi beni yakar misali ona bakan insanlar ne kadar da mükemmel bir adam diye düşünüyor. tabi burada senin olayları hiç yansıtmayışının da payı büyük. aile içerisindeki sorunlar elbette içeride kalmalı bence bu çok doğru bir davranış, yani her olay anlatılmaz ama seninki farklı bir durum. çünkü anlattığına göre eşinin b anormal tavırları ilk değil...

senin de söylediğin gibi canım eşin ailene olayları farklı anlatabilir. en azından hiç bir şey yapamasa o da bana bağırıyor da çok saygısız da şeklinde savunbmalara geçerek yaptığı davranışda haklılığı olduğunu göstermeye çalışabilir. bu yüzden ailenle çok sakin konuş ve en önemlisi ne olursa olsun dayağın affedilir bir şey olmadığını anlamalarını sağla. her ne olursa olsun sana vurmaya hakkı yok. bu arada mutlaka ve mutlaka yarın bir doktora gidip rapor al. yani dudağının patladığını söylemiştin, şayet yara görünebilir durumdaysa hastane sana darp raporu verecektir. bu sana hem boşanma aşamasında hem de bence daha önemlisi eşin kendini savunurken ailenin karşısında somut bir belge olacaktır. ayrıca ailenle konuşurken bunca zaman sessiz kalmanın sebebini yuvanın içinde sorunlarını halletmek ve kimseyi üzmeyi istememek olduğunu özellikle belirt. ve tabi eşinin sana kimse sana inanmaz deyişini de. çünkü bence bu adam hiç bir şekilde sağlıklı düşünmüyor ve sırf hırsı ve inadı yüzünden, senden beklemediği bu tavır karşısında yeniden saldırıya geçip seni haksız duruma düşürmek için yalan bile söyleyecektir. böyle bir durumda ailen onun saçmaladığından emin olsun. son olarak da gerekirse ailenle beraber ramazanda sana önlerinde bağırdığı misaf,rleri dahi aramayı teklif et. o insanlar da eşinin sana olan tavrını görmüş. en azaından eşinin psikopatça tavırlarına şahit olan birilerinin varlığı güzel... böylece ailen de senin ne durumda olduğunu daha iyi anlayacaktır...

bizi habersiz bırakma canım. tüm gelişmeleri yaz. inan forum başında senin ne durumda olduğunu bilmek için bekliyorum. inşallah iişler bir an önce düzene girer. sevgiler...

ailenin hala sana inanmayacağını düşünüyorsun ozaman inandırmak zorundasın sana vurduğunda dudağım patladı demişştin illa ki izi kalır sen ailenin yanına gittiğinde..

mümkün olduğunca hemen ayrılmaya çalış oradan, belki bi süre aramaz etmez ama yoklugunu hissettiğinde belki hatasını anlar..

valla sana daha kötü bişey yapmasından korkuyorum o yaratığın..

bizi haberdar et gelişmelerden..

biçok arkadaşlar benim konumdan bilirler ..kısa bir süre evli kaldım ve eşimden hakaret dayak herşeyi gördüm çok şükür ki yol yakınken döndüm..bak canım bu adam hayatta değişmez 40 yaşında diyosun..bu tür erkeklerden çok varyaa sanki benim eşimi anlatoyosun..oda aynıı seninki gibi sürekli beni suçları kend haksız olsa bile..oda insanın psikolojisi bi hayli bozuyor..ilk başlarda kendi baya suçladım sonra Allah çok şükür gerçek yüzünü gördüm..bence sen bir an önce ailenle konuş snei anlıyacaklarını düşünüyorum..bu şeklide böle hastalıklı sağlıksın bi hayat geçmez...yaın bigün çocuğunda büyüyecek emin ol ozaman onun psikolojiside çok bozulacak..bir an önce kurtul bu adamdan canımm.RAbbim yar ve yardımcın olsun..

Bu toplumda hala bunu yazan kadın var,ne yapılabilir ki..
Erkekleri eğit,öğret,iyileştir ne olacak..
Bu arkadaş anne olacak erkek olan evladını nasıl yetiştirecek.
"Karın senin tersine giderse döv gebert haksız "diyecek.
Allah hepimizin yardımcısı olsun,Allah çocuklarımızı korusun..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…