- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
esim herzaman hakli olmak istiyor yani herzaman dogru yapan odur o ne derse o olmalidir.kadini asagi bir varlik gibi goruyor. sanki kadinin konusmaya hakki yok gibi. hatta hamileyken hep oglum olur insallah diyordu yani kiz olsa sevmiyecekmisin diyordum erkek evlat baska daha degerli diyordu .
ben ona tepkisiz kalmadigim zaman yani bagirip cagirdigim zaman karsilik verdigim zaman daha cok ustume geliyor bende susuyorum. ozellikle disarda insanlardan cok utaniyorum. o yuzden susuyorum.
birkere yine boyle disari cikmistik birsey begendim ev icin alalim dedim olmaz gerek yok dedi bende senin icin gereksizz olabilir ama bana lazim evin hanimi benim birakda istedigim gibi alayim dedim almadi disari cikar cikmaz elinde gazete vardi gazeteyi yuzume dogru firlatti etrafta birsuru insan nasil utandim nasil utandim anlatamam
dediğim gibi uzman desteği al.uzmanınla görüş eşini terapilere nasıl ikna edebileceğini öğren.birlikte gitmeyi dene. kısa sürede sonuç bekleme o kadar sabretmişsin biraz daha sabredersin.terapilere birlikte gidip sonuç alınması gerektiği vakit geldiğinde değişiklik olmazsa yapcak bişey yoktur.bu şekilde evliliğini eşini yoluna koyan çok insan tanıyorum. eniştemde saygı duymazdı teyzeme teyzem evi terketti ankaraya bize geldi.geri dönerim ama doktora birlikte gitcez o şartla dedi gittiler ve faydasınıda gördüler çok şükür.
Ee ne yapmayı düşünüyorsunuz ? ASIL önemli olan bu..
bosanicam bosanamasam bile annemlere gidicem birsure orda kalicam en azindan kafam rahat olunca bazi kararlari daha iyi verebilirim ailemin tepkisinede bakicam tabi
esim gitmezki ben gittim ilac verdi 3 tane.esim simdi bana delisin hastasin kafayi yedin rahatsizsin diyor birsuru hakaret soz iste ama o hep hakli o herseyi bilir
kıyamam sana ya ne iç acıtıcı sözler...ilaçları kullan sen yine.git ailenin yanına o zaman gidişata bak.sessizce git bi akşam geldiğinde seni bulamasın evde boşluk hissetsin.tartısma tehdit etme gitcem bosancam diye sakın gitmeden önce.sessiz gitmen bişeyleri anlamasını sağlayabilir.kavga gürültü gidersen oh sessizlik der belki.senin için hayırlısı olsun...
bosanicam bosanamasam bile annemlere gidicem birsure orda kalicam en azindan kafam rahat olunca bazi kararlari daha iyi verebilirim ailemin tepkisinede bakicam tabi
eski konularimi bilenler bilir esimle sorunlarim var
depresyondayim ilac aliyorum
bugun esimle yine disari ciktik alisveris merkezinde onu duymadim gel birseye bakalim diyormus hizlica yuruyup sinirlenip disari cikti pesinden gittim oglumda yanimizda herkesin icinde yine asagilamalar bagirmalar cagirmalar duymadim diyorum inanmiyor arabaya bindik kavgamiz buyudu o bana bagiriyor ben ona dedim " okumakla adam olunmuyor egitim cehaleti alir esseklik baki kalir dedim" agzima dogru birtane gecirdi dudagim patladi ilk kez bana vurdu canim yanmadi ama yuregim kanadi. sonra da herzaman ki gibi yine kendini savunmaya devam etti iste ben ona hakaret ediyormusum vs..ama onun soyledigi sozler hic dusunmuyor bana seni arzulamiyorum arzulamam icin sevmem lazim vs gibi birsuru sey soyluyor hergun hergun biktim artik duzelir diye bekliyorum duzelmez demi boyle adamlar duzelirmi ah bir ayrilabilsem.....
Nasıl bir zihniyettir bu Okuyunca yazdıklarınızı elim ayağım titredi gece gece sinirden hala titriyorum YOK BÖYLE Bİ ZİHNİYET YOK ...............
evde kactane sehpa kirdi sandalye kirdi cam esya vazo bardak tabak canak sayisini unuttum. ofkelenince bir canavar olusuyor karsimda cok korkuyorum cok
esim herzaman hakli olmak istiyor yani herzaman dogru yapan odur o ne derse o olmalidir.kadini asagi bir varlik gibi goruyor. sanki kadinin konusmaya hakki yok gibi. hatta hamileyken hep oglum olur insallah diyordu yani kiz olsa sevmiyecekmisin diyordum erkek evlat baska daha degerli diyordu .
ben ona tepkisiz kalmadigim zaman yani bagirip cagirdigim zaman karsilik verdigim zaman daha cok ustume geliyor bende susuyorum. ozellikle disarda insanlardan cok utaniyorum. o yuzden susuyorum.
birkere yine boyle disari cikmistik birsey begendim ev icin alalim dedim olmaz gerek yok dedi bende senin icin gereksizz olabilir ama bana lazim evin hanimi benim birakda istedigim gibi alayim dedim almadi disari cikar cikmaz elinde gazete vardi gazeteyi yuzume dogru firlatti etrafta birsuru insan nasil utandim nasil utandim anlatamam
gelin gelin tepeme gelin bakalım hep aynısını yapıyorsunuz yok dayak yok şiddet yok boşan bilmem ne kolay mı yuva yıkmak ya ne diyorsunuz siz klavye gerisinden ahkam kesmek kolay hanza yuvasını yıkınca siz mi arkasında duracaksınız bu gün hanza yarın sen dün ben kocasına sormak lazım birde bu bayanı neler yapıyor neler ediyor diye ŞİZ ŞİDDETİ HİÇ BİR ŞEKİLDE HAKLI BULMUYORSANIZ BENDE HİÇ BİR ŞEKİLDE EŞE HAKARETİ HAKLI BULMUYORUM kendimden biliyorum şiddet gören kadınların yüzde 90 haksızdır HAKSIZ kendinize gelin hayatınıza çeki düzen verin alah bizlere erkeklere göre iletişim üstünlüğü vermiş bunu kullanmak yerine erkekleşerek çene yarıştırıp hakaretler edersek ERKEK GİBİ TEPKİ ALIRIZ[/QUOTE
myko aslında size katılıyorum,pek çok kadın günümüzde eşitliği savunarak ,eşiyle hakaret edercesine konuşuyor ve sıradan bir şeymiş gibi bunu dile getiriyor, ama bilmiyorlarki erkek ve kadın asla eşit değildir ,vede olmayacak
size de yorumlarınızı yaparken birazdaha ılımlı olmanızı tavsiye ediyorum.
arkadaşlar siz günlük hayatta hanza yı tanımıyorsunuz nasıl bir kadındır,huyu suyu vs bilmiyorsunuz evlilikleri bu noktaya nasıl geldi bilmiyorsunuz,o halde yorumlarınızı yaparken bunu konuyuda da dikkate almanızı tavsiye ederim
ha şiddete gelince ne olursa olsun ben zannetmemki hiç bir insan onaylasın (oh iyi etmiş)desin diyende insan sayılmaz zaten
kendimden biliyorum şiddet gören kadınların yüzde 90 haksızdır HAKSIZ kendinize gelin hayatınıza çeki düzen verin alah bizlere erkeklere göre iletişim üstünlüğü vermiş bunu kullanmak yerine erkekleşerek çene yarıştırıp hakaretler edersek ERKEK GİBİ TEPKİ ALIRIZ[/QUOTE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?