canım hayırlı günler;
neler oldu dün gece eve geldi mi eşin, herhangi bir gelişme var mı
MERHABA
evet geldi ben oglumu yanima alip yatmistim yani yatiyor gibi gorundum oda bakti yanimda oglum var oturma odasindaki koltukta yatti sabah hic konusmadim odamdan cikmadim disari halen evde uyuyor uyaninca buyuk ihtimalle disari cikar gelip konusmaz bile hicbisey olmamis gibi davranir onun huyu bu
canim öncelikle cok gecmis olsun...
su anda esinle konusuyormusun , yanina gelip öür falan dilemedi , gece gelip sarilmadimi birsey yapmadimi icini rahat ettirrecek,,durum nasil onu sormak istedim...
birde esim ilk defa vurdu dedin , affedilecek birsey degil ama belki dun morali birsey cok bozuktu, erkekler bizler gibi degiller , cok cabuk parliyorlar cok cabuk sönüyorlar sonrada pisman oluyorlar,belki sana vurmasi affedilecek gibi degil ama acaba o ne düsünüyor belki ici icini yiyor, ...
sen kocani daha iyi taniyorsun , O COK KÖTÜ BIR INSAN MI ???
hemen herseyi koparmayi düsünme..bir arkadas yorumunda erkekleri degistiremezsiniz degismezler demis , hayir ben inanmiyorum hemde nasil degisiyorlar , mesele kadin bunu istesin yeterki..kadin kocasini cok seviyorsa ama kocada kadinini sevecek degismek mümkün, ben sinirli kocami ne kadar uysal bir adama cevirdim, bizde evliligimizin ilk zamanalri ne kavgalar ettik bana vurmadi ama gücünü kollarimi sikarak kullandi , tek yaptigi fiziksel sey bu oldu, o gunleri nasil atlattim biliyormusun , severek sevgi göstererek , adam biliyordu evde onu gercekten seven düsünen bir kadin oldugunu ,,benim degerimi cok iyi bilyior simdi,....kadinin elinde erkegi biraz aileye eve yönlendirmek ama tabiki bu her erkek icin gecerli degil,,sen kocani seviyormusun ? o iyi bir insanmi? sana sadikmi? caliskanmi? dürüstmü? evine isteyerek geliyor mu? bunlari düsün iyice..ve üzme kendini..ezik durma karsisinda.. kavga etsenizde hakaret etme..kücük düsürmeye calisma..birak o yapsin cezasini cekecek nasilsa..esler arasinda hakaret hic hos degil , özellikle kavga ettigin zaman dilini daha iyi hakim olacaksin, sözler geri alinmiyor.. dayaktan bahsetmiyorum bile ..o cok agir..
su anda esimle durum nasil sen onu söyle ben onu merak ettim en cok..birseyler yaptimi sana ?
kizlar az once esim uyandi odaya geldi dedi ben burda yaticam sen salona gec hic sesimi cikarmadan yuzune bile bakmadan gectim salona oda vurdu kafayi aldi yorgani yatti zibariyor . iste bakin boyle bir insan kendisi bencil sevgisiz duygusuz .
- nasıl evlendiniz siz bu kişiyle? görücü usulu mü?
- evlendiğinizde kaç yaşındaydınız?
- neden kendisine ona mecburmuşsunuz gibi hissettirdiniz?
- ailenizin yanına gidip durumu anlatsanız size sahip çıkmazlar mı neden onun bu tür şeyler yapacaklarına inanmazlar?
bu soruları çok merak ediyorum.. cevaplarsanız çok sevinirim
Uyandığında okuyup anlayacağı , içinin yanacağı şekilde bir not yazın ve başının ucuna koyun.
daha onceki kavgalarimizda bunuda denemistim benimle dalga gecti bidahada yapmadim.
Benim anlayamadığım daha öncede boyun sıkması v.s gibi bazı girişimleri olmuş diyorsunuz, peki tepkiniz ne oluyor ?
bisey olmuyor agliyorum bagiriyorum birakiyor kufur ediyor cekip gidiyor ben oyle kalakaliyorum kac gun depresif depresif dolaniyorum evde hicbir ise bakamiyorum.
Hep küs davranarak mı belli ediyorsunuz ? Barışmanız nasıl oluyor ?
evet hep küs kaliyorum sonra bisekild emecburen 1 hafta geciyor vs konusmaya gidiyorum ben oda zaten hic ozur felan dilemez beni dinlesen bunlar olmaz der ben yine susarim gecer derim oylece kalir barismis oluruz
Bu süre zarfında hizmetini görüyor musunuz ?
hayir yapmiyorum icimden gelmiyor hizmet etmek
Kısacası HADDINI bildirmeniz gerekmiyor mu?
nasil yapayim ne yapayim bende bunu istiyorum cok aci ceksin istiyorum benim aci cektigim gibi acisin yuregi kalbi istiyorum nasil olur
SİZİNLE ''GEÇ SALONA'' DİYE NASIL KONUŞUR.Hiç mi utanmıyor yaptığından ?
bu konusmasi iyi bile ...
Birde merak ettiğim size vurduğunda tepkiniz ne oldu ?
ortak bir arkadasimiz tanistirdi esimle bizi ama sonralari kendi kendimize gorustuk bulustuk tanistik .
evlendigimde 25 yasindaydim aramizda 10 yas var esimde su an 40 yasinda. ben herseyin yavas yavas olmasini istemistim uzun sure nisanli kalalim dedimsede esim hayirli islerde acele edilmeli dyerekten baska birsuru sebepden dolayi 6 ay icinde hem tanistik hem sozlendik hemde evlendik. aslinda o evrede bircok ofke kontrolsuzlugune sahit olmustum ama hic tahmin edemedim bana da boyle yapacagini yada gozume perde cekilmisti.birseyleri aslinda onceden gostermis ben gorememisim yada gormek istememisim.
bilemiyorum neden ona mecbur gibi hissediyorum ama dis dunyadan korkuyorum .git gellerim var ayrilirsam pismanlik duyarmiyim diyorum. kafamda bircok soru var.nasil netlestiricem bilmiyorum.
aileme durumu anlatsam once bosanmamdan yana olmazlar cunku esim onlarin yaninda o kadar beyfendi bir tarz takinir ki disardan melek diyorlar onun icin.ne kadar sansliymisim .hicbir yanlisi olmamistir onlarn yaninda. bana once duzelt diyecekler biliyorum eminim.bide kac yildir bisey anlatmamisim birden bire bunlari duyunca cok onemsemezler.esiminde ikna kabiliyeti cok iyidir. laf ustasidir kendisi yine beni saf disi birakicak onlara edebiyatini yapicak ben yine dusuncelerimle kalicam.
hanza telefonunun ses kaydını aç kocan kızdığı zamanlar, ailene onu dinletirsin
ki kimseye hiçbir şeyi kanıtlamak zorunda değilsin.
bu adamla evli kalma. düzelmez tabii ki.
dış dünyadan da korkma, en azından ailen olacaktır arkanda.
böyle kocam olsa dayak yiyeceğimi de bilsem 1 kez olsun şöyle hıncımı ala ala saçını kökünden çeker, bileğinin etini kopara kopara ısırırdım. ve boşanma davası açmaktan çekinmezdim
canim ben cep telefonum yok kullanmiyorum ev telefonu var birde esimin telefonu var
eski konularimi bilenler bilir esimle sorunlarim var
depresyondayim ilac aliyorum
bugun esimle yine disari ciktik alisveris merkezinde onu duymadim gel birseye bakalim diyormus hizlica yuruyup sinirlenip disari cikti pesinden gittim oglumda yanimizda herkesin icinde yine asagilamalar bagirmalar cagirmalar duymadim diyorum inanmiyor arabaya bindik kavgamiz buyudu o bana bagiriyor ben ona dedim " okumakla adam olunmuyor egitim cehaleti alir esseklik baki kalir dedim" agzima dogru birtane gecirdi dudagim patladi ilk kez bana vurdu canim yanmadi ama yuregim kanadi. sonra da herzaman ki gibi yine kendini savunmaya devam etti iste ben ona hakaret ediyormusum vs..ama onun soyledigi sozler hic dusunmuyor bana seni arzulamiyorum arzulamam icin sevmem lazim vs gibi birsuru sey soyluyor hergun hergun biktim artik duzelir diye bekliyorum duzelmez demi boyle adamlar duzelirmi ah bir ayrilabilsem.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?