bana vurdu

canım hayırlı günler;
neler oldu dün gece eve geldi mi eşin, herhangi bir gelişme var mı

MERHABA

evet geldi ben oglumu yanima alip yatmistim yani yatiyor gibi gorundum oda bakti yanimda oglum var oturma odasindaki koltukta yatti sabah hic konusmadim odamdan cikmadim disari halen evde uyuyor uyaninca buyuk ihtimalle disari cikar gelip konusmaz bile hicbisey olmamis gibi davranir onun huyu bu

Of of dun geceden bu yana aklimdasin... nasil biri bu yaaa gel bi esinin sacini oksa!!!!

Hic sizlamamis demek ki ici!!! sorsan hic pisman degildir!!!!!!

Suan esin karsimda olsa ona vurmak nasil oluyormus birini asaglamak ezmek nasil oluyormus gosterirdim

hayir esimle su an hicbisey konusmadik halen uyuyor gelip konusmasinida beklemiyorum zaten.
bana bu ilk vurmasi ama daha onceleride birkac kez bogazimi cenemi kolumu sykmisligi var yani bunlarada yeltendi.
o cok kotu bir insan mi??bilmem belkide cok kotu belkide degil ama beni sevmedigine eminim artik. aramizda yine bir tartisma cikmisti ve bana bu sozleri soylemisti kendisi seni sevmiyorum sevmiyorum arzulamiyorum bile seven insan arzular demisti bu sozleri duymak cok agirima gitti.zaten 5 yillik evliligim boyunca seni seviyorum bile dememistir kendiliginden aklina gelip. hep benim hatirlatmalarimla bazi seyler dondu bu evlilikte.o cok odun vurdumduymaz bir insan.evet kocami seviyorum ama yaptigi davranislar artik sevgimin de ustunde . dayanamiyorum bu sevgi saplanti beni gunden gune mahvediyor yavas yavas oluyorum heryerim icten ice kaniyor bilmiyorum sevgi mi bu.

bana karsi gozumle bir aldatmisligini gormedim bu konuda sadik diyebilirim.durustluk konusunda cok durust degildir.caliskanmi evet asiri caliskan is hastasi mukemmelliyetci takintili biridir.
tamam ben sustum alttan almaya calistim hepsini yaptim bunlarin ama insanlarin icinde herzaman aynisini yapiyor duzelmiyor ben boyleyim diyor nasil duzelteyeim ki ben bu adami .

kizlar az once esim uyandi odaya geldi dedi ben burda yaticam sen salona gec hic sesimi cikarmadan yuzune bile bakmadan gectim salona oda vurdu kafayi aldi yorgani yatti zibariyor . iste bakin boyle bir insan kendisi bencil sevgisiz duygusuz .

kizlar az once esim uyandi odaya geldi dedi ben burda yaticam sen salona gec hic sesimi cikarmadan yuzune bile bakmadan gectim salona oda vurdu kafayi aldi yorgani yatti zibariyor . iste bakin boyle bir insan kendisi bencil sevgisiz duygusuz .

- nasıl evlendiniz siz bu kişiyle? görücü usulu mü?
- evlendiğinizde kaç yaşındaydınız?
- neden kendisine ona mecburmuşsunuz gibi hissettirdiniz?
- ailenizin yanına gidip durumu anlatsanız size sahip çıkmazlar mı neden onun bu tür şeyler yapacaklarına inanmazlar?

bu soruları çok merak ediyorum.. cevaplarsanız çok sevinirim

merhaba, öncelikle çok geçmiş olsun.

yorumların tamamını okumadım, içim el vermiyor böyle şeyleri okumaya.
sadece naçizane bir şey söylemek istiyorum.
annem hiç şiddet yaşamadı ama sevgi eksikliği ve iletişim kopukluğu, sözlü şiddet nedeniyle umursamaz, mutsuz, umutsuz, kendisine de çevresine de yararsız bir kadın oldu çıktı. bu tabii ki onun suçu değildi. şartlar uygun olmadığı için devam etti, katlandı, alttan aldı. ama olan kendisine oldu.

durumunun ne kadar zor olduğunu tam olarak anlayamam yaşamadığım için ama önümde bir örnek var, neler olabileceğini biliyorum.
kendini dinlemelisin. mutlu musun eşinle değil misin? evliliğinizin eksileri artıları neler bunları gözden geçir bence. ayrılırsam iyice bunalıma girerim diye de düşünme. elbette zorluk çekeceksindir ama yeni hayatında attığın her güzel adım özgüvenini daha da artıracaktır. senin hayatın. en çok kendini düşünmelisin. umarım her şey çok güzel olur. buna sen de inan ve her şeyin daha güzel olması için elinden ne geliyorsa yap derim. sevgiler..

kafayıı yicemmm yaaa, ablacığımm bunları okudukça bu yaşadıklarını kendim yaşamışş gibi içim acıyor.
Ben evlenmekten korkuyorum böyle şeyleri gördükçe..

Senin en büyük destekçin ailen unutma! şimdiden annene anlatmaya başla, sen çok değerli kalbi güzel bir insansın.. boşanınca dimdik ayakta kalırsın ama o kendisine senin gibi katlanacak bir kadın daha bulumazz ortada kalır.
Sense o güzel yüreğinle mutlu yaşarsınn.. sakın kendini ezdirme, muhattap olma yaa, o nasıl rahatsa zıbarıp yatıyorsa onun kadar duyarsız ol..
al parasını çoçuğunla dışarı çık gez, kendine bir şeyler al..

ortak bir arkadasimiz tanistirdi esimle bizi ama sonralari kendi kendimize gorustuk bulustuk tanistik .
evlendigimde 25 yasindaydim aramizda 10 yas var esimde su an 40 yasinda. ben herseyin yavas yavas olmasini istemistim uzun sure nisanli kalalim dedimsede esim hayirli islerde acele edilmeli dyerekten baska birsuru sebepden dolayi 6 ay icinde hem tanistik hem sozlendik hemde evlendik. aslinda o evrede bircok ofke kontrolsuzlugune sahit olmustum ama hic tahmin edemedim bana da boyle yapacagini yada gozume perde cekilmisti.birseyleri aslinda onceden gostermis ben gorememisim yada gormek istememisim.
bilemiyorum neden ona mecbur gibi hissediyorum ama dis dunyadan korkuyorum .git gellerim var ayrilirsam pismanlik duyarmiyim diyorum. kafamda bircok soru var.nasil netlestiricem bilmiyorum.
aileme durumu anlatsam once bosanmamdan yana olmazlar cunku esim onlarin yaninda o kadar beyfendi bir tarz takinir ki disardan melek diyorlar onun icin.ne kadar sansliymisim .hicbir yanlisi olmamistir onlarn yaninda. bana once duzelt diyecekler biliyorum eminim.bide kac yildir bisey anlatmamisim birden bire bunlari duyunca cok onemsemezler.esiminde ikna kabiliyeti cok iyidir. laf ustasidir kendisi yine beni saf disi birakicak onlara edebiyatini yapicak ben yine dusuncelerimle kalicam.

Son düzenleme:
Uyandığında okuyup anlayacağı , içinin yanacağı şekilde bir not yazın ve başının ucuna koyun.

Benim anlayamadığım daha öncede boyun sıkması v.s gibi bazı girişimleri olmuş diyorsunuz, peki tepkiniz ne oluyor ?

Hep küs davranarak mı belli ediyorsunuz ? Barışmanız nasıl oluyor ?

Bu süre zarfında hizmetini görüyor musunuz ?

Kısacası HADDINI bildirmeniz gerekmiyor mu?

SİZİNLE ''GEÇ SALONA'' DİYE NASIL KONUŞUR.Hiç mi utanmıyor yaptığından ?

Birde merak ettiğim size vurduğunda tepkiniz ne oldu ?

Ne zevk aliyorki bu adam boyle yapmakdan aklim almiyoooooor!!!!

Madem seni istemiyor ailenede yansitsin gercek yuzunu neden ikili oynuyor amaci ne?

Canim bak dunyaya bir kez geliyoruz gecmise donmek imkansiz sonrada bu gencligini cok ararsin...

Bir kac sene daha cektin varsayalim yasin kirka yaklasacak o zamanda bu yastan sonra ayrilsam neye yarar diye dusuneceksin...

Dun geceden bu yana hop kalkiyor hop oturuyorum! Onca konu geldi gecti hic biri beni bu kadar sinir etmedi...

Senin ruh halini dusunemiyorum bile!!!

agladim sustum hic konusmadim o araba surdu tabi arada ya adam olcaksin adam olcaksin sozumu dinliceksin diye bagirip durdu...

hanza telefonunun ses kaydını aç kocan kızdığı zamanlar, ailene onu dinletirsin
ki kimseye hiçbir şeyi kanıtlamak zorunda değilsin.

bu adamla evli kalma. düzelmez tabii ki.

dış dünyadan da korkma, en azından ailen olacaktır arkanda.

böyle kocam olsa dayak yiyeceğimi de bilsem 1 kez olsun şöyle hıncımı ala ala saçını kökünden çeker, bileğinin etini kopara kopara ısırırdım. ve boşanma davası açmaktan çekinmezdim

bence herşeyden önce kendinize güvenmeniz gerekiyor.. evlendiğiniz adam sizin kendinize olan güveninizi silmiş süpürmüş resmen..

Ailenize bir adım atarak yaşadıklarınızı anlatmaya başlayın, herşeyi bir anda değil yavaş yavaş olanları anlatmanızda fayda var..

ilk defa size vurduğunuzu söylüyorsunuz üzülerek söylüyorum malesef ben devamının geleceğini düşünüyorum..
ciddi bir şiddetle karşılaştığınızda ki şiddettin her türlüsü ciddidir ailenizin yanınıza gittiğinizde siz ne oldu bi anda demezler..
aileniz size sahip çıkacaktır diye umud ediyorum..

10 aylık bir cocugunuz var önceki konunuzu okudum vicdansız bir annemiyim diye sormuşsunuz sizin psikolojinizden kaynaklı olarak cocugunuza öyle davrandığınızı düşünüyorum 5 yıllık evlilik yeni bir evliliktir bunları yaşıyor olmanız hiç iyi değil..

eşinizle sinirlendiği zaman zıtlaşmamaya çalışın anladığım kadarıyla inatçı birisi.. öfkesi geçtiği zaman oturun konuşun ısrarlı bi şekilde konuşmak isteyin..

biliyorum zor bir durumdasınız ama dünya eşinizin etrafında dönmüyor o olmazsa yaşayamazsınız gibi hissetmeyin..

biz sadece sizi motive edebiliriz size çözümler üretebiliriz ama siz bunları hayata geçirmezseniz bunların hiç bir anlamı kalmıyor..

lütfen ailenizle konuşun, durumunuz hakkında bilgi sahibi olsunlar

hanzacım,ailen sana destek olursa yanlarına git ve kurtul bu adamdan Allah aşkına..her okuduğumda geriliyorum seni düşündükçe.....kendine ve yavruna yeni bir hayat çiz..sana hiç sevgisi,saygısı kalmamış bu adam ne sana koca olabilir ne de çocuğuna baba....

canim ben cep telefonum yok kullanmiyorum ev telefonu var birde esimin telefonu var

Hadsizlik yapıp birde adam olacaksın diyor..İnanın sizin tepkisizliğiniz, ağlamaktan başka birşey yapmayıp tıpış tıpış tekrar o adamın soluk aldığı yerde yaşamınıza devam etmeniz ona bu gücü veriyor.

Boşanmak boşanmamak sizin insiyatifinizde.Buradan birşey diyemiyorum ama en azından tepkinizi ortaya koyun, haddini bildirin.

BU BANA YAPTIPIN HAKSIZLIK VE BEN BUNU KABUL ETMIYORUM.BIR DAHA BANA VURURSAN TUM DUNYAYI UYANDIRIRIM.MEDYAYA BILE BAŞVURURUM.POLISE GIDERIM V.S DEYIN. Ya ne bıleyım birşeyler yapın.

Ha bunları dediğinizde yine belki dayak yersiniz ama en azından bu sefer polise gidip sonrada darp raporu almayı ihmal etmezsiniz..

SESİNİZİ DUYURUN.SUSMAYIN.

senin önceki konularını biliyorum.rahatlamaya ihtiyacın var huzura ihtiyacın var.. psikolojik destek almayı düşünüyodun naptın o konuyu.belki doğru kararı o şekilde verebilirsin.aileyi tekrar düzene sokmayı yada bitirmeyi kafanda netleştirebilirsin bi uzman sayesinde. istemeden aynı evde kalmak yada isteyipte aile olmayı başaramamak yada çekip gidipte onun yanında olmayı istemek..ikilemlerde kalcaksın kafan karışcak iyice.uzmandan destek alıp herşeyi kafanda netleştirdiğinde çekip gitsen bile şöylemii olsaydı böylemi olsaydı soru işaretlerin olmaz...

Son düzenleme:
canim ben cep telefonum yok kullanmiyorum ev telefonu var birde esimin telefonu var

kamera, teyp, ses kayıt cihazı. ne olursa. bir şekilde yapabilirsin bunu.

kesinlikle birsenin dediği gibi darp raporu al ve bu adamı çekme daha fazla. ruh hastası işte.

bence karısına dayak atan adamların birçoğu hayatta eziklikler yaşayan,bir baltaya sap olamamış; bu yüzden karılarının üzerinde güç göstererek kendilerini tatmin etmeye çalışan tipler.

bence beklemekle hata yapıyorsun.. çocuğun varmış,onun sana ihtiyacı var, bu adam seni yer bitirir..
annemden biliyrum.. bizim için ayrılmadı amaa kendisi çok yıprandı,hastalandı.. bunu kendine yapmamalısın bence.

esim herzaman hakli olmak istiyor yani herzaman dogru yapan odur o ne derse o olmalidir.kadini asagi bir varlik gibi goruyor. sanki kadinin konusmaya hakki yok gibi. hatta hamileyken hep oglum olur insallah diyordu yani kiz olsa sevmiyecekmisin diyordum erkek evlat baska daha degerli diyordu .

ben ona tepkisiz kalmadigim zaman yani bagirip cagirdigim zaman karsilik verdigim zaman daha cok ustume geliyor bende susuyorum. ozellikle disarda insanlardan cok utaniyorum. o yuzden susuyorum.
birkere yine boyle disari cikmistik birsey begendim ev icin alalim dedim olmaz gerek yok dedi bende senin icin gereksizz olabilir ama bana lazim evin hanimi benim birakda istedigim gibi alayim dedim almadi disari cikar cikmaz elinde gazete vardi gazeteyi yuzume dogru firlatti etrafta birsuru insan nasil utandim nasil utandim anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…