- 2 Mayıs 2015
- 909
- 393
- 53
- Konu Sahibi Munevvergul
-
Ya dikkat ediyorum da düşüncelerini sürekli bağırırcasina. . insanın yüzüne carpa çarpa söylüyorsun ..Bu doğru bir yaklasm değil. .sen bana da aynini yapıyordun. .yapma. ..kirici olma..Bu insanlar keyfinden yazmıyor. .sakinlikle söyle dile getir düşüncelerini. .yapamayacaksan da sus. .sus.Biz ne diyoruz sen ne diyosun, hayattan ümidi kestin vay bee, kilo aldın hayat çok berbat...Allahın gücüne gidecek sana öyle bir dert verecek ki bugünlerini arayacaksın, hiç korkmuyo musun bundan, bu şükürsüzlük niye?
Kilo verilir ne var yani, güvenemeyip sanki ertesi gün evleneceksin ha, gez toz Eğlen kafan sarmazsa ayrıl, cidden artık makul sınırları aştın
Ya dikkat ediyorum da düşüncelerini sürekli bağırırcasina. . insanın yüzüne carpa çarpa söylüyorsun ..Bu doğru bir yaklasm değil. .sen bana da aynini yapıyordun. .yapma. ..kirici olma..Bu insanlar keyfinden yazmıyor. .sakinlikle söyle dile getir düşüncelerini. .yapamayacaksan da sus. .sus.
Ya dikkat ediyorum da düşüncelerini sürekli bağırırcasina. . insanın yüzüne carpa çarpa söylüyorsun ..Bu doğru bir yaklasm değil. .sen bana da aynini yapıyordun. .yapma. ..kirici olma..Bu insanlar keyfinden yazmıyor. .sakinlikle söyle dile getir düşüncelerini. .yapamayacaksan da sus. .sus.
Merhaba;
Şu an 28 yaşındayım. 3 yıl önce boşandım. Eski eşim geçen yıl evlendi. Benimse karşıma hiç kimse çıkmadı. Çok genç yaşta büyük sıkıntılar yaşadım. Depresyona girdim hala tedavim sürüyor. İyi bir işim var ve çocuğum yok. Fakat içimdeki acı bir türlü dinmedi. Hayatım mahvoldu kilo aldım, gecelerce ağladım hala daha ağlıyorum.
Işin daha kötüsü artık Allah a inanmıyorum sanırım. Bugün yetmezmiş gibi eski eşimle karısını yanyana gördüm. Alt üst oldum. Neden ben? Ben tüm bu sıkıntıları yaşarken o musmutlu? Ben gerçekten yaşamaktan yoruldum Ne olur bana yardım edin
İnsanın Allah tan başka sığınacak kimsesi yok biliyorum ama yaşadığım acılar bazen dayanılmaz hale geliyor Biraz önce ekşi sözlükte boşanmış bir kadınla evlenmek diye bir başlık vardı okudum ve o kadar üzüldümki oturup ağladım Sanki boşanmış kadının bulaşıcı bir hastalığı var gibi. Ben hep böyle yalnız mı kalacağım diye soruyorum kendime. Artık kimseye de güvenim kalmadı
ben hayatımda parmakla sayılı arkadaşlık teklifi aldım.Arkadaşlar sağolun cevaplarınız için. Her günüm bu kadar kötü değil ama genel olarak hayattan ümidimi kestim. Bu da kilo almama sebep oldu. Kendimi güzel bulurum, çevremdekilerde öyle söyler ama şimdi kilo aldım bu da moralimi çok bozuyor Eskiden çok fazla arkadaşlık teklifi alırdım. Hala arkadaşlarım yine öyle de sen demiyorsun diyorlar. Ama şimdi çok nadir onlara da ben güvenemiyorum Bu yüzden de hayatımın mahvolduğunu düşünüyorum Ömrümün sonuna kadar yalnız kalma düşüncesi beni üzüyor
Ya arkadaslik teklifi tabiki onun albenisini gosterirben hayatımda parmakla sayılı arkadaşlık teklifi aldım.
oturup ağlamalı mıyım:)
yapmayın lütfen ne ben çirkinim ne siz
arkadaşlık teklifi de bence sizin albeninizi göstermez her şey kader kısmet
Ben toplum yüzünden bu halde olduğumu düşünüyorum. Çünkü insanların bakış açısı farklı
Ayrıca ben eski eşimi değil onun bana yaptıklarını unutamadım
Evet dogru bu iflah olmaz toplumun sucu. Ancak toplumun bizim icin degismesi imkansiz, cok buyuk insiyatif alinmasi gerekiyor, ve yillar alacak bir surec. O yuzden tavsiyem su olabilir. Turkiye'den kacin. Turkiye akli basinda kadinlari sevmiyor. Her zaman diyorum bu durumdaki hanimlara. Turkiyenin batisindaki ulkelerden erkek arkadas edinmeye bakin, burada gorecek bir sey yok.Ben toplum yüzünden bu halde olduğumu düşünüyorum. Çünkü insanların bakış açısı farklı
İmtihan dünyasındayız. Herkesin kendince derdi var. Sizinki de buymuş demek ki. Bol bol dua edin içiniz ferahlar. Allah iyi insanları çıkarır inşallah karşınıza. Ee hadi ama gülün birazMerhaba;
Şu an 28 yaşındayım. 3 yıl önce boşandım. Eski eşim geçen yıl evlendi. Benimse karşıma hiç kimse çıkmadı. Çok genç yaşta büyük sıkıntılar yaşadım. Depresyona girdim hala tedavim sürüyor. İyi bir işim var ve çocuğum yok. Fakat içimdeki acı bir türlü dinmedi. Hayatım mahvoldu kilo aldım, gecelerce ağladım hala daha ağlıyorum.
Işin daha kötüsü artık Allah a inanmıyorum sanırım. Bugün yetmezmiş gibi eski eşimle karısını yanyana gördüm. Alt üst oldum. Neden ben? Ben tüm bu sıkıntıları yaşarken o musmutlu? Ben gerçekten yaşamaktan yoruldum Ne olur bana yardım edin
İnsanın Allah tan başka sığınacak kimsesi yok biliyorum ama yaşadığım acılar bazen dayanılmaz hale geliyor Biraz önce ekşi sözlükte boşanmış bir kadınla evlenmek diye bir başlık vardı okudum ve o kadar üzüldümki oturup ağladım Sanki boşanmış kadının bulaşıcı bir hastalığı var gibi. Ben hep böyle yalnız mı kalacağım diye soruyorum kendime. Artık kimseye de güvenim kalmadı
Ben toplum yüzünden bu halde olduğumu düşünüyorum. Çünkü insanların bakış açısı farklı
Ekşi ye takilirsan öyle düşünmen normal. Kaldi ki oraya yazanlar Turk Erkeğinin yuzde kaçı? Mesela orada Türk kızları içinde bir sürü şey yaziliyor ama Türk kizlariyla evlenen bir sürü erkek var. Anlatabildim sanırım? Diğer meseleye gelince; zamanin ne getirecegini kimse bilemez. Bak burada boşanip yeniden evlenen ve mutlu olan bir sürü bayan var. Hiç umutsuz olma.Merhaba;
Ayyyyy spa dedinnnn masaj dedinnnn beni benden aldin gece gece.Kendini bir an önce topla güzellik salonuna git spa ya git masaj yaptır saçını başını değiştir hemen diyete gir kilonu ver eskiye dön dimdik durmaya başla .
sen bezgin gibi duruyorsun anlatımından sen güçlü ol ki karşına yeni insanlar çıkabilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?