Bana yapılanların cezası verilmedi İçim acıyor...

Ya dikkat ediyorum da düşüncelerini sürekli bağırırcasina. . insanın yüzüne carpa çarpa söylüyorsun ..Bu doğru bir yaklasm değil. .sen bana da aynini yapıyordun. .yapma. ..kirici olma..Bu insanlar keyfinden yazmıyor. .sakinlikle söyle dile getir düşüncelerini. .yapamayacaksan da sus. .sus.

dayımın eski karısı dayımı aldattı o kdr ileri gitmişlerki dayımın çocuğu o öbür adama baba diyomuş (çocuk 2 yaşında filandı)

kadın davul zurna evlendi çocuğu annesine bıraktı çocuk anneannesiyle yaşıyo

düşüncelerinin ne kadar saçma olduğunu gör işte

ben sizin çok kıskanç olduğunuzu düşünüyorum bu yuzden bu kadar kendinizi parçalamışsınız o evlendi ben evlenmedim o mutlu ben mutsuzum hatta evlendiği kadın hiç evlenmemiş diyip kendinizi bi de o kadınla kıyaslamışsınızdır

ne biliyonuz belki adam ondan da boşanacak belki mutlu filan değiller o yuzden kendi hayatınla haşır neşir ol

3 senedir uzulduğun şey bu olmamalı

üzüntüyle -------takıntı ÇOK FARKLI ŞEYLER

aradan 3 yıl geçmiş, adam seni unutmuş, başkasını sevmiş evlenmiş, sen hala oturup ağlıyorsun. Allah sana bir iyilik yapmış farkında değilsin. onları görmenin bir anlamı var! neden mesajı anlamak istemiyorsun. Allah bırak diyor artık, yoluna bak diyor. sense inancımı yitiriyorum diyorsun. kendine gel ve farket artık mesajları.

İnan en doğru yaklaşım bu,ben bu kızın evliliğini de boşanma sürecini de sonrasını da biliyorum 5 senedir forumdayım kendini savunur gerek görse

Gayet doğru bir yaklaşım.
Münevverin canım cicim allahlarından bulsunlar vs şeklinde pışpışlanmaya değil setçe sarsılıp kendine getirilmeye ihtiyacı var.
Hayatından koskoca 3 yılı vahlanarak ziyan etti yazık değil mi bunca zamana?

Son düzenleme:

Daha çok gencsiniz sizin yasitlarinizdan daha hic evlenmemis olanlar var.
Zor bir durum ben görsem bende yediremezdim ama buda sizin sinaviniz demekki. Allaha isyan ederek aglayarak kilo alarak kendinize zarar verirsiniz.spora gidin allahtan güzel şeyler isteyin vakti gelince size en güzelini verecektir sabrinizdan dolayi inşallah. Eski kocanizla neden ayrildiniz bilmiyorum ama emin olun eğer sucu çoksa yeni evliliğinde de mutsuz olmaya mahkumdur.

neden mutlu olamıyorsun söyleyeyım; geçmişten çıkmıyorsun ki önüne bakasın
cezayı sen mutluyken alır, eger sana haksızlık yapıldıysa!
boşanmış kadın muhabbetını de geç. hangi devırde yaşıyoruz! herkes önce kendı eşiğine baksın. salla geç insanları.
1 konusur 2 konusurlar
sonra gündem başkası olur.. elalemle yaşarsan kendıne edersin.

Hemen kalk ve kendine gel silkelen...

Ne oluyor ne munasebet bir erkek o mu ac gozlerini ve dik dur. Once hemen zayiflama kuafor yenilenme ve sosyal fobiler hemen hemennnnnn

Sakin Yuce Allaha isyan etme sakinn. O her seyin en iyisini bilir. Her serde bir hayir her hayirda bir sey olur bilemezsin ...

Hemen tovbe et kardesin hemen dua et ve yalvar yakar Allah affedicidir. Icin yandigindan boyle dersin isyan etme guzel kardesim. Hem bilemezsin karsina temiz iyi biri cikacak ve cok mutly olacaksin. Ve sakin unutma Allah sevdigim kullarima dert veririm bana daha cok dua etsinler etsinlerki o guzel dualarindan haberdar olalim. Sakin kardesim sakinn

Eski esine gelince bosverrrr amann gecti gitti kiminle evlenirse evlensin o onun hayati. Hemen zayifla hemen kuafor sac bas bakim alasi

Hemen cevre genislet ve yeni insanlarla tanis Rabbim sana en hayirlisini gondercek ins ve cok mutlu olacaksin kardesim

Rabbim yar ve yardimcin olsun.

ben hayatımda parmakla sayılı arkadaşlık teklifi aldım.
oturup ağlamalı mıyım:)
yapmayın lütfen ne ben çirkinim ne siz
arkadaşlık teklifi de bence sizin albeninizi göstermez her şey kader kısmet

ben hayatımda parmakla sayılı arkadaşlık teklifi aldım.
oturup ağlamalı mıyım:)
yapmayın lütfen ne ben çirkinim ne siz
arkadaşlık teklifi de bence sizin albeninizi göstermez her şey kader kısmet
Ya arkadaslik teklifi tabiki onun albenisini gosterir
Begenilmeyen biri olsaydi teklif almazdi diye dusunuyorum

Ben toplum yüzünden bu halde olduğumu düşünüyorum. Çünkü insanların bakış açısı farklı
Ayrıca ben eski eşimi değil onun bana yaptıklarını unutamadım

Ben toplum yüzünden bu halde olduğumu düşünüyorum. Çünkü insanların bakış açısı farklı

Toplum neden bu kadar umurunuzda ? Anlaşamamışsın boşanmışsın . Siz sadece kadınların toplumsal bakış açısının etkilerinde sanıyorsunuz galiba . Benim yeğenim boşandı . Ailesi yeniden evlenmesi için adeta boşandığı günden itibaren tekrar evlenmesini istedi .

Son düzenleme:
Evet dogru bu iflah olmaz toplumun sucu. Ancak toplumun bizim icin degismesi imkansiz, cok buyuk insiyatif alinmasi gerekiyor, ve yillar alacak bir surec. O yuzden tavsiyem su olabilir. Turkiye'den kacin. Turkiye akli basinda kadinlari sevmiyor. Her zaman diyorum bu durumdaki hanimlara. Turkiyenin batisindaki ulkelerden erkek arkadas edinmeye bakin, burada gorecek bir sey yok.

İmtihan dünyasındayız. Herkesin kendince derdi var. Sizinki de buymuş demek ki. Bol bol dua edin içiniz ferahlar. Allah iyi insanları çıkarır inşallah karşınıza. Ee hadi ama gülün biraz Acısıyla tatlısıyla direnmek lazım hayata.

Madem bu kadar hırslısın adam tut dövdür(ciddiyim). Her şeyi Allahtan bekleme kendi cezanı kendin kes.

Ya lutfen hanimlar su bol bol dua edin, kaderinizi kismetinizi bekleyin turu mesajlar ATMAYIN artik.
Ya bu kadar cozumden uzak, gercekten uzak bir tavsiye olabilir mi.
Boyle belkemiksiz bir tavirla biz kadinlar bu sorunlari cozebilir miyiz, bir degisiklik olabilir mi erkeklerin tavirlarinda.
OLMAZ.
O yuzden lutfen akilci tavsiyelerde bulunun. Kadercilik veya aciziyetin bir seye yaramadigo 21. yuzyilda yasiyoruz. Eger degisiklik istiyorsak pasif aciz kurban modundan cikmali bilinclenmeliyiz. Algi degisikligi yaratmaliyiz.
Ne olur... biraz gri maddeyi calistirsak iyi olur degil mi?

O
Ekşi ye takilirsan öyle düşünmen normal. Kaldi ki oraya yazanlar Turk Erkeğinin yuzde kaçı? Mesela orada Türk kızları içinde bir sürü şey yaziliyor ama Türk kizlariyla evlenen bir sürü erkek var. Anlatabildim sanırım? Diğer meseleye gelince; zamanin ne getirecegini kimse bilemez. Bak burada boşanip yeniden evlenen ve mutlu olan bir sürü bayan var. Hiç umutsuz olma. CuteMom bu konuya bir bakar misin?

Ayyyyy spa dedinnnn masaj dedinnnn beni benden aldin gece gece. Yarin gidiyorum hemen;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…