Bana yapılanların cezası verilmedi İçim acıyor...

İnsanın Allah tan başka sığınacak kimsesi yok biliyorum ama yaşadığım acılar bazen dayanılmaz hale geliyor Biraz önce ekşi sözlükte boşanmış bir kadınla evlenmek diye bir başlık vardı okudum ve o kadar üzüldümki oturup ağladım Sanki boşanmış kadının bulaşıcı bir hastalığı var gibi. Ben hep böyle yalnız mı kalacağım diye soruyorum kendime. Artık kimseye de güvenim kalmadı

Destek alin derim su veya bu sebepten bosandiniz karsi taraf yoluna devam etmis sizinde olayi unutup yolunuza devam etmeniz gerekiyor; ilk bosanan aldatilan genc yasta bosanan siz degilsiniz. Isiniz varmis cocugunuzda yokmus sizden kat kat beter durumda olanlar var inancimi kaybettim dememk cok agir bir laf. Etrafiniza dunyaya bir bakin bakalim basina gercekten felaket gelenler inancini mi kaybediyor yoksa daha cok inancina mi siginiyor ? Etrafinizda olanlara bir bakin ve hayatinizda dert ettiginz seylerin ve kisilerin ne kadar kucuk kaldigini fark edeceksiniz siz dusundukce buyutmussunuz buyuttukce kendinize acimis hayattan basiniza gelenlerden nefret etmissiniz.
Destek alin ve en onemlisi gerceklerle yuzlesin silkinin, bakin insanmarin ulkesinde savaslar var ailelerini cpcuklarini kaybediyorlar, bizim ulkemizde savas var hergun aci haberlerle gune basliyoruz...
Buda benim sinavimmis deyip silkelenip yolunuza devam etmelisiniz cunku insanlar nelere gogus gerip devam edebiliyorlar. Ayni sehirdeyseniz tasinin gormekten rahatsiz oluyorsaniz, is degistirebiliyorsani ordan gocun gidin. Degistiremiyorsaniz da once kendinize bir ceki duzen verin hayatiniza yeni amaclar katin henuz cok gencsiniz bu sekilde mahvoldum demek icin. Onunuzde koskoca bir omur var hayatiniza girip cikan biri icin geri kalan hayatinizi mahvetmeyin. Evlenmek kadar bosanmakta insan icin bunu bir son olarak gormeyin.
Inanin..

hep diyorum ekşi sözlüğe bakmayın. oraya kalsa hepimiz çirkin kezban insanlarız. oradakiler de çok iyidir eminim. sinirim depreşti :) canım bak ikinci üçüncü evliliğini yapan kaç bayan var dimi. ama sen kendini bıraktıkça olmaz. yapman gereken birincisi diyet ve spora yazılarak fazla kiloları vermek. ikinci sevdiğin kursa yazılıp güzel zaman harcamak. üçüncüsü kız arkadaş çevreni arttırmak ve onlarla bol bol vakit geçirmek. hayat bitmedi. çok gençsin. hatta ben yerinde olsam yabancı dizileri de izlerim.örn: s.x and the city gibi böyle bayan arkadaş gruplu birbirleriyle vakit geçiren ilişkiler üzerine diziler. yanlış yapıyosun bu durum depresyona götürür.normalde bu kadar uzun yorum hayatta yazmam kıymetini bil :)

" ben neden evlenemedim?"diyemi soruyosun.
Iste tamda su yazdiklarin yuzunden.
Senin kendine bi hayrin yokki; evlenipte coluk cocuga karisip onlara hayrin olsun.
Boyle devam ettikce evleneniyceksin zaten.
Buda aslinda guzel bisy.
Cunku Allah seni ikinci bi kotu evlilikten koruyor. Ikinci yanlis baslayis seni en dibe cokturur. Bir evlilik bile seni boyle yikmisken.
Farkina varip kendine ceki duzen versen keske.

Yahu millet çocuğu varken ikinci evliliğini davullu zurnalı yapıyo, o kadınların özelliği ne? Kendini ona layık görmeleri kendilerini eziklememeleri, 3 sene oldu el insaf yani insan ölüm acısına alışıyo, iyiki boşandım pişman değilim de diyorsun, eee daha ne, adam kanser olsa sürünse sevinecek misin boşanıp sana mı gelsin ne yapsın, sana yapılanların bedeli ne olursa ödenmiş olacak

Yan yana görmekle anladın mı hemen mutlu olduklarını?
O kadın evde ne yaşıyor nereden biliyorsun?

Yaa benle eşimi de dışardan bakan çok mutlu sanıyor ama gel bana sor anlatayım içimi..

Sana bir sır vereyim, yıllarca bu hataya düşmüş biri olarak.

Dünyadaki en büyük acılar sende zannetme.

İnan çok büyük dertler var hayatta Allah bunu unutturacak kadar büyüğünü vermesin.

1 yıldır ilaç kullanıyorum. Daha iyiydim son zamanlarda ama bugün gördüğüm tablo beni çok sarstı yaşadım mı öldüm mü anlayamadım.

İyi olmak için ne yaptın Münevver?
Allah aşkına söyle, 3 yıldır psikoloğa gidip hapları içmekten başka ne yaptın?

Seninle hemen hemen aynı dönemde evlendik bu sebepten evli olduğun zamanlardan
beri canlı canlı tüm konularını seninle yaşadım.

Ve sen hayata bakışını değiştirmedikçe o ilaçları alsan da psikoloğa gitsen de boş.

En zoru başardın, attın başından sana bir parça değer vermeyen adamı.
Bitti, gitti. Çok iyi bir işin var maddi sorunun yok.

O kazandığın para olsa çoğu insan için bu dönemi atlatmak çok kolay olur biliyor musun?
Beş kuruşsuz, işsiz, güçsüz yaşayanlar var bunları.

Herkese hayat kolay da bir sana zor mu sanıyorsun?

Çalış, ye, iç, gez yaşa, aileni yaşat.
Yurt dışına çık.

Harca, giy, çıkar, tek derdin iyileşmek olsun.

Bu dünyadan vazgeçtim demek ne demek.

Sen kendinden vazgeçersen kime ne hayrın olur, seni kim düşünür?

Derdi yok çatır çatır yazıyor diye düşünüyorsan da aç oku konularımı bir bir.

Sinirleniyorum senin kendine ettiğin şu kötülüğe.

Ceza veren biri mi var?

Hanfendi cok dogal bir degisim yasamissiniz. (erkeklere hizmet eden ve kurgusu yapilmis) hayatla uyum yikilinca bosluga dusmussunuz. Kendinize ozgu bir hayat olusturmaniz icin onunuze her turlu (maddi manevi ) engel koyulmus gercek bir dunyayla karsi karsiyasiniz. Elbette herkese olan guveninizi yitirirsiniz. her sey kadinin aleyhine isleyecek sekilde organize edilmis.
kendinize bir yol cizin ve asla sucluluk hissetmeyin. kendinizi gelistirin. kendinizi kendi mutlulugunuza adayin. burada yazan sizi ulastiginiz kararlardan uzaklastiracak sacma yorumlara aldirmayin. gorunmeyen otoriteden medet umarak yasayamaz. Insanin kendi ozguveni ve enerjisi mutluluga goturur.

Son düzenleme:

Ekşi sözlükte yazılanlar için mi ağladınız ? İyi .

aynaya bak ve erkek gözüyle kendini değerlendir. erkek olsan sen kendine aşık olurmusun

Bence eksisozlukte yazan anti kadin soylevler toplumun kadin algisinin su anda ne yonde oldugu ile alakali.
Oyle curumus kokmus birtoplum dusunun ki kiz cocuklari alinip satiliyor, zorla evlendiriliyor, tecavuz ve cinayetle hayatlari son buluyor. Bu daha bir kiz cocugunun hayatinin baslangici. Siz bir de yetiskin kadinlara olan igrenc tavirlara bakin. Onlari cahil birakan, eve hapseden ve her turlu bagimsiz karar alma istegini engelleyen cok hain bir duzen goreceksiniz. Eger duzene uyar ve erkeklerin ihtiyacini saglar basinizi one egerseniz sizi koruma altina alirlar. Yoksa siz bu sistemin dusmani ilan edilirsiniz, adiniz feministe veya seks iscisine cikarilir. Boyle bir klostrofobik bir duzende mutlu olmak icin savas vermeniz gerekiyor. Bu savas sirasinda sadece kendinize odaklanin. Belli hedefler belirleyin ve onlara ulasinca yeni hedefler belirleyin. Sizi ancak oyle bir bakis acisi kurtarir. Kendiniz bir sekilde bu sistemin disinda isleyebilecek hale getirin. Problem sizde degil bu vahsi saldirgan bencil erkek duzeninde.

Neden bir bamyalinin gozunden bakmak zorunda?

Bakmayadabilir ama kendi beyanı bunlar, ben artık dulum hiçbir erkek beni istemez evlenemem bi daha vs vs,böyle bi kadına elbette erkek gözüyle bakması önerilir çünkü erkek istiyo hayatında

Senin bu bamya söyleminin temeline inelim bi ara, bu 3.denk gelişim, boyu değil işlevi klişesine girmicem ona ben de inanmıyorum ama hepsi bamya değil bunu bil

anlaşılan arkadaşa hep bamyalar denk gelmiş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…