- 21 Temmuz 2012
- 933
- 264
- 323
- Konu Sahibi Munevvergul
-
Merhaba;
Şu an 28 yaşındayım. 3 yıl önce boşandım. Eski eşim geçen yıl evlendi. Benimse karşıma hiç kimse çıkmadı. Çok genç yaşta büyük sıkıntılar yaşadım. Depresyona girdim hala tedavim sürüyor. İyi bir işim var ve çocuğum yok. Fakat içimdeki acı bir türlü dinmedi. Hayatım mahvoldu kilo aldım, gecelerce ağladım hala daha ağlıyorum.
Işin daha kötüsü artık Allah a inanmıyorum sanırım. Bugün yetmezmiş gibi eski eşimle karısını yanyana gördüm. Alt üst oldum. Neden ben? Ben tüm bu sıkıntıları yaşarken o musmutlu? Ben gerçekten yaşamaktan yoruldum Ne olur bana yardım edin
hep diyorum ekşi sözlüğe bakmayın. oraya kalsa hepimiz çirkin kezban insanlarız. oradakiler de çok iyidir eminim. sinirim depreşti :) canım bak ikinci üçüncü evliliğini yapan kaç bayan var dimi. ama sen kendini bıraktıkça olmaz. yapman gereken birincisi diyet ve spora yazılarak fazla kiloları vermek. ikinci sevdiğin kursa yazılıp güzel zaman harcamak. üçüncüsü kız arkadaş çevreni arttırmak ve onlarla bol bol vakit geçirmek. hayat bitmedi. çok gençsin. hatta ben yerinde olsam yabancı dizileri de izlerim.örn: s.x and the city gibi böyle bayan arkadaş gruplu birbirleriyle vakit geçiren ilişkiler üzerine diziler. yanlış yapıyosun bu durum depresyona götürür.normalde bu kadar uzun yorum hayatta yazmam kıymetini bil :)İnsanın Allah tan başka sığınacak kimsesi yok biliyorum ama yaşadığım acılar bazen dayanılmaz hale geliyor Biraz önce ekşi sözlükte boşanmış bir kadınla evlenmek diye bir başlık vardı okudum ve o kadar üzüldümki oturup ağladım Sanki boşanmış kadının bulaşıcı bir hastalığı var gibi. Ben hep böyle yalnız mı kalacağım diye soruyorum kendime. Artık kimseye de güvenim kalmadı
1 yıldır ilaç kullanıyorum. Daha iyiydim son zamanlarda ama bugün gördüğüm tablo beni çok sarstıyaşadım mı öldüm mü anlayamadım.
Ceza veren biri mi var?Münevver yeter artık ya kendine neler ettin böyle. Gençsin güzelsin nedir bu gam keder.
Her konun eski eşim evlendi sokayım eski eşine tövbe tövbe yine banlanıcam......B.kun tekiydi, koluna takan kadının da aklına turrrrrrp sıkayım. Çöpünü konteynırdan çıkarıp alan insanlara verdiğin tepkinin aynısını vermelisin bu kadar. Cazip mal olaydı çöpe atmazdın zaten, çöpünü geip alsalar onun da mı arkasından ağlicaksın????
Yeter artık neyse ne boşandıysan da salla geç hayatına bak artık. gençsin paran işin de var eeeeeee daha ne? Senin yerinde olmak isteyen binlerce kadın var bu ne karamsarlık kızım???
Güzel elbiseler al, yeni parfüm al, açık havada spor yap açıl, arkadaşlarınla gez, çağır arkadaşlarını eve dedikodu yap..3 yıldır hep aynı konu, 1 mg ilerlemedi hayatın çünkü senin kafa ilerlemedi. Kendine gel artık.
Merhaba;
Şu an 28 yaşındayım. 3 yıl önce boşandım. Eski eşim geçen yıl evlendi. Benimse karşıma hiç kimse çıkmadı. Çok genç yaşta büyük sıkıntılar yaşadım. Depresyona girdim hala tedavim sürüyor. İyi bir işim var ve çocuğum yok. Fakat içimdeki acı bir türlü dinmedi. Hayatım mahvoldu kilo aldım, gecelerce ağladım hala daha ağlıyorum.
Işin daha kötüsü artık Allah a inanmıyorum sanırım. Bugün yetmezmiş gibi eski eşimle karısını yanyana gördüm. Alt üst oldum. Neden ben? Ben tüm bu sıkıntıları yaşarken o musmutlu? Ben gerçekten yaşamaktan yoruldum Ne olur bana yardım edin
İnsanın Allah tan başka sığınacak kimsesi yok biliyorum ama yaşadığım acılar bazen dayanılmaz hale geliyor Biraz önce ekşi sözlükte boşanmış bir kadınla evlenmek diye bir başlık vardı okudum ve o kadar üzüldümki oturup ağladım Sanki boşanmış kadının bulaşıcı bir hastalığı var gibi. Ben hep böyle yalnız mı kalacağım diye soruyorum kendime. Artık kimseye de güvenim kalmadı
İnsanın Allah tan başka sığınacak kimsesi yok biliyorum ama yaşadığım acılar bazen dayanılmaz hale geliyor Biraz önce ekşi sözlükte boşanmış bir kadınla evlenmek diye bir başlık vardı okudum ve o kadar üzüldümki oturup ağladım Sanki boşanmış kadının bulaşıcı bir hastalığı var gibi. Ben hep böyle yalnız mı kalacağım diye soruyorum kendime. Artık kimseye de güvenim kalmadı
aynaya bak ve erkek gözüyle kendini değerlendir. erkek olsan sen kendine aşık olurmusunMerhaba;
Neden bir bamyalinin gozunden bakmak zorunda?aynaya bak ve erkek gözüyle kendini değerlendir. erkek olsan sen kendine aşık olurmusun
canım ben seninle konuşmak istemiyorum çünkü amacın sadece polemik yaratıp kavga etmek...Neden bir bamyalinin gozunden bakmak zorunda?
Neden bir bamyalinin gozunden bakmak zorunda?
anlaşılan arkadaşa hep bamyalar denk gelmiş:)Bakmayadabilir ama kendi beyanı bunlar, ben artık dulum hiçbir erkek beni istemez evlenemem bi daha vs vs,böyle bi kadına elbette erkek gözüyle bakması önerilir çünkü erkek istiyo hayatında
Senin bu bamya söyleminin temeline inelim bi ara, bu 3.denk gelişim, boyu değil işlevi klişesine girmicem ona ben de inanmıyorum ama hepsi bamya değil bunu bil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?