Bana yapılanların cezası verilmedi İçim acıyor...

Hayır yani bamyada bamya, 25 cm olsa gözünden bakmaya değer mi olacak o erkek, Penis boyuna göre değerli erkek ırkı, ya da düşüncelerinin önemi Penis boyuyla doğru orantılı mı

12 sayfa boyunca birsürü insan birsürü şey yazmış.

ilaç vs alıyorsunuz.
işiniz var.
Kendinize yetecek gücünüz var.

siz 3 yıl içinde kendiniz için ne yaptınız? bunu bize yazın.

olay kişinin bamyalı olup olması değil empati yapmak bence zaten
arkadaşım sen de neden boşanmış olmaya takmışsın böyle. birçok evlilik bitiyor artık, birçok kadın boşanıyor eşinden. önemli olan toplumun seni nasıl etiketlediği değil senin kendini nasıl görüp çevrene nasıl tanıttığın. sen kendine değer ver, bundan sonra hayatına giren erkek kadın herkes sana saygı duyar ve sever.
ayrılık psikolojik olarak kolay bir durum değil zaten ama senin kendin için güçlü olup devam etmen gerekiyor hayatına. geçmişin için ne kendini ne de başkalarını da suçlama ayrıca. artık suçlu arama olmuş bitmiş. olduğu gibi kabul et.

onların mutlu olduğu ne malumki
ikincisi kendinizi topladıkça doğru kişi gelmez gelse de siz bu yıkık depresif halinizle hrşeyi mahvedersiniz
unutmayın herşeyin zamanı var hazır olduğunuzda olacaktır inşallah
duayı ihmal etmeyin
inanç meselenize takılmadım çünkü o da serzeniş kaynaklı bir söylem hissediliyor..Allah yardımcınız olsun..

Arkadaşlar sağolun cevaplarınız için. Her günüm bu kadar kötü değil ama genel olarak hayattan ümidimi kestim. Bu da kilo almama sebep oldu. Kendimi güzel bulurum, çevremdekilerde öyle söyler ama şimdi kilo aldım bu da moralimi çok bozuyor Eskiden çok fazla arkadaşlık teklifi alırdım. Hala arkadaşlarım yine öyle de sen demiyorsun diyorlar. Ama şimdi çok nadir onlara da ben güvenemiyorum Bu yüzden de hayatımın mahvolduğunu düşünüyorum Ömrümün sonuna kadar yalnız kalma düşüncesi beni üzüyor

Biz ne diyoruz sen ne diyosun, hayattan ümidi kestin vay bee, kilo aldın hayat çok berbat...Allahın gücüne gidecek sana öyle bir dert verecek ki bugünlerini arayacaksın, hiç korkmuyo musun bundan, bu şükürsüzlük niye?

Kilo verilir ne var yani, güvenemeyip sanki ertesi gün evleneceksin ha, gez toz Eğlen kafan sarmazsa ayrıl, cidden artık makul sınırları aştın

Ozguveniniz kirilmis. Tamir etmek cok uzun vakit alacak. Ama bunu sizden baska kimse yapamaz. Iyilesmek istiyorsaniz once kendinzi inandirin, sonra hemen bir ozguven yukseltme plani yapip icraata baslamak gerekiyor.

Bamya mevzusu nedir? Biri aydınlatsin beni hayrına

3 yildir baska bir erkekle gorusmedin mi?

Ya ben anlamadim bisey. Bende bosandim bir bucuk sene oldu, 28 yasindayim. Her gün gül gül aciyorum, kurtulduguma sükrediyorum.
Cevremdekiler ilk basta bir gecmis olsun diyecek gibi oldular, sonra baktilar gecmis olsunluk bir hal yok, bosadigim adama aciyorlar. Iyi birsey olsaydi, bosamazdim öyle degilmi.
Insanin hersey kendi elinde, kendine acirsan, insanlar bunu hisseder, ve yaklasmazlar dogal olarak. Kiloluda olsan, bir kadini özgüven kadar hic birsey cekici kilmaz. Kendine güven, kendine bir sans ver.
Geziyorum egleniyorum, tek problemim evlilige bir daha cesaret edemiyor olmam. Ama pozitif düsünürsek hersey güzel olur inan bana.
Bu arada yasadiklarim beni Allaha dahada yakinlastirdi.

Sen hep böyle yalnız kalmayacaksın, sen senin için hayırlısı olanı bulacaksın :) Allah'a inanmak konusuna gelirsek, insanlar hep kötü zamanlar geçirdikleri zaman Allah'a isyan ederler neden ben diye.. Fakat sonra iyi günler gelince şükrederler. İyi günler gelecek,sonuçta aynı olayı yaşayan kaç bin insan var düşünsene. Kimsenin mutsuzluktan öldüğü görülmedi :)

başka insanların mutsuzluğuna bağlamışsın kendi mutluluğunu...
bence çok yanlış bir noktadasın.
psikolojik bir danışmanla görüşmende yararlı olacaktır.

28 yaş yahu hayata yeni başlama yaşınız.hatta 30 da daha makul kararlar alırsınız .yarın ne getirir nerden biliyorsunuz sihirli küreniz mi var?

Ekşi sözlükte yazılanlara bakarak hayatı kendinize zindan mı edeceksiniz?önüne gelen yazar orda.kadınları aşağılayacak yer arıyorlar.Allahtan azda olsa adam akıllı kadın varda sahip çıkıyor hemcinslerine.zaten hemen başka başlık açılıyor" dul kadınla evlenmek" te kadınlar yerildiyse "dul erkekle evlenmek "diye sizin söylemek istedikleriniz dile geliyor.sizde yazın.

Burda nice acı çekerek veya çok zor boşanan bayanlar vardı şimdi çok güzel toparlandı veya toparlanıyor.içlerinde kendine verdiği değeri çok takdir ettiğim var benimde.

Başkalarının mutluluğunu boş verin.Ölümlü dünya kendi hayatınıza bakın.Spora başlayın veya diyet yapın .bu beden de emanet iyi bakın.

Allah'a cok sukur sagligim yerinde diyecegine oho.. Birgun onkolojiye git hastalari gor anlarsin demek istedigimi. Kendinden utanirsin. Yalnizligin keyfini cikar, isin var, ailen yaninda, elin ayagin tutuyor. Kiloyu verirsin, birgun yeniden sever sevilirsin. Yazik bu gecen zamanina. 20li yaslarin sonundasin gez, dolas, sinemaya git, bilmedigin yerleri kesfet, haftasonu sehir disina cik. Kiymetini bilmiyorsun.

Canim sıkıldığında, biraz saçmalık okuyayim dedigimde aciyorum ben orayi ya. Ciddiye alip agliyorsun bir de. Ben kendi inandiklarim ve tecrubelerim disinda yazilan seyleri sadece okuyorum. Kafamda kusku yoksa kimse beni aksine inandiramaz. Demek ki sen de kendini eksik goruyorsun bosandigin icin.
Ilahi Munevver ya eksi sozluk okuyup aglayan ilk insan olarak tarihe gececeksin.

Aslında üzüldüğüm nokta toplumun hastalıklı ve ikiyüzlü bakış açısı. Bir kadın öldürüldüğünde herkes sosyal medya profillerini karartıyor ama bir kadının boşanma nedeninin şiddet ya da farklı problemler olduğunu düşünemiyor. Kısa yoldan boşanmış kadınları hastalıklı bir bakış açısı ile silip atıyor. Ne kadar başkalarının düşünceleri önemli değil desekte, bu toplumda yaşadığımız sürece başkalarının düşüncelerinin de önemli olduğu düşüncesindeyim. Tabiki herkesi dikkate almıyorum ama genel algı malesef bu yönde. Bir suçum olmadığı halde bu hale itilmek de beni üzüyor

Toplum 1 günde değişmeyeceğine göre sen daha çok 3 yıl geçireceksin böyle, 28 31 34 37 40...Gençlik gidiyor sen hep böyle kalırım zannediyosun sanırım

Canım bulunduğun durumda olup evlenen arkadaslarım oldu eski hayatlarına bakıp gülüyorlar şimdi.Sen niye bu kadar sıkıldın biliyormusun eşini mutlu gördüün diye.Bırak ne yapıyorsa yapsın sen mutlu sanıyorsun belki gercekte öyle değil,emin ol bekarlar daha mutlu.Şimdi yine onunla sıkıntıyla uğrasa bilirdin ,ikinciye de evlenirsin daha yasın küçük .umutlu ol mutlu ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…