Bana yapılanların cezası verilmedi İçim acıyor...

Güzel bir birlikteliği olsa öyle iyi ve haxır olur ki..etki tepki..

Allah aşkına bu adamı tanımadan önce yaşayabiliyo muydunuz siz?
Yoksa bi gün karşılaşacağınızı bilerek mi yaşıyordunuz?
Kenidnize bunu yapmaya hakkınız var mı o yokken nasıl nefes aldıysanız aynı şekilde devam edin
Bir o yok bü dünyada kendinize gelin değerinizi anlayın
Yarın bi gün yeniden aşık olduğunuzda veya olmadan da eşki eşinizi unuttuğunuzda ne kadar boşa üzüldüğünüzü düşünüp hayıflanacaksınız değer mi lütfen ya

kendine ceki duzen ver. sana yapilanlarin ahini sen bekledigin zaman almaz zaten rabbim herseyin zamani var. kimsenin yaptigi yanina kalmiyor. Kilo ver, kendine bak. bosanmissin bitmis sen adamin aklinda degilsin, o niye senin aklina gelip seni uzuyor!

Kolay olanı seçmişsiniz. İsyan, kendini aşağılama, saplantı, nefret, intikam, acının dibine vurma ve daha bir ton şey... Alt tarafı boşandınız yahu. İnsanlar evlat acısına bile dayanıp yaşamaya devam edebiliyorlar. Çıkın artık şu "acıların kadını" rolünden!!!

İnanç insanın içinden gelen birşey. Ama daha büyük acılar yaşarken inananan insanlar var hala. Evet herkesin derdi kendine büyük. Ama 28 yaş geç değil. Çocuğunuz yok ki olsa birde nasıl olurdu onu düşünün. Evet evlat çok büyük bir nimet ama evlat varken dert keder de çoğalıyor kötü evlilik veya boşanmada. Birde düşün eski eşin gibi olup cocugunu her tatil bayram vs de o eve o kadına göndermek zorunda olan anneler var.

Dünyada insanlar tek tip değil. Senin o sözlük te okuduğun insanların kızları da aynı duruma düşebilir birgün bunu hiç hesaba katmayan. Insanlığını unutan varlıklar bunlar.

Ama şunu da unutma kadın erkek farketmez boşanmış biri ile bekar biri iki bekarın evliliğinden daha çok sorun ile karşılaşır. Kimi bu sorunu aşamaz kimi cokta iyi devam ettirir evliliğini benin böyle tanıdığım var hemde 4 çift var. kadının ikinci adamın ilk evliliği yıllardır evliler ve çocukları var. Yani olmayacak bir şey değil. Hatta bir adam kadından8 yaş falan küçük. Evet problem yaşıyor lar ama iki ilk evlilik yapan çift te yaşıyor problem.

Hayata bukadar karamsar bakma. Geçmişi silip yoluna bakmaz bunu bir eziklik olarak görür sen kendi geleceğini kendin yok edersin. Bak benki çok geniş bir çevreye sahip olan biri olmama ma rağmen4 çift diyorum sen düşün. Orda burda yazılanlara bakma.

benim bi arkadaşimn eski kocasi evlenmiş daha boşandiktan bi yıl sora...
çocuk yoktu.. feystee görmüştüm kız gelniliği giymiş düğünde yapmışlar..
arkadaşim mi..
ohooo bekarlığın tadini çikariyor çok mutlu...
biliyodu eski eşini evlendiği 5 sene flört sora 1 yıl evli kal boşan...
şimdi onun umrunda bile degil. keyfini yaşiyor.

Bilmiyorum arkadaşlar her geçen gün daha da batıyorum en dibe
boşanmanın ilk bir yılında ki travmalar normalde(yani olmaması daha normal olur tabi de)..üç yılda bunu aşamaman anormal bence.....neden bu kadar uzun sürdü yani hayatına birileri girip hayalkırıklığına mı uğrattı?sanki sitemin eski eşine değilde ne bileyim hayatına tam anlamıyla giremeyenlere gibi.....24 yaşımda, gençliğimin baharında, bir çocukla baba evine döndüm ,33 yaşımdada ikinci evliliğimi yaptım... neredeyse 10 güzel sene.....şimdi keşke erken olsaydı diyorum ama kısmet işte.....çalışıyorsan bu kadar yoğunlaşmaman lazım bu konuya.....yani çalışmıyorsanda hemen bir iş bul en güzel ilaç....

Tek boşanan sen degilsin. Ve sen niye eski eşini takip ediyorsun ki? Mutlu veya değil sanane ne yaparsa yapsın. Sen kendi hayatına yoluna bak. Senin problemin kendine değer vermiyor olman. Onları takip edip dert etmekten kendi hayatina kendine bakmayi unutmussun. Aldigin kiloları geri ver ve bir zahmet kendini sev

Ben artık bu dünyadan vazgeçtim. Öbürü de şüpheli...

ya ben anlamıyorum. bizim köyde ne çilelerle boşanan kadınlar var şiddetin alasını görmüş ve mutlular. bu mutluluk işi sana kalmış. elinde bir bebekle boşansan daha mı iyi olurdu. hastalıkla sınansan daha mı iyi olurdu? 21. yuzyılda çalışan boşanmış bir kadınsın. niye bu kadar abartıyorsun ya. yarın birgün başına daha kötü bir şey gelecek diye korkuyorum.

8yıldır görmediğim eski eşimi geçen işyerimde gördüm..Bekliyordım birgün gelmesini.Görmek istiyordum değişmiş mi...
On dk bir kendimi kötü hissettim...Dört-beş yıl önce evlendiğini kızı olduğunu geçen yıl öğrenmiştim.Ozaman da bir iki gün etkisinde kalmıştım..Neden;Çünkü çok zaman geçti ve ben üstne iki kişiyi sevdim..Başka birini sevmek unutturuyor ençok...

Ama arıza kalmadı mı kaldı bu acıların.Depresyon gibi.Daha iyi olmak isterdim...Aslında ondan sonrakilern mıtlulukla sonuçlanmasını ve yaşamın bana borcunu ödemesini isterdim...Alacağını alamamak gibi birşey..

Münevver yaşın çok genç bak ben kaç oldum...Daha çok şansın var çocuğun yok üstelik.Hiç evlenmemiş biri dahi olur bakarsın seni sever..Ama sen kilo ver bakımlı ol.Güçlü ol..Biri olursa da bul beni sana tüyolar verecem...Allaha inancını kaybetme...Hem dünyanı hem ahireti. Kaybetmiş olursun...Bak sana bir dua önerim var...sad suresi 41.ayet hergün yirmibir defa kırkgün oku.Ben başladım..Sıkıntı depresyon için..
BİR DE ayetel kürsü 313defa her dilek için..kenzül arş duasını oku sık sık..Ben de bunları yapacam çok etkiliymiş...Ben de çok yapamıyorum ama yaptığımda çok huzurlu oluyorum...Bak isyan edersen daha beterleriyle karşılaşırsın...İmtihanı kay etme...

Depresyonla mücadele et.iyi bir dr bul
.bBen de tıp fak.doçent bulmsyı düşünüyorum..Depresyonun en kötü özelliği kendini kaldırıp tedavisini dahi düzgün yaptıramıyorsun.ihmalkarlık,rastgele yaşama..Hayatına yön veremyorsun..Birileri yönlerdirsin birşey söylesin istiyorsun küçük şeyler bile olsa..
Kilo için bol yürüyüş az yemek ve bel korsesi çıtçıtlı suwen marka tavsiye ederim.Az yemeni sağlıyor.ilaç ise ef..r kilo yapmıyor pek.
Bir de özgüven için bol tatil..senin yaz tatilin var çok şanslısın..işyerin nasıl bilmiyorım benim bol dedikodu bol rekabet bol stres...Olumsuz etkiliyor işyerim beni.Kadınlar birbirini desteklemeli bence.Bu durumları kolay atlatmak için..Ama toplum da çelme takıyor aksine.

.yurtdışı turu öneririm....Düşünürsen tavsye veririm ...

Başka tavsiye varsa beklerim arkadaşlar...ne kendinizi iyi hissettiriyor..ayıplayıp kenara çeklmek değil..nasıl yapıyorsunz iyi hissetmeyi.
DEPRESYON çok kötü birşey.beyninizden mutsuzluk akıyor resmen...ilaç takviye artı tavsiyeleriniz..olumlu tutumlar..desteklenme...

Çok teşekkür ederim Tulipa. Umarım en kısa zamanda sana da acılarını unutturacak biri karşına çıkar. Yazdıkların bana iyi geldi.

İnşirah suresini de hergün yedi kez oku..Sekiz cümlelik kısa bir sure.Yapsam ben de kendimi kaldırıp...Halbuki yaptığımda huzur buluyorum...

Insani uzen bosanmak degil aslinda.. insani en cok uzen bence karsindaki insani bir baskasiyla mutlu gormek.. hayallerin bir baskasina hediye edilmis sanki... Ben bosandim dahada mahkeme tazminat vs davalarindan kurtulamadim.. O yapti yapacagini ama olan yine kadinlara oluyo bee.. gucluyuz ayakta duruyorue durmasina ama cidden bosanmis olan kadinlara bakis acisi hic iyi degil... Ama onlarin bakis acilarina gorede yasarsak ohoooo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…