Bütün ailesinin içinde olma sebebim daha öncesinde çok sık görüşüyor olmamiz hani dünür gibi değilde aile dostu gibi hâlâ eltimle arkadaştık ama ne olduysa bozuldu sürekli bir arada kalacağız aynı apartmanda biliyorum böyle yaşayan çok insan var ama işte daha önceden yaşadığım korkular beni endişelendiriyorAilenizde her bulduğunuzla yüzük takmasın ya biraz beklesin yangından mal mı kaçırıyorlar
Elti görümce vs bunlarla niye bu kadar muhattab oluyorsun resmi ol sana laf söyleyemezler zaten daha evlenmeden bütğn sülalesinin içindesin
Diğer görümcelerim bana nisanliyken şiddet uyguladılar onlar iki kız kardeşti bugün yalnız kaldığımızda itip kalktılar karşılık verdim tabi ailemedenisanlimada söyledim nişanlım pek yorum yapmadı düzelir dedi geçti. Ailem at yüzüğü dedi . Yani elememek icin dayak bileyedim direndim savaştım. Şimdi yine aynısını yaşarım diye korkuyorum ilkinde çok savaştım çünküBirisini görümce yüzünden diğerini elti yüzünden eledin bir diğerini de kayinvalide yüzünden elersin.Sen bırak eltiyi ,gorumceyi evleneceğin şahsı tanı ona göre karar ver .Belki sen de o eltiye göre kötü birisin,ne yapacak o elti,bana kötü elti geliyor diye kocasından mi boşamak,eş adayın iyi biriyse bunlarla baş etmeyi öğreneceksin,dört dörtlük kimse yok...
Ikimizde dedikama takan olmadı inanın banaGerçekten tuhaf, hadi ailelere bişey diyemiyorsunuz, sözleneceğeniz adama da dur ne yapıyorsun, çok erken diyemiyor musunuz?
Biliyorum hele bir çocuk varsa daha zor evlenip ayrılmak ama ne yapacagimi bilemiyorum bahsettiğim nedenlerden dolayınişan atmak mı daha kolay boşanmak mı?
Sorunun cevabını biliyorsun
Hani bazı konular vardır anlatılmaz işte o yüzden söyle söyleyeyim aklı fikri cinsellik başka birşey yok . Adama birşey söylüyorum tamam diyor ama arkası gelmiyor. Ha olumlu yönleride var yok değil mesela be istesem yapıyor alıyor her dedigimi yapıyor ama işte artılarla eksiler birçok şey var daha burda yazamadığımŞu an ki sözlünü neden sevmiyorsun onu anlamadim
Kizlar merhaba yeni uyeyim ve içinden cikamadigim bir sorun var . Ben hayatım boyunca kendi kararlarını alamamış bir insanım benim yerime hep başkaları karar verdi . Şimdi diyeceksinizki bu senin suçun biraz dik başlılık yapsaydın sonuçta kendi hayatın. Ama bu söylediklerinizin hepsini hatta daha fazlasını yaptım ama olmadı bir şekilde yine kararı veren ben olamadım. Neyse konuya geceyim geçen sene biriyle konuşmaya başladım görücü usulü ile ve annem her defasında evlenmem için baskı yaptı yani nasıl desem sözleriyle falan tanıma aşamasındayken sürekli evlilik yolunda acele ettirdi ve tabi en sonunda böyle birşey yapmadığını söyledi. Onuda bir yandan anlayışla karşılamak istiyorum yılları acıyla izdiraplageçmiş kötü birbirinden fena lafcibir ailesi olmuş. Babamın aileside açıkçası söyle kafadalar bende olsunda kimsede birşey olmasada olur .onlarda sahip çıkmamış babam çok iyi bir insan ama hep pasif . Annemde kızının iyi biriyle evlenmesini istedi herhalde çünküçocuk gayet efendi düzgün iyi bir işi olan kendi halinde biriydi söz yüzükleri takıldı o işi dolayısıyla yurt dışındaydı fazla bir arada duramadık. Ama iki tane görümce vardiki allah düşman başına vermesin yaptıklarını burda anlatmayacağım uzun uzun . Çocukta onların ağzına bakınca en sonunda verdim eline yüzüğü gönderdim. Aradan biraz zaman geçti aile dostumuzun oğlu vardı bana karşı duyguları vardı biliyordum hatta bütün aile biliyordu. Bende bir tanıyayım dedim ve bu seferde o taraf çok acele ederek hemen yüzükler takıldı inanın bende anlayamadım ha bu kadarda olmaz diyeceksiniz ama oluyor işte insan başına gelmeden yaşamadan bilemiyor onu tam olarak sevdiğimden emin olmadan sözlendim. Allahım yarabbim sözlenmez olaydım elti bir cıktı meydana göreceksiniz kavgalar hasetler kusmeler tavırlar. Benimle aynı durumda olan bir çok kişi var burda durumlarımız çok benziyor. Ben şimdi çok mutsuzum ne yapacagimi bilmiyorum evlenip gitsem o mendebur kadınla ve sevmedigim bir adamla bir ömür yaşayacağım. Evlenmesem yaşadığım yer çok küçük bir yer hadi ilkinde haklıydım ikincidemi kötüydü derler hemde yüzüme karşı hadi ben kendimi düşünmüyorum ama ailem yıkılır bu sefer. Hele teyzem olacak o kadın kendi yediği haltlariunutur beni kınar anneannem aynı şekilde vs vs kizlar ne yapmaliyim
Aslında yaşadığım ortam beni bu hale getirdi sürekli elalem ne deraman söyle aman böyle vs vsİstersen 5 kere nişan at kime ne yahu ... Sevdiğinle evlen ve bukadar pasif olma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?