Bana yardim edebilecek birileri varmi ?

Hersey seninle baslar adli kitabi okumani oneririm Hakkinda hayirlisi olsun

Peki ne kadar bir tanışma süresi geçti sözlenene kadar? Ve tavrı nasıl?

Birinde görümce ikinci de elti ya kimsesiz birini bulacaksın ya da mesafeni koyup hakkını savunacaksın karşındaki kişi önemli çünkü
Hayır alttaki yorumlara bakarsanız anlayacaksınız ne demek istediğimi. Hani ben onların varlığından rahatsız olduğum için değil ama çok kotu olaylar yaşadığım için korkuyurum

o sende bir travma olmuş hak veriyorum ama bu şunun gibi de bir şey biri aldatılır ve sonrasında herkes de onu aldatacak psikolojisine girer bu çok normal ama siz kendinizi ezdirmeyin lütfen şiddet nedir bu insanlar dağda mı yaşıyor

Düşünüyorum ama dışarıdan bakılınca herşey mükemmel gidiyor bana karşı çok iyi tek korkum evlendikten sonra değişir mi

Ohoooo....

Siz evlenebilecek olgunluğa henüz erişmemişsiniz benim gördüğüm kadarıyla. Durun bir dinlenin, kendinizi bulun, karakterinizi oturtun ondan sonra.

eltinle arana mesafe koy o bir bağırırsa sen iki bağır herkes haddini bilsin durması gerektiği yerde dursun. Ayrıca onun yalancı olduğunu bir tek siz görmüyorsunuzdur herkes onu idare ediyordur yoksa o eltiyle yaşayan kimsenin hayatı geçmez zaten

Hayır alttaki yorumlara bakarsanız anlayacaksınız ne demek istediğimi. Hani ben onların varlığından rahatsız olduğum için değil ama çok kotu olaylar yaşadığım için korkuyurum
Anlıyorum zaten ama bundan ayrılsan bile illaki ailesi olacak evlendiğin kişinin önemli olan sen mücadele edebilir misin ya da es adayın senin yanında mi karşında mi seni savunabilecek mi

Ohoooo....

Siz evlenebilecek olgunluğa henüz erişmemişsiniz benim gördüğüm kadarıyla. Durun bir dinlenin, kendinizi bulun, karakterinizi oturtun ondan sonra.
Demek istediğim şu diğer yorumlarda da bahsettim ilk ilişkimde söz takılana kadar bir sorun yoktu takıldıktan sonra görümcelerim bana şiddet uyguladılar hemde sozluyken daha evlenmemişken ki evlensemdeböyle birseye hakları yok . Sözlüm banasahip çıkmayı bırakın izin versem onların davranışını onaylayacaktı o derece . Hani olgunluk falan değil sadece çok korkuyurum içimden o korkuyu atamıyorum

Öyle herkes biliyor ama ses etmiyorlar işte

Profilinizde 23 yaşında olduğunuz yazıyor. Evlilik için biraz erken değil mi

Farkları yoktu dağda yaşayanlardan biri lise biri üni mezunuydu bunu yapan görümcelerin okumuş cahil anlayacağınız .

dünyada çok kötü insanlar var sadece haberlerde görmüyoruz işte Allah iyi insanlarla karşılatırsın herkesi

Profilinizde 23 yaşında olduğunuz yazıyor. Evlilik için biraz erken değil mi
Işte bunu anlayacak insanlar lazım bana . Burası öyle bir yerli okulunu okudun uniyi bitirdin iş bulamadın artık evlen mahalle baskısı ayrı akraba baskısı ayrı ev baskısı ayrı yaşamayan bilemez

Onu yapan başka insanlardı, karşınızdakiler başka insanlar. İyi ki evlenmeden yapmışlar ki kurtulmuşsunuz. Ama hayatınıza her giren insanı hayatınıza giren kötü insanlarla bir tutarsanız sonu iyi yerlere varmaz. Evliliğe hazır değilsiniz. Korkularınız geçene, evliliğe hazır olana dek bekleyin bana kalırsa.

Bunu kimseye anlatamıyorum işte. Aileme bile icimdekileri kimse bilmiyor dışarıdan bakılınca kusursuzbir hayat vadeden bir es var sözlüme kaç defa dedim ayrılalım diye yanaşmıyor. Bende tek başıma bunu başaramıyorum olmuyor yani bir sebebim yok sevmiyorum desem bu sefer herkes ustumecullanacak sevmiyorsun madem neden sozlendindiye ama hiç biz acele ettik diyen olmayacak buna eminim

Evlenmek için niye bu kadar acele ediyorsunuz?
Üniversite bitti mi?
Çalışıyor musunuz?

Evliliğe giden süreci uzatın o zaman. Artık kendi kararlarınız verin lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…