- 4 Aralık 2018
- 217
- 228
- 33
Peki ne kadar bir tanışma süresi geçti sözlenene kadar? Ve tavrı nasıl?Söyledim zaten ne ist
Sözlüm beni uzun zamandan beri seviyordu. Biz konuşmaya baslayincadaaileler çok samimi ya Hemen olsun dediler sözlümde bende acele etmeyelim dedik herkese ama oldu işte çoğunluk ne dediyse o oldu karar bizimdi güya
Hayır alttaki yorumlara bakarsanız anlayacaksınız ne demek istediğimi. Hani ben onların varlığından rahatsız olduğum için değil ama çok kotu olaylar yaşadığım için korkuyurumBirinde görümce ikinci de elti ya kimsesiz birini bulacaksın ya da mesafeni koyup hakkını savunacaksın karşındaki kişi önemli çünkü
o sende bir travma olmuş hak veriyorum ama bu şunun gibi de bir şey biri aldatılır ve sonrasında herkes de onu aldatacak psikolojisine girer bu çok normal ama siz kendinizi ezdirmeyin lütfen şiddet nedir bu insanlar dağda mı yaşıyorBen buna inanıyorum kaderin değişmeyeceğine yani ilk sozlumude şımarıklık olsun diye ayrılmadım zaten hani öyle dediniz demiyorum ama bazı bayanlar eleştirmiş elti görümce yüzünden eliyorsun diye . Ilk sözlümün ablaları beni sıkıştırıp şiddet uyguladılar ve ben bu raddeye gelene kadar savaştım sustum direndim . Sözlümde sahip çıkamadı annemler hemen müdahale ettiler tabi ama iş işten geçti bundada eltimden korkuyurum aynı olayı yaşarım diye kendisi çok yalancı cunki aşırı hemde . Tıpkı değerleri gibi
Düşünüyorum ama dışarıdan bakılınca herşey mükemmel gidiyor bana karşı çok iyi tek korkum evlendikten sonra değişir mi
Anlıyorum zaten ama bundan ayrılsan bile illaki ailesi olacak evlendiğin kişinin önemli olan sen mücadele edebilir misin ya da es adayın senin yanında mi karşında mi seni savunabilecek miHayır alttaki yorumlara bakarsanız anlayacaksınız ne demek istediğimi. Hani ben onların varlığından rahatsız olduğum için değil ama çok kotu olaylar yaşadığım için korkuyurum
Demek istediğim şu diğer yorumlarda da bahsettim ilk ilişkimde söz takılana kadar bir sorun yoktu takıldıktan sonra görümcelerim bana şiddet uyguladılar hemde sozluyken daha evlenmemişken ki evlensemdeböyle birseye hakları yok . Sözlüm banasahip çıkmayı bırakın izin versem onların davranışını onaylayacaktı o derece . Hani olgunluk falan değil sadece çok korkuyurum içimden o korkuyu atamıyorumOhoooo....
Siz evlenebilecek olgunluğa henüz erişmemişsiniz benim gördüğüm kadarıyla. Durun bir dinlenin, kendinizi bulun, karakterinizi oturtun ondan sonra.
Öyle herkes biliyor ama ses etmiyorlar işteeltinle arana mesafe koy o bir bağırırsa sen iki bağır herkes haddini bilsin durması gerektiği yerde dursun. Ayrıca onun yalancı olduğunu bir tek siz görmüyorsunuzdur herkes onu idare ediyordur yoksa o eltiyle yaşayan kimsenin hayatı geçmez zaten
Farkları yoktu dağda yaşayanlardan biri lise biri üni mezunuydu bunu yapan görümcelerin okumuş cahil anlayacağınız .o sende bir travma olmuş hak veriyorum ama bu şunun gibi de bir şey biri aldatılır ve sonrasında herkes de onu aldatacak psikolojisine girer bu çok normal ama siz kendinizi ezdirmeyin lütfen şiddet nedir bu insanlar dağda mı yaşıyor
ses etmezler zaten kimse değerli vaktini onla harcamak istemez he deyip geçiyorlarÖyle herkes biliyor ama ses etmiyorlar işte
Işte bunu anlayacak insanlar lazım bana . Burası öyle bir yerli okulunu okudun uniyi bitirdin iş bulamadın artık evlen mahalle baskısı ayrı akraba baskısı ayrı ev baskısı ayrı yaşamayan bilemezProfilinizde 23 yaşında olduğunuz yazıyor. Evlilik için biraz erken değil mi
Amin cümlemizi inşallahdünyada çok kötü insanlar var sadece haberlerde görmüyoruz işte Allah iyi insanlarla karşılatırsın herkesi
Demek istediğim şu diğer yorumlarda da bahsettim ilk ilişkimde söz takılana kadar bir sorun yoktu takıldıktan sonra görümcelerim bana şiddet uyguladılar hemde sozluyken daha evlenmemişken ki evlensemdeböyle birseye hakları yok . Sözlüm banasahip çıkmayı bırakın izin versem onların davranışını onaylayacaktı o derece . Hani olgunluk falan değil sadece çok korkuyurum içimden o korkuyu atamıyorum
Bunu kimseye anlatamıyorum işte. Aileme bile icimdekileri kimse bilmiyor dışarıdan bakılınca kusursuzbir hayat vadeden bir es var sözlüme kaç defa dedim ayrılalım diye yanaşmıyor. Bende tek başıma bunu başaramıyorum olmuyor yani bir sebebim yok sevmiyorum desem bu sefer herkes ustumecullanacak sevmiyorsun madem neden sozlendindiye ama hiç biz acele ettik diyen olmayacak buna eminimOnu yapan başka insanlardı, karşınızdakiler başka insanlar. İyi ki evlenmeden yapmışlar ki kurtulmuşsunuz. Ama hayatınıza her giren insanı hayatınıza giren kötü insanlarla bir tutarsanız sonu iyi yerlere varmaz. Evliliğe hazır değilsiniz. Korkularınız geçene, evliliğe hazır olana dek bekleyin bana kalırsa.
Bunu kimseye anlatamıyorum işte. Aileme bile icimdekileri kimse bilmiyor dışarıdan bakılınca kusursuzbir hayat vadeden bir es var sözlüme kaç defa dedim ayrılalım diye yanaşmıyor. Bende tek başıma bunu başaramıyorum olmuyor yani bir sebebim yok sevmiyorum desem bu sefer herkes ustumecullanacak sevmiyorsun madem neden sozlendindiye ama hiç biz acele ettik diyen olmayacak buna eminim
Üniversite bitti ama atanamadim ve özel sektörde iş bulamadımEvlenmek için niye bu kadar acele ediyorsunuz?
Üniversite bitti mi?
Çalışıyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?