Bana yardim edebilecek birileri varmi ?

Sözlümün doğum gününe cagirdim gelmedi bide üstüne benimle küstü ama niye küstü bende anlamış değilim inanki sormak için aradım açmadı birde beni aramadı diye Kayinbabayi aramış ağlamış kızın bana ayrı bir garezi var ama çözemedim

Zormuş gerçekten e nişanlınız madem o kadar seviyor sizi sevgisini ispatlasın arkanızda dursun. Evlendikten sonra değişmez umarım

Zormuş gerçekten e nişanlınız madem o kadar seviyor sizi sevgisini ispatlasın arkanızda dursun. Evlendikten sonra değişmez umarım
Işte bende evlendikten sonra değişir diye korkuyorum zaten duygularımdan tam olarak emin değilim birde üstüne bunu çekmek istemiyorum. Şimdilik kapat kapını otur seninle konusmayanla bende konuşmam diyor ama tabiki daha belli olmaz o

Aynen şimdiden belli olmaz. Umarım dürüst biridir de sizi yarı yolda bırakmaz.

nisanliyken ayrilmazsan yarin kucaginda cocukla cikip geldiginde ki insallah olmaz ama oldu diyelim ailen seni kabul edecekmi sana bakacakmi ?

Bu nasil is yaaa?
Bu adam ya cok piskin ve vurdum duymaz, yada seni seviyor ve senle bi gelecek dusunuyor. Sence hangisi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…