Bana yardim edebilecek birileri varmi ?

Eğer tek problem elti ise evini biraz uzaktan tutup mesafe koyarsan sorun hallolur.ama sevgiden şüphe varsa o iş olmaz ayrıl.
Zamanla onun seni sevmesini seversin diyorlar hani onemsemesinisahiplenmesini sana iyi davranmasını falan bilmiyorum olabilirmi böyle birşey

Ve elalem yine konuştu ama olan onlara oldu

elti yüzünden nisan atilmaz ama sevmiyorum-sevemem dersen hic düsünmeden at.
nisan zaten tanimak icin takilir- tanidin ve sevmedin. bukadar basit

Zamanla onun seni sevmesini seversin diyorlar hani onemsemesinisahiplenmesini sana iyi davranmasını falan bilmiyorum olabilirmi böyle birşey
Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ki ben de görumcemle konuşmuyorum. Eşimle evimde mutluyum. Yakın oturmazsanız ve mesafeli olursanız problem olmaz. O sizi sevmek zorunda değil,siz de onu.

Ve elalem yine konuştu ama olan onlara oldu

onlar ne kadar konuscak ki, bir ay iki ay üç sene....

millet hep konusur bence kimseye kulak asmayin.

ben üniversiteyi kazandim üstelik yasadigim sehirde. okumaz bu koca bulmaya gidiyo bosuna para harciyosunuz dedi kendi halam. sonra okul bitti aman sanki atanacak mi bosa okuttunuz hani atanamadi ki dedi. işsiz güçsüz biriyle evlenir kim bilir kimle evlenmek isteyecek dedi.

okul bitti evlendim atandim cocugum da oldu. eeee halam neresinde bu hikayenin??

birakin allah aşkına kim ne demiş islerini. herkes kendi önüne baksın.

insanlar defalarca evleniyo nişan söz ne ki. nasip isi bunlar. birinci de olmaz üçüncü de olur. o da olmaz besincide olur. takmayin kimseyi

Sırf elti ve görümce için yüzük atılmaz ama neden bu kadar acele edip hemen yüzük taktınız onu anlayamadım ?

Nişanlınızı sevmiyorsanız ayrılın gitsin. Elalem ne der diye kendini cehenneme atmak akıl ürünü değildir.

Kendin karar vereceksin bu adamla ömrümü geçirebilir miyim iyi bir es iyi bir baba olabilir mi diye elalem kapının dışında kalacak yaşayacak sensin

Kısaca ne istiyorsun onu dermisin
Söyledim zaten ne ist
Sırf elti ve görümce için yüzük atılmaz ama neden bu kadar acele edip hemen yüzük taktınız onu anlayamadım ?
Sözlüm beni uzun zamandan beri seviyordu. Biz konuşmaya baslayincadaaileler çok samimi ya Hemen olsun dediler sözlümde bende acele etmeyelim dedik herkese ama oldu işte çoğunluk ne dediyse o oldu karar bizimdi güya

yastık değişir ama kader değişmez... onun şunu var bunun bunu var diye herkesi istemezseniz en sonunda daha beterleri çıkar karşınıza Allah korusun.
Benim teyzem 32 yaşına kadar kayın validesi olan bir eş istemiyordu bekledi ama bu sefer karşısına iyice kötü insanlar çıktı. ha ne mi oldu yine kayın validesi var hiç memnun değil hayatından.
Anneannem annem evlenirken de kayın validen çok yaşlı sen bakmak zorunda kalacaksın diye söyleniyormuş ama hiç bakmadı halamın çocuğu yoktu ve hemşireydi o bizzat kendisi ilgilenmek istedi.
Sana böyle daha bir çok hikaye anlatabilirim. İlla birinde olan birinde olmuyor maalesef sen mutlu olmaya kendini ezdirmemeye çalış. takacaksan kafana zaten her türlü takılacak bir şey çıkıyor

Kendin karar vereceksin bu adamla ömrümü geçirebilir miyim iyi bir es iyi bir baba olabilir mi diye elalem kapının dışında kalacak yaşayacak sensin
Düşünüyorum ama dışarıdan bakılınca herşey mükemmel gidiyor bana karşı çok iyi tek korkum evlendikten sonra değişir mi

Al birini vur ötekine yapıyorsun.
1de degıl ikinci kez üst üste.
Yahu sen kimliğini neden herkese emanet ediyorsun, onlar da canı ne ister kime göre neye göre demeden kes yapıştır ediyor.
Hakkına tecavüz ediliyor sende gıkını cıkarmıyorsun.
Kalk bi silkelen kendine gel.

Millet ne der babam kızar diye 3 ay nişanlı durdum en son pes ettim attım nişanı destekçim babam oldu

Bi tanıdık var söylesem gülersin 5 kere nişam attı üstelik hepsinde bildiğin büyük eğlenceli nişan yapıldı yani yapılmış ben son 1 ini gördüm 6. da nişanı küçük yapıp evlendi ha yine sorunlar var ama sevdiği için çabalıyo

Yok el laf eder diye sevmediğin biriyle evlenip karı koca olmak mı daha kolay o yüzüğü çıkarıp dimdik durmak mı iyi karar ver

Şu devirde millet neler yapıyo laf olmuyo da bi kızın nişan atması mı olay olcak hiç korkma
Kendi kararlarını kendin ver hata da yapsan olsun benim seçimimdi dersin ama başkasının kararı yüzünden hata yaparsan ömür boyu pişmanlık çekersin

Birinde görümce ikinci de elti ya kimsesiz birini bulacaksın ya da mesafeni koyup hakkını savunacaksın karşındaki kişi önemli çünkü

Ben buna inanıyorum kaderin değişmeyeceğine yani ilk sozlumude şımarıklık olsun diye ayrılmadım zaten hani öyle dediniz demiyorum ama bazı bayanlar eleştirmiş elti görümce yüzünden eliyorsun diye . Ilk sözlümün ablaları beni sıkıştırıp şiddet uyguladılar ve ben bu raddeye gelene kadar savaştım sustum direndim . Sözlümde sahip çıkamadı annemler hemen müdahale ettiler tabi ama iş işten geçti bundada eltimden korkuyurum aynı olayı yaşarım diye kendisi çok yalancı cunki aşırı hemde . Tıpkı değerleri gibi

Çok teşekkür ederim gerçekten. Bu cesareti toplamaya çalışıyorum inanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…