Şuan öyle bir ihtimal yok maddi olarak yaniEğer tek problem elti ise evini biraz uzaktan tutup mesafe koyarsan sorun hallolur.ama sevgiden şüphe varsa o iş olmaz ayrıl.
Zamanla onun seni sevmesini seversin diyorlar hani onemsemesinisahiplenmesini sana iyi davranmasını falan bilmiyorum olabilirmi böyle birşeyEğer tek problem elti ise evini biraz uzaktan tutup mesafe koyarsan sorun hallolur.ama sevgiden şüphe varsa o iş olmaz ayrıl.
Ve elalem yine konuştu ama olan onlara oldubı tanıdık vardi benle yasit. dört kere nisan atmis. sonuncuda adın cikar diye izin vermemisler. kına gecesinde engellemisler kizi. siz ne derseniz deyin biz gecinemeyiz demis ama evlenmis yine de. hamile kalıp ayrildi. bi kızı oldu baba evinde yasiyo su an. keşke teyzelerinin lafina bakmasaymis olan bebege oldu. babası çocuğu bi kere bile görmedi üstelik. yazık değil mi laf olur diye kaç hayat etkilendi
Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ki ben de görumcemle konuşmuyorum. Eşimle evimde mutluyum. Yakın oturmazsanız ve mesafeli olursanız problem olmaz. O sizi sevmek zorunda değil,siz de onu.Zamanla onun seni sevmesini seversin diyorlar hani onemsemesinisahiplenmesini sana iyi davranmasını falan bilmiyorum olabilirmi böyle birşey
Sırf problemli bir elti var diye insan nişanlısından ayrılmaz. Ha sevmiyorum, asla sevemem, ısınamam dersen o ayrı mesele.
Hiç birimiz dört dörtlük adamlarla evli değiliz, hiç birimizin eşinin ailesi dört dörtlük değil. Mükemmel ailelere sahip mükemmel insanlar değiliz. Sen mükemmeli arıyorsun, her şey dört dörtlük olsun istiyorsun. Yok öyle bir dünya. Bazı şeyleri tolere edip bazı şeyleri
Mutsuz olmaktan çok korkuyurum hayatıma birilerinin müdahale etmesinden nefret ediyorum ve bunu açık açık söylüyorum ama yinede ediyorlar
Ve elalem yine konuştu ama olan onlara oldu
Kizlar merhaba yeni uyeyim ve içinden cikamadigim bir sorun var . Ben hayatım boyunca kendi kararlarını alamamış bir insanım benim yerime hep başkaları karar verdi . Şimdi diyeceksinizki bu senin suçun biraz dik başlılık yapsaydın sonuçta kendi hayatın. Ama bu söylediklerinizin hepsini hatta daha fazlasını yaptım ama olmadı bir şekilde yine kararı veren ben olamadım. Neyse konuya geceyim geçen sene biriyle konuşmaya başladım görücü usulü ile ve annem her defasında evlenmem için baskı yaptı yani nasıl desem sözleriyle falan tanıma aşamasındayken sürekli evlilik yolunda acele ettirdi ve tabi en sonunda böyle birşey yapmadığını söyledi. Onuda bir yandan anlayışla karşılamak istiyorum yılları acıyla izdiraplageçmiş kötü birbirinden fena lafcibir ailesi olmuş. Babamın aileside açıkçası söyle kafadalar bende olsunda kimsede birşey olmasada olur .onlarda sahip çıkmamış babam çok iyi bir insan ama hep pasif . Annemde kızının iyi biriyle evlenmesini istedi herhalde çünküçocuk gayet efendi düzgün iyi bir işi olan kendi halinde biriydi söz yüzükleri takıldı o işi dolayısıyla yurt dışındaydı fazla bir arada duramadık. Ama iki tane görümce vardiki allah düşman başına vermesin yaptıklarını burda anlatmayacağım uzun uzun . Çocukta onların ağzına bakınca en sonunda verdim eline yüzüğü gönderdim. Aradan biraz zaman geçti aile dostumuzun oğlu vardı bana karşı duyguları vardı biliyordum hatta bütün aile biliyordu. Bende bir tanıyayım dedim ve bu seferde o taraf çok acele ederek hemen yüzükler takıldı inanın bende anlayamadım ha bu kadarda olmaz diyeceksiniz ama oluyor işte insan başına gelmeden yaşamadan bilemiyor onu tam olarak sevdiğimden emin olmadan sözlendim. Allahım yarabbim sözlenmez olaydım elti bir cıktı meydana göreceksiniz kavgalar hasetler kusmeler tavırlar. Benimle aynı durumda olan bir çok kişi var burda durumlarımız çok benziyor. Ben şimdi çok mutsuzum ne yapacagimi bilmiyorum evlenip gitsem o mendebur kadınla ve sevmedigim bir adamla bir ömür yaşayacağım. Evlenmesem yaşadığım yer çok küçük bir yer hadi ilkinde haklıydım ikincidemi kötüydü derler hemde yüzüme karşı hadi ben kendimi düşünmüyorum ama ailem yıkılır bu sefer. Hele teyzem olacak o kadın kendi yediği haltlariunutur beni kınar anneannem aynı şekilde vs vs kizlar ne yapmaliyim
Kendin karar vereceksin bu adamla ömrümü geçirebilir miyim iyi bir es iyi bir baba olabilir mi diye elalem kapının dışında kalacak yaşayacak sensinHani bazı konular vardır anlatılmaz işte o yüzden söyle söyleyeyim aklı fikri cinsellik başka birşey yok . Adama birşey söylüyorum tamam diyor ama arkası gelmiyor. Ha olumlu yönleride var yok değil mesela be istesem yapıyor alıyor her dedigimi yapıyor ama işte artılarla eksiler birçok şey var daha burda yazamadığım
Söyledim zaten ne istKısaca ne istiyorsun onu dermisin
Sözlüm beni uzun zamandan beri seviyordu. Biz konuşmaya baslayincadaaileler çok samimi ya Hemen olsun dediler sözlümde bende acele etmeyelim dedik herkese ama oldu işte çoğunluk ne dediyse o oldu karar bizimdi güyaSırf elti ve görümce için yüzük atılmaz ama neden bu kadar acele edip hemen yüzük taktınız onu anlayamadım ?
Düşünüyorum ama dışarıdan bakılınca herşey mükemmel gidiyor bana karşı çok iyi tek korkum evlendikten sonra değişir miKendin karar vereceksin bu adamla ömrümü geçirebilir miyim iyi bir es iyi bir baba olabilir mi diye elalem kapının dışında kalacak yaşayacak sensin
Ben buna inanıyorum kaderin değişmeyeceğine yani ilk sozlumude şımarıklık olsun diye ayrılmadım zaten hani öyle dediniz demiyorum ama bazı bayanlar eleştirmiş elti görümce yüzünden eliyorsun diye . Ilk sözlümün ablaları beni sıkıştırıp şiddet uyguladılar ve ben bu raddeye gelene kadar savaştım sustum direndim . Sözlümde sahip çıkamadı annemler hemen müdahale ettiler tabi ama iş işten geçti bundada eltimden korkuyurum aynı olayı yaşarım diye kendisi çok yalancı cunki aşırı hemde . Tıpkı değerleri gibiyastık değişir ama kader değişmez... onun şunu var bunun bunu var diye herkesi istemezseniz en sonunda daha beterleri çıkar karşınıza Allah korusun.
Benim teyzem 32 yaşına kadar kayın validesi olan bir eş istemiyordu bekledi ama bu sefer karşısına iyice kötü insanlar çıktı. ha ne mi oldu yine kayın validesi var hiç memnun değil hayatından.
Anneannem annem evlenirken de kayın validen çok yaşlı sen bakmak zorunda kalacaksın diye söyleniyormuş ama hiç bakmadı halamın çocuğu yoktu ve hemşireydi o bizzat kendisi ilgilenmek istedi.
Sana böyle daha bir çok hikaye anlatabilirim. İlla birinde olan birinde olmuyor maalesef sen mutlu olmaya kendini ezdirmemeye çalış. takacaksan kafana zaten her türlü takılacak bir şey çıkıyor
Çok teşekkür ederim gerçekten. Bu cesareti toplamaya çalışıyorum inanınMillet ne der babam kızar diye 3 ay nişanlı durdum en son pes ettim attım nişanı destekçim babam oldu
Bi tanıdık var söylesem gülersin 5 kere nişam attı üstelik hepsinde bildiğin büyük eğlenceli nişan yapıldı yani yapılmış ben son 1 ini gördüm 6. da nişanı küçük yapıp evlendi ha yine sorunlar var ama sevdiği için çabalıyo
Yok el laf eder diye sevmediğin biriyle evlenip karı koca olmak mı daha kolay o yüzüğü çıkarıp dimdik durmak mı iyi karar ver
Şu devirde millet neler yapıyo laf olmuyo da bi kızın nişan atması mı olay olcak hiç korkma
Kendi kararlarını kendin ver hata da yapsan olsun benim seçimimdi dersin ama başkasının kararı yüzünden hata yaparsan ömür boyu pişmanlık çekersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?