- 23 Nisan 2016
- 55
- 10
- 6
- Konu Sahibi Mysterywoman
-
Dedim zaten. Sigara icince bana dokunma dedim. Tamam dediBahçede içmen fark yaratmıyor sigara kokusu beni tıkıyor midem bulanıyor öpmek bile istemiyorum de.
Başlarda problem olmuyordu çünkü ben de içiyordum. Ama yaklaşık 2 3 aydır icmiyorum. Zaten içtiğimiz zamanlarda evde içmiyorduk. Birlikte içiyorduk o zaman kokusunu almıyordum. Nişanlım 21 yaşında . o kadar da buyuk degil hani. Birakabilir bencetamamda nisanlim diyorsun , 1,5 sene diyorsun ayni evde yasiyoruz diyorsun. Senin icin bu kadar buyuk bir sorundu madem neden onceden caresine bakmadin da iliski bu noktaya gelmis simdi ne yapabilirsin yetiskin adama. Cok zor valla abim yillardir karisiyla kavga halinde zaman zaman azaltiyor ama hic birakmadi belki hamile kaldiktan sonra birakir ama geri baslamayacaginin garantisi de yok. yetiskin bir insana bu konuda yapabileceginiz pek birsey yok bence, o derece rahatsiz oluyordunuz madem basta ona gore secimlerinizi yapacaktiniz. Cunku siz resmen tiksinmekten bahsediyorsunuz yani bu cekilecek sey degilki.
Bunu denerim o zaman canım sağolGülümseyerek yaklaş o seni öptüğünde birDen miden bulansın. İt onu. Al iste iyice tiksindim sigarandan de. Suçu ona at yani.
Vs vs.
Başlarda problem olmuyordu çünkü ben de içiyordum. Ama yaklaşık 2 3 aydır icmiyorum. Zaten içtiğimiz zamanlarda evde içmiyorduk. Birlikte içiyorduk o zaman kokusunu almıyordum. Nişanlım 21 yaşında . o kadar da buyuk degil hani. Birakabilir bence
Biz de gecen gün kavga ettik. Dedim banam bosuna sigara icmeyen birini bul demiyormis dedim. Hicbir sey demedi ama bir faaliyet de yok. Canı istiyormusBen eşime sigara içersen babam evlenmemize müsade etmez demiştim onunda bırakasi vardi herhalde bi anda birakti.Gercekten sigara kokusu içmeyeni çok rahattsiz ediyor
Hemen evlenmeyeceğiz zaten. 2 aydır nisanlıyiz. En az 4 sene var evlenmemizeevet 21 buyuk degil bencede hatta evlenmek icin hic degil...
Küçük kuzenim hala cok pis kokuyorsun demisti. O yuzden bakış acım degisti. Artik görünce bile midem bulanıyor. Zaten bagimlisi degildim. Iki uc gunde bir iciyordum2-3 ayda elini bile tutamayacak kadar sigaradan nasıl tiksindiniz yahu..
Birakmaz.net ya alisicaksin yada ayrilacaksin.Kızlar nisanlimla 1.5 yıldır birlikteyiz. Nen cok titiz biriyim. Nisanlimla ayni evde yaşıyoruz. Evimde her yer güzel koksun istiyorum ama sigara iciyor. Evin sigara kokmasini istemedigimi ve birakmasini istedim. Tamam ben burada icmem dedi. Simdi bahceye iniyor orada sigara içiyor. Nasil sigarayı bırakmıyacağım. Yardim edin bana. Eve geldiginde agzi cok kotu sigara kokuyor. Elini bile tutamıyorum. Litfen bir cikar yol bulun bana cunku benim aklima bir sey gelmiyor artik
Elektronik sigara falan alsam diyorum. Onlar daha iyiymis. Hem sarji cabuk bitiyormus hem de guzel tütsü gibi kokuyor. Zarari da daha az . en azindna sarji dolana kadar icmez de alisir belki icmemeyeBirakmaz.net ya alisicaksin yada ayrilacaksin.
bırakmazKızlar nisanlimla 1.5 yıldır birlikteyiz. Nen cok titiz biriyim. Nisanlimla ayni evde yaşıyoruz. Evimde her yer güzel koksun istiyorum ama sigara iciyor. Evin sigara kokmasini istemedigimi ve birakmasini istedim. Tamam ben burada icmem dedi. Simdi bahceye iniyor orada sigara içiyor. Nasil sigarayı bırakmıyacağım. Yardim edin bana. Eve geldiginde agzi cok kotu sigara kokuyor. Elini bile tutamıyorum. Litfen bir cikar yol bulun bana cunku benim aklima bir sey gelmiyor artik
Başlarda problem olmuyordu çünkü ben de içiyordum. Ama yaklaşık 2 3 aydır icmiyorum. Zaten içtiğimiz zamanlarda evde içmiyorduk. Birlikte içiyorduk o zaman kokusunu almıyordum. Nişanlım 21 yaşında . o kadar da buyuk degil hani. Birakabilir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?