Bana yardım edin bıktım artık:(

Mysterywoman

Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
55
10
6
Kızlar nisanlimla 1.5 yıldır birlikteyiz. Nen cok titiz biriyim. Nisanlimla ayni evde yaşıyoruz. Evimde her yer güzel koksun istiyorum ama sigara iciyor. Evin sigara kokmasini istemedigimi ve birakmasini istedim. Tamam ben burada icmem dedi. Simdi bahceye iniyor orada sigara içiyor. Nasil sigarayı bırakmıyacağım. Yardim edin bana. Eve geldiginde agzi cok kotu sigara kokuyor. Elini bile tutamıyorum. Litfen bir cikar yol bulun bana cunku benim aklima bir sey gelmiyor artik

tamamda nisanlim diyorsun , 1,5 sene diyorsun ayni evde yasiyoruz diyorsun. Senin icin bu kadar buyuk bir sorundu madem neden onceden caresine bakmadin da iliski bu noktaya gelmis simdi ne yapabilirsin yetiskin adama. Cok zor valla abim yillardir karisiyla kavga halinde zaman zaman azaltiyor ama hic birakmadi belki hamile kaldiktan sonra birakir ama geri baslamayacaginin garantisi de yok. yetiskin bir insana bu konuda yapabileceginiz pek birsey yok bence, o derece rahatsiz oluyordunuz madem basta ona gore secimlerinizi yapacaktiniz. Cunku siz resmen tiksinmekten bahsediyorsunuz yani bu cekilecek sey degilki.

Gülümseyerek yaklaş o seni öptüğünde birDen miden bulansın. İt onu. Al iste iyice tiksindim sigarandan de. Suçu ona at yani.
Vs vs.

Ben eşime sigara içersen babam evlenmemize müsade etmez demiştim onunda bırakasi vardi herhalde bi anda birakti. Gercekten sigara kokusu içmeyeni çok rahattsiz ediyor

Başlarda problem olmuyordu çünkü ben de içiyordum. Ama yaklaşık 2 3 aydır icmiyorum. Zaten içtiğimiz zamanlarda evde içmiyorduk. Birlikte içiyorduk o zaman kokusunu almıyordum. Nişanlım 21 yaşında . o kadar da buyuk degil hani. Birakabilir bence

evet 21 buyuk degil bencede hatta evlenmek icin hic degil...

Ben eşime sigara içersen babam evlenmemize müsade etmez demiştim onunda bırakasi vardi herhalde bi anda birakti. Gercekten sigara kokusu içmeyeni çok rahattsiz ediyor
Biz de gecen gün kavga ettik. Dedim banam bosuna sigara icmeyen birini bul demiyormis dedim. Hicbir sey demedi ama bir faaliyet de yok. Canı istiyormus

Birakmaz.net ya alisicaksin yada ayrilacaksin.

ben de içmiyorum. hiç hoşlanmıyorum. ama sigara faşitliği yapan insanları da anlamıyorum. 1.5 sene olmuş şimdi yana yakıla nasıl bıraktırırım diye üsünde baskı kurmaya hakkınız yok.

bırakmaz beni güya cok seven kocama her yolu denedim bıraktıramadım
umarım sen başarırsın

adam sigaraya yeni mi başladı

eski ise neden tanıştığınızda bu tepkiyi vermediniz

eşim onu tanıdığım zamandan beri yani 18 yılı aşkındır sigara içer

en uzun bıraktığı süre 1,5 yıl

idare ediyoruz evde içmez elini ağzını yıkar vs

biraz da ben idare ediyorum

madem idare edemiyorsun adam da bırakmıyor tek elden gelen güle güle demek olur

şimdi gördüm

ne çabuk bu nefret der adam yani

abartmayın ters tepmesin motive edici olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…