Bana yardım edin bıktım artık:(

Ben de sigara içiyorum ama bana bile içenler kokuyor.
Baya azalttım günde 3-4.
Adam kokuyorsa da söylerim.
Babam da olsa söylerim yani net.
Ben kendime dikkat ediyorsam o da bir zahmet edecek.

1,5 yıl zaten içiyormuş. bu süre içinde sen de bunu gördün. bunca zaman adam içti sıkıntı olmadı ağzı kokmadı da şimdi niye kokuyor diyorsun ?
bırakma işi de eger istemiyorsa bırakmayı ne yapsan olmaz. gizli içer gene içer. bırakma işi önce insanın kendi kafasında oluşması niyetlenmesi lazım.
birde adam her dediğinize tamam demiş.. aferim ona. bunca tamam diyip bahçeye bile inan adam zamanla sigarayı da bırakır. gibi duruyor....

Biz de gecen gün kavga ettik. Dedim banam bosuna sigara icmeyen birini bul demiyormis dedim. Hicbir sey demedi ama bir faaliyet de yok. Canı istiyormus
bana bunu de anında ayrılırım senden! arkadaşım sen 1.5 sene önce bu adamın ağzının kokusunu almadın mı? şimdi niye bötyle diyorsun? ne değişti ? başkasının sevgilisini veya eşini gördün de benim ki neden böyle mi dedin ?

Valla haklısınız biri bana dese bende buz gibi sogurum. Bazen içme kızım içme diyolar da uuff diyorum içimden.

23 yaşındayım.Sigarayı bırakamam, biri için yapabiliceğim maksimum şey sigara içtikten sonra diş fırçalayıp ellerimi yıkamak, evin içinde değil balkonda içmek açık havada içmek filan.Dahada fazlasını isteyen sigara içmeyen yeşilaycı bulsun. Kolay bırakılabilen bişey değil sigara içmeyenler anlamıyor bunun farkındayımda sağlam bir irade gerek.ayrıca bunun bendeki karşılığı yaptığım keyifin yüzde ellisinin de elimden alınması demek. Bu konuda ıııyy iğrenç filan diye itip kakarak anca kendinizden soğutursunuz.

Küllüklerin salon ortasında durduğu fosur fosur sigara içilen ailelerden gelip şimdi bahçelere balkonlara açık alanlara sıkıştırılmış içicileriz ya yapmayın etmeyin üç kuruşluk keyifleri daha da eziyete çevirmeyin. Senin alanına müdahale etmiyorsa evi ve senin üzerini kokutmuyorsa bırak içsin ne var yani

Önceden söylesen bırakırdı.evyilik öncesi bırakan zok.ama aynı evde yasıyorsanız artık zor

Önceden söylesen bırakırdı.evyilik öncesi bırakan çok.ama aynı evde yasıyorsanız artık zor

Ahh canım bunun yaşla ilgisi yok ki.. doktor eşime ciğerinde yara var ve ciğerlerin bitmiş kesinlikle sigara yok demiş.. ama 2 ay içmedi biraz toparlayınca tam gaz devam yeniden.. şimdi yine ciğerlerim ağrıyo diyo 2 paket az geliyodur 3 pakete çıkart diyorum.. kafada bitecek bi şey o. Ben içmediğim halde rahatsız olmadım ama.. çünkü sigara içince duş alıp dişini fırçalar ya da pek evde olduğunda içmez.. kişisel temizliğine dikkat etsin

Biz de gecen gün kavga ettik. Dedim banam bosuna sigara icmeyen birini bul demiyormis dedim. Hicbir sey demedi ama bir faaliyet de yok. Canı istiyormus
Biraz bencillik değil mi yaptığınız
Zamanında siz içerken iyiymiş de bırakınca hemen oda yapsın istiyorsunuz
İsteğiniz kötü bişey değil ama onun kendisinin istemesi lazım
Bu arada nişanlınız 21 yaşında mı gerçekten
Siz?

Dedim zaten. Sigara icince bana dokunma dedim. Tamam dedi

Tamam mı dedi ? Dokunmuyor mu gerçekten ?

Valla zor iş öncelikle kendinin istemesi lazım
Azaltarak başlayabilir tabi siz içmeyince o koku çekilmez olur
Ben uzaktan kokusunu duysam iğreniyorum mesela
Bu yüzden fazla basıda yapmayın ,daha da kötüye gidebilir.

Bana dokunma, ev pis kokuyor demek yerine " sana kıyamıyorum, zarar görmeni istemiyorum, seni çok seviyorum lütfen benim için bırak sigarayı, ben hep yanındayım sonuna kadar destek olacağım sana" falan desen ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…