- 1 Eylül 2014
- 7.010
- 6.632
- 198
- 40
- Konu Sahibi Mysterywoman
-
1,5 yıl zaten içiyormuş. bu süre içinde sen de bunu gördün. bunca zaman adam içti sıkıntı olmadı ağzı kokmadı da şimdi niye kokuyor diyorsun ?Kızlar nisanlimla 1.5 yıldır birlikteyiz. Nen cok titiz biriyim. Nisanlimla ayni evde yaşıyoruz. Evimde her yer güzel koksun istiyorum ama sigara iciyor. Evin sigara kokmasini istemedigimi ve birakmasini istedim. Tamam ben burada icmem dedi. Simdi bahceye iniyor orada sigara içiyor. Nasil sigarayı bırakmıyacağım. Yardim edin bana. Eve geldiginde agzi cok kotu sigara kokuyor. Elini bile tutamıyorum. Litfen bir cikar yol bulun bana cunku benim aklima bir sey gelmiyor artik
bana bunu de anında ayrılırım senden! arkadaşım sen 1.5 sene önce bu adamın ağzının kokusunu almadın mı? şimdi niye bötyle diyorsun? ne değişti ? başkasının sevgilisini veya eşini gördün de benim ki neden böyle mi dedin ?Biz de gecen gün kavga ettik. Dedim banam bosuna sigara icmeyen birini bul demiyormis dedim. Hicbir sey demedi ama bir faaliyet de yok. Canı istiyormus
bana bunu de anında ayrılırım senden! arkadaşım sen 1.5 sene önce bu adamın ağzının kokusunu almadın mı? şimdi niye bötyle diyorsun? ne değişti ? başkasının sevgilisini veya eşini gördün de benim ki neden böyle mi dedin ?
Kız sen bekarsın bu yöntemleri nerden öğrendinGülümseyerek yaklaş o seni öptüğünde birDen miden bulansın. İt onu. Al iste iyice tiksindim sigarandan de. Suçu ona at yani.
Vs vs.
Ahh canım bunun yaşla ilgisi yok ki.. doktor eşime ciğerinde yara var ve ciğerlerin bitmiş kesinlikle sigara yok demiş.. ama 2 ay içmedi biraz toparlayınca tam gaz devam yeniden.. şimdi yine ciğerlerim ağrıyo diyo 2 paket az geliyodur 3 pakete çıkart diyorum.. kafada bitecek bi şey o. Ben içmediğim halde rahatsız olmadım ama.. çünkü sigara içince duş alıp dişini fırçalar ya da pek evde olduğunda içmez.. kişisel temizliğine dikkat etsinBaşlarda problem olmuyordu çünkü ben de içiyordum. Ama yaklaşık 2 3 aydır icmiyorum. Zaten içtiğimiz zamanlarda evde içmiyorduk. Birlikte içiyorduk o zaman kokusunu almıyordum. Nişanlım 21 yaşında . o kadar da buyuk degil hani. Birakabilir bence
Bekariz ama çok evli kadın dinliyoruz yanniiiiiKız sen bekarsın bu yöntemleri nerden öğrendin
Biraz bencillik değil mi yaptığınızBiz de gecen gün kavga ettik. Dedim banam bosuna sigara icmeyen birini bul demiyormis dedim. Hicbir sey demedi ama bir faaliyet de yok. Canı istiyormus
Dedim zaten. Sigara icince bana dokunma dedim. Tamam dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?