- 19 Kasım 2018
- 1.802
- 1.432
- 83
- Konu Sahibi calikusuu1903
-
YA BIRAZ DAHA BEKLEYIP OYLE KONUSUCAM BU SEFERDE OGLUNU DOLDURUŞA GETİRİR DİE KORKUYORUM.Kibarca söyle bence rahatsız oldugun şeyleri. Kendi evinde uzansın
aynen oyle canm olmuyor valla dun akşam hıc ugramadı bı geldı bseyler yedık cıktı ugramadı bıle o gelnce yüz yapıyprm suratımı bıle asıyorum yapıcam da ya ıkı hafta oldu tartısalı ben aılemı cagırdım soyledm herseyde kayınvaldem asagı gelıyor o gelmese eşim arıyor cagırıyor dedım ben mısafrım geldgnde tek oturamıyacakmıym hıc dedm bıraz azaldı gbı ama devam aynı şekılde bu gıdısle bseyler uydurup o evden tasınmak ıstıyorum dıcembenimde sürekli aynı kimse yokken çok iyiyiz bir misafirim geldiğinde haber vermiyorum bile hopp bir bakıyorum aşağıda birde herkesin içinde bende dedim ki belki beni çağırırsın falan halbu ki kimse yaşıtı bile değil herkes genç :99) şimdi evi sattırdım ve kendi aileme yakın bir mevkide ev aldırdım huzurluyum . surat assan bile geliyorlar artık insan kendinden utanıyor o hareketleri yaptığına haftada bir bile olsa insan gibi ağırlarım ama yüz versem her akşam gelirlerdi.hele şu martta verem olucaktım az kalsın haftanın 4 günü arka arkaya gelirlerdi ve kalmzlardı artık eşimle aramızda bitmişti.sonra dedim ki söyle bune sürekli sürekli ve bunlar biz 5 aylık evliyken başıma gelmişti.allah var özlerinde iyiler ama herşeyi eskişsi gibi düşünüyorlar öylede olmuyor malesef
bi kere dedım dedııgmdede kzım gül gbi evini basklarına kıraya verıp rezıl mı edıcen dedı evet gerekırse oyle olur dedmaynen oyle canm olmuyor valla dun akşam hıc ugramadı bı geldı bseyler yedık cıktı ugramadı bıle o gelnce yüz yapıyprm suratımı bıle asıyorum yapıcam da ya ıkı hafta oldu tartısalı ben aılemı cagırdım soyledm herseyde kayınvaldem asagı gelıyor o gelmese eşim arıyor cagırıyor dedım ben mısafrım geldgnde tek oturamıyacakmıym hıc dedm bıraz azaldı gbı ama devam aynı şekılde bu gıdısle bseyler uydurup o evden tasınmak ıstıyorum dıcem
valla çok zor bizzat yaşadım hele şu pandeminin ilk zamanları mart gibi çalışmıyordumda sürekli evde bunalmıştım surat yapıyoruz insanı kendinden utandırtıyorlar artıkbi kere dedım dedııgmdede kzım gül gbi evini basklarına kıraya verıp rezıl mı edıcen dedı evet gerekırse oyle olur dedm
Eskiden bende aile apartmanında oturdum .İyiken kötü olmayın ,mesafe her zaman iyidir .Maddi anlamda düzlüğe çıkmak, için ideal bir çözüm gibi gözüksede dibi görünmez bir kuyu .Kendinizi bu anlamda riske atmayın derim .Merhaba arkadaşlar ben Ağustosta evleneceğim.Sözlüm polis ben ise atanmayı bekleyen sınava çalışan bir öğretmen adayıyım.Sorunum şu ki eşimin ailesinin bir aile apartmanı var alt katta oturmayı teklif etti.Ailesi kayınvalidemi seviyorum beni çok seviyor annemden farkı yok ama burada yazılanları okudukça kötü oluyorum ,planlamayı yaptık orada kalırsak para biriktirip daha rahat geçineceğiz ,ne yapacağımı bilmiyorum bana sordu ben de ilk kabul ettim ama şimdi de sözümden dönemiyorum çünkü çok zor şartlar altında kalıyor çok yoruluyor ona kıyamıyorumama bir yandan da iyiyken kötü olmak istemiyorum siz deneyimlerinizi bir anlatır mısınız?
aynen yaptıgımız suratıda anlamıyorlar.valla çok zor bizzat yaşadım hele şu pandeminin ilk zamanları mart gibi çalışmıyordumda sürekli evde bunalmıştım surat yapıyoruz insanı kendinden utandırtıyorlar artık
Bizi düşürdükleri hallere bakın hele :))aynen yaptıgımız suratıda anlamıyorlar.
çocuğunuz var mı sizinhaha aynen oyle
Senin evin orası. Dakika bası gelmenin anlamı var mı.Tatlı dille konus sakıncwYA BIRAZ DAHA BEKLEYIP OYLE KONUSUCAM BU SEFERDE OGLUNU DOLDURUŞA GETİRİR DİE KORKUYORUM.
yeni hamileyim. peki sizinçocuğunuz var mı sizin
beklıcez bakalm ama konusucam az kaldıSenin evin orası. Dakika bası gelmenin anlamı var mı.Tatlı dille konus sakıncw
yok bende çabalıyorum olması içinyeni hamileyim. peki sizin
aynen oyle canm olmuyor valla dun akşam hıc ugramadı bı geldı bseyler yedık cıktı ugramadı bıle o gelnce yüz yapıyprm suratımı bıle asıyorum yapıcam da ya ıkı hafta oldu tartısalı ben aılemı cagırdım soyledm herseyde kayınvaldem asagı gelıyor o gelmese eşim arıyor cagırıyor dedım ben mısafrım geldgnde tek oturamıyacakmıym hıc dedm bıraz azaldı gbı ama devam aynı şekılde bu gıdısle bseyler uydurup o evden tasınmak ıstıyorum dıcem
Bende yaşıyorum ve bence hayatımın hatası evlenirken iyilik meleği olcaz diye düşünürken insanı evlilikten hayattan bıktırıyorlar evde oturtamıyorsun zıt pot aşağı inin şunu verin bunu yapan düzen sıfır bunu herkes göz önünde bulundursunlar bu zamanda çokkk sıkıntılı o işaynen yaptıgımız suratıda anlamıyorlar.
aynn vla şu sıralr problm yok ama çok şükr.Bende yaşıyorum ve bence hayatımın hatası evlenirken iyilik meleği olcaz diye düşünürken insanı evlilikten hayattan bıktırıyorlar evde oturtamıyorsun zıt pot aşağı inin şunu verin bunu yapan düzen sıfır bunu herkes göz önünde bulundursunlar bu zamanda çokkk sıkıntılı o iş
yeni evlenıck olanlr ıyı düşünsün kmse görundugu gbı klmıyor.Bende yaşıyorum ve bence hayatımın hatası evlenirken iyilik meleği olcaz diye düşünürken insanı evlilikten hayattan bıktırıyorlar evde oturtamıyorsun zıt pot aşağı inin şunu verin bunu yapan düzen sıfır bunu herkes göz önünde bulundursunlar bu zamanda çokkk sıkıntılı o iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?