Bana yardım edin birlikte kalma sorunu

İlla sorun olacak diye bir şey yok. Baktınız sorun oluyor eşiniz müdahale ederse sıkıntı kalmaz. Yaşamadan bilinmez, stres yapmayın. Deneyin bakalım.

aynen oyle canm olmuyor valla dun akşam hıc ugramadı bı geldı bseyler yedık cıktı ugramadı bıle o gelnce yüz yapıyprm suratımı bıle asıyorum yapıcam da ya ıkı hafta oldu tartısalı ben aılemı cagırdım soyledm herseyde kayınvaldem asagı gelıyor o gelmese eşim arıyor cagırıyor dedım ben mısafrım geldgnde tek oturamıyacakmıym hıc dedm bıraz azaldı gbı ama devam aynı şekılde bu gıdısle bseyler uydurup o evden tasınmak ıstıyorum dıcem

bi kere dedım dedııgmdede kzım gül gbi evini basklarına kıraya verıp rezıl mı edıcen dedı evet gerekırse oyle olur dedm

bi kere dedım dedııgmdede kzım gül gbi evini basklarına kıraya verıp rezıl mı edıcen dedı evet gerekırse oyle olur dedm
valla çok zor bizzat yaşadım hele şu pandeminin ilk zamanları mart gibi çalışmıyordumda sürekli evde bunalmıştım surat yapıyoruz insanı kendinden utandırtıyorlar artık

Eskiden bende aile apartmanında oturdum .İyiken kötü olmayın ,mesafe her zaman iyidir .Maddi anlamda düzlüğe çıkmak, için ideal bir çözüm gibi gözüksede dibi görünmez bir kuyu .Kendinizi bu anlamda riske atmayın derim .

çok zort sartlarda kaliyor kismiyla kaynana evine tasinma kismini bagdastiramadim.
sizin etrafinizda belki polis olan yoktur sartlari bilmiyor olabilirsiniz diye soyluyorum, abim polis kaynana yada anne evinde falan kalmiyor esi suan ucretsiz izinde gayette guzel geciniyorlar krediye ragmen.
sizin biraz duygulariniza oynanmiş sanki.
esiniz gece nobete gidecek tek kalma anneme git,
yeri gelecek baska sehire gidecek gecicic gorevli anneme git anneme in 24 saat annemde otur bunlarida dusundun mu?

aynen yaptıgımız suratıda anlamıyorlar.
Bende yaşıyorum ve bence hayatımın hatası evlenirken iyilik meleği olcaz diye düşünürken insanı evlilikten hayattan bıktırıyorlar evde oturtamıyorsun zıt pot aşağı inin şunu verin bunu yapan düzen sıfır bunu herkes göz önünde bulundursunlar bu zamanda çokkk sıkıntılı o iş

aynn vla şu sıralr problm yok ama çok şükr.

yeni evlenıck olanlr ıyı düşünsün kmse görundugu gbı klmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…