Bana yardım edin birlikte kalma sorunu

calikusuu1903

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2019
91
96
3
31
Merhaba arkadaşlar ben Ağustosta evleneceğim.Sözlüm polis ben ise atanmayı bekleyen sınava çalışan bir öğretmen adayıyım.Sorunum şu ki eşimin ailesinin bir aile apartmanı var alt katta oturmayı teklif etti.Ailesi kayınvalidemi seviyorum beni çok seviyor annemden farkı yok ama burada yazılanları okudukça kötü oluyorum ,planlamayı yaptık orada kalırsak para biriktirip daha rahat geçineceğiz ,ne yapacağımı bilmiyorum bana sordu ben de ilk kabul ettim ama şimdi de sözümden dönemiyorum çünkü çok zor şartlar altında kalıyor çok yoruluyor ona kıyamıyorum ama bir yandan da iyiyken kötü olmak istemiyorum siz deneyimlerinizi bir anlatır mısınız?

Aile apartmaninda oturup mutlu olabilen nadir insanlardan olabilirim diyorsanız neden olmasın, ama ben pek rastlamadım.

Benim amcamın oğlu altta amcam üçüncü katta oturuyor.Bizde aynı binadayız aralarından su sızmıyor ki yengem normalde dedikoducu bir insandır.Sizin bina da böyle mi?

Benim amcamın oğlu altta amcam üçüncü katta oturuyor.Bizde aynı binadayız aralarından su sızmıyor ki yengem normalde dedikoducu bir insandır.Sizin bina da böyle mi?
Gideceğim bina üstte kayınvalidem eşi ve küçük kızı oturacak ben de aşağıda ama eşim ve ailesi çok temiz çok dürüst insanlar ama yine de korkuyorum

Eşiniz aradaki mesafeyi koruyabilicek mi. Tamam iyi yanı kiracı olmucaksınız ama sonrası var daha evliliğinizin ilk aylarından neler yaşıyacagınız az cok belli. Evlenmeden önce herkes canım cicim evlendikten sonra kahvaltıya gelin akşam yemegine gelin sen nıye gelmedin bugun diye birsürü laf olur. Bir arkadaşım aile bınasında kalıyor ama eşi evlenmeden ailesine gerekeni söledi 2 senedir bir sorunları yok kimse onlara karışmıyor mesela eşiniz böle birisimi

Evet ben annemle ailemle konuşacağım gerekli sınırı çizeceğim dedi ben de ona güveniyorum açıkçası bugüne kadar söz verdiği her şeyi yaptı

yapmayayım değil mi
% 1 iyi şans bana vurur derseniz oturun tabi.
Asıl mesele şu; diyelim ki aile apartmanını kabul ettiniz fakat mutsuz oldunuz, sorunlar yaşandı. Nişanlınız ayrı eve çıkmayı kabul eder mi? Ederse deneyin. Etmezse hiç o riske girmeyin.

Canım geneli sil süpüre gelmiyorsun, misafir geliyor hizmete kosmuyorsunla sonuclaniyor bu islerin.. çok iyi düşün.

Ben kv ile iyi değilim ve asla istemem, sen iyiysen sana kalmış, bazı şeyleri göze Alman lazım, mesela burada yaşayanlar ortak yemek yeniyor, çaya çıkmayınca kızıyorlar deniyor, bir yere gidiyorsun soruluyor, ona bir misafir geliyor gözükmen gerek, çocuğunu yetiştirme şekline karışıyorlar, kapını açıyorlar her gün görüyorsun, falan uzar gider, temizliğine karışır

Evet ben konuşacağım dedi ben de ona güveniyorum bugüne kadar sözünü tuttu

Gideceğim bina üstte kayınvalidem eşi ve küçük kızı oturacak ben de aşağıda ama eşim ve ailesi çok temiz çok dürüst insanlar ama yine de korkuyorum
Mutlu yaşayan insanlar da var ama ben mutlu olamazdım çünkü dip dibe oluyorsunuz kendi ailem de olsa rahatsız olurdum diye düşünüyorum.

Kayinvalide iyi olabilir belki de bu seferde ayni apartmanda oturan elti, gorumce falan varsa onlardan cekebilirsin. Hic riske girme direk ayri eve cok derim ben. Ayri olun tatli olun. Yakin olunca her gun gitmeni falan da bekleyebilirler. Bu bir sure sonra sorun yaratanilir. Sen evine evlilige alisanayabiliesin. Ne geek var ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…