- 5 Aralık 2019
- 91
- 96
- 3
- 31
- Konu Sahibi calikusuu1903
-
Aile apartmaninda oturup mutlu olabilen nadir insanlardan olabilirim diyorsanız neden olmasın, ama ben pek rastlamadım.Merhaba arkadaşlar ben Ağustosta evleneceğim.Sözlüm polis ben ise atanmayı bekleyen sınava çalışan bir öğretmen adayıyım.Sorunum şu ki eşimin ailesinin bir aile apartmanı var alt katta oturmayı teklif etti.Ailesi kayınvalidemi seviyorum beni çok seviyor annemden farkı yok ama burada yazılanları okudukça kötü oluyorum ,planlamayı yaptık orada kalırsak para biriktirip daha rahat geçineceğiz ,ne yapacağımı bilmiyorum bana sordu ben de ilk kabul ettim ama şimdi de sözümden dönemiyorum çünkü çok zor şartlar altında kalıyor çok yoruluyor ona kıyamıyorumama bir yandan da iyiyken kötü olmak istemiyorum siz deneyimlerinizi bir anlatır mısınız?
Senden önceki örnekler de "annemden farkı yok" demişti, hepsi birer birer buraya konu açtı be güzelim. Yapma etme.
Gideceğim bina üstte kayınvalidem eşi ve küçük kızı oturacak ben de aşağıda ama eşim ve ailesi çok temiz çok dürüst insanlarBenim amcamın oğlu altta amcam üçüncü katta oturuyor.Bizde aynı binadayız aralarından su sızmıyor ki yengem normalde dedikoducu bir insandır.Sizin bina da böyle mi?
% 1 iyi şans bana vurur derseniz oturun tabi.yapmayayım değil mi
Canım geneli sil süpüre gelmiyorsun, misafir geliyor hizmete kosmuyorsunla sonuclaniyor bu islerin.. çok iyi düşün.Merhaba arkadaşlar ben Ağustosta evleneceğim.Sözlüm polis ben ise atanmayı bekleyen sınava çalışan bir öğretmen adayıyım.Sorunum şu ki eşimin ailesinin bir aile apartmanı var alt katta oturmayı teklif etti.Ailesi kayınvalidemi seviyorum beni çok seviyor annemden farkı yok ama burada yazılanları okudukça kötü oluyorum ,planlamayı yaptık orada kalırsak para biriktirip daha rahat geçineceğiz ,ne yapacağımı bilmiyorum bana sordu ben de ilk kabul ettim ama şimdi de sözümden dönemiyorum çünkü çok zor şartlar altında kalıyor çok yoruluyor ona kıyamıyorumama bir yandan da iyiyken kötü olmak istemiyorum siz deneyimlerinizi bir anlatır mısınız?
Evet ben konuşacağım dedi ben de ona güveniyorum bugüne kadar sözünü tuttuEşiniz aradaki mesafeyi koruyabilicek mi. Tamam iyi yanı kiracı olmucaksınız ama sonrası var daha evliliğinizin ilk aylarından neler yaşıyacagınız az cok belli. Evlenmeden önce herkes canım cicim evlendikten sonra kahvaltıya gelin akşam yemegine gelin sen nıye gelmedin bugun diye birsürü laf olur. Bir arkadaşım aile bınasında kalıyor ama eşi evlenmeden ailesine gerekeni söledi 2 senedir bir sorunları yok kimse onlara karışmıyor mesela eşiniz böle birisimi
Mutlu yaşayan insanlar da var ama ben mutlu olamazdım çünkü dip dibe oluyorsunuz kendi ailem de olsa rahatsız olurdum diye düşünüyorum.Gideceğim bina üstte kayınvalidem eşi ve küçük kızı oturacak ben de aşağıda ama eşim ve ailesi çok temiz çok dürüst insanlarama yine de korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?