- Konu Sahibi calikusuu1903
-
Ben elimden geldıgnce mesafe koyuyrm bellide ediyorum bazen ters cevağ bıle verıyorum anlasn etsn die tel oldugu ıcın kabul ettım boyle olcagnı blseydım etmezdm ve yanı eşimle bile benm ılgılenmem gerekırken o sürekli ılgılenıo bısey ostyr yapıyım dıo bende ben yaparm sen yapma die belli edıyorum ama fayda yok.Bastan keske kabul etmeseydiniz. Bence evı lıraya verıp uzak bır yerden ev tutun. Düşüncesızmıs baya. Bana kv demıstı. Yakında oturun aksamları yemekleri bır yeriz. İstemedim. Eger yakın oturalım dese eşim ciddiyim bosanirim herhalde. Sıkıntıya gelemıyorum. Eşinize bı sekılde kabul ettirin. Kv ye de mesafe koyun
ben yasadim kv dem iyidir ama esimin teyzesi gelir esimi arar teyzen gdi gelin sanki baska sehirden gelmis gibi halbuse ayni sehirdeyiz ,sonra esimin evde olmadigi cmt gunu cagirordi hadi gel kahvalti edelim ben de calisiyorum is guc var yani,sonra kendi evimize cikarken onun ziline basip biz bugun evde yicez derdik beklemesinler diye yoksa her aksam beklerler isten gelince falan yani kotuluk olmasa bile rahat edilemiyor benceMerhaba arkadaşlar ben Ağustosta evleneceğim.Sözlüm polis ben ise atanmayı bekleyen sınava çalışan bir öğretmen adayıyım.Sorunum şu ki eşimin ailesinin bir aile apartmanı var alt katta oturmayı teklif etti.Ailesi kayınvalidemi seviyorum beni çok seviyor annemden farkı yok ama burada yazılanları okudukça kötü oluyorum ,planlamayı yaptık orada kalırsak para biriktirip daha rahat geçineceğiz ,ne yapacağımı bilmiyorum bana sordu ben de ilk kabul ettim ama şimdi de sözümden dönemiyorum çünkü çok zor şartlar altında kalıyor çok yoruluyor ona kıyamıyorumama bir yandan da iyiyken kötü olmak istemiyorum siz deneyimlerinizi bir anlatır mısınız?
İlk duyduğumda bile hayır derdim.Merhaba arkadaşlar ben Ağustosta evleneceğim.Sözlüm polis ben ise atanmayı bekleyen sınava çalışan bir öğretmen adayıyım.Sorunum şu ki eşimin ailesinin bir aile apartmanı var alt katta oturmayı teklif etti.Ailesi kayınvalidemi seviyorum beni çok seviyor annemden farkı yok ama burada yazılanları okudukça kötü oluyorum ,planlamayı yaptık orada kalırsak para biriktirip daha rahat geçineceğiz ,ne yapacağımı bilmiyorum bana sordu ben de ilk kabul ettim ama şimdi de sözümden dönemiyorum çünkü çok zor şartlar altında kalıyor çok yoruluyor ona kıyamıyorumama bir yandan da iyiyken kötü olmak istemiyorum siz deneyimlerinizi bir anlatır mısınız?
Sanırım oglunu kıskanıyor. O da tek kalmıs günah ama sizin de ayrı Bi hayatınız var. Eşiniz ayrı ev istemez sanırım.Ben elimden geldıgnce mesafe koyuyrm bellide ediyorum bazen ters cevağ bıle verıyorum anlasn etsn die tel oldugu ıcın kabul ettım boyle olcagnı blseydım etmezdm ve yanı eşimle bile benm ılgılenmem gerekırken o sürekli ılgılenıo bısey ostyr yapıyım dıo bende ben yaparm sen yapma die belli edıyorum ama fayda yok.
Kendi eviniz dururken kiraya çıkmayı istemek simariklik olur gibi geldi bana. Birazda ayıp olur. Ben olsam tasinirdim. İlerde çocuk olursa yardımcı da olurlar. Burada ki yorumlardaki aileleri kültürel yapılarıni eğitimlerini bilmiyoruz. Siz seviyeli nezaketli güzel bir ilişki tutturun.Merhaba arkadaşlar ben Ağustosta evleneceğim.Sözlüm polis ben ise atanmayı bekleyen sınava çalışan bir öğretmen adayıyım.Sorunum şu ki eşimin ailesinin bir aile apartmanı var alt katta oturmayı teklif etti.Ailesi kayınvalidemi seviyorum beni çok seviyor annemden farkı yok ama burada yazılanları okudukça kötü oluyorum ,planlamayı yaptık orada kalırsak para biriktirip daha rahat geçineceğiz ,ne yapacağımı bilmiyorum bana sordu ben de ilk kabul ettim ama şimdi de sözümden dönemiyorum çünkü çok zor şartlar altında kalıyor çok yoruluyor ona kıyamıyorumama bir yandan da iyiyken kötü olmak istemiyorum siz deneyimlerinizi bir anlatır mısınız?
benmde aklıma o gelıyor oglunu kıskanıyor dıe 2 hafta önce tartıstık ben annemlerı cagırdım o zaman kendı dedı olmazsa ayrı eve taşınırım dıe ama bu gıdısle oyle olcak sanırım ve bır keresnde annemlerle kahvaltıya gıttık kayınvalıdem yorgn oluyr dıe soylemedık ve pgluna ben sıze agır mı gelıyorum benmde parm var agır gelıyorsam soyleyn dedı o gun bugndür eşimde soylemek zorunda hıssedıyr tek annesı ama oda anlayışlı olmak zorunda cagırma dedıgımde sen benm annemı ıstemıyorsn oluyor yanı kadn km bılır neler demiş.Sanırım oglunu kıskanıyor. O da tek kalmıs günah ama sizin de ayrı Bi hayatınız var. Eşiniz ayrı ev istemez sanırım.
O zaman sorun olmaz bence. Eskı kayınvalıdem ıle altlı ustlu yasamıstım hıc sorun yasamadım ben hatta bosanınca cok agladı kadın . Esınıze guvenıyorsanız yardımı bıle olur durumunEvet ben annemle ailemle konuşacağım gerekli sınırı çizeceğim dedi ben de ona güveniyorum açıkçası bugüne kadar söz verdiği her şeyi yaptı
Yani sürekli herşeye dahil olması cok kötü. Kırılırsa kırılsın. Düşünmesi gerek bazı seylerı. Ama tüm kvler böyle. Kesınlıkle evı tasımaya calıs. Bir ömür böyle gecmezbenmde aklıma o gelıyor oglunu kıskanıyor dıe 2 hafta önce tartıstık ben annemlerı cagırdım o zaman kendı dedı olmazsa ayrı eve taşınırım dıe ama bu gıdısle oyle olcak sanırım ve bır keresnde annemlerle kahvaltıya gıttık kayınvalıdem yorgn oluyr dıe soylemedık ve pgluna ben sıze agır mı gelıyorum benmde parm var agır gelıyorsam soyleyn dedı o gun bugndür eşimde soylemek zorunda hıssedıyr tek annesı ama oda anlayışlı olmak zorunda cagırma dedıgımde sen benm annemı ıstemıyorsn oluyor yanı kadn km bılır neler demiş.
BIDE BAZEN BISEY OLDUGUNDA GEL SOYLE FALAN YA KUZENLERM BENDEYDI HAFTA SONU OTURUYORUZ O GELMİŞ AY UYKUM GELDI BAŞIM AGRIYOR BI UZANIYIM DEYIP UYUYOR KENDI KENDIMI YIYIP BITIRIYORUM.Yani sürekli herşeye dahil olması cok kötü. Kırılırsa kırılsın. Düşünmesi gerek bazı seylerı. Ama tüm kvler böyle. Kesınlıkle evı tasımaya calıs. Bir ömür böyle gecmez
Senın evınde mı uzanıyorBIDE BAZEN BISEY OLDUGUNDA GEL SOYLE FALAN YA KUZENLERM BENDEYDI HAFTA SONU OTURUYORUZ O GELMİŞ AY UYKUM GELDI BAŞIM AGRIYOR BI UZANIYIM DEYIP UYUYOR KENDI KENDIMI YIYIP BITIRIYORUM.
evet benm evımmde mısafırım varken yapıyor bana ters yanı saygıdan bıseyde demek ıstemıyorum.Senın evınde mı uzanıyor
benimde sürekli aynı kimse yokken çok iyiyiz bir misafirim geldiğinde haber vermiyorum bile hopp bir bakıyorum aşağıda birde herkesin içinde bende dedim ki belki beni çağırırsın falan halbu ki kimse yaşıtı bile değil herkes genç :99) şimdi evi sattırdım ve kendi aileme yakın bir mevkide ev aldırdım huzurluyum . surat assan bile geliyorlar artık insan kendinden utanıyor o hareketleri yaptığına haftada bir bile olsa insan gibi ağırlarım ama yüz versem her akşam gelirlerdi.hele şu martta verem olucaktım az kalsın haftanın 4 günü arka arkaya gelirlerdi ve kalmzlardı artık eşimle aramızda bitmişti.sonra dedim ki söyle bune sürekli sürekli ve bunlar biz 5 aylık evliyken başıma gelmişti.allah var özlerinde iyiler ama herşeyi eskişsi gibi düşünüyorlar öylede olmuyor malesefevet benm evımmde mısafırım varken yapıyor bana ters yanı saygıdan bıseyde demek ıstemıyorum.
Kibarca söyle bence rahatsız oldugun şeyleri. Kendi evinde uzansınevet benm evımmde mısafırım varken yapıyor bana ters yanı saygıdan bıseyde demek ıstemıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?