- 24 Eylül 2013
- 9.887
- 32.404
- 748
- Konu Sahibi calikusuu1903
O zaman o para biriktirirsiniz fikirleri falan kv den çıkıyor olmasın. Sizi yanında tutmak içinZaten işten yorgun gelince dizlerinde uyutuyormuş koskoca adamıiki sene önce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman o para biriktirirsiniz fikirleri falan kv den çıkıyor olmasın. Sizi yanında tutmak içinZaten işten yorgun gelince dizlerinde uyutuyormuş koskoca adamıiki sene önce
Konuşmadığınız için duymamış olma ihtimaliniz olabilir mi ?Benim konuşmadığımız amcamın oğlu da gelin getirdi eve sorun olduğunu duymadık.
nişanlıma söyledim o da babama söyledim kararımdan dönemem ama bir sorun olursa cıkarız dedi
Polis maaşı 6 bin oturacağımız yer siteli olmasın lazım cünkü gece görevine gidiyor ayrıca işine de yakın olması lazım arabası var arabasına garaj lazım vs...
Buraya kv kp ile bir oturma konusu açan herkes ama onlar nişanlı iken melekti ile başlayıp eşimi de çok seviyorum ile devam edip kahrımdan öleceğim artık ile bitiriyor. Sonra ne sevgi kalıyor ne saygı. Geriye sadece bitip tükenmiş bir gelin kalıyor. Kaynana da oh çekiyorBölümümde atanmak zor en az 3 sene belki yüksek puan alsam bile o zamana kadar da sevdiğini beklemek istemiyorum cünkü her an kıymetli benim için söyledikleriniz de haklısınız ama nişanlımı iyi tanıyorum bu kadar da olmaz umarım ama dediklerinizi dikkate alacağım teşekkürler bana dua edin
Eyvahlar olsunZaten işten yorgun gelince dizlerinde uyutuyormuş koskoca adamıiki sene önce
Konuşmadığınız işin olabilir mi?Benim konuşmadığımız amcamın oğlu da gelin getirdi eve sorun olduğunu duymadık.
Yes brooooKonu sahibinin yerinde olaydım o zaman asrın cevabını verirdim...
"Ananın yanında uyumak varken ne diye yanimda uyuyacan"
Diye..
Işte sirrret gelinlik tam bu noktada başlıyor![]()
Malesef kesinleştirdim ben de ailemin büyük etkisi var ama koronayı bahane edip bir sene daha uzatabilirimBenim konuşmadığımız amcamın oğlu alt kata gelin getirmişti. Bir sene dolmadan boşandılar
Böyle böyle binlerce örnek vardır, iyi ya da kötü..
Siz o evde oturacaksanız o kesin, bari nişanlınızla yukarıda bir arkadaşın dediği gibi “bir sorunları” konuşmanız lazım. Baş başa kahvaltı&yemek, gezmeye yalnız çıkma vs. Bunlar evlenmeden önce konuşulmalı en azından evlendiğinde böyle konuşmamıştık diyebilirsin ama konuşmazsan ağzını açamazsın ilerde.
Peynir ekmek ye ama kesinlikle birlikte oturmayı kabul etme. Benim kaynanada başta iyi hoştu ama içinden canavar çıktı. 6 ay yanımda burnumdan geliyor resmen. Pişmanlık pişmanlık ah kafam ah.Merhaba arkadaşlar ben Ağustosta evleneceğim.Sözlüm polis ben ise atanmayı bekleyen sınava çalışan bir öğretmen adayıyım.Sorunum şu ki eşimin ailesinin bir aile apartmanı var alt katta oturmayı teklif etti.Ailesi kayınvalidemi seviyorum beni çok seviyor annemden farkı yok ama burada yazılanları okudukça kötü oluyorum ,planlamayı yaptık orada kalırsak para biriktirip daha rahat geçineceğiz ,ne yapacağımı bilmiyorum bana sordu ben de ilk kabul ettim ama şimdi de sözümden dönemiyorum çünkü çok zor şartlar altında kalıyor çok yoruluyor ona kıyamıyorumama bir yandan da iyiyken kötü olmak istemiyorum siz deneyimlerinizi bir anlatır mısınız?