Bana yardım edin birlikte kalma sorunu

İlk tamam dedim sonra vazgeçtim o da tamam dedi sonra annem kayınvalidemle konuşmuş ikisi de anlaşmış sonra kayınvalidem bana sordu ben de hayır diyemedim cünkü eşime seninle ahırda bile yasarım demiştim öyle kaldı zaten nişanlım kardeşiyle altta kalıyor ailesiyle yaşamıyor o da bana annem bize bile gelmiyor yasakları başta konuştuk onunla da konusucam dedi merak etme ben de güvenmeyi seçtim hayırlısı 😔
Konu açarım kına yakarsın sen de tövbe
Eşim kendi babasına bile ayar vermiş bir insan iki sene Hakkari’de tek başına yaşamış hani ailesine o kadar da bağımlı değil bakalım hayırlısı olsun

Öncelikle annesi iki oğlu bekarken evlerine uğramaz ama siz evlenince kıymete binecek eviniz,sürekli size gelmeye çalışacak bu bir.

İkincisi de burada insanlar size tecrübelerini aktarmaya çalışıyor. Size pozitif şeyler söyleyip süper hemen koş aile apartmanına deseler yada aman etme eyleme deseler ellerine ne geçecek yorum yazanların. İnsanlar sizi yardımcı olmaya çalışıyor ama siz sakın gitme ayrı evde kal diyen herkese ya nişanlınızı ya ailesini övüyorsunuz.

Madem o kadar mükemmeller neden konu açtınız? Çünkü siz de güvenmiyorsunuz.

Daha önce de konuya yorum yazmıştım ama yorum yazanlara yok konu açarsam kına yakarsınız falan yazmanız çok yakışıksız oldu.

Burada yorum yazdıktan sonra herkes hayatına bakacak o hayatı siz yaşayacaksınız. Gidip yaşayın ve görün öyleyse.

Eşim kendi babasına bile ayar vermiş bir insan iki sene Hakkari’de tek başına yaşamış hani ailesine o kadar da bağımlı değil bakalım hayırlısı olsun
İyi bi şey mi babaya ayar vermek? Babasına anasına ayar veren bilmiyorum size ne verir.. bi ortası yok mu bu erkeklerin iki tarafı da kırmadan idare edemiyorlar mı anlamadım gitti.

Sizinde tereddutunuz vardi konuyu actiniz ama herkese yoo oyle olmicak demeye calisiyosunuz ama malesef cok nadiren hersey iyi gidiyor. O anasina babasina ayar verenler evlenince kul köle oluyorlar size ayar veriyorlar, anasina duskun olmayan 40 yasindaki adam bile ana kuzusu oluyor haberiniz olsun. Umarim sizin evliliginiz bu sorunlardan etkilenmez ve bu konuyu 1-2 yil sonra cok mutluyuz her sey yolunda diye guncellersiniz.

Yapmayıp bir maaşı kiraya gömeceksiniz daha kötü. Oturun, ama eşinizle baştan iyi konuşun.

Evlenince o ayarı veremiyorlar.
Karısının sözüne uydu kılıbık demesinler diye sus pus oluyorlar.

Bence bu meselenin iyi ya da kötü insan olmakla bir ilgisi yok.kesinlikle anlayış meselesi..benim kayınvalidem kayinpederim de dünya iyisidir ama anlayışlı değiller ..
Oğlumun evi diye Cat kapı gelebilirler,gelin her gün bize insin diyebilirler,inmediniz mi sorun yapabilirler,evime karışabilir ker,nereye gittiniz,nereden geldiniz,kim geldi diyebilirler.her gün biz de yiyelim diyebilirler.her misafiri geldiğinde sizi de çağırmak isteyebilirler...bunun gibi örnekler ...ama bundan rahatsız olup olmamak da kişiye göre değişir .ben olurum ama sne olmazsın .kimi de iç içe yaşamayı sever ..sizin tercihiniz tamamen ..iyi düşünün ..

polis ve atanırsan öğretmen maaşıyla güzel bir daire tutulabılır.
apartmana gerek yok. kiracı olana her yer ev

Altlı ustlu oturanlar genelde cok sorun yasıyor kv problemi cok buyuk bir problem sınır kırızlerı gecıren arkadasım oldu aslında Basta hepsi ıyı oluyor ama bizim toplumumuzda kadınlar ogullarına asık paylasmaj istemiyorlar 30 yasındayım cevrende sadece bir kısı var kv sıyle sorun yasamayan
Valla aynı sorunu bende yaşıyorum 5 aylık evliyim daha evliliğimizn 2.günü balayına gıdecegmz gün bize geldi ve halada gelmeye devam edıyor kayınvalıdem tek yaşıyor altlı üstlü oturuyrz daha ıkı hafta oncesine kadr byk tartısma yasadık ama anlamıyor bıde bana anlayıslı gbı muamele yapıyor hatta bazen bizde bıle yattgı oluyor napıcm ben

Valla aynı sorunu bende yaşıyorum 5 aylık evliyim daha evliliğimizn 2.günü balayına gıdecegmz gün bize geldi ve halada gelmeye devam edıyor kayınvalıdem tek yaşıyor altlı üstlü oturuyrz daha ıkı hafta oncesine kadr byk tartısma yasadık ama anlamıyor bıde bana anlayıslı gbı muamele yapıyor hatta bazen bizde bıle yattgı oluyor napıcm ben
Evi taşıyacaksın başka yolu yok. Benım yakın bı arkadaşım sinir krizi gecırdı. Saçını sıfıra vurdu. Kapı zilini söktü. Telefon hattını kırdı. Kadın günde 3 4kez en az gelirdi. Kızı o kadar sıktı ki. Sonunda bosanma kararı aldı. Kocası da evi tasıdı. Sımdı mutlu

Öncelikle annesi iki oğlu bekarken evlerine uğramaz ama siz evlenince kıymete binecek eviniz,sürekli size gelmeye çalışacak bu bir.

İkincisi de burada insanlar size tecrübelerini aktarmaya çalışıyor. Size pozitif şeyler söyleyip süper hemen koş aile apartmanına deseler yada aman etme eyleme deseler ellerine ne geçecek yorum yazanların. İnsanlar sizi yardımcı olmaya çalışıyor ama siz sakın gitme ayrı evde kal diyen herkese ya nişanlınızı ya ailesini övüyorsunuz.

Madem o kadar mükemmeller neden konu açtınız? Çünkü siz de güvenmiyorsunuz.

Daha önce de konuya yorum yazmıştım ama yorum yazanlara yok konu açarsam kına yakarsınız falan yazmanız çok yakışıksız oldu.

Burada yorum yazdıktan sonra herkes hayatına bakacak o hayatı siz yaşayacaksınız. Gidip yaşayın ve görün öyleyse.
Valaa benım kv nısan zamanı melekti. Şuan da iyi tamamda. Kv lerın ortak özellıgı gelinleri darlamak. Uzakta oldugumuz halde kac kez arar. Ki alt katta otursak hergun cagırırdı. Emınım bı ton konu acacaksınız. Ne yapsan gözlerı üzerinde olacak. Bı de cok meraklılar herseyı soruyolar

2 yıl aile apartmanında yaşadım. Kayınvalidemler , görümcemler... ben çalıştığım için ve en başından beri mesafeli durduğum için birlikte yemek vs yemiyorduk. En büyük sorunlarımız; tartışmaların duyulması, özel günlerde yalnız olamama, market dönüşü ya da bir şey aldığınızda irdelenmesi, faturalar hakkında yorum yapılması, kazara koltukta uyusan annesine kaçan koca, ailen geldiğinde onları da çağırmak zorunda kalmak vs. Bunlar en basit yaşanan günlük sorunlar. Fragman böyle filmi sen düşün :KK43: şuan farklı bi yerde oturuyoruz. Lütfen iyiyken kötü olmayın ve başka yerde oturun. Ailesi ile altlı üstlü oturan erkek büyümüyor ve ayrı bir evi olduğunu maalesef idrak edemiyor. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Bende oyleym altlı üstlü ama artk gına geldi ya kendı evi üstte bz altta ama hala evımız bır gbı benmde bişey eksik oluyr yukarıda var al bende artk cevap vermıyorum bıle ben temzlık yaparken bı kez bıle yardım etmıyor benm yanmdayken evı temzlıcem dio benmde heralde yardım etmemi beklıyor bazen bozuyorum ama anlamıyor kadın bıde yenı hamıleyım bızdeyken bıle bana yuklenıyr kadın sinir olmamak için kendımi zor tutuyrm

Evi taşıyacaksın başka yolu yok. Benım yakın bı arkadaşım sinir krizi gecırdı. Saçını sıfıra vurdu. Kapı zilini söktü. Telefon hattını kırdı. Kadın günde 3 4kez en az gelirdi. Kızı o kadar sıktı ki. Sonunda bosanma kararı aldı. Kocası da evi tasıdı. Sımdı mutlu
En sonnda benmde oyle olcak sanırım anlamıyorum ev kendımızın gerekırse kıraya verr cıkarım huzurum olsn eşimin umrumda değil olan bana oluyr bıde yenı hamıleym stres sinir hepsı bir arada ya bıde geliyor akşamları genelde birlkte yiyoruz calıstıgı ıcın bende oyle calısıyorum ınsan bı der kızım yardm edim diye eşimin yannda bana baska o olmaynca baska

En sonnda benmde oyle olcak sanırım anlamıyorum ev kendımızın gerekırse kıraya verr cıkarım huzurum olsn eşimin umrumda değil olan bana oluyr bıde yenı hamıleym stres sinir hepsı bir arada ya bıde geliyor akşamları genelde birlkte yiyoruz calıstıgı ıcın bende oyle calısıyorum ınsan bı der kızım yardm edim diye eşimin yannda bana baska o olmaynca baska
Bastan keske kabul etmeseydiniz. Bence evı lıraya verıp uzak bır yerden ev tutun. Düşüncesızmıs baya. Bana kv demıstı. Yakında oturun aksamları yemekleri bır yeriz. İstemedim. Eger yakın oturalım dese eşim ciddiyim bosanirim herhalde. Sıkıntıya gelemıyorum. Eşinize bı sekılde kabul ettirin. Kv ye de mesafe koyun

Back
X