Bana yardım edin bu konu çok kafamı karıştırıyor:(

cok zoruna gidiyo insanin biliyorum. Allah hepsinin bin türlü cezasini versin
Ya onlar mutlu olamaz ben sana diyim. Allahından bulsun vicdanları en büyük azabları olsun. çünkü Allah şahid. bakın Allahı şahid ediyorum. ben onu dürüstce onurumla serefimle yalansız bekledim .. haketmedim asla

asla bir başkası için üzülmeyecegimi anladım. teşekkürler

Seni olduğun gibi sevecek birinin acısına da mı üzülmeyeceksin gelecekte?

Olayı düşünüp ders çıkar bir daha yaptığın hataları tekrarlamamaya çalış yeter :) İşte bunlar hep tecrübe.
Sadece konudaki şahsiyeti suçlayıp kendini rahatlatmakla kalma, insanların dürüst olmadığını gördün en basitinden ama sen de bir başkası için yaptığın şeyin her zaman mutluluk getirmediğini anladın. Kilo verirken bir başkası bunu söylese inanmazdın :)

aynen öyle:))

Bu cocumtan adam olmaz.o gitsin elektrik aldigi biriyle oluo bir santral kursun.allahmya elektrimmis.bildigin dalga geciyi bu canm senle.salla gitsin bu cocugu.seni sen oldugun icin seven birini elbet bulursun.ne o kasin egri yok kilon fazla yok basenlisin.hem erkekler sever basenli kadinlari

Tas gibi olmussun iste, zaten vermen gereken kilolarmis onlar, bosver iyi yonunden bak Bu tipler icin uzulmeye bile degmez, hak etmedim vs diye de bunaltma kendini.

Arkadaşınla konuşmayı denemiş, olmayınca senle konuşmayı denemiş. seni de zaten cepte görmüş çünkü hoşlandığını belli etmişsin. E ilk önce arkadaşına sonra sana bakan adamla konuşulur mu güzelim? Zaten canı sıkılmış öylece oyalanmış, bi değişiklik olsun diye. Uzun konunu okudum yani maalesef böyle düşünüyorum.

Seni istemeyeni sen hiç istemiceksin
Kimse bulunmaz hint kumaşı değil.
Hem bnce bu işin sonunun hayırlı olmayacağı senin arkadaşına asılıp ondan yüz bulamayınca kısa bir süre sonra sana yeşil ışık yakmasından belli...
Bence bir daha ne ara ne sor yine irtibata geçersede hiç muhatap olma

allah askına bırak internetten olmuş...üstüne zaten kendını belli etmiş..anlamıyorum ortalık adam kaynıyo...yada nedir bu acele ..seni üzmemek için kendımı frenleyerek yazıyorum ama hala elektrik almamıs mıdır diyosun bence bu senın hatan ve bırdaha yapmamak üzere konuyu kapa..neden kendını kucultuyosun ki kime neye göre güzelsin anlamıorum ..

Hala soruyorsun seviyor muydu aşık mıydı ya pes gerçekten
sana zerre değer vermediği çok açık değil mi zaten sen kendine değer vermiyorsun birkere
senin ondan hoşlandığını bile bile başka kıza yazıp yüz bulamayınca sana dönen seni olduğun gibi kabullenmeyip
özgüvenini kaybettiren bir adam seni nasıl sevebilir

salaktım salak

salaktım işte buradaki herkesde bana sövsün aptallıgıma gülsünler.

Zaten boyle cabuk seviyorum, asik oldum diyenlerden korkmak gerek. Bi de anlamadigim yarin senin yaninda guzel bi kiz gorunce senden izin alip onunla da mi gorusucek. Bu adamdan sana hayir gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…