Bana yardım edin bu konu çok kafamı karıştırıyor:(

Adam görüşmeyelim, hakkını helal et demiş daha ne desin? bitirmiş işte kafa karıştıracak bir söz söylememiş, gayet net açık bir şekilde bitti demiş. Hem arkadaşınızdan hoşlanan, onunla olmayınca size dönen birini nasıl kabul ettiniz bu ne kötü bişey yaa..
Adam kesin net ayrılmış sizden niye hala ümit varmı falan diyosunuz anlamıyorum bu ısrarınızı aşıkta değilmişsiniz sadece hoşlanıyormuşsunuz iyi işte çabuk unutursunuz ama sakın adamı arayıp sormayın. Ayrıldığınızı kabul edip, hayatınıza devam edin.

benim faceden başkasını değecek..o yüz vermeyince benimle deneyecek..olacak şeymi..erkek müsveddesi..konu sahibi arkadaşında suçu yok değil

Bu tipler sadece bel alti ne emrediyorsa onu yaparlar cunku normal bir iliski de gozleri yoktur. Arkadasi cekici gelmis ona gitmis, yuz vermemis buna gelmis. Sonra da resimlerden farkli oldugunu gorunce saskinlik gecirmis.

Konu sahibinin sucu yok demedim zaten bastan hatali ama bundan sonraki tavri daha onemli cunku gecen gecmis.Zorlama iliski olmaz.

Hayırr ... ben ümit falan demedim.. sadece görmeden seviyorum diyen ve görmeden daha görüşmek istemedigini belli eden kişi gördükten sonra elektrik alamadım demesi anlık birşey degildi önceden verilmiş karardı diye düşünüyorıum

herşey onun için görsellikten ibaret demekki..160..53 kilo iyi bence..görünüme fazla önem veren biri artı olmadığı için şanslısın..gözü dışarıda olabilecek biri ilişkisi olsa dahi..

Belkide dediğiniz gibi önceden vermişti kararını ama yüzyüze görüşüp konuşmak kamera açıp görüşmekten farklıdır boşverin üzülmeyin artık

hahaha valla kız almamaya çalısıyorum spora gidicem hayırlısıyla fizigi dahagüzel yapmayı düşünüyorum:))):):) ayrıca o eşek kendi kaybetti.
git arkadaşım..sana layık birini bulursun inşallah..böylesi yaramaz..evlenince insan eşinin gözü dışarda olmasın istiyor..

Twitterda bi takipcim var günesinkizi diye, o musun acaba diye sordum. Ya bu internetten görüsürken seviyorum deyipte sonra gördükten sonra konusmayi kesen serefsizler ne kadar cogalmis böyle. Aynisini yasadim diyebilirim ve hala tam olarak kendime gelemedim. Resmen travma yasatiyo adi pislikler. Sanki kendileri bulunmaz hint kumasi, benimki öyle cok yakisiklida degildi ama ne hikmetse kendini Kivanc Tatlitug zannediyo gerizekali

yok yaaa egoları tavan kaldıki benimki bulusmak bile istemedigini belli etti ama ben anlamak istemedim. sanırım baskası vardı. ne bilim... umrumda degil ama yaptıgı zoruma gidiyor kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…