bana yardım edın esımle aılesı yuzunde sorunlarım var

bayanm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2011
6
0
36
Balıkesir
kızlar ben 17 aylık evlıyım bızım butun kavgalarımız aılesı yuzunden cıkıyıor.kayınvalıdemler kendılerıne yenı ev aldılar benım evım kalorıfersız kendılerınınkı kaloriferli neyse bunu gectım benım evı alınca bazı tadılatlar ıstdım hıcbırını para yo dıyerek yapmadılar ama kendıl aldıkları evın herseyını sımdı yenılıyorlar ben buna cok sınır oluyorum bıze gelınce para yok kendılerıne herseyı yaptırıyorlar mobılyalar yenı perdeler yenı:5:bırde hergun araıp onu yapcaz unu ypapcaz dıyorlar sınır oluyorum sız ne yaoardınız bu durumda ben haksızmıyım bana cok vaad ettıler ama hıcbırını yapmıyorlar yardım edın bana aklı verın :5:

Son düzenleme:
kızlar ben 17 aylık evlıyım bızım butun kavgalarımız aılesı yuzunden cıkıyıor.kayınvalıdemler kendılerıne yenı ev aldılar benım evım kalorıfersız kendılerınınkı kaloriferli neyse bunu gectım benım evı alınca bazı tadılatlar ıstdım hıcbırını para yo dıyerek yapmadılar ama kendıl aldıkları evın herseyını sımdı yenılıyorlar ben buna cok sınır oluyorum bıze gelınce para yok kendılerıne herseyı yaptırıyorlar mobılyalar yenı perdeler yenı:5:bırde hergun araıp onu yapcaz unu ypapcaz dıyorlar sınır oluyorum sız ne yaoardınız bu durumda ben haksızmıyım bana cok vaad ettıler ama hıcbırını yapmıyorlar yardım edın bana aklı verın :5:

Canım genelde kavgalar hep aile jaynaklı oluyor...Bu arada neden bu kadar takıldın ki madem öyle siz yaptırıverin bunda kafaya takacak birşey göremedim doğrusu...

pardon, öncelikle
evinizi kayınvalidenler mi aldı?

yapsınlar yaptırsınlar kendi evlerini hiç dert etme gün gelir siz de kendi evinizi istediğiniz gibi yaptırırsınız her şey bir anda olmuyor malum onların sizi arayıp nispet yaparcasına onu bunu yaptırcaz demesine aldırış etmeyin en iyisi .. taktıkça kafaya sorunlar büyüyor ne gerek var takmayın szi takmadıkça mutlu olduğunuzu farkedeceksiniz ve hatta duyarsızlaşacaksınız...kimseden kimseye fayda yok bu devirde onun için biraz sabır ve zaman..:16::16:

evet evımızı onlar aldılar ev onların uzerıne nasıl kendı ıstedıgımı yapayım hem ev mıras hem maddıyat yok bızde aıleme cok vaada bulundular ben ne ıstedıysem sımdı hepsını kendı evıne yapıyor

kavak yellerı bende bılıyorum takmıyorum aslında ama hergun arayıp yenı bırsey soyleyınce sınır oluyorum mesela evde gorumcem var temızlıgı o degıl ben yapacakmısım yenı evın

evet evımızı onlar aldılar ev onların uzerıne nasıl kendı ıstedıgımı yapayım hem ev mıras hem maddıyat yok bızde aıleme cok vaada bulundular ben ne ıstedıysem sımdı hepsını kendı evıne yapıyor

çok özür dileyerek yazacaklarıma başlamak istiyorum;
evleniyorsun, maddi gücünüz yok, kayınvalidenlerin aldıkları evde oturuyorsun ve evini tadilat etmedikleri için hayıflanıyorsun. pes ya pes. ben 1 yıllık evliyim, kayınvalidemin 4-5 tane evi var, aklımdan birgün bile birini bize neden vermiyor diye geçmedi,kirada oturuyorum,eşimle başbaşa verdik çabalıyoruz, kimseden birşey beklemiyoruz, ve ben kayınvalidemi çok seviyorum. kusura bakma ama sen bulmuşsun da bunuyorsun. kayınvaliden kendi evini yaptırırken sana mı danışacak? çalışıp kazandığı parasını,yaşlılığında kendi evi için harcarken gelinine mi soracak?. bence bardağa dolu tarafından bak. hiç mecbur değilken sizi açıkta bırakmamışlar ve başınızı sokacağınız bir ev vermiş size...birilerinden medet umarak hayatta hiç bir yere varamazsınız.sizi evlendirmişler, oturmanız için için evinizi vermişler.çalışın çabalayın taş olun baş yarın arkadaş! ve sen, daha fazlasını istediğin için sana yapılan iyiliği iyilik olarak görmüyorsun bile. buna aç gözlülük denir.senin bu fikrin ve zikrin çok ayıp. ne yazıkki herkesin gözü açılmış. çok yazık. umarım kayınvalideni kötülemektense, sana oturman için verdiği evin kıymetini bilir,daha kanaatkar olur ve kayınvalidenle yarışı bırakırsın.

sevgiler...

Son düzenleme:
Bence siz hazira konmayin biraz cabalayarak birseyleride siz yapin diye dusundukleri icin sizin istahinizi kabartiyor olamazlarmi ne olacak canim evinin kalorefirinide sen yaptiriver onlar sana zaten en buyuklugu yapmis.bence abartiyorsun haline sukur et.

Başkalarının sırtına kambur olmak istemişsiniz, olamayınca da laf etmişsiniz..
Kimse sizin evinize tadilat yapmak zorunda değil, hatta size ev almak ya da vermek zorunda da değil.
İsterse evin duvarlarını altınla sıvar, kime ne?

size ev almış bir de ustune kalorıfer döşetsin, bir de üstüne tadilat yaptırsın,bir de üstüne senin ailene de ev alsın bence:1:

onların bütçesi ayrı sizinki ayrı neden hayıflanıyorsun anlamadım
bırak gücün olunca ilerde her istediğini kendin yaptır
şimdi sana maddi anlamda yardım etseler yarın birgün her şeyine karışacaklar bunu biliyormusun
öyle olması daha mı iyi sence...

yeni evlisiniz herşeyi isteyebilirsiniz gözünüz kalabilir fakat bu istediklerinizi sizin eşinizle birlikte yapmanız gerekir k.validen size sürekli destekçi olacak diye bir durum yok...

haksızsın...
ev almışlar daha ne yapsınlar...
eksiğinide bi zahmet kendiniz yapın...

haksızsın...
ev almışlar daha ne yapsınlar...
eksiğinide bi zahmet kendiniz yapın...

çok özür dileyerek yazacaklarıma başlamak istiyorum;
evleniyorsun, maddi gücünüz yok, kayınvalidenlerin aldıkları evde oturuyorsun ve evini tadilat etmedikleri için hayıflanıyorsun. pes ya pes. ben 1 yıllık evliyim, kayınvalidemin 4-5 tane evi var, aklımdan birgün bile birini bize neden vermiyor diye geçmedi,kirada oturuyorum,eşimle başbaşa verdik çabalıyoruz, kimseden birşey beklemiyoruz, ve ben kayınvalidemi çok seviyorum. kusura bakma ama sen bulmuşsun da bunuyorsun. kayınvaliden kendi evini yaptırırken sana mı danışacak? çalışıp kazandığı parasını,yaşlılığında kendi evi için harcarken gelinine mi soracak?. bence bardağa dolu tarafından bak. hiç mecbur değilken sizi açıkta bırakmamışlar ve başınızı sokacağınız bir ev vermiş size...birilerinden medet umarak hayatta hiç bir yere varamazsınız.sizi evlendirmişler, oturmanız için için evinizi vermişler.çalışın çabalayın taş olun baş yarın arkadaş! ve sen, daha fazlasını istediğin için sana yapılan iyiliği iyilik olarak görmüyorsun bile. buna aç gözlülük denir.senin bu fikrin ve zikrin çok ayıp. ne yazıkki herkesin gözü açılmış. çok yazık. umarım kayınvalideni kötülemektense, sana oturman için verdiği evin kıymetini bilir,daha kanaatkar olur ve kayınvalidenle yarışı bırakırsın.

sevgiler...

Cok dogru .. Evlenmıssın daha ne beklıyosun kaynvalıdeden, kocan var basında .. yapmak zorunda degıl ev verdıgıne dua et bence ...

haksızsın....
ev almışlar daha ne yapsınlar..
eksiğinide kendiniz tamamlayın bi zahmet...

haksızsın....
ev almışlar daha ne yapsınlar..
eksiğinide kendiniz tamamlayın bi zahmet...

valla okuyunca bendemi bi anarmollik var dedim. bizde eşimin ailesinin evinde oturuyoruz. geçen yıl temmuzda evlendik kiracı vardı kiracıları çıkınca eşim tadilatlarını yaptı kalorifer döşettik hepsinin borcunu beraber ödedik. hiçte demedim neden babanlar yapmıyor diye. çünkü biz oturacaktık aklıma bile gelmemişti açıkcası !!!!!!!!!

Back
X