esim evi terk etti 10 once .cok kotuyum.napcam ben bundan sonra.donermi esim bilmiyorum.cok caresizim.
Ne oldu neden terk etti?
Niye terk etti canim hayirdir
benden gizli borc yapmis haberim yoktu sonra bu borclari ben bi krediye bagladim ve onu affettim.iki bucuk yillik evliyim bir bucuk yill bendn borc saklamis.neyse affettim.sonra bu borclardan oturu paramiz yetmiyo ayda 200 tl sigara masrafi var ve sadece icme dedim diye icicem sen karisamazsin yolun ortasinda hakaretler edince agladim ve cok zorda kalinca ailemi cagirdim.sirf bu yuzden bi insan hakaret yermi diye.o da hemen annesini cagirdi ve anneside benim oglum icer karosamazsin dedi ve oglunu elinden tuttugu gibi aldi goturdu..kac defa don diye msj attim ve her seferinde bosaniyoruz dedi.icin cok aciyo.ben evimi terketmedim ailemin israrina ragmen.esim 39 ben ise 27 yasindayim.ben yeni dusuk yapttim ve beni dusuk yatagimda birakti gitti.
Canım bence eşin döner sıkma canını. Düşük yapmışsın üzme kendini. Daha önce affetmissin şimdi ufak bir meseleymis tartıştığınız. Eşinin belki başka bir şeye morali bozuktur.
Canım bence eşin döner sıkma canını. Düşük yapmışsın üzme kendini. Daha önce affetmissin şimdi ufak bir meseleymis tartıştığınız. Eşinin belki başka bir şeye morali bozuktur.
Adam neler yapmış anası almış gitmiş sen hala dön diyorsun. Üstüne bir de o boşanmak diyor sen üsteliyorsun. Borçları da sana kitlemiş oooh keyfi keyftir onun şimdi.
dusuk kanamam kesilmisti ve evi terk etmeden once ki gece iliskiye girdik.hic unutamiyorum guzel gunlerimizi.kotu gunlerimin daha cok olmasina ragmen.ben annesinin evinde biliyodum ve kaynanam alip memlekete gorurmus.ben dusuk yaptim diye yillik izninin bir haftasini kullanmisti sonra ise tam duzelemedigim icin. kalsn bir haftasinida almasini rica etmistim mumkun degil izin vermiyolar demisti.simdi ise iznini almis ve annesiyle tatile gitmis.cok zoruma gidiyo .beni bu halimde nasil birakip gozden cikardi cok psikolojim bozuldu.
dusuk kanamam kesilmisti ve evi terk etmeden once ki gece iliskiye girdik.hic unutamiyorum guzel gunlerimizi.kotu gunlerimin daha cok olmasina ragmen.ben annesinin evinde biliyodum ve kaynanam alip memlekete gorurmus.ben dusuk yaptim diye yillik izninin bir haftasini kullanmisti sonra ise tam duzelemedigim icin. kalsn bir haftasinida almasini rica etmistim mumkun degil izin vermiyolar demisti.simdi ise iznini almis ve annesiyle tatile gitmis.cok zoruma gidiyo .beni bu halimde nasil birakip gozden cikardi cok psikolojim bozuldu.
esim evi terk etti 10 once .cok kotuyum.napcam ben bundan sonra.donermi esim bilmiyorum.cok caresizim.
dusuk yapilinca sanirim hormonlardan insan yaprakk kipirdasa agliyo bi sebeb olmasi gerekmiyor
ki sen bu sikintilari yasiyorsun cokk normal
sana aglama uzulme desek te elinde degil tutamazsin kendini
ama biraz zaman gecince dusunecegin:
yazikkkkkkkkkkk bosuna uzmusun kendimi degmeyen birine..
ne o øyle oglunu tut kolundan anaokuluna goturur gibi evinden al gøtur...
kesinlikle yalniz kalmaman lazim arkadasim bu en zor gunun... bunu da atlatirsin...
inan ki bu uzuntun kocanin seni terk etmesinden cok dusuk yasamanin verdgi bi duygusallik...
sakin arama sorma...
ne hali varsa gørsun
Cok şaşırdım suan dunden beri aklimdaain inan ne yapti ne etti maail die topiklerde sana bakiyorum yazmiami biyere diye ve buldum seni cik uzuldumAllah im zoe gunlerinde yar ve yardimcin olsun herseyin hayırlısini nasip etsin rabbim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canim ya aynen oyle ana okuluna goturur gibi aldi goturdu.kanim dondu sanki.ailem bundan adam olmaz bosan diyolar.ama bu kadar zulmun ustune icimde sevgi var ve bana msj da seni secmiyorum dedi.cok agirima gitti.secmeyen bosanmak isteyen bi adam neden bir gece once iliskiye girer ve seni seviyorum der.almiyo kafam .sizce donermi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?