canım benim kocada benden habersiz bisürü borç yapmış sömürgen ailesi yiyip bitirmiş cocuğu.ama bende haddini bilsin diye evi terk edip memlekete gittim.ailen mi ben mi dedim.eğer ben isem tek kurş çıkmayacak bu evden benden habersiz dedim.sonuçta ben burda zorluk çekeyim ailesi gününü gün etsin.gittim 2 hafta kaldım hiç arayıp sormadım.aradı açmadım.annemede bu iş bitti dedirttim.adam 2 gün içinde şıp dibime düştü.yemin etti.birdaha ailesine ve başka kimseye kuruş vermicek bide kurana el bastırdım.mart ayından beri mutluyuz rabbime şükür.ailesiylede görüşmüyoz çok daha rahatız vallahi.meyracığım işine karışmak gibi olmasın ama bence hiç arama sorma sende git ailenin yanına ne halleri varsa görsünler.mutlaka kuyruğunu sıkıştırıp geri dönecektir.dönmezse zaten yapıcak bişey yok.kendini üzüp durma sen herşeyden daha önemlisin.
Terbiyesizzzzzzz adam...
Cok kizdim ona cokk...
Dønse de gider yine...
Bak arkadasim sakin gururunu ayaklar altina alip onu arama ...
Bu yasa gelen adamin bi problem olsa bile karisini karsisina alip insanca konusup yol bulmasi gerek... lafa gelince erkekler kadinlardan bi adim onde, koca dedigin yeri gelir baba yeri gelir abi olur derler... bu daha annesinin eteginin arkasina saklanmaktan vazgecemiyor...
Køtu bisey yazicam ama aklima su an o geldi bunun icin hakkini helal et...
birde søyle dusun Allahin sevgili kuluymussun ki daha fazla cekme cocugununla ilerde daha kotusunu yasama diye bunlari simdi basinda sana yasatmis... Ya cocugun olsaydi onun pisikolojisi senin pisikolojin ne olurdu ???
merak etme herseyin bi zamani var guzel gunler ilerde sadece sabret evde de yalniz kalmamaya calis
pişman olur döner canım sen sabırlı ol yuvalar kolay kurulmuyor malesef yaşıda varmış neden böle bi cahillik yapmış ilginç...!
aci ama gerceklerden bahsettin.beni kendime getirdin.annem suanda yanimda beni yanliz birakmiyolar.anneme okuyorum suanda yazdigin bu msjlari seni destekliyo.aferin diyo o kiza .sende oyle guclu ol diyo.Allahim rahmetini bereketini.hep ustunde bulundursun diyo sana.birde o gittigi gece cok sancim oldu gel beni gotur dememe ragmen gelmedi gelmedgi gibi de eve bes para birakmamisti giderken.ailemin durumu cok iyi cok sukur dusukle ilgili oldgundan oturude utandim o gece babama diyemedim beni hastaneye goturun diye.su on gunde resmen yaslandim coktum
Allah razi olsun annenden seni yalniz birakmiyor sana sahip cikiyor ....
on gunu atlattin daha ne on gunler yasayacaksin ...
dusukten dolayi stres yaratan on gunler...
bidaha da kendini toparlayacaksin ....
MUTLULUK ILERDE
dusuk yapmis biri olarak sana diyebilirim ki
ilerde uzuldugun icin kendine kizacaksin
dinleneme bakk
yaslandigin coktugun falan yok
piskolojin bozuk
bunlar da gececek
sabah kalk guzel bir kahvalti yap
bugun uyandim guzel gunlere az kaldi hissediyom diye pozitif ol
cunku oyle olacak
bide unutma dertsiz insan yok sende dertsiz degilsin ama senin sahip cikanin var ...
kurban olurum ben sana verdgin morali Rabbim en dardayken sana versin.inan ailem cok.sahip cikar ve babam amam kizim yere basma yuzume bas diyo sagolsun...peki diyelimki eve geldi o esnada.ben nap
Canım allah yardımcın olsun bende arkadaşlara katılıyorum kocaman adam anasının peşine düşüp gitmiş hemde en zor gününde bırakıp gitmiş evlenirken ne diyoruz iyilik te kötülükte hastalıkta sağlıkta bu adam kötü gününde yoksa boşver iyi gününde de olmasın.
eve gelse ne yapacaksin ????
simdi gelmesin sakinn gelmesin
saglikli dusundugunu sanmiyorum su an
kesin boynuna atlarsin canim kocacagim øzledim seni der kendisini bi halt sanmasini saglarsin egosunu tavan yaptirirsin onun
zaten bi kez agzina bosanmayi alan bida dusurmez o kelimeyi
bi insan 7 sine neyse 70 inde de odur
eger akillandiysa pismansa kiymetini anladiysa bunu da sana belli ederse dønersin
yuva kolay kurulmuyo
ama insan da bi kez hayata gelio bu yuzden daha uzun zaman var ilerde dusunmek icin
o yeter ki arasin kiymetini bilsin sen ona gore yol cizersin
saglikli dusunmen acisindan bence ararsa bile sakin donme ... flørt olarak bi muddet takil bir daha tani
Hem bunca borcu yapmış hem anasının peşine takılmış gitmiş kusura bakma ama bu adam için ağlama.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cok haklisin aramizda 12 yas var.ben bi icim su o ise bildgin kalpazan .disardan gorenlerde boyle derler hep.onu fasulye gibi nimetten saydiran bendim.hep yuvam dedim hel kocam dedim birde dusuk yapmis kadina tokat atiyo.buda onurumu cok incitti yanagimda kan topladi resmen o evi terkeder etmet gittim darp raporu aldim bundan haberi yok.ben cok aptalim ki hala donsun diyorum birde uzuluyorum.annem bundan kurtuldgun icin kurban keselim diyo hatta.iste boyle arkadasim.ne kadar tesekkur etsem azdir sana.
Afferim kiz sana bak raporunu da almissin.... aptal degil cok akillisin cokk....
zaman gecsin daha da saglikli dusuneceksin bak simdiden dusuncelerin degisiyo...
bak sana ne anlaticam:
ilk dusuk yaptigimda o kadar cok agaldim ki ortada bi sebep yokken hemde
aradan gecmis yaklasik 15 gun
bi gun esim iste ogunde cok yogun butun gun agladim ve aradim onu
dedim sen beni sevmiyorsun
ki suyumu bile ayagima getiriyordu
adam tabi sok ne diyecegini bilemedi musait degil etrafi da kalabalik
cikti geldi noldu diye
izin almis zar zor
dedim bisey yok ama agliyorum
sevmedigimi nerden cikardin diyo
icimden geldi diyorum
sacmaliga bak
bildigin kafayi yemisim
durduk yere stres yaratiyorum
ki yasim da o zaman 30
Sen sansli bi insansin kiymetini bil herseyi zamaninda fark ettin
Liseli kizlar gibi ask acisi cekmen yuvana kiyamadigindan ve dusukten
cok uzuldum sana seni tanimadigim halde o nasil kiyiyo da tokat atiyo
üzüldüğünü biliyorum canım üzülme diyemem ama herşeyin hayırlısını iste hayatının geri kalanı belki bu adamla daha kötü gidecek yada herşey düzelicek ? hayırlısı de Rabbine bırak dua et ama üzülme biraz zamana bırak geri çekil ve bekle . ama böyle bir kaynana ve böyle bir koca için gelecek vaad eden bir durum göremiyorum. inşallah hersey düzelir bugünleri unutursun Allah yardımcın olsun hakkında hayırlısını nasip etsin..
sana ne kadar tesekkur etsem azdir.Rabbim en dar zamaninda yetissin sana insallah. cok iyisin.senide bu saate kadar bunalttim hakkini helal et sen ve diger arkadaslar bakis acimi degistirdiniz.bu benim icin bi donum noktasi.Allah hepinizden kat kat razi olsun.
yaaa canim iste boyle.oyle uzgunum oyle yanlizim ki.bana dua at nolur
biraz daha iyiyim.cok sagol cok dusunceli ve ince fikirlisin.karmasigim.hala memleketteymis teyzemin oglu gormus selamlasmis hayirdir eniste demis oda iznim varda geldim demis ama meyra dusuk yapmis nasil birakipta geldin demis oda cvp vermemis durumu iyi demisNasilsin ???
Biraz kendini toparlaya bildin mi ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?