canım benim kocada benden habersiz bisürü borç yapmış sömürgen ailesi yiyip bitirmiş cocuğu.ama bende haddini bilsin diye evi terk edip memlekete gittim.ailen mi ben mi dedim.eğer ben isem tek kurş çıkmayacak bu evden benden habersiz dedim.sonuçta ben burda zorluk çekeyim ailesi gününü gün etsin.gittim 2 hafta kaldım hiç arayıp sormadım.aradı açmadım.annemede bu iş bitti dedirttim.adam 2 gün içinde şıp dibime düştü.yemin etti.birdaha ailesine ve başka kimseye kuruş vermicek bide kurana el bastırdım.mart ayından beri mutluyuz rabbime şükür.ailesiylede görüşmüyoz çok daha rahatız vallahi.meyracığım işine karışmak gibi olmasın ama bence hiç arama sorma sende git ailenin yanına ne halleri varsa görsünler.mutlaka kuyruğunu sıkıştırıp geri dönecektir.dönmezse zaten yapıcak bişey yok.kendini üzüp durma sen herşeyden daha önemlisin.
cok sagol destegn icin.Allah razi olsun.ama iste benim.esim.annesinin ogudune gidiyo.donmek ister biliyorum ama annesi birakmaz.ve iki gun once msj atmis anlasmali bosanalim diye.sanirim kendisi tazminat falan vermektwn korkuyo.cok caresizim.ailemse kaldim iki gun evimi cok ozledim.onun kiyafetlerini koklayip duruyorum.yastiginda kokusu duruyo ve cok ozledim.ilk kez bu kadar birbirimizi gormeden durduk.