• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana yardim edin lutfen :'(

Gezsin bakalim ...
Sen kendini toparlamaya bak ???

ya iva sunu anlamiyorum.gitmeden bir saat oncesinde seni seviyorum dedi ve sonra bir sigara icme dedim diye olayi buyutup annesini cagirdi ki bizim daha zor gunlerimiz olmustu.donsede nasil mutlu olucam artik bilmiyorum.bensiz tatile gitmis var.varmi boyle bisey iva yaaa

ya iva sunu anlamiyorum.gitmeden bir saat oncesinde seni seviyorum dedi ve sonra bir sigara icme dedim diye olayi buyutup annesini cagirdi ki bizim daha zor gunlerimiz olmustu.donsede nasil mutlu olucam artik bilmiyorum.bensiz tatile gitmis var.varmi boyle bisey iva yaaa

Hala sen ona mi taktin...
Sen iyilesmene bak ....
Erkeklerin cogu anlasilmaz....
Git bi cay koy kendine karslikli cay icelim

Burdan yazmasi soylemesi coook kolay gelio biliyorum ama
Bi yerden kendini toplamaya baslaman gerek
Sakin arama o arasa ona gore dusunursun napacagini

dusuk kanamam kesilmisti ve evi terk etmeden once ki gece iliskiye girdik.hic unutamiyorum guzel gunlerimizi.kotu gunlerimin daha cok olmasina ragmen.ben annesinin evinde biliyodum ve kaynanam alip memlekete gorurmus.ben dusuk yaptim diye yillik izninin bir haftasini kullanmisti sonra ise tam duzelemedigim icin. kalsn bir haftasinida almasini rica etmistim mumkun degil izin vermiyolar demisti.simdi ise iznini almis ve annesiyle tatile gitmis.cok zoruma gidiyo .beni bu halimde nasil birakip gozden cikardi cok psikolojim bozuldu.

Kusura bkmada askta bi yere kadar bn kopk gibi calisicm adamin borcunu odicem oda anasina tatile gitcek sevgide bi yere kadar arama sorma kicina tekmeyi at gururunu ayaklar altina alma giderse gitsn erkek cok onemli olan sereflisini bulmak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kusura bkmada askta bi yere kadar bn kopk gibi calisicm adamin borcunu odicem oda anasina tatile gitcek sevgide bi yere kadar arama sorma kicina tekmeyi at gururunu ayaklar altina alma giderse gitsn erkek cok onemli olan sereflisini bulmak

Cok dogru diosun
Erkek cok sereflisi az

Çok zor bi durum Allah yardımcın olsun ama bu işler bu kadar kolay değil psikolojini bozmuş bebeğinin düşmesine sebep olmuş seni aylarca borç içinde zora sokmuş çok üstüne gelir boşanmaya kalkarsa maddi manevi tazminat davası aç hem ona hem ailesine 😡 üstüne nafakanı da iste madem bu kadar kolaysa bu iş ... nedir biz kadınların çektikleri böyle

Merhaba bende dusuk yapmis bir bayan olarak bu durumdaki bi kadina vuran adamdan kimseye hayir gelmez hayirli basin varmis

kurban olurum ben sana verdgin morali Rabbim en dardayken sana versin.inan ailem cok.sahip cikar ve babam amam kizim yere basma yuzume bas diyo sagolsun...peki diyelimki eve geldi o esnada.ben nap

Herseyı okudum uzuldum ama :( su babanın soyledıgı lafa bak ya allah razı olsun vallahı cok sanslısın boyle bır aılen oldugu ıcın allaha sukret ne mutlu snaa. Hıc uzulme allah yukarıda

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Herseyı okudum uzuldum ama :( su babanın soyledıgı lafa bak ya allah razı olsun vallahı cok sanslısın boyle bır aılen oldugu ıcın allaha sukret ne mutlu snaa. Hıc uzulme allah yukarıda

cok tesekkur ederim.ailemden oturu cok sansliyim sagolsunlar.icim aciyo sadece

cok tesekkur ederim.ailemden oturu cok sansliyim sagolsunlar.icim aciyo sadece

Ne mutlu sana

Haklısın zor bı durum ama gecıcek ınsallah olume alısıyor hersey bızım ıcın gonlunu ferah tut allah yardımcın olsun

Sen iyilesmene bak ....

iva gunaydin canim.destegin cok iyi geliyo bana cok sagol.ama ara sira aglama krizine giriyorum.bundan sonra donup gelsede nolcak cok dusunuyorum.

Tabi bir kere yasandı donup gelsede hıc unutmucaksın kı eskısı gıbı olmak mumkun olmucak uzun zmaan hakkında hayırlısı olsun

Merhaba bende dusuk yapmis bir bayan olarak bu durumdaki bi kadina vuran adamdan kimseye hayir gelmez hayirli basin varmis

aynen oyle hayir gelmez artik.ama sunu anlamiyorum bir saat once seni seviyorum dedi sonra bu durum yasandi.hala soktayim.

aynen oyle hayir gelmez artik.ama sunu anlamiyorum bir saat once seni seviyorum dedi sonra bu durum yasandi.hala soktayim.

Canim insanlarin ne soyledigi degil ne hissettirdigi onemli olan,geriye baktiginda sadece neler hissettigini hatirliycaksin.

Canim insanlarin ne soyledigi degil ne hissettirdigi onemli olan,geriye baktiginda sadece neler hissettigini hatirliycaksin.

inan bana kendimi cok kotu hissettirdi.soru isaretlerim var cozemiyorum.bi erkek nasil olurda annesinin cekistirmesiyle evi terkeder.nasil olur ya nasil

Sen iyilesmene bak ....

ya iva enistem memlekette gormus esimi hosgeldin demis hayirdir demis meyra nerde .o gelmedi ben annem yanliz diye geldim demis gerizekali.halbuki annesi her yaz gidip 4 ay yanliz kaliyo.beni yani namusunu burda yanliz birakiyo ama annesini birakamiyo.nefret ettim ya .nasil birakir beni bu dusuk sancilarimla anlam veremiyorum .

inan bana kendimi cok kotu hissettirdi.soru isaretlerim var cozemiyorum.bi erkek nasil olurda annesinin cekistirmesiyle evi terkeder.nasil olur ya nasil

Sanirim kisiligi oturmamis,kendi sorunlarini kendi cozemeyen bir insan.

ya iva enistem memlekette gormus esimi hosgeldin demis hayirdir demis meyra nerde .o gelmedi ben annem yanliz diye geldim demis gerizekali.halbuki annesi her yaz gidip 4 ay yanliz kaliyo.beni yani namusunu burda yanliz birakiyo ama annesini birakamiyo.nefret ettim ya .nasil birakir beni bu dusuk sancilarimla anlam veremiyorum .

gec bu adam meselesini artik yaaa
kendini toparlamaya bi adim at

calismiyorsun degil mi

hala gecmisi kurcaliyorsun
annesinin eteginin arkasina saklanip giden adamda ne arasin BEN ESIMI BIRAKTIM BURAYA GELDIM ANNEM GETIRDI ELIMDEN TUTUPTA deme cesareti

Back
X