• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana yardim edin lutfen :'(

Bak kardesim hiiic oyle ah vah edecek durumda degilsin cok sukur anan baban sahip cikiyormis sana.. bide kimsesiz olup boyle.pislikleri cekenleri dusun..

Cocugun yok bisey yok tek erkekte o degil! Adam olamamis birini sen mi adam edeceksin..

Her iste bir hayir vardir bazen ayrilik beraber olmaktan hayirlidir.. yuce rabbim gonlune gore versin insallah. Okuyunca basta uzuldum ama yaptiklarindan sonra helede yeni dusuk yapmis ilgiye muhtac birini birakip gittigini ogrenince butun uzuntum bir anda yok oldu ve kurtuldugun icin sevindim..

Hayat bazen bizi zorluyor ama Allah her daim yanimizda unutma..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tum soylediklerin cok dogru ama cok. seviyorum ben onu.niye boyle oldu bir anda anlamadim.simdi eger eve donerse ne yapcam ne dicem yada ne demicem bilmiyorum.

Buna ragmen mi geri donmesini istiyorsunuz. Anlayamiyorum sizi.ve herseyde bir hayir vardir. Cocugunuz yok ailenizde arkanizda daha ne istiyosunuz. Dunya onun ustune kurulu degil ki . Yasinda kucuk fazla buyuk degilsin.

tum soylediklerin cok dogru ama cok. seviyorum ben onu.niye boyle oldu bir anda anlamadim.simdi eger eve donerse ne yapcam ne dicem yada ne demicem bilmiyorum.

Keske senin sevgine layik olsa.. o da seni seviyor mu?

Geri donme ihtimali var mi bak ayrilalim diyormus..

Valla canim bastan kararini ver sonra cocuk falan olunca kadinlar birakamiyor annemden biliyorum..

benden gizli borc yapmis haberim yoktu sonra bu borclari ben bi krediye bagladim ve onu affettim.iki bucuk yillik evliyim bir bucuk yill bendn borc saklamis.neyse affettim.sonra bu borclardan oturu paramiz yetmiyo ayda 200 tl sigara masrafi var ve sadece icme dedim diye icicem sen karisamazsin yolun ortasinda hakaretler edince agladim ve cok zorda kalinca ailemi cagirdim.sirf bu yuzden bi insan hakaret yermi diye.o da hemen annesini cagirdi ve anneside benim oglum icer karosamazsin dedi ve oglunu elinden tuttugu gibi aldi goturdu..kac defa don diye msj attim ve her seferinde bosaniyoruz dedi.icin cok aciyo.ben evimi terketmedim ailemin israrina ragmen.esim 39 ben ise 27 yasindayim.ben yeni dusuk yapttim ve beni dusuk yatagimda birakti gitti.

adam 40 yaşına gelmiş 40 gr aklı yok annesinin elini tutup gidiyor.
siz de ardından ah vah ediyorsunuz..
defolsun gitsin, öyle aşk da yerin dibine batsın.
10 gün önce bebeğini kaybeden karısını bırakıp giden adama adam bile denmez.
lütfen ağlayıp dön falan demeyin bu adamın arkasından.

Ne sanslısın sen.Basına ne güzel bı sey gelmıs.Cocugun yok aıleme rezıl olurum korkun yok,ustelık bı okulun var arkadaşların var sevıyelerı bellı.

Senı asıl uzen senı degıl annesını secmesı.Kocan degıl senı ezen bı kadın annesı.Ve senı secmıyorum demesı ne aşağılık bı tavır 40 yasından sonra senın gıbısını bulma ıhtımalı yok.Sen sans vermıssın bılememıs kıymetını.

Iste senı sevıyorum dedı de ılıskıye gırdık de bunlar basıt seyler.Sevmeden de ılıskı yaşanır.Ya sen sevilmeyecek bırımısın kı o senı sevıyor dıye sasırıp sevınıyorsun.Bırak sevmesın ya da sevgısınden çıldırsın ne farkeder? Senı haketmıyor onemlı olan bu.

Dusuk yapmışsın umrunda olmamış.Cok tanıdık ve acı verıcı.Sebeb sonuç ve anlamlı bı sey bulmaya calısma.Gelecek hayatının beter olmaması ıcın verılen bı sans bu sana.Her şerde hayır vardır mısalı.Şer gibi görünenler aslında hayırdır mısalı.

İnsansın tabı kı uzuleceksın geçecek 1 ay 2 ay bılemedın hadı 1 yıl dıyelım.Bir ömürden uzun mu?

Hıc affetmeyeceksın canım.Bı sey olduğunda ya olsun onemlı degıl demeyeceksın.Ufak seyler o kadar onemlı ıpucları kı sonradan gelen koca kartopunun habercısı.

Biliyorum ne yazsak bos yıne yuregının sesını dınleyeceksın.Ama o ses senı üzecek.Uzulmeye de razısın bılırım.Onsuz olmak daha uzucu sanırsın.Belkı de degıldır bılıyor musun Cok gencsın avantajlarını kullan anne kuzusu adamdan uzak dur zaten boşanacakmış.Ala senın ıcın nımet.Dussun yakandan
Kolay olmayacak.Cesur olmalısın.

esim evi terk etti 10 once .cok kotuyum.napcam ben bundan sonra.donermi esim bilmiyorum.cok caresizim.
borcları ne ara yapmıs nasıl yapmıs nereye harcamıs ben sınırlenırdım benden habersız borc yapsa sen halen sevıyorsun tamam vazgecmek kolay değil de sanki anlaşılmışta yapılmıs gibi duruyor

Buna ragmen mi geri donmesini istiyorsunuz. Anlayamiyorum sizi.ve herseyde bir hayir vardir. Cocugunuz yok ailenizde arkanizda daha ne istiyosunuz. Dunya onun ustune kurulu degil ki . Yasinda kucuk fazla buyuk degilsin.

haklisiniz ama inanin insan dusuk yasadginda ailesinden cok esinden destek bekliyo ve ben gecen yilda ucuzlerimi kaybetmistim kemoterapiyle cok zor gunler yasamistim suan psikolojim bozuk sanirim ve bebegimin bende olusturdgu boslugu anca esimin destegiyle yenebilirdim.cunku bu konularla ilgili ailenle yeri geliyo cok fazla bisey paylasamiyosun.cok tesekkur ederim .

esim evi terk etti 10 once .cok kotuyum.napcam ben bundan sonra.donermi esim bilmiyorum.cok caresizim.

Ah canımm...
Üzme kendini böyle bir adam için
Baksana zaten sorumsuz birleymiş ama merak etme döner ...
Fakat siz bu evlilik için ne düşünüyorsunuz? O geri dönse hemen affedecekmisiniz? Bence iyice bir düşünün . İyi gün kötü gün bu olmasa gerek...

haklisiniz ama inanin insan dusuk yasadginda ailesinden cok esinden destek bekliyo ve ben gecen yilda ucuzlerimi kaybetmistim kemoterapiyle cok zor gunler yasamistim suan psikolojim bozuk sanirim ve bebegimin bende olusturdgu boslugu anca esimin destegiyle yenebilirdim.cunku bu konularla ilgili ailenle yeri geliyo cok fazla bisey paylasamiyosun.cok tesekkur ederim .

Tamam da canm bugunlerinin skntilarini paylasabilecegin bir es yok karsinda hala bunu gormek istemiyorsun...

Tamam zor hatta cok zor bir durum olabilir ama ailenin senin yaninda ve destekci oldugundan asilamaz bir zorluk degil.
Nice kadinlar var boyle durumlarda ailesinin destegi olmadigindan baska careler olmayan bence bu tarafindan bak. Fakat, biz ne dersek diyelim sen bildigini okuyacaksin belli yazik ailenide nasil uzuyorsun boyle yaparak ben kendimi ailenin yerine koyuyorum da inan senden daha cok uzulup yipraniyorlar...

Gerceklere kapatma gozunu arkadasim gec olmadan farkina varabilmen duasiyla...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tamam da canm bugunlerinin skntilarini paylasabilecegin bir es yok karsinda hala bunu gormek istemiyorsun...

Tamam zor hatta cok zor bir durum olabilir ama ailenin senin yaninda ve destekci oldugundan asilamaz bir zorluk degil.
Nice kadinlar var boyle durumlarda ailesinin destegi olmadigindan baska careler olmayan bence bu tarafindan bak. Fakat, biz ne dersek diyelim sen bildigini okuyacaksin belli yazik ailenide nasil uzuyorsun boyle yaparak ben kendimi ailenin yerine koyuyorum da inan senden daha cok uzulup yipraniyorlar...

Gerceklere kapatma gozunu arkadasim gec olmadan farkina varabilmen duasiyla...

cok ama cok tesekkur ederim .resmen gozumu actiniz .ne kadar aptalim ben aynen soyledigin gibi ysnimda duran bi es yokki ben hala neyin cabasindayim.sadece yuvam yikilmasin istiyorum bu kadar.ama hersey yuva ilede olmuyo .altin kafesim olmus icinde kus olmadiktan sonra neye yarar.

Annesi ile tatile gitmek için iğrenç bir firsat kollamis iki gram aklin varsa kendini erkek sanan musvetteye yol verirsin sana adam mi yok az kendine Saygon olsun ne kadar sansli olduğunun farkimda değilsin Rabbim bu adamdan neden sana çocuk vermiyor saniyorsun...isabetli olmus gitmesi..bence gez dolaş alisveris yap mekan değişikliği yap hayati doya doya yasa;)

canım boşanmak istememen gayet normal, bende basit şeyler için boşanılmasına karşıyım. ama senin eşin kişiliği oturmamış ve sadece kendini düşünen ayrıcada vicdansız biri, bu huylar değişmez gibi geliyor. sana tavsiyem ister boşan ister boşanma ama bağrına taş basıp şu adama yüz verme. sen ona yüz verdikçe o kendini tanrı gibi görüp senin onun önünde secde etmeni isteyecek. annesi ona çok üstün olduğu fikrini aşılamış belliki.sen ne yap et onu okadar önemsediğini belli etme. bir kişiye verilecek en güzel ceza onu UNUTMAKTIR. yada en azından unutmuş gibi yapmaktır. sen ona sevgini göstererek ancak kendinden soğutursun sana saygısı yok. hadi güçlü olmaya çalış veya güçlü numarası yap.başarabilirsin

Cnm dilerim hayatinda hersey hayal ettiginden cok güzel olur. Allah ailenden razi olsun sana destek olmalarina cok sevindim. Burda o kadar güzel yürekli insanlar var ki sana ne güzel destek olmuslar. Rabbim onlardan da razi olsun.. Hepimiz imtihanlardan geciyoruz. Bazen cok zor günlerimiz oluyor dayanamayacagimizi düsünüyoruz.. Ama gün geliyor bakiyoruz ki gecmis gitmis bitmis, geriye baktigimizda nasil dayandim ben bunlara diyoruz, bazen gülüyoruz halimize.. Ins sende alninin akiyla bu imtihanini kazanirsin cnm.. Hersey güzel olucak ins..

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

ayse nerlerdesin sen nasilda ozlettin kendini.canim benim hic sorma halimi aynen anlattgim gibi daha oncede bahsetmistim sana kaynanam bir gun ayiracak bizi diye sen oyle dusunme demistin bak oldu iste.kac gundur cok cektim ayse.cok agladim gozumun yasi kurumadi .ben haketmedim ki ama bunlari.cok yiprandim resmen yaslandim.sen benim nasil dusuk yaptgimdan saniye saniye haberdardin.ne sancilar cektim ama mukafati bu oldu.simdi okul baslicak ayri biliyosun ogretmenlik gorevim baslicak ayri nasil kafami toparlicam bilmiyorum.

Canım benim yaaa ne desem ne etsem..Offff anlıyorum seni eşin çok ama çok ayıp etmiş.Neden böyle bişey yaptı anlayamıyorum.Kendi içinde ne yaşadı da böyle patlak verdi bilmiyorum canım.Kayınvalideni biliyorum evet hatta hayret ederdim bu anneden bu çocuk nasıl olmuş diye eşinle ilişkiniz iyiydi maşallah..Ama işte canım ne olursa olsun anne, Doldurdu mu nasıl etti çocuğunu kendi tarafına çekmeyi başardı.Belki eşinin de işine geldi bu sıkıntıların arasından sıyrılıp nefes almak.Nasıl sorunlar yaşadığınızı en iyi ben biliyorum çünkü.Ama nolursa olsun en çok zorluğu yaşayan sensin.Sana her an destek olması gerekirken bu olmamış.Yine de ben herkes gibi kesin ve net konuşamıyacağım belki tepki toplayacağım ama hayatta kimden ne göreceğimiz belli olmuyo büyük konuşmaya gelmiyo.Hayırlısı olsun demeketen başka bişey diyemiyorum.Sana ancak dua edebilirim canım sen de dua et bol bol.Allah doğru yolu göstersin sana.Hakkında ne iyiyse o olsun inşallah...Bu arada evde yalnız mı kalıyosun canım merak ettim seni şimdi

Canım benim Allah sabır versin okurken kanım dondu resmen. Bende seninkine benzer şeyler yaşadım. Kayınvalide bizimkine hatun bulup evliyken istemeye gitmişler birde üzerine başka bir kızla aynı yatakta yakaladım ikisini :1: şimdi gülüyorum. Ben senden 3 yaş büyüğüm artık abla olarak mı görürsün arkadaş olarak mı bilmiyorum ama benden sana bir tavsiye canım arkana bile bakma sakın hattını değiştir kendini onun bildiği her şeyden soyutla bulamasın bile seni ilk 3-4 ay aklına hep güzel zamanlarım gelecek kötüleri düşünmeyeceksin bile arada bir dank edecek bana bunları da yaptı diye ama arada sonra artık hep kötüler gelecek aklına iyi zamanlarını unutacaksın maksimum 7-8 ay sonra normale döneceksin. Ben 20 yaşında evlendim 24 yaşında boşandım ve kendimi her şeyden soyutladım sadece arkadaşlarımla vakit geçirdim ta ki erkek arkadaşıma kadar aradan 6 sene geçti ama şimdi arkama bakınca ben hiç sevmemişim hiç aşık olmamışım diyorum.Lafın kısası gülüm emin ol Allah kalbine göre verecektir. Sirkelen kendine gel böyle bir adam evine dönse ne olacak ki düzelecek mi sanıyorsun 36 yaşında ki koskoca herif bu saatten sonra kişiliği değişmez onun ve biz üç kuzen kaynana yüzünden boşandık tecrübe ile sabittir ki annesine çok çok çok düşkün olan insandan uzak duracaksın. Allah sabır versin sana tatlım ama emin ol senin hayatın daha güzel olur onlar düşünsün Mazlumun ahı çıkar aheste aheste. Allah hep iyilerle karşılaştırsın seni canım benim...

cok ama cok tesekkur ederim .resmen gozumu actiniz .ne kadar aptalim ben aynen soyledigin gibi ysnimda duran bi es yokki ben hala neyin cabasindayim.sadece yuvam yikilmasin istiyorum bu kadar.ama hersey yuva ilede olmuyo .altin kafesim olmus icinde kus olmadiktan sonra neye yarar.

Canm bu kadar sarsintiya ugramis bir yuvanin yikilmasi sadece ertelenir diye dusunuyorum. Bende asla yuva ykilmasindan yana deilim fakat bu konuya istinaden soyluyorum ki sebi terk etmis sen neden evde yalniz kaliyorsun heleki bu zor donemde sende annene git hem inan sadece mantikli dusuneceksin boyle olunca, suan kndi evinizdeyken iyi anlari hatirlayip sadece yipranacaksin ve egerki esin gelirse karisinda caresiz aglak bir kadin bulacak ayrilmak istegini yinelerse eger birde aciz kadin damgasi yiceksin ve gelecekte cokk ama coook pisman olacaksin :( bunu kendine yapma hakettigin degeri once sen kendine verki baskalarida versin. Sen boyle yaparak kendine deger vermiyorsun :(

Canım benim yaaa ne desem ne etsem..Offff anlıyorum seni eşin çok ama çok ayıp etmiş.Neden böyle bişey yaptı anlayamıyorum.Kendi içinde ne yaşadı da böyle patlak verdi bilmiyorum canım.Kayınvalideni biliyorum evet hatta hayret ederdim bu anneden bu çocuk nasıl olmuş diye eşinle ilişkiniz iyiydi maşallah..Ama işte canım ne olursa olsun anne, Doldurdu mu nasıl etti çocuğunu kendi tarafına çekmeyi başardı.Belki eşinin de işine geldi bu sıkıntıların arasından sıyrılıp nefes almak.Nasıl sorunlar yaşadığınızı en iyi ben biliyorum çünkü.Ama nolursa olsun en çok zorluğu yaşayan sensin.Sana her an destek olması gerekirken bu olmamış.Yine de ben herkes gibi kesin ve net konuşamıyacağım belki tepki toplayacağım ama hayatta kimden ne göreceğimiz belli olmuyo büyük konuşmaya gelmiyo.Hayırlısı olsun demeketen başka bişey diyemiyorum.Sana ancak dua edebilirim canım sen de dua et bol bol.Allah doğru yolu göstersin sana.Hakkında ne iyiyse o olsun inşallah...Bu arada evde yalnız mı kalıyosun canım merak ettim seni şimdi
bir hafta evimde kaldim.ama annem hep benimleydi yanliz birakmadi.biliyosun annem ameliyatli kendi evinde daha rahat eder dusuncesiyle annemlere gectik.evimde kalmiyorum cunku daha cok psikolojim bozuluyo evin heryani hatira.dedigin gibi buyuk konusmamak lazim.bu aksam esimin arkadasi ayni zamanda bu arkadasi bizim akrabamiz bu kisi gelcekmis bize bizi dinlicekmis.hayirlisi artik

Canm bu kadar sarsintiya ugramis bir yuvanin yikilmasi sadece ertelenir diye dusunuyorum. Bende asla yuva ykilmasindan yana deilim fakat bu konuya istinaden soyluyorum ki sebi terk etmis sen neden evde yalniz kaliyorsun heleki bu zor donemde sende annene git hem inan sadece mantikli dusuneceksin boyle olunca, suan kndi evinizdeyken iyi anlari hatirlayip sadece yipranacaksin ve egerki esin gelirse karisinda caresiz aglak bir kadin bulacak ayrilmak istegini yinelerse eger birde aciz kadin damgasi yiceksin ve gelecekte cokk ama coook pisman olacaksin :( bunu kendine yapma hakettigin degeri once sen kendine verki baskalarida versin. Sen boyle yaparak kendine deger vermiyorsun :(

bir haftadir annemlerdeyim babam " aman kizim yere basma yuzume bas " diyo cunku benim evliligime karsi hic hatam olmadi .yalan soyleyende gizli borc yapanda annesinin eteginin arkasina saklanip gidende esim.bu yuzden annem ve babam her zamn arkamdadirlar sagolsunlar..annem rahim kanseriydi ve yeni ameliyat oldu. benim yanimda kaldi bir hafta.sonra daha rahat etsin diye annemlere gectik.arada bi eve gidip goz kulak oluyorum o kadar.dedigin gibi evin her kosesi hatira daha kotu oluyodum.

annesiyle el ele tutuşup seni o halde bırakıp giden 39 yaşındaki adamdan dönünce ne hayır bekliyosun be güzelim. Neden yalvarıyorsun ki?? bırak o yalvarsın sana. Sen kötü birşey dememişsin ki.

Back
X