• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana yardim edin lutfen :'(

bir haftadir annemlerdeyim babam " aman kizim yere basma yuzume bas " diyo cunku benim evliligime karsi hic hatam olmadi .yalan soyleyende gizli borc yapanda annesinin eteginin arkasina saklanip gidende esim.bu yuzden annem ve babam her zamn arkamdadirlar sagolsunlar..annem rahim kanseriydi ve yeni ameliyat oldu. benim yanimda kaldi bir hafta.sonra daha rahat etsin diye annemlere gectik.arada bi eve gidip goz kulak oluyorum o kadar.dedigin gibi evin her kosesi hatira daha kotu oluyodum.

Düşük yapmış halinle hasta yatağında seni bırakıp gidiyorsa burada iyice düşünmen lazım.
Seviyorum diyorsun lakin bazen sevmek te yetmez.
TEk senin sevgi ve gayretinle de bir evlilik yürümez.
Evli bir erkek olduğunu idrak edememiş bir adam,anne ile el ele tutuşup gidiyorsa bu insan hakkında daha fazla kafa yormaya değmez bence.
Vicdan ve merhamet yok ise bir insanda herşey beklenir.
Sen de aklını başına topla,geniş çerçeveden bak,ilerisini de düşün.
Hastalığında güvenemedikten sonra sevsen ne ,sevmesen ne.
Bu arda çok geçmiş olsun,kendine dikkat et,annene de iyi bakın.

Düşük yapmış halinle hasta yatağında seni bırakıp gidiyorsa burada iyice düşünmen lazım.
Seviyorum diyorsun lakin bazen sevmek te yetmez.
TEk senin sevgi ve gayretinle de bir evlilik yürümez.
Evli bir erkek olduğunu idrak edememiş bir adam,anne ile el ele tutuşup gidiyorsa bu insan hakkında daha fazla kafa yormaya değmez bence.
Vicdan ve merhamet yok ise bir insanda herşey beklenir.
Sen de aklını başına topla,geniş çerçeveden bak,ilerisini de düşün.
Hastalığında güvenemedikten sonra sevsen ne ,sevmesen ne.
Bu arda çok geçmiş olsun,kendine dikkat et,annene de iyi bakın.

cok dogru soylediniz beni yatagimda bitakip gitmis bi adam donse nolur donmese nolur.hadi dusuk yapmasan neyse ama bu kaybettigim bebek onunda bebegiydi bu halde nasil birakip gider tek sorum tek haykirisim bu aslinda

cok dogru soylediniz beni yatagimda bitakip gitmis bi adam donse nolur donmese nolur.hadi dusuk yapmasan neyse ama bu kaybettigim bebek onunda bebegiydi bu halde nasil birakip gider tek sorum tek haykirisim bu aslinda

Yaparlar arkadaşım yaparlar.
ne yazık ki eşin merhamet yoksunuymuş.
üzücü ama yaşadıklarını çıplak gözle görmeye gayret et.
insanoğlu bu ,her kötülük beklenir.
körü körüne sevmek te bağlanmak ta iyi değil bu sebeple.
en basitinden hasta ve yardıma muhtaç bir insan olarak görmeliydi eğer eş olarak göremediyse ki bence bu
onun için bir imtihan gibi olmuş.
rengini ,kişiliğini ortaya koymuş.
üzerinde derin düşünmeni özellikle tavsiye ettim yoksa evliliğini yıkmanı tavsiye olarak algılama.
bu tür yaşanmışlıklar birer sınav.eşin de malesef bu sınavda kalmış.

işte bu yaşadıklarınızdan acı da olsa bir ders çıkarmışsınızdır, umarım bir daha barışmazsınız böyle bir adamla

bana kalırsa sen rahat buyumus sanslı guzel br aıleye sahıp br genc bayansın.herkesı de kendn gbı zannedyrsn ve ınsanlarn nasl bu kdr kotu olablcgne anlam veremyrsn.bndan 2 sene oncesıne kdr bn de snn gbydm.nasl bu kdr kotu olablr ınsanlar dyrdm.ama snra alısıyorsun.grcktn de hcbr sebep yokken ınsanlrn ne kdr kotuleseblcklernı goruyorsun.adam senı sevyrm dıeblr aynı yataga greblr bnları hrkese yapablr br caba gerektrmyr.asıl caba gerektren sana destek olmak acını paylasmak yanında olmak.bnlar mesakatlı ve zor ısler.o yuzden sevyrm dedı de bnmle oldu da bunları gec en basta.brz olgunlasmaya ıhtıyacın var.hrksn de dedgı gbı cogu kısı senn kdr sanslı dgl.bnu da unutma.ve bnce psıklojk destek de alsan gayet yernde olur.cnku smdı cok hassasın.bebegnı kaybettn.cok bosluktasın ve esıne tutunmaya calısyrsn.aılene ve kendne tutunmaya calısssan dha cok faydasını gorursun.

30 küsür yaşındaki adamın , kavga edince annesinin elinden tutup gitmesini ağzım açık okudum resmen.
Siz birde bu adama geri dön diyorsunuz. Boşverin ya çocuk mu avutacaksınız?
Aklıma Müjde Ar'ın Teyzem filmi geldi. Orda da vardı Uğur Yücel'in böyle bir sahnesi

bir haftadir annemlerdeyim babam " aman kizim yere basma yuzume bas " diyo cunku benim evliligime karsi hic hatam olmadi .yalan soyleyende gizli borc yapanda annesinin eteginin arkasina saklanip gidende esim.bu yuzden annem ve babam her zamn arkamdadirlar sagolsunlar..annem rahim kanseriydi ve yeni ameliyat oldu. benim yanimda kaldi bir hafta.sonra daha rahat etsin diye annemlere gectik.arada bi eve gidip goz kulak oluyorum o kadar.dedigin gibi evin her kosesi hatira daha kotu oluyodum.

Hmm gecmis olsun ttlm Rabbm annecigine sifalar versin. Seninde Rabbm gonlunu rahatlatsin hakkinda hayirlisi olsun sonucuylada seni memnun etsin..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hmm gecmis olsun ttlm Rabbm annecigine sifalar versin. Seninde Rabbm gonlunu rahatlatsin hakkinda hayirlisi olsun sonucuylada seni memnun etsin..

cok tesekkur ederim.hepiniz cok iyisiniz yanimda olmaniz beni cok rahatlatiyo.Allah gonlunuzdekini hayirli eylesin

cok icim aciyo.ben daha yeni dusuk yaptim 10 gun once ve henuz toparlayamadim kendimi.durup durup aglama krizlerine giriyorum.cok ozledim onu ve yastgini kokluyorum hep
Cnmm kiyamamm.ah bu erkekler..hic aramadi miseni...msj falan arama.bekle.bekle..o seninonu aradigindan simariyor...ne ara ne sor...bi arkadasimin esi evi hep terkederdi.oda hepara4di.bisefer aramadedim bakalim ne yapcak.ikigun sonra kendi dondu......sabret..bekle.ararsan simarir.

Son düzenleme:
hem size hemde annenize geçmiş olsun
yani bu adamdan bi halt olmaz
anasının elinden tutmuş tatile bile gitmiş
sizi umursamıyor
siz onun için üzülüyorsunuz
degermi üzülmeye

Cnmm kiyamamm.ah bu erkekler..hic aramadi miseni...msj falan arama.bekle.bekle..o seninonu aradigindan simariyor...ne ara ne sor...bi arkadasimin esi evi hep terkederdi.oda hepara4di.bisefer aramadedim bakalim ne yapcak.ikigun sonra kendi dondu......sabret..bekle.ararsan simarir.

kacan kovalanir diyosun yani. ama zaten bir haftadir telefonu kapali .annesi alip gitmis tatile..duyumlarima gore yarin donceklermis.donunce acar telefonunu sanirim ama ben aramicam asla.
gitgide nefretim artiyo

dusuk kanamam kesilmisti ve evi terk etmeden once ki gece iliskiye girdik.hic unutamiyorum guzel gunlerimizi.kotu gunlerimin daha cok olmasina ragmen.ben annesinin evinde biliyodum ve kaynanam alip memlekete gorurmus.ben dusuk yaptim diye yillik izninin bir haftasini kullanmisti sonra ise tam duzelemedigim icin. kalsn bir haftasinida almasini rica etmistim mumkun degil izin vermiyolar demisti.simdi ise iznini almis ve annesiyle tatile gitmis.cok zoruma gidiyo .beni bu halimde nasil birakip gozden cikardi cok psikolojim bozuldu.

Beyin böyle seçici bir mekanizma ile çalışıyor zaten, geçimişe bakınca hep iyi şeyleri hatırlamaya meğilli.

Eviniz kira değilse bırakıp gitmeyin. Oturun paşalar gibi, hatta yalnız kalmayın annenizi de çağırın, yiyin için. Kol kola gülerek gezin semtte...

Kapının kildini de değiştirin, arasa da telefonlarına çıkmayın!!

.

Son düzenleme:
Kesinlikle Allahin sevdigi bir kulusunuz.Ya cocugunuz olsaydi. Cocugunuzu da kullanirdi. Allah size bir sekilde gosteriyor ama gormek istemeyen sizsiniz. Insallah dogru bir karar veeip ayrilirsiniz. Okadar agir seyler yasarken yaninizda olmamasi ayriliga yeterli bir sebep.Evlenirken iyi gunde kotu gunde saglik ta ... hani nerde. Ailenin yaninda daha mutlu olursunuz Psikologa da gidebilirsiniz. Yavas yavas toparlanirsiniz. Sadece adiminizi atin.Buna ragmen barismayi dusunuyosaniz siz bastan cekmeyi kabullenmissinizdir. Ve ne dersek diyelim bos. Insallah kendiniz icin en iyisini yaparsiniz.yazik gunah sizede ailenize de. Aciyin biraz kendinize.Allah yardimciniz olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Kesinlikle Allahin sevdigi bir kulusunuz.Ya cocugunuz olsaydi. Cocugunuzu da kullanirdi. Allah size bir sekilde gosteriyor ama gormek istemeyen sizsiniz. Insallah dogru bir karar veeip ayrilirsiniz. Okadar agir seyler yasarken yaninizda olmamasi ayriliga yeterli bir sebep.Evlenirken iyi gunde kotu gunde saglik ta ... hani nerde. Ailenin yaninda daha mutlu olursunuz Psikologa da gidebilirsiniz. Yavas yavas toparlanirsiniz. Sadece adiminizi atin.Buna ragmen barismayi dusunuyosaniz siz bastan cekmeyi kabullenmissinizdir. Ve ne dersek diyelim bos. Insallah kendiniz icin en iyisini yaparsiniz.yazik gunah sizede ailenize de. Aciyin biraz kendinize.Allah yardimciniz olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cok guzel ve mantikli seyler yazmissiniz ama ben onu cok seviyorum.bi nefret duygusu bir sevgi duygularim cok karmasik.kendi evimde yemek yapmayi ozledim,esimle aksamlari dizilerimizi izlemeyi ,isten gelince guler yuzlu acardim kapiyi hep iceri girince koridorda dakikalarca sarilmayi,gece yatarken omzunda uyumayi cok ozledim coook.tarifi mumkun olmayan bi ozlem bu .yuva ozlemi .evimi ozledim .evime girdgimde ilk yatagimiza yonelip yastigini kokluyorum ayni o kokuyo .canim yaniyo.

cok guzel ve mantikli seyler yazmissiniz ama ben onu cok seviyorum.bi nefret duygusu bir sevgi duygularim cok karmasik.kendi evimde yemek yapmayi ozledim,esimle aksamlari dizilerimizi izlemeyi ,isten gelince guler yuzlu acardim kapiyi hep iceri girince koridorda dakikalarca sarilmayi,gece yatarken omzunda uyumayi cok ozledim coook.tarifi mumkun olmayan bi ozlem bu .yuva ozlemi .evimi ozledim .evime girdgimde ilk yatagimiza yonelip yastigini kokluyorum ayni o kokuyo .canim yaniyo.

Anliyorum canm 1 ay oncesine donup bunlarn hic yasanmamis olmasini istiyorsun ama gercekler her zaman can yakicidir. Suan canin yaniyo ama zamanla acin azalacak inan bana :( senin icin dua ediyorum sende allaha sigin ancak teselliyi O'nda bulursun

Anliyorum canm 1 ay oncesine donup bunlarn hic yasanmamis olmasini istiyorsun ama gercekler her zaman can yakicidir. Suan canin yaniyo ama zamanla acin azalacak inan bana :( senin icin dua ediyorum sende allaha sigin ancak teselliyi O'nda bulursun

aynen bir ay oncesine donmek istiyorum.dua et arkadasim bana.

Ediyorum ttlm sende dua et rahatlarsin

Bu adamdan sana koca olmaz daha 27 yasindadın genceciksin..bosan gitsin karsina daha iyileri cikar merak etme..ama bu adamdan sana hayır gelmez yıllarını boşuna heba etme is isten geçince cok pisman olursun

İmza

tatlım ben daha 20 yaşındayım.benim çocugumu eşimin ailesi düşürdü.sonuç mu hala annesi babası el üstünde.ne kadar seversen sev dön deme o adama bırak gitsin.bende bırakmak istiyorum dayanamıyorum artık ama bırakmıyo beni.bazı sebeblerden dolayı ailemin yanınada gidemiyorum.sen gide biliyosun en azından.

Adam neler yapmış anası almış gitmiş sen hala dön diyorsun. Üstüne bir de o boşanmak diyor sen üsteliyorsun. Borçları da sana kitlemiş oooh keyfi keyftir onun şimdi.

aynen valla. Adam olamayan evlenmesin.
ayrıca lütfen kocaların borcunun altına girmeyin yaaa.

birara eşimin kardeşi araba istedi birkaç günlüğne (bizde iki tane var, benimkini verirdi ara ara kardeşine) ben de hemen işe dolmuşla mı gideceksin dedim :27: banane hayret bişi yani kardeş onun kardeşi ise kendindekini versin. he gerçi benim arabayı versek de ben yine taksiyle giderdim ama olsun ya insanları çok tepeye çıkarmamak lazım bence, eş bile olsa.

Back
X