Bana yardım edin lütfen :(

Bizim nasip olurda evlenirsek zor bir dönem bekliyor olacak gibi ama insanlar çalışarak neler yapmıyor. Maddi olarak evet çok kötüde değil iyide değil ama şimdi çalışıyorum ilerde de çalışırım. Benimde hep istediğim kira ödemek yerine evimin taksidini ödemek inşallah bu zorlu yolda allah hepimize yardım eder. Teşekkür ederim yorumunuz için inşallah hayırlı olan ne ise o olur

Annenin derdi ne allah askina ?
Daha 25 yasindasin 55 degil ..

Bune boyle ya , sende ac agzini fikrini soyle, herkes kendi hayatina baksin .
Erkek arkadasinada bosuna baski yapiyosun annenin san yaptigi baskiyi diger tarafa aktariyorsun resmen..

Erkek arkadasin kac yasinda canim?

hahahahahaha tek derdin bu olsun anlatırsın emin ol anlatacak çok şeyin olacak

Böyle konularda genelde yorum yapan biri değilim ama açıkçası okuyunca sessiz kalamadım. Senin yerine koyuyorum kendimi... Öncelikle sevgisine güvendiğin adamın seni evliliğe ikna etmesi lazım senin onu değil. 3 gün sonra nişan sonrası bir şey istediğini varsayıyorum, ben sana bekleyelim dedim diyerek kestirip atacak. İçinde kalacak maddi manevi hayallerin. Aksi durumda biliyorsun hayatım zor zamanlar geçiriyoruz ama ileride söz yapmaya çalışırım diye atılacak önüne. Biz hemen istediğimiz olsun da nasıl olursa olsun derdinde olduğumuz için sonraları ah vah diyoruz. Sorun ne senin annenin durumu ne de çok sevdiğin erkek arkadaşının tavrı olmalı bu durumda. Sen gerçekten evlenmek istiyorsan, çocukça inadına seni kurban edebilen bir adama güvenebiliyorsan annene de küçük çevrene de evlenmeyi düşünmüyorum de kestirip at. Ama dünyanın binbir türlü hali var sonra bu yaptığına %1000 pişman olacaksın. Annenin senin kötülüğü istediğini sanmıyorum, annenin içinde müstakbel damat adayına dair soru işaretleri olduğu için böyle davranıyor olabilir.
Hakkında hayırlısı olur inşallah...

Yorum yapmak isterdim ama neticede annen, o yüzden bir şey demicem . Üzülme, insanlar işte bazen egoları yüzünden böyle sevdiklerini arada bırakır.

TEŞEKKÜR EDERİM GÜZEL DİLEĞİN İÇİN UMARIM HAYIRLISI OLUR DEDİĞİN GİBİ ANNEM KÖTÜLÜĞÜMÜ ASLA İSTEMEZ HİÇ BİR ANNEDE İSTEMEZ BELKİDE GERÇEKTEN DİLE GETİREMEDİĞİ ENDİŞELERİ VARDIR :S OLSUNDA NASIL OLURSA OLSUN MODUNDAYIM NE YAZIKKİ BU KONULARDAN SIKILMIŞ VE BUNALMIŞ BİRİSİ OLARAK

3 yıl sonra sen de eğer evlenemedim depresyonuna girceksen annen doğru söylüyo, 30 yaşında bi arkadaşım var yaşıtlarım 2. ye dönüyo ben niye evlenemedim diye diye geçiriyo gününü. bence evliliğin yaşı yoktur 30 da olur 40 da olur

YOK CANIM PARA DEĞİL TEK DERDİ BENİ EVLENDİREBİLMEK
Ama zorluyor diyorsun veyiz yapmak istiyor diyorsun , ben de senin dyrumundayim maddi imkansizliktan dolayi evlenemedik 3 seneyi devirdik ama nisan bile yapamadik , annem diyor ki onemli olan sizin mutlulugunuz yavrum ceyiz esya nedir anne babaniz olarak bizler dusunuruz , sen uzulme , onu da uzme der sukurler olsun benim gibi dusunur . Ama bir arkadasin da yukarda dedigi gibi boyle durumlari biz kizlarin acmasini ben de hos bulmuyorum , keske onlar dusunse , birlikte ugrassak , maddiyat tabi onemli ama asla sevdigim adama mutlu yuvamin hayallerine bile degismem
Sen de izin verme buna , gerekirse babanla konus abin ablan varsa onlardan yaninda olmalarini iste.

daha yaşın küçük ama çocuk napsın parası yokmuş

Maddi olarak biraz zor dönemde ve kendini pek hazır hissetmediği için bekleyelim diyordu tam ikna ettim iyice inada bindi iş
Anneniz sizi birine vermek için baskı yapıyor ve sevgiliniz bu durumda işi inada mı bindirmiş durumda ? Bence annenizin bulduğu adayı bir tanıyın iyiyse evlenin. Sizin sevgilinizden hiçbir cacık olmaz.

o değilde erkek arkadaşın ne rahat öyle..cepte görüyo seni anlaşılan..
biraz korkut gözünü, elinden kaçıracağını düşünürse acele eder...

Canım ya 25 çok normal bir yaş. Eskidendi o 30'undan sonra evlenen var. Sırf evlenmek için evlenmek olur mu? artık insanlar geç evleniyor.. malum eğitimdi işti maddiyattı ne dul adamıymış. Annen kendi zamanında ki gibi düşünüyor onu değiştiremezsin de sen 25 yaşında bir bireysin nasıl böyle bu konuda psikolojin bozulabiliyor anlamıyorum. Hiç mi kendi kararların yok. Sırf annen istiyor diye bir insan evlenir mi?
Evlilik çocuk oyuncağı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…