- 3 Aralık 2014
- 97
- 26
- 18
- 36
- Konu Sahibi gamzelim 20
-
Bizim nasip olurda evlenirsek zor bir dönem bekliyor olacak gibi ama insanlar çalışarak neler yapmıyor. Maddi olarak evet çok kötüde değil iyide değil ama şimdi çalışıyorum ilerde de çalışırım. Benimde hep istediğim kira ödemek yerine evimin taksidini ödemek inşallah bu zorlu yolda allah hepimize yardım eder. Teşekkür ederim yorumunuz için inşallah hayırlı olan ne ise o olurBizler özellikle bu dönemde hayat daha da zor zaten bizlerde dört dörtlük hayatlar yaşantılar yaşamıyoruz sonuçta karı koca çalışıp aynı hayatı iyisiyle kötüsüyle yaşıyoruz bence sorun sadece maddiyat değil yine diyorum bu zaman da bizlerin yaşındaki insanlar hemen ev sahibi olamıyor biz eşim ile eve girdik ikimizde çalışıyoruz çok şükür kira öder gibi taksit ödüyoruz evin sende erkek arkadaşına böyle diyebilirsin yani bana kalırsa sorun sadece maddi değil evlilik konusunda kendine güveni yok sanırım yoksa hiç bir erkek hele ki eve görücüler vs gelecek ve hala bir harekette bulunmayacak bana çok samimi inan gelmiyor açık açık al karşına söyle bu şekilde kim ister kız arkadaşının evine görücüler gelecek ve sesi çıkmayacak üstelik çocuk gibi inada binderecek bana inandırıcı gelmedi canım hakkında hayırlısı diyelim
Merhaba ablalar ve kardeşler lütfen bana akıl verin zor durumdayım25 yaşındayım 1 yıllık bir ilişkim var her ilişkide olduğu gibi inişli çıkışlı dönemlerim çok oldu. En önemli konuda evlilik annem çok fazla baskı yapıyor evlenmem konusunda yaşımın geçtiğini ve artık bana dul veya evlenip boşanmış erkeklerin geleceğini söylüyorlarmış etrafta ve bu beni çok üzüyor erkek arkadaşımda maddi manevi biraz daha beklememiz gerektiğini düşünüyordu tam onu ikna ettim derken bu sefer annem çok bekledik bu saatten sonra gelmesin vermem diyor ve arada gelip giden görücüler var (annem gelene hayır denmez nasip geri çevrilmez dediği için gelenleri eve kabul ediyor yanlış anlamayın) hatta şuan annem birisini beğendiği için o kişi üzerinden baskı yapıyor bende erkek arkadaşıma baskı yapıyorum nişan olsun en azından diye oda inat yapıyor beklicez diye ben napıcam çıkmazdayım
hahahahahahabiliyorum çok zorluklar olacak bekledikçe dediğin gibi ben kudurcam ailesi destek çıkamayacak büyük ihtimal yüklen bakalım ne kadar yük alırsan olacak. Ah o tecrübeleri ilerde bende böle anlatırmıyım acaba
25 YAŞINDA ODA CANIMErkek arkadasin kac yasinda canim?
DENİZLİDE YAŞIYORUM DENİZLİNİN KÜÇÜK BİR KÖYÜsiz nerde yaşıyorsunu? Hakkaten merak ettim
TEŞEKKÜR EDERİM GÜZEL DİLEĞİN İÇİN UMARIM HAYIRLISI OLUR DEDİĞİN GİBİ ANNEM KÖTÜLÜĞÜMÜ ASLA İSTEMEZ HİÇ BİR ANNEDE İSTEMEZ BELKİDE GERÇEKTEN DİLE GETİREMEDİĞİ ENDİŞELERİ VARDIR :S OLSUNDA NASIL OLURSA OLSUN MODUNDAYIM NE YAZIKKİ BU KONULARDAN SIKILMIŞ VE BUNALMIŞ BİRİSİ OLARAKBöyle konularda genelde yorum yapan biri değilim ama açıkçası okuyunca sessiz kalamadım. Senin yerine koyuyorum kendimi... Öncelikle sevgisine güvendiğin adamın seni evliliğe ikna etmesi lazım senin onu değil. 3 gün sonra nişan sonrası bir şey istediğini varsayıyorum, ben sana bekleyelim dedim diyerek kestirip atacak. İçinde kalacak maddi manevi hayallerin. Aksi durumda biliyorsun hayatım zor zamanlar geçiriyoruz ama ileride söz yapmaya çalışırım diye atılacak önüne. Biz hemen istediğimiz olsun da nasıl olursa olsun derdinde olduğumuz için sonraları ah vah diyoruz. Sorun ne senin annenin durumu ne de çok sevdiğin erkek arkadaşının tavrı olmalı bu durumda. Sen gerçekten evlenmek istiyorsan, çocukça inadına seni kurban edebilen bir adama güvenebiliyorsan annene de küçük çevrene de evlenmeyi düşünmüyorum de kestirip at. Ama dünyanın binbir türlü hali var sonra bu yaptığına %1000 pişman olacaksın. Annenin senin kötülüğü istediğini sanmıyorum, annenin içinde müstakbel damat adayına dair soru işaretleri olduğu için böyle davranıyor olabilir.
Hakkında hayırlısı olur inşallah...
YOK CANIM PARA DEĞİL TEK DERDİ BENİ EVLENDİREBİLMEKBence annenin derdi para
Ama zorluyor diyorsun veyiz yapmak istiyor diyorsun , ben de senin dyrumundayim maddi imkansizliktan dolayi evlenemedik 3 seneyi devirdik ama nisan bile yapamadik , annem diyor ki onemli olan sizin mutlulugunuz yavrum ceyiz esya nedir anne babaniz olarak bizler dusunuruz , sen uzulme , onu da uzme der sukurler olsun benim gibi dusunur . Ama bir arkadasin da yukarda dedigi gibi boyle durumlari biz kizlarin acmasini ben de hos bulmuyorum , keske onlar dusunse , birlikte ugrassak , maddiyat tabi onemli ama asla sevdigim adama mutlu yuvamin hayallerine bile degismemYOK CANIM PARA DEĞİL TEK DERDİ BENİ EVLENDİREBİLMEK
Anneniz sizi birine vermek için baskı yapıyor ve sevgiliniz bu durumda işi inada mı bindirmiş durumda ? Bence annenizin bulduğu adayı bir tanıyın iyiyse evlenin. Sizin sevgilinizden hiçbir cacık olmaz.Maddi olarak biraz zor dönemde ve kendini pek hazır hissetmediği için bekleyelim diyordu tam ikna ettim iyice inada bindi iş
Merhaba ablalar ve kardeşler lütfen bana akıl verin zor durumdayım25 yaşındayım 1 yıllık bir ilişkim var her ilişkide olduğu gibi inişli çıkışlı dönemlerim çok oldu. En önemli konuda evlilik annem çok fazla baskı yapıyor evlenmem konusunda yaşımın geçtiğini ve artık bana dul veya evlenip boşanmış erkeklerin geleceğini söylüyorlarmış etrafta ve bu beni çok üzüyor erkek arkadaşımda maddi manevi biraz daha beklememiz gerektiğini düşünüyordu tam onu ikna ettim derken bu sefer annem çok bekledik bu saatten sonra gelmesin vermem diyor ve arada gelip giden görücüler var (annem gelene hayır denmez nasip geri çevrilmez dediği için gelenleri eve kabul ediyor yanlış anlamayın) hatta şuan annem birisini beğendiği için o kişi üzerinden baskı yapıyor bende erkek arkadaşıma baskı yapıyorum nişan olsun en azından diye oda inat yapıyor beklicez diye ben napıcam çıkmazdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?