- 22 Kasım 2014
- 875
- 387
- 73
- 35
- Konu Sahibi gamzelim 20
-
Ben seviyorum çok bişeyde gözümde yok aslında küçük bir nişan yavaş yavaş hazırlıklarımızı yaparız diye düşünüyorum. tek istediğim benimde mutlu huzurlu bir yuvam olsun bende anne olayımAnnenle erkek arkadaşının isteklerini duyduk da, güzelim sen ne istiyorsun? Onu anlat bi? Ayrıca 25 yaşındasın yahu, annene kalırsak biz ölmüşüz
güzelim 25 yaş (tamamen şahsi fikrim) erkek için erken bir yaş, kaldı ki 1 yıldır berabersiniz daha bence de erken, üstelik erkek arkadaşın maddi olarak hazır değilse, erkekler böyle şeyleri aşırı takar kafaya. Yetersiz hissetmek istemiyor olabilir bu süreçte, o yüzden hazır olmayı bekliyordur belki. Ama sana inat olarak bunu yansıtması çok yanlış.Ben seviyorum çok bişeyde gözümde yok aslında küçük bir nişan yavaş yavaş hazırlıklarımızı yaparız diye düşünüyorum. tek istediğim benimde mutlu huzurlu bir yuvam olsun bende anne olayımAnnemde çok bekledik istese gelirdi diyor iki tarafta kendine göre haklı işte
evet arkadaşımda çalışıyor klimacı birikim yok sayılır arabasını sattı tek o var şuan elinde.Anneye ne söylemeli şimdi,ben susayım en iyisi..
Bak evladım,arkadaşın çalışıyormu, ilerisi için bir birikimi varmı,bunlar ciddi konular çünkü..
evet arkadaşımda çalışıyor klimacı birikim yok sayılır arabasını sattı tek o var şuan elinde.
Normalde söylerim ama şuan evlilik yüzünden aramız biraz bozuk pek konuşmuyoruz o yüzden söyleyemedim henüz. Dediğiniz gibi bazı arkadaşlarımda diyor bunu seven adam kız kaçmasın diye nişanlanır diye ama sevgisinden inanın şüphem yokEvliligi erteleyen erkekten pek hayir gelmez. Niyeti iyi olan aman kiz kacmasin kimse de yan gozle bakmasin basi baglansin bi adini koyalim diye dusunur.
Aile arasinda bi nisan yapamayan adam da 1 senedir niye cikiyomus kizla?yaslar da olgun
Bence hemen nisan, yoksa yok deyin
Ayrica görucu geldigini de soylememniz garip,
Evet gerçekten erkekler fazlasıyla kafaya takıyor bu maddiyatı. Benim isteğim en azımdan nişan olsun o belli zamanda birlikte hazırlığımızı yaparız. İnşallah gelir gelir giderler. Annemi çok seviyorum kırmak üzmek asla istemiyorum ama maalesef bu konuda fazlasıyla katıgüzelim 25 yaş (tamamen şahsi fikrim) erkek için erken bir yaş, kaldı ki 1 yıldır berabersiniz daha bence de erken, üstelik erkek arkadaşın maddi olarak hazır değilse, erkekler böyle şeyleri aşırı takar kafaya. Yetersiz hissetmek istemiyor olabilir bu süreçte, o yüzden hazır olmayı bekliyordur belki. Ama sana inat olarak bunu yansıtması çok yanlış.
Kusura bakma ama annenin yaptığının hiç bir şekilde elle tutulur tarafı yok, bir kere dul gelir boşanmış gelir vs ne demek, sen sana gelene değil, gönlünün gittiği ile gideceksin, kurbanlık koyun musun sen gelip bakan seni alacak. Zorla evlendirecek hali yok ya, gelir gelir giderler
Allahım yaa niye erteliiyo ki senin zor durumda olduğunu biliyo. en azından gelip bi yüzük taksın söz yapın aranızda. sevgilinle iyice açık açık konuş bence ikna etmeye çalış. bu işler inada gelmez.Merhaba ablalar ve kardeşler lütfen bana akıl verin zor durumdayım25 yaşındayım 1 yıllık bir ilişkim var her ilişkide olduğu gibi inişli çıkışlı dönemlerim çok oldu. En önemli konuda evlilik annem çok fazla baskı yapıyor evlenmem konusunda yaşımın geçtiğini ve artık bana dul veya evlenip boşanmış erkeklerin geleceğini söylüyorlarmış etrafta ve bu beni çok üzüyor erkek arkadaşımda maddi manevi biraz daha beklememiz gerektiğini düşünüyordu tam onu ikna ettim derken bu sefer annem çok bekledik bu saatten sonra gelmesin vermem diyor ve arada gelip giden görücüler var (annem gelene hayır denmez nasip geri çevrilmez dediği için gelenleri eve kabul ediyor yanlış anlamayın) hatta şuan annem birisini beğendiği için o kişi üzerinden baskı yapıyor bende erkek arkadaşıma baskı yapıyorum nişan olsun en azından diye oda inat yapıyor beklicez diye ben napıcam çıkmazdayım
Oturup açık açık konuşmak istiyorum alıyorum karşıma ben konuştukça o susuyor tamam olacak ama biraz bekle diyor. Sonra bak annemle aram kötü diyorum adam inada geçiş yapıyor direk. Sonra kendim oturup düşünüyorum nişan olacak artık olmucak derse de ayrıl gitsin sonra bide kıyamıyorumAllahım yaa niye erteliiyo ki senin zor durumda olduğunu biliyo. en azından gelip bi yüzük taksın söz yapın aranızda. sevgilinle iyice açık açık konuş bence ikna etmeye çalış. bu işler inada gelmez.
Merhaba ablalar ve kardeşler lütfen bana akıl verin zor durumdayım25 yaşındayım 1 yıllık bir ilişkim var her ilişkide olduğu gibi inişli çıkışlı dönemlerim çok oldu. En önemli konuda evlilik annem çok fazla baskı yapıyor evlenmem konusunda yaşımın geçtiğini ve artık bana dul veya evlenip boşanmış erkeklerin geleceğini söylüyorlarmış etrafta ve bu beni çok üzüyor erkek arkadaşımda maddi manevi biraz daha beklememiz gerektiğini düşünüyordu tam onu ikna ettim derken bu sefer annem çok bekledik bu saatten sonra gelmesin vermem diyor ve arada gelip giden görücüler var (annem gelene hayır denmez nasip geri çevrilmez dediği için gelenleri eve kabul ediyor yanlış anlamayın) hatta şuan annem birisini beğendiği için o kişi üzerinden baskı yapıyor bende erkek arkadaşıma baskı yapıyorum nişan olsun en azından diye oda inat yapıyor beklicez diye ben napıcam çıkmazdayım
Oturup açık açık konuşmak istiyorum alıyorum karşıma ben konuştukça o susuyor tamam olacak ama biraz bekle diyor. Sonra bak annemle aram kötü diyorum adam inada geçiş yapıyor direk. Sonra kendim oturup düşünüyorum nişan olacak artık olmucak derse de ayrıl gitsin sonra bide kıyamıyorum
Teşekkür ederim canım. İnşallah hayırlı olandır da sonu güzeldir de bu çektiklerime değercanım benim Allah yardımcın olsun inşallah. Hayırlısı ne ise o olsun sen elinden geleni yapıyosun sonuçta.
aminn inşallah...Teşekkür ederim canım. İnşallah hayırlı olandır da sonu güzeldir de bu çektiklerime değer
Annem bu konuda dediğim gibi biraz katı istiyorki oda evlilik hazırlıkları yapsın çeyizler hazırlasın benide düşün biraz herkes laf ediyor yokmu gelen niye varmıyor artık birine diyorlarmış . Keşke imkan olsada nişan ardından fazla bekletilmeden düğün olsa ama maalesef yok işteBen annenin tutumunu çok yanlış buldum. Ne varmış ki yaşında? Aslında annene düşen sana acele etme kızım demekken sana baskı yapması doğru değil..
Insanların gerçekten de madden ve manen evliliğe hazır olması gerekir. Ayrıca bi söz kesip ya da nişan yapıp evlilik için beklemek saçma geliyor bana. Bütün problemler de o dönemde oluyor zaten. Sevgilinizin hazır olduğu dönemi beklesin annen bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?