Bana yol gösterin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bitter64

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
1.916
548
123
Kendimi çok yalnız hissediyorum . En yakın arkadasım sevgili edindi moralim çökmüştü sonra gecti bu his. Ama bazen hassaslastıgımda cidden dinlemek istemiyorum onun sevgili mevzuları. Kaldı ki artık inanamıyorum etrafıma. Ben mi cok duygusalım psikolojik sorunlu muyum insanlar mı asırı rahat anlam.veremiyorum. Mesela arkadasım daha ilişkisi yeni otele gideceğim baş başa kalmak istiyorum diyor neden bu rahatlık nasıl güvenebiliyorsunuz ya da ben niye güvenemiyorum neden bu kadar takıyorum kafama ve inciniyorum. Önceki konumda ailemden bahsetmiştim ve biriyle görüştüğümden. Lakin yazmıyor mesela suan beğendiğini belirtmesi ragmen. Acele ciyim ya da insanlar cidden öylesine buluşup geciyor ciddi bişey isteyen cok az. Sevgiye ihtiyaç duyuyorum hemde cok. Bu yüzden asırı yalnızım sanırım terapiye devam edeceğim. Ama.lütfen şunun bir formuşu varsa bana öğretin baska uğraşlarm var mesela spor yapıyorum işim var şükür calısıyorm ama yinede içimdeki bosluk dolmuyor hiçbir zaman..
Ve nasıl rahat biri olurum karsı cinsle olan ilişkilerimde bunu beceremiyorum

yeni ortamlar edinin. sosyal olun. bu kadar takılacak bi mesele göremedim.

tutkunuz var mı?herkeste olmayıp sadece sizde olduğunu düşündüğünüz birşey, bir özellik, ne biliyim?bir kelime sadece istediğim!

Ailenizin baskilari,is yerindeki arkadas sorunlari, daha dogrusu arkadas edinememe sorununuz yuzunden ilgiyi sevgiyi disarda ariyorsunuz.Kendi dogrulariniz her zaman dogru baskalarini kolayca elestirebiliryornuz buda cevrenizdekileri sizden itiyor.Acele etmeyin herseyin bi zamani vardir sizi begenen adam yazmiyorsa da sizde yazmayin.Bekleyin.Umarim en kisa zamanda hersey yoluna girer.Kendinizi uzmeyin.

Oncelikle biri sizinle mutlulugunu paylasiyorsa onun adina mutlu olmayi ogrenin. Herseyi akisina birakin birsey olacaksa siz istemeseniz de olur olmayacaksa da siz ne yaparsaniz yapin olmaz. Herseyi ailenizi, arkadaslarinizi elestirmek yerine sukretmeyi ogrenin. Herkes kendi dogrusunu yasar ve herkes kendinden sorumludur.

kıskanıyor musunuz? arkadaşınız sevgilisiyle otele gidebilir demek ki güvenmiş bunda sizin incineceğiniz bir şey yok ki.
Bilmiyorum bunu da cok düşündüm.. Gecen bir yazı okudum sanırım olayım bu yazıda diyor ki insan kendi hangi modda ise öyle insanları arıyor çevresinde atıyorum mutsuz depresifken sürekli gülen kahkaha saçan birine gıcık olmamız da bu yüzden. Kişi ile alakalı değil ama insan içten bir burkuluyor. Bunun adı kıskançlıksa kıslanıyorumdur belki. İstemiyorum böyle hissetmek aslında ama his işte geliyor.

Oncelikle biri sizinle mutlulugunu paylasiyorsa onun adina mutlu olmayi ogrenin. Herseyi akisina birakin birsey olacaksa siz istemeseniz de olur olmayacaksa da siz ne yaparsaniz yapin olmaz. Herseyi ailenizi, arkadaslarinizi elestirmek yerine sukretmeyi ogrenin. Herkes kendi dogrusunu yasar ve herkes kendinden sorumludur.
Şükürsüz biri miyim cidden belkide evet öleyim kötü mötü de olsa başımda bir anne baba var. Kızkardesim var ne kadar zıt karakterde olup anlasamasak da. Bir işim var yogun da olsa insanların eski işyerine göre melek cıktıgı. Paramı kazanıyorum suan cok şükür . Spora gidebiliyorum . Ama bilmiyorum anlıyor.musunuz içimdeki bosluk kara delik gibi hayat sevinci yok

size tavsiye edeceğim kitabı okuyun. iyi hissetmek - d.burns
Ah ahh okumam mı hiç psikolog verdi 2 sene önce arada acıp bakarım evinizdeki terapist var birde. Artı miş gibi yetişkinler var. Terapi aldım yine gideceğim. İlacımı bırakmaya karar verdim antidepressants içiyordum 3 yıldır . Düşük doz 10 mg bişe 5 e düştüm son bir haftadır. Cünkü nereye kadar içebilirim kii.. Nereye kadar uyusabilirim. Birde yan etki bagırsak yavaşlaması ve asırı uyku durumum vardı bırakmalıyım pes edemem

tutkunuz var mı?herkeste olmayıp sadece sizde olduğunu düşündüğünüz birşey, bir özellik, ne biliyim?bir kelime sadece istediğim!
Yok vallahi de billahi de yok. Dans etme yi severim ama moralim bozukken depresifken cok zor o da. Bu aksam gideceğim spor salonunda dans A katılacağım bakalım edebilecek miyim tutkuyla

Bence birileriyle görüşmeyi kesmelisin. Uzak dur bi ara bu flört görüşme konuşma işlerinden. Doğru kişi unmadıgın anda gelir, arayarak değil. Böyle yaparak yanlış kişilere şans verip kırılıyorsun. Bende bu hatayı çok yaptım. Sosyal çevreni değiştir. Ve arkadaşının ilişkisinede imrenme, içlerinde ne dönüyor ne yaşanıyor asla bilemezsin.

Bence birileriyle görüşmeyi kesmelisin. Uzak dur bi ara bu flört görüşme konuşma işlerinden. Doğru kişi unmadıgın anda gelir, arayarak değil. Böyle yaparak yanlış kişilere şans verip kırılıyorsun. Bende bu hatayı çok yaptım. Sosyal çevreni değiştir. Ve arkadaşının ilişkisinede imrenme, içlerinde ne dönüyor ne yaşanıyor asla bilemezsin.
Nasıl değiştireyim vallahi bi milyon kurs düşündüm . Mesela ismeğe yazıldım malesef seçilmedim o yattı. Sonra spora gidiyorum ama o arkadaşımda geliyor gelmese bile tek gittiğimde de kimse konuşmuyor . Yağlı boya kursuna gidicem yine o arkadasım da istiyor aynı kursu. Yani böle döngü gibi.

İnsanların hayatlarındaki yenilikleri ve onların düşünceleri anlayışla ve saygıyla karşılayarak başlayabilirsiniz değişime, arkadaşınız sevgili yaptı diye üzülmek çok bencilce.
Kaç yaşındasınız?

Şükürsüz biri miyim cidden belkide evet öleyim kötü mötü de olsa başımda bir anne baba var. Kızkardesim var ne kadar zıt karakterde olup anlasamasak da. Bir işim var yogun da olsa insanların eski işyerine göre melek cıktıgı. Paramı kazanıyorum suan cok şükür . Spora gidebiliyorum . Ama bilmiyorum anlıyor.musunuz içimdeki bosluk kara delik gibi hayat sevinci yok

Birinin sizi mutlu etmesini beklemeyin kendinizle mutlu degilseniz sizi hic kimse mutlu edemez.

Nasıl değiştireyim vallahi bi milyon kurs düşündüm . Mesela ismeğe yazıldım malesef seçilmedim o yattı. Sonra spora gidiyorum ama o arkadaşımda geliyor gelmese bile tek gittiğimde de kimse konuşmuyor . Yağlı boya kursuna gidicem yine o arkadasım da istiyor aynı kursu. Yani böle döngü gibi.
Spora gitmek mutlu etmiyosa iyi gelmiyorsa sana, ilk onu iptal bence tabi ödeme yapmadıysan :) onun yerine farklı bi aktiviteye git. Yüzme olur dans kursu olur vs. Her zaman gittiğin cafeye değil de başka bir mesken bul kendine. Böyle böyle tüm ortamı değiştir. İyi gelecek.

Otelde sevişmiş de olabilirler sevişmemiş de olabilirler :deli: Ben de şimdiki nişanlımla sevgiliyken dışarıda olmaktan nefret ederdim o görecek bu görecek şu görecek aa amca bize mi baktı aa o teyzeyi tanıyor gibiyim annemlere söyler mi:bicak: Elbet sizin de hayatınızda biri olacak sabır sadece

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X