çok sağol canım ismim cansu ismimle dua edersen çok sevinirim ben kendimi bu şekild emutluetsem acaba yararı olurmu diye düşündüm ama eminde değilim zararmı verir yararmı sağlar bilmiyorumcanım bence öyle bişey yapma Allah korusun psikolojik bi rahatsızlığı kendin davet etmiş gibi olursun. Dua ederim senin için Allahım sana bi evlat nasip eder inşallah..
özellikle senin için de dua ederim canım lütfen zarar verme kendine. o dediklerinide yapma Allah korusun zararlı olabilir. çocuk fikrinden uzaklaş böylede mutluyum de unut bi süre Allah hiç beklemediğin bi anda nasip eder sana inşallah. biliyorsun çok istediğin şeyler beklemediğin anda gelir..çok sağol canım ismim cansu ismimle dua edersen çok sevinirim ben kendimi bu şekild emutluetsem acaba yararı olurmu diye düşündüm ama eminde değilim zararmı verir yararmı sağlar bilmiyorum
haklsın canım ama bu düşünce ve isteğin önüne geçemiyorumzor şeyler yaşıyoruz malesef, ama bu söylediklerin seni daha kötü yapar, Allah korusun psikolojik olarak daha çok yıpranırsın, bebek için tedaviyi bırakıp psikolojik tedavi görmek zorunda kalırsın Allah göstermesin.sen nisandaki aşılama için odaklan ama bunları yapma.
Rabbim bizim gibi tüm isteyenlere tez zamanda hayırlı evlatlar versin inşallah
allah razıolsun inşallah dediğin gibi olur keşke aklımdan atabilsemözellikle senin için de dua ederim canım lütfen zarar verme kendine. o dediklerinide yapma Allah korusun zararlı olabilir. çocuk fikrinden uzaklaş böylede mutluyum de unut bi süre Allah hiç beklemediğin bi anda nasip eder sana inşallah. biliyorsun çok istediğin şeyler beklemediğin anda gelir..
senden de razı olsun. yıpranmamak için bunu yapman gerekiyor Allahım duyar sesini inşallahallah razıolsun inşallah dediğin gibi olur keşke aklımdan atabilsem
allah korusun ama düşünceden sıyralamıyorum ilaçda kullandım bir dönem ama fayda etmiyor hiç bişeyAllah yardımcın olsun.Psikolojin kötü.İnşallah bebeğin olur ve sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.Ama bebek var gibi yapılan davranışlar çok iyi değil diye biliyorum.Tevekkül et,olursa da olmazsa da Allah'tan.Vardır her şeyin bir hayrı.Dua et kendi kendine bol bol.Bir şey için çok ısrar etmek kötü sonuçlar getirebilir bazen.Allah korusun.
2 düşüğüm oldu kan pıhtılaşması varmış ilaç kullanıyorum, bebeğim olmasını deli gibi istiyorum tarifi yok bu duygunun yaşayan bilir.
seni dibine kadar alıyorum lakin 'bebek varmış' gibi yapmak seni yıpratır.
onun yerine Allah'a bol bol dua et, ona sığın,ondan iste...
bu da bizim imtihanımız, eminim sonuçları güzel olacak.
o kabul etmeyeceği bir duayı kulunun kalbine düşürmezmiş.
Canım benim
Öncelikle yürekten diliyorum Rabbim tez zamanda sana hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar versin senin için dua edeceğim
Söylediğin şekilde davranma ablacım bu çok iyi bir fikir gibi görünmüyor
Senin için zor olacağını biliyorum fakat bir süre bebek fikrinden uzaklaşmaya çalış kendini farklı şeylerle oyala kurslara katıl mesela vaktini doldur inan ki kaç tanıdığım var bebek fikrinden uzaklaştıktan sonra bebeği olan
En basitinden halam çok tedavi gördü 7 yıl olmadı derken tayini çıktı bebek fikrinin b si bile aklında yokken taşınma yerleşme alışma vs uğraşırken gebe kaldı o doğdu bir daha kaldı
Rabbimin hazinesi çok istemekten bıkma daima iste ama hayırlısını iste verecektir inşallah âmin
emin ol görüyor ve duyuyor o bize şah damarımızdan daha yakın.bendede kanda pıhtılaşma çıktı gelecek aya aşılama olacağım inşallah buay olacaktım ama bazı aksilikler oldu inşallah allah duamızı haykırışımızı görüp cevap verir
Böyle düşündükçe de psikolojik ilaçlar almak zorunda kalırsan hiç olmaz bebeğin ALLAH MUHAFAZA.Vardır bir zamanı elbet.İstediğimiz her şey keşke hemen olsa.Ben de iş bulamadığım için boşanma noktasına gelmiştik.Çok şükür buldum 4 gün oldu.Ama 1 yıldır gitmediğim kapı kalmamıştı ve eşim de beni suçluyordu tembelmişim,vs.Psikolojim o kadar bozulmuştu ki,dava açalım dedik ertesi sabah iş için arandım ve işe başladım,Şimdi her şey çoook daha güzel şükürler olsun.O beni kırdığıyla kaldı ama pişman oldu da ne fayda.Yani tatlım zamanı vardır.Rabbim bilir en iyisini en hayırlı zamanını senin için.allah korusun ama düşünceden sıyralamıyorum ilaçda kullandım bir dönem ama fayda etmiyor hiç bişey
çok haklısın inşallah bende bu fikirden azda olsa uzaklaşırımBöyle düşündükçe de psikolojik ilaçlar almak zorunda kalırsan hiç olmaz bebeğin ALLAH MUHAFAZA.Vardır bir zamanı elbet.İstediğimiz her şey keşke hemen olsa.Ben de iş bulamadığım için boşanma noktasına gelmiştik.Çok şükür buldum 4 gün oldu.Ama 1 yıldır gitmediğim kapı kalmamıştı ve eşim de beni suçluyordu tembelmişim,vs.Psikolojim o kadar bozulmuştu ki,dava açalım dedik ertesi sabah iş için arandım ve işe başladım,Şimdi her şey çoook daha güzel şükürler olsun.O beni kırdığıyla kaldı ama pişman oldu da ne fayda.Yani tatlım zamanı vardır.Rabbim bilir en iyisini en hayırlı zamanını senin için.
emin ol yazdıklaırnı aynı şekilde yaşayp hissedyrm zaten belki eşime çok aşık biri olmasam bu denli istemem allah yardımcımız olsun inşallah canım senn kaç haftalıktı düşükleremin ol görüyor ve duyuyor o bize şah damarımızdan daha yakın.
kimseye belli etmiyorum ama içimdeki feryat nasıl bir bilsen.
sevdiğim adamdan bir evlat, onun kokusunu duymak, sıkıca sarıp sarmalamak Rabbim'in mucizesine sahip olmak.
düşüklerimde çok ağır şeyler yaşadım.
herkes teselli etti ama ne kulağım duydu ne kalbim...
bende senin gibi kafamdan atamıyorum bu düşünceyi, kendimi oyalıyorum kandırıyorum sadece...
haklısın allah evladını bağışlasın inşalalhBen 5.5 yıl tedavi oldum hayat sadece bebekten ibaret degil toparlan söylediklerini yaparsan çıldırmış olursun bence akıl saglığına sahip çık bi daha olur ve düşmez diye düşün pozitif ol..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?