bana zarar verirmi

sualp27

OGLUMA KAVUSTUM (COK SÜKÜR RABBİM)
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
6.283
2.955
248
34
merhaba arkadaşlar çok kötü bir haldeyim

bilenler bilir bebeğim olmuyor tedviyle oldu( aşılama) düştü 1 de kendiliğinden olan kimyasal gebeliğim var önceden bbeğim olmaz diye korkuyordum şimdide tedaviyle olacağına inanıyorum ama düşeceğinden korkuyorum

bu ay aşılama olacaktım 1 aksilik çıktı gelecek aya kaldı çok üzüldüm bebek fikrini akılmdan 1 saniye bile olsa atamıyorum

kendimi mutlu etmek için kandırsam bana zararı olurmu bebeğim varmış gibi düşünsem davransam

şimdi 2 gündür bebek ağlama sesi falan açıyorum dinliyorum
telefonumun alarmını bebek ağlama sesi yaptım oşekilde uyanıyorum güzel bir uyanma oluyor dünyadaki engzel ses olsa gerek bir bebeğin sesi

birde şu eğitim için kullanılan gerçek bebek gibi olan oyuncak bebekler varya onlardan alsam yıkasam bezini falan değiştirsem kendimi öyle kandırsam mutlu etsem gerçek gibi düşünüp bana piskolojik olarak yarar sağlarmı yoksa dahamı kötü etkiler
piskolojik destekde aldım bir dönem ama bu fikirden uzaklaştıramıyor beni hiç birşey

lütfen yadırgamayın biliyorum benden daha kötü durumda olanlar var ama herkesin piskolojisi bir değil

çocuk esirgeme kurumuna ve kreşlere başvuru yaptım geçen yıl bebek bakıcılığı için aama hiç ses çıkmadı gönüllü annelik içinde birsürü şart var evlatlık içinde birsürü şart var bütün kapılar yüzüme kapanıyor

çevremde minik bebekte yok ilgileneceğim çok kötüyüm allahım ya beni bu düşünceden soğutsun yada sağlıklı bir bebek nasip etsin yakafayı yiyeceğim bu gidişle yada intihar edeceğim lütfen bana yardımcı olun neyapsam bu düşünceden sıyrılırım
lütfen bana dua edinnn(isimim cansu)
allahım kimseyi evlatsızlıklada evladıylada sınamasınnn

Son düzenleme:
canım bence öyle bişey yapma Allah korusun psikolojik bi rahatsızlığı kendin davet etmiş gibi olursun. Dua ederim senin için Allahım sana bi evlat nasip eder inşallah..

canım bence öyle bişey yapma Allah korusun psikolojik bi rahatsızlığı kendin davet etmiş gibi olursun. Dua ederim senin için Allahım sana bi evlat nasip eder inşallah..
çok sağol canım ismim cansu ismimle dua edersen çok sevinirim ben kendimi bu şekild emutluetsem acaba yararı olurmu diye düşündüm ama eminde değilim zararmı verir yararmı sağlar bilmiyorum

Allah yardımcın olsun.Psikolojin kötü.İnşallah bebeğin olur ve sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.Ama bebek var gibi yapılan davranışlar çok iyi değil diye biliyorum.Tevekkül et,olursa da olmazsa da Allah'tan.Vardır her şeyin bir hayrı.Dua et kendi kendine bol bol.Bir şey için çok ısrar etmek kötü sonuçlar getirebilir bazen.Allah korusun.

zor şeyler yaşıyoruz malesef, ama bu söylediklerin seni daha kötü yapar, Allah korusun psikolojik olarak daha çok yıpranırsın, bebek için tedaviyi bırakıp psikolojik tedavi görmek zorunda kalırsın Allah göstermesin.sen nisandaki aşılama için odaklan ama bunları yapma.
Rabbim bizim gibi tüm isteyenlere tez zamanda hayırlı evlatlar versin inşallah

çok sağol canım ismim cansu ismimle dua edersen çok sevinirim ben kendimi bu şekild emutluetsem acaba yararı olurmu diye düşündüm ama eminde değilim zararmı verir yararmı sağlar bilmiyorum
özellikle senin için de dua ederim canım lütfen zarar verme kendine. o dediklerinide yapma Allah korusun zararlı olabilir. çocuk fikrinden uzaklaş böylede mutluyum de unut bi süre Allah hiç beklemediğin bi anda nasip eder sana inşallah. biliyorsun çok istediğin şeyler beklemediğin anda gelir..

haklsın canım ama bu düşünce ve isteğin önüne geçemiyorum

allah razıolsun inşallah dediğin gibi olur keşke aklımdan atabilsem

Canım benim
Öncelikle yürekten diliyorum Rabbim tez zamanda sana hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar versin senin için dua edeceğim
Söylediğin şekilde davranma ablacım bu çok iyi bir fikir gibi görünmüyor
Senin için zor olacağını biliyorum fakat bir süre bebek fikrinden uzaklaşmaya çalış kendini farklı şeylerle oyala kurslara katıl mesela vaktini doldur inan ki kaç tanıdığım var bebek fikrinden uzaklaştıktan sonra bebeği olan
En basitinden halam çok tedavi gördü 7 yıl olmadı derken tayini çıktı bebek fikrinin b si bile aklında yokken taşınma yerleşme alışma vs uğraşırken gebe kaldı o doğdu bir daha kaldı
Rabbimin hazinesi çok istemekten bıkma daima iste ama hayırlısını iste verecektir inşallah âmin

2 düşüğüm oldu kan pıhtılaşması varmış ilaç kullanıyorum, bebeğim olmasını deli gibi istiyorum tarifi yok bu duygunun yaşayan bilir.
seni dibine kadar alıyorum lakin 'bebek varmış' gibi yapmak seni yıpratır.

onun yerine Allah'a bol bol dua et, ona sığın,ondan iste...

bu da bizim imtihanımız, eminim sonuçları güzel olacak.
o kabul etmeyeceği bir duayı kulunun kalbine düşürmezmiş.

allah korusun ama düşünceden sıyralamıyorum ilaçda kullandım bir dönem ama fayda etmiyor hiç bişey

bendede kanda pıhtılaşma çıktı gelecek aya aşılama olacağım inşallah buay olacaktım ama bazı aksilikler oldu inşallah allah duamızı haykırışımızı görüp cevap verir

Ben 5.5 yıl tedavi oldum hayat sadece bebekten ibaret degil toparlan söylediklerini yaparsan çıldırmış olursun bence akıl saglığına sahip çık bi daha olur ve düşmez diye düşün pozitif ol..

çok sağolll allah razıolsun canım inşallah rabbim daha fazla bekletmeden hayırlısından nasip eder çok yıpratıcı bir süreçç allahım kimseye vermesin bizlerede yardım etsin daha ağırıyla sınamasın

bendede kanda pıhtılaşma çıktı gelecek aya aşılama olacağım inşallah buay olacaktım ama bazı aksilikler oldu inşallah allah duamızı haykırışımızı görüp cevap verir
emin ol görüyor ve duyuyor o bize şah damarımızdan daha yakın.
kimseye belli etmiyorum ama içimdeki feryat nasıl bir bilsen.
sevdiğim adamdan bir evlat, onun kokusunu duymak, sıkıca sarıp sarmalamak Rabbim'in mucizesine sahip olmak.
düşüklerimde çok ağır şeyler yaşadım.

herkes teselli etti ama ne kulağım duydu ne kalbim...

bende senin gibi kafamdan atamıyorum bu düşünceyi, kendimi oyalıyorum kandırıyorum sadece...

allah korusun ama düşünceden sıyralamıyorum ilaçda kullandım bir dönem ama fayda etmiyor hiç bişey
Böyle düşündükçe de psikolojik ilaçlar almak zorunda kalırsan hiç olmaz bebeğin ALLAH MUHAFAZA.Vardır bir zamanı elbet.İstediğimiz her şey keşke hemen olsa.Ben de iş bulamadığım için boşanma noktasına gelmiştik.Çok şükür buldum 4 gün oldu.Ama 1 yıldır gitmediğim kapı kalmamıştı ve eşim de beni suçluyordu tembelmişim,vs.Psikolojim o kadar bozulmuştu ki,dava açalım dedik ertesi sabah iş için arandım ve işe başladım,Şimdi her şey çoook daha güzel şükürler olsun.O beni kırdığıyla kaldı ama pişman oldu da ne fayda.Yani tatlım zamanı vardır.Rabbim bilir en iyisini en hayırlı zamanını senin için.

çok haklısın inşallah bende bu fikirden azda olsa uzaklaşırım

emin ol yazdıklaırnı aynı şekilde yaşayp hissedyrm zaten belki eşime çok aşık biri olmasam bu denli istemem allah yardımcımız olsun inşallah canım senn kaç haftalıktı düşükler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…