inşallahhhhhhhhhsenden de razı olsun. yıpranmamak için bunu yapman gerekiyor Allahım duyar sesini inşallah
emin ol yazdıklaırnı aynı şekilde yaşayp hissedyrm zaten belki eşime çok aşık biri olmasam bu denli istemem allah yardımcımız olsun inşallah canım senn kaç haftalıktı düşükler
ilki 5 haftayı dolmuştu 6 cı haftada idik.
diğeri 4 haftalık
hala yüreğim sızlıyor kalbim çarpıyor...
ya senin ?[/QUOTE
benmkiside 6 haftalık diğeride kimyasal bişey sorucam sennde hamileliğin başlamasıyla şiddetli kasık ağrın oldumu allah birdaha ayaşatmasın
merhaba arkadaşlar çok kötü bir haldeyim
bilenler bilir bebeğim olmuyor tedviyle oldu( aşılama) düştü 1 de kendiliğinden olan kimyasal gebeliğim var önceden bbeğim olmaz diye korkuyordum şimdide tedaviyle olacağına inanıyorum ama düşeceğinden korkuyorum
bu ay aşılama olacaktım 1 aksilik çıktı gelecek aya kaldı çok üzüldüm bebek fikrini akılmdan 1 saniye bile olsa atamıyorum
kendimi mutlu etmek için kandırsam bana zararı olurmu bebeğim varmış gibi düşünsem davransam
şimdi 2 gündür bebek ağlama sesi falan açıyorum dinliyorum
telefonumun alarmını bebek ağlama sesi yaptım oşekilde uyanıyorum güzel bir uyanma oluyor dünyadaki engzel ses olsa gerek bir bebeğin sesi
birde şu eğitim için kullanılan gerçek bebek gibi olan oyuncak bebekler varya onlardan alsam yıkasam bezini falan değiştirsem kendimi öyle kandırsam mutlu etsem gerçek gibi düşünüp bana piskolojik olarak yarar sağlarmı yoksa dahamı kötü etkiler
piskolojik destekde aldım bir dönem ama bu fikirden uzaklaştıramıyor beni hiç birşey
lütfen yadırgamayın biliyorum benden daha kötü durumda olanlar var ama herkesin piskolojisi bir değil
çocuk esirgeme kurumuna ve kreşlere başvuru yaptım geçen yıl bebek bakıcılığı için aama hiç ses çıkmadı gönüllü annelik içinde birsürü şart var evlatlık içinde birsürü şart var bütün kapılar yüzüme kapanıyor
çevremde minik bebekte yok ilgileneceğim çok kötüyüm allahım ya beni bu düşünceden soğutsun yada sağlıklı bir bebek nasip etsin yakafayı yiyeceğim bu gidişle yada intihar edeceğim lütfen bana yardımcı olun neyapsam bu düşünceden sıyrılırım
lütfen bana dua edinnn(isimim cansu)
allahım kimseyi evlatsızlıklada evladıylada sınamasınnn
hangi dua oevet canım ağrı saplanıyordu...
bir dua var onu yapacağım bu hafta Allah'a sığınmak daha doğru...
doktorlar tam olarak ne diyor sana.
özelden yazıyorum...hangi dua o
bilenler bilir bebeğim olmuyor tedviyle oldu( aşılama) düştü 1 de kendiliğinden olan kimyasal gebeliğim var önceden bbeğim olmaz diye korkuyordum şimdide tedaviyle olacağına inanıyorum ama düşeceğinden korkuyorum
bu ay aşılama olacaktım 1 aksilik çıktı gelecek aya kaldı çok üzüldüm bebek fikrini akılmdan 1 saniye bile olsa atamıyorum
kendimi mutlu etmek için kandırsam bana zararı olurmu bebeğim varmış gibi düşünsem davransam
telefonumun alarmını bebek ağlama sesi yaptım oşekilde uyanıyorum güzel bir uyanma oluyor dünyadaki engzel ses olsa gerek bir bebeğin sesi
birde şu eğitim için kullanılan gerçek bebek gibi olan oyuncak bebekler varya onlardan alsam yıkasam bezini falan değiştirsem kendimi öyle kandırsam mutlu etsem gerçek gibi düşünüp bana piskolojik olarak yarar sağlarmı yoksa dahamı kötü etkiler
piskolojik destekde aldım bir dönem ama bu fikirden uzaklaştıramıyor beni hiç birşey
lütfen yadırgamayın biliyorum benden daha kötü durumda olanlar var ama herkesin piskolojisi bir değil
çocuk esirgeme kurumuna ve kreşlere başvuru yaptım geçen yıl bebek bakıcılığı için aama hiç ses çıkmadı gönüllü annelik içinde birsürü şart var evlatlık içinde birsürü şart var bütün kapılar yüzüme kapanıyor
çevremde minik bebekte yok ilgileneceğim çok kötüyüm allahım ya beni bu düşünceden soğutsun yada sağlıklı bir bebek nasip etsin yakafayı yiyeceğim bu gidişle yada intihar edeceğim lütfen bana yardımcı olun neyapsam bu düşünceden sıyrılırım
Sana da nasip etsin canım inş..ama zaten imtihan dünyası her sey emanet iste dua et hayırlısı de hep bu saçma fikirleri at kafandan..haklısın allah evladını bağışlasın inşalalh
hiç birşey söylemedi canım doktorum normal hamilelkte dedi dauayı bana özelden yazrmısın canım rica etsemevet canım ağrı saplanıyordu...
bir dua var onu yapacağım bu hafta Allah'a sığınmak daha doğru...
doktorlar tam olarak ne diyor sana.
sağol canım amin inşallah çok haklıısnSana da nasip etsin canım inş..ama zaten imtihan dünyası her sey emanet iste dua et hayırlısı de hep bu saçma fikirleri at kafandan..
ben insanlardan neler gördüm neler ne sözler duydum ama havale ettim çevreyi de takma..
allah razıolsun bende nazardan korkarım meslea bebeklerin 40 çıkana kadar bazı insaların görmesini istemem ama kuzennz kadar asla abartmam ki haklı olabilirsin inşallah hayırlı zamanda bebğim gelirarkadaşım kesinlikle seni kırmak, incitmek istemem
fakat bir daha mı psikoloğa gitsen acaba?
veya farklı bir psikoloğa?
çünkü "düşündüklerin", yapmasan bile normal gelmedi bana
bir de sürekli aklımı bu fikirden uzaklaştıramıyorum diyorsun...
yani bu ruh haliyle hamile kalırsan ve bebeğin olursa, acaba ona nasıl davranırsın diye düşünmekten kendimi alamadım
benim kuzenim ne evine kimseyi alırdı, ne bebeği kimseye göstermek isterdi, olur da biri gelse çoraplarının üstüne galoş giydirip, kapıda önce kolonya ardından hani şu durulamaya gerek olmayan hijyenik denilen sabun gibi birşey var ya ondan sürdürürdü, o kişi gidene kadar bebeği kucağına dahi almazdı, göstermezdi
aylarca damacana sularla yıkandı bebek, her yer örtülerle kaplandı falan
ama sonuç pek iyi olmadı, çocuğun psikolojisi alt üst...
yani belki Allah da bu ruh halini düzeltmeni bekliyordur bebek vermek için sana...
umuyorum Allah sana "hayırlı zamanda" ve "hayırlısıyla" bebeğini kucağına almayı nasip eder....
sağol canım amincansucum Mevla evlat isteyen herkesin gönlüne göre versin.
bence o dediğini yapma. anladığım kadarıyla sevgin taşıyor. o yüzden evcil bir hayvan , bahçedede bakılabilecek bi hayvan olabilir, kuş, papağan ..vs.. hangini seviyorsan onunla ilgilenebilirsin, böyle bir şansın yoksa bir çim adam bir saksı çiçek al yani ilgilenebileceğin bişey bul, göreceksin terapi gibi gelecek sana ve psikolojin iyi olursa bebek oluşumu da kolay olur. Allah ım kolaylıkla nasip etsin inşallah:)
Canım bi kendine gel bi sakinleş bi yenilen iyice kötüye gidiyosun inancın yokmu senin hayatta hiç birşeyi böyle takıntı yap allahım herşeyin doğrusunu verir şer olanda bile bi hayır vardır.görmedinmi tuvalette çocuk doğurup atıyorlar ndn isteyen onca insan verken istemeyenin bebeği oluyor çünkü bu bir imtahan ya olsa sakat olsa olmaz sen daima haırlısını isteyeceksin dua edeceksin allahım verirsen haırlısını ver diyeceksin.böyle takıntı yapma.allahım isterse hiç bir tedavi görmeden birden veriverir belkide tedaviyle olcak ama sen kendini şartlama stresdende olmaz.belkide bu senin imtahanın olmayacak ama sen böyle yapma.belki ummadıgın anda olcak.sakın öyle bebek sesii bilmem ne yapma iyice bunalıma sürükleme kendini hayırlısını iste.bir hadis var anne olamayan kadınlara bu duygu cennette tatdırılacaktır diye.herşey allahdan.bende bebek istedim ama böyle takıntıya değil dua ettim hayırlısın ver allahım diye hiç tahmin etmedğim zamanda hamile kaldım.soğan suyu iç ve kendini bebek olsun diye şartlama.ve bir psikolaga git.aş bu duyguyu unutmaki herşey allahtan ya bebek bir mucizedir sonrdan yapılmaz parayla olmaz o ruhu bedeni anca allahım yapabilir. Sen iste o veriri inşallah[/QUOTE]E="tweety23, post: 39699283, member: 508381"]merhaba arkadaşlar çok kötü bir haldeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?