Banada bir akıl verin hanımlar ?

şimdi konu sahibi bu kadar tepki üzerine,

"siz aslında bilmiyorsunuz"
şeklinde tamamen gelini suçlu çıkartacak yeni bir olayla aramıza
dönecektir..

ay hakikaten size ne ki? o araba su yakmıyor demişsiniz birde ! size ne arkadaş

Karı koca durumlarından memnunlarsa size ne ki. Bir akıl verin demişsiniz ama ne yapmak istediğinizi anlamadım.

Insanların hayatlarına müdahale etmeyin lütfen. Yetişkin insanlar, kimi kaç gün misafir etmek isterlerse ederler...

Iyiki sizin gibi bir görümcem yok 😐

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sizle evlenmemis sonucta oh iyi yapiyor. Kocasiyla arasinda sorun olmyorsa kimseyi gram ilgilendirmeZ

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ne tuhaf dertmis... zaten bu gelinlerin annesi erkek tarafina hep dert..bende anneme giderim esimde gelir kalirimda bunu sorun eden varsda kendi derdine yansin.. sahsen biri soylesede sanane der gecerim

Eşine söylesek kızar, arada kaldık diyorsunuz bir de. Ne hakla ailelerine müdahale ediyorsunuz ya. Kusura bakmayın ama son zamanlarda hiç bir konu beni bu kadar germemisti.

Bende sinirlendim siz neden böylesiniz yaa bırakın gitsin annesine sanki başka yere gidiyor. Hamile birde bence çok doğal. Bende hep annem olsun isterim yanımda. Annenizde utanıyormuş artık annesine gitti demeye. En çokta buna kızdım ne var utanılacak bunda allah aşkına bu kadar abartmayın

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yaw vallahi sasiriyorum ben milletimin herkesin isine Burnunu sokmasina.
Senin kendi ailen yokmu kardesim, colgun cocugun onlarla ilgilen sana ne gelinden.

Bende kaynanamla oturuyorum yillardir 4 tanede görümcem var, keyfime Göre bende giderim,
Misafirimde gelir. Daha bir defa olsun bir laflarini duymadim, ki zaten asla o cesaretide vermedim.
Ne münasebet yahuu. Herkesin özel hayati var.

Birakin artik cadi görümceyi oynamayi, biraz gelistirelim kendimizi lütfen

Ben yine bu tarz bir konuda bir görümce ile tartışmıştım onu hatırladım

Tekrar yazacağım benzer yorumu kocası durumdan memnunsa olay bitmiştir.
Sizi hiç ilgilendirmez.
Eniştesi gelip alır bunda anormal durum yok, kocası rahatsız olsa buna cesaret etmez kadın zaten.
Gelmesin gerek yok der.. Herkes kocasının bakışını, sınırlarını iyi bilir.

Evet sizden de iyi bilir çünkü siz kardeş olarak tanıyorsunuz onu koca olarak, eş olarak tanımıyorsunuz.

Altlı üstlü oturuyorsunuz diye evliliğin içine bu kadar burnunuzu sokamazsınız.
Yemek birlikte yensin istemiyorsanız da anneniz konuşsun oğlum böyle olmuyor diye.
Arkadan böyle düşünmekten iyidir.

Kızının evine gelip temizlik yapıyor diye kadını suçlu çıkardınız neredeyse.

Siz yapın da görelim en yakındasınız.
Temizlik eleştiri yapabileceğiniz gibi basit bir şey değil ayıla bayıla gelmez kimse yani.

Evinde kocası ile keyif çayı içmeyi tercih eder emin olabilirsiniz.
Doğumda da ne güzel yalnız bırakmıyorlar, düşünceli olmanın nesi sorun?

Tekrar ediyorum bunlardan, kalmalardan rahatsız olan kocası olsa kadın ona göre davranırdı zaten..

Başkasının hayatını kendinize bu kadar dert etmeyin bence.

bu kadar annesinde duracaksa evlenmeyeymiş iyiymiş

bu arada erkek sürekli annesine gitmek istese ortalık yıkılırdı

konu sahibi konuyu açtığına açacağına pişman oldu sanırım şimdi burdan hırsını alamayıp gelinin kapısına dayanmasın

azımdan aldın lafıı konu sahibine yazzık olmuş bacım burdaaa kaynana görümmm taşa tutulurr bilmionmuuu

Gitmesine gerek yok ki altlı üstlü oturuyorlar
Bende herkes gibi düşünüyorum kocası karışmadıktan sonra kimseye laf düşmez

azımdan aldın lafıı konu sahibine yazzık olmuş bacım burdaaa kaynana görümmm taşa tutulurr bilmionmuuu

Aslında bence de hoş değil annesinden çıkmaması.
Ben bu konuda iki tarafı da yargılarım.

Bana burda itici gelen şey şu..
Görümceye dert olması.
Yani alan razı veren razı. Eşler bu hayattan memnun.
Görümceye ne oluyor buna sinir oluyorum, tepkim de buna..

Belki kocası da rahatsız diyeceksiniz.
O zaman hanımına o kadar yüz vermesin.

Bu konuda belli sınırlar koysun.

Bunun derdi, tasası sadece eşlere düşmeli diyorum ben.

Evli bi kadının ikidebir annesinin evine gitmesine ben de karşıyım; ama gelininiz hamileymiş. Hamilelikte ev işi yapmak kolay değil, temizlik yapmamasına falan takılmayın bence. Geline kafayı takmışsınız gibi geldi bana. Bırakın hamileliğini doyasıya yaşasın, 2 teyzesinin gelip onda kalacak olmasını eleştirmenizi de anlsmadım. Beraber oturmuyorsunuz kadının kendi evi, istediği kişi gelir kalır bişey diyemezsiniz. Anladığım kadarıyla gelininiz üzerinde hakimiyet kurmaya çslışıyorsunuz, belki de bu yüzden sürekli annesindedir. Bence gelinle uğraşmayı bırakın. Eniştenin evden alması bence de hiç hoş değil. Hiç sevmem böyle şeyleri.

Yazik boyle insanlar çörekleniyorlar yeni evlilerin başina sonra olanlar oluyo

Bi rahat birakin insanlari yaa

Okudukca tepem atiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…