Banada bir akıl verin hanımlar ?

Gelini kıskanıyorsun apaçık..
Sanane yahu senden mi izin alacaklardı?
Bir sorun varsa kocası birşey der zaten.Seninkisi fesatlık kusura bakma

Kardesine yazik olmus ne bicim evlilik bu.

Bu konuda sizi ilgilendiren kısım neresi? Yemek yapmaz temizlik yapmaz evde de durmaz isterse, size ne oluyor yani.. Eniştesi de alır evden ne olmuş safi bacak arası düşünmeyin içiniz mi fesat nedir

Gitmesine gerek yok ki altlı üstlü oturuyorlar
Bende herkes gibi düşünüyorum kocası karışmadıktan sonra kimseye laf düşmez

bu konu için yazmadım,genel bir yorumdu

Şu işaretlediğim yerden anlaşılıyor ne kadar fesat olduğunuz zaten

..
.

evlerin altlı üstlü olmasının kötü tarafı işte
size ne ki ,abiniz dert etmiyorsa,
her aile birbirinden farklıdır,benim annem mesela her yılın bir ayı anne babasının şehrinde yaşar-babam burda bize bakar-şimdi biz ona bakıyoruz ama bir zamanlar çocuktuk,işten erken gelmeye çalışır yemek hazırlardı,sabah işe gitmeden kahvaltımızı kurardı :)
bu mesela üstte yaşayan bir halam-babaannem olsa "oğlumuz sefil oldu,bi hafta gidilir de bi ay ne işi var evli kadının" yakınmalarına döner ister sitemez annemle babamın arası bozulurdu.Ama sülale milletinden uzak yaşadığımız için bu konuda hiç tartışma olmadı-bizim ailemizin rutini sayıldı.
bir tane de kuzenim var,tam bir anneci.
O iki küçük çocuğun da alır her yıl 3 ay mutlaka annebabasının şehrine gider(aynı şehir:) denize girerler,tatil yaparlar...
Eşi de bazen uçakla iki günlüğüne ziyaretlerine gider
normal birşey mi?
çoğu insana göre olmayacak birşey ama onların düzeni öyle
ikisi de o şekilde mutlular ve bu konu aralarında hır güre sebep olmuyo
bence boşverin gitsin
onların da düzeni öyle
bir sene olmuş,az zaman diye hala idrak edememiş olabilirsiniz ama onların da bir düzeni var
artık onlar da bir aile...
hiçbir şekilde karışmayın
onlara misafir geliyo diye de uykusuz kalmak zorunda değilsiniz.Kendinizden bu kadar taviz vermeyin-zaten dışarıdan bakan kişi anlamaz sizin onun yüzünden uykusuz kaldığınızı.
Herkesin evi kendine,siz de kendi yuvanızın mutluluğuna bakın...

Su gelini bi rahat birakin Allah askina baska isiniz yokmu sizin? Isiniz gucunuz gelin olmus nedir bu ya? Geline bu kadar karisma hakkini nereden buluyorsunuz? Evinize gelmesi rahatsiz ediyorsa arkasindan konusmayin yuzune soyleyin. Ayrica temizlige takmissiniz ama afedersiniz evini b.k goturse size ne yahu?

Ya gelinin belli ki sesi cikmiyor azcik cazgir olsa gorumce kaynana bu kadar ariza olmaz benim gorumcem kaynanam misafir gibi evime gelir belli zamanlarda edebiyle oturur giderler asla ve asla sinirlarini asamazlar cunku gelinlerinin eli masaliiiiii

ayyy, evet herkes söylemiş, ama ben de dayanamayacağımm söyleyeceğim

"size ne???"

ev gelinin evi, ister yemek yapar ister yapmaz, ister temizler ister temizlemez... siz buna karışamazsınız ki... bu eşini ve gelini bağlar sadece...

ayrıca teyzesinin eşi olan eniştesi neden kolaylık olsun, yorulmasın diye gelip gelin hanımı alıp teyzesine götüremeyecek, onu da anlayamadım. sanki kızı tenhaya götürüp bişey yapacakmış gibi bahsetmişsiniz

size verilecek tek akıl, "lütfen siz ve anneniz gözünüzü ve elinizi ve dilinizi bu kızın üzerinden çekin..."

siz ve ailenizle evlenmedi sonuçta kara kara düşünecek ve milletten utanacak bişey yok annesinde olması ayıp birşeymi?
kaldıki bişey demiyoruz diyorsunuz ama kardeşinizi bu konuda dolduruyorsunuz belliki...

Demişsiniz ya "onlara misafir geldiğinde babamlar ışıkları kapatmıyor, biz gitmeden yattılar demesinler diye.. Hem de saat 6 da kalkıyormuş ailen"
Hah işte.. bence ışıklarını kapatıp yatıp uyusunlar... :)

Gelin hamile, naz yapıyor. Bırakın yapsın. Eğer kocası sorun etmiyorsa hiç elleşmeyin...
Temizliği annesi yapıyormuş. Sizden beklenti yok.
Gideceği zaman eniştesi geliyormuş, beni bırakın gibi bir emir yok.

Belki bizimle daha iyi ilişkisi olsun diye beklentiniz var ama demek ki bu düşünceleriniz ona yansıyor o da ailesinin yanında daha rahat hissediyor kendisini....
Görümce gibi davranmazsanız zaman içinde daha yakın ilişkileriniz olabilir...

Çocugu yaparken de sizden icazet aldilar mi? Almadilarsa vay nankorler vayy sonuçta siz koskoca gorumcesiniz ve her sey sizde sorulur dimi temizlik, yemek , gelinin annesine geliş gidiş saatleri.. çok ayıp etmişler çook

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Of sana ne be kadın ne sifatla her şeye karisiyorsun bu kadar yakın oturmanız karisma hakkı vermez onların özel hayatı tek siz mi ailesiniz manavdan mı geldi bu kız hamile Allah razı olsun kadın gelip temizlik yapıyor siz de ancak dedikodu yapın :banghead:

Size ne¿ kizda annenlerle ayni apartman da oturmak istemiyorum surekli gorusmeyelim uzak duralim sende pek gitme dese ne hissedersinz. Yemegi sizde yediklerne gore sizide cok sik görüyorlar. Lutfen annenizi acindirmeyin neymis utaniyormus. Asil siz utanin kardesinizi doldurmaya çalıştığınız icinbide masum masum kavga cikmasin diye kardesime soyledm demeniz yok mu. Kardesinz karakterlide gidip kiza catmamis. Gidip kavga etseydi mutlu olurdunuz artik. Yuvalari yikilirsa göbek mi atacaksiniz. Baktinz kardesinzden sonuc alamadinz ki durumdan memnun demekki burdan akil almayami geldinz iste size akıl karismaynnn. Illa bozacagm mutsuz edecegim diyorsunuz Allahim sizin gibilerden korusun.

Son düzenleme:
Bu yaziyi okuyunca kendi gorumcemi gordum sizde. Kendisi her gun annesinde ben bi gun gitmesem hemen laf yapar bugun anneme gelmedin ben gelmesem.annem kahvalti yemek hazirlayamaz. Sanki annesi togun yoksulu elden ayaktan dusmus kardesim her gun kaynanama gitmek zorunda miyim gorumcem esinin ailesinden kimseyle gorusmez.gidip gelmez.oturdugu yerden bana gelmion.gitmiyon . Almiyon satmiyon aa siz varsiniz ya gorumceler sizden bize sira gelmio zaten

Ayy ne guzel soylemissiniz valla agziniza saglik onlardan bize sira mi gelir masallah her haltta en ondeler laf desen masallah dilleri firin kuregi

Son düzenleme:
Yapmasaniz,karismasaniz olmaz mi?
Ne olmus temizligi annesi yapiyorsa?
Annesine gitmesi kotu birsey mi soylemeye uyaniyorsunuz?
Enistesi alsa ne olur? Namussuzluk mu nedir yani?
Onlara gelen misafirden size ne?
Ust katinizda oturuyor diye her hakki kendinizde gormeyin lutfen.
Yazik gelininize acidim,ins baska ev alirlarda sizden ve ailenizden kurtulurlar.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

ay tatlım kalbimi okumuşsun resmen bende aynen öyle yazacaktım inş.gelin bir an evvel kurtulur bunlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…