Ay ne komik....
Bunlar sizin üstünüze bir plan kurmuş olmasın
Bu kadar ısrar neden..Siz verilebilecek en güzel cevabı vermiş
olmanıza rağmen,duymazdan geliyor kaynana hayret..
Kale bile almayın..Bariz saçmalıyorlar.Sanki kraliyet ailesine çocuk doğuruyorda,
özel bakıcı getirtiyorlar hasbinAllah..
Sizin çocuğunuz çocuk değil miydi sanki..Sanli bi art niyet var bu ısrarın içinde..
ne alaka canim...
tabii ki gitmeyin...
kilif uydurmaniza da gerek yok, acik acik onca yardim edecek insan varken ben kucuk cocukla lohusa kadina bakamam deyin olsun bitsin...
hizmet edecek insan ariyorlar resmen...oldu canimmm
esiniz de devreye girebilir, olmazsa esinizi fistekleyin biraz onu salin ortaya
o ailesine sozunu gecirir sanirim...
40'ı çıkana kadar mı..
Annesi kalmaz insanın o kadar gün yahu, kocasını, evini bırakıp da..
Pes yani, hem de senin doğumunda gereken alakayı da göstermedikleri halde talepkar oluyorlar böyle, pes..
Gereken cevabı vermişsin, güzel olmuş.
En baştan "bakarım" diye söz vermiş olsan, son anda sözünden dönsen, hadi anlarım ézeynep söz vermiştin, lütfen gel" diye ısrar etmesini.
Ama sen baştan söylüyorsun, "gelemem" diyorsun.
Senin de oğlun, kocan, düzenin var..
İnsanı zorla kötü, yalancı ediyorlar. Laftan anlamıyorlar..
4 ay daha taciz ederler, sonra da senin kararlı bir insna olduğunu anlayıp bu konularda bir daha başını ağrıtmazlar arkadaşım.
Sabır diliyorum.
eşinizde istemiyormuş gitmenizi zaten.
hala neyin ısrarını ediyorlar
gitmiyorum deyip kestirip atın her seferinde. uzun uzadıya gerekçelerini bile anlatmaya kalkmayın.
görümcenizin kayınvalidesi yok mu da sizi çağırıyorlar(kayınvalideyle ilgili kısmı kaçırmış olabilirim, sebebini yazdıysanız kusuruma bakmayın lütfen )
Anası danası dururken zeynep niye baksın ki
Millet de bi garip. Hayır çocuğun olmasa, bakacak kimsesi olmasa amenna, yazıktır müşlük durumda git bak derdim ama senin de ailen çocuğun var ona kim bakacak; eşin nolacak İstanbulda :)))
Sen kayınvalidene söylemek yerine görümcene söyle direk; tamam ben de gelmeyi isterim ama uygun olmaz. Çocuğum var orda onunla rahat edemem hem eşim de var, gelip 40 gün sana bakamam kusura bakma lütfen de.
Kendini hiç üzmene gerek yokki canım konuşsun dursunlar önemli olan eşinin ne düşündüğü değil mi? Eşin öyle dedikten sonra ben hiç diğerlerini tınlamam bile bırak onlar da heralde kendilerini öyle tatmin ediyolar
Zaten cevaplarını vermişsin gelmiycem demişsin.
Gitmezsin olur biter, canını üzdüğüne değmez
Yaaa bi yürüsün gitsin.Alemin akıllısı kendileri galibaa...Kesinlikle kestirip at.Gitmiyorum o kadar dee...
bu sabah konuştum yine..
gelmiyorum başının çaresine bak dedim..
ne dese beğenirsin tamam doğuma 1 hafta kala ben geliyim hem düzeninden olmamış olursun dedi
akıllı buraya gelecek hastane masraflarınıda eşime yıkacak beleşçi
bunu daha eşime söylemedim ama sinirden kuduruyorum bacılar:2::2::2::2:
görümcen 40 gün senin yanında mı kalacak yani:26:
sakın kabul etme böyle birşeyi canım
benim küçük çocuğum var ben sana ve bebeğine 40 gün bakamam kusura bakma de
ne düşüncesiz insanlar bunlar böyle
bu sabah konuştum yine..
gelmiyorum başının çaresine bak dedim..
ne dese beğenirsin tamam doğuma 1 hafta kala ben geliyim hem düzeninden olmamış olursun dedi
akıllı buraya gelecek hastane masraflarınıda eşime yıkacak beleşçi
bunu daha eşime söylemedim ama sinirden kuduruyorum bacılar:2::2::2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?