- 9 Haziran 2014
- 1.815
- 1.117
- 333
- Konu Sahibi anabelmontero
-
Ayrilip size gelse de kabul etmeyin derim. Bir zaman gelir sizi de ayni sekilde terkeder.Kalirsiniz oylece. Kesinlikle aldatma. Yani bakis var bakis var. Arkadaslariniz bile farketmisse vardir birsey.Daha kotu uzulurdunuz. Gormussunuz en azindan. Aldatilmak istemiyorsaniz tamamne aklinizdan cikarmaya calisin. Yasadigimdan diyorum insan kaldiramiyor. Umarim karsiniza guveneceginiz biri cikar.Benim de en cok uzuldugum o oldu biliyo musunuz, belki sevgilisiyle anlasamiycak bi gun ayrilicaklar belki benden hoslanacakti ilerde ama ben bunu hic unuymycam bencede bi aldatma bu, yanlis mi anladim acaba diyorum ama baska erkeklerden de suphelenebilirdim ondan suphelendim arkadaslarimda farketti ne biliyim..
Ay canım ne olacak ya sor arkadaşlarına var mı sevgililerinin boşta erkek arkadaşları. Sonra çocuğa sosyal ağlardan bakarsın. İçine sinerse görüşürsünüz.
Ayrilip size gelse de kabul etmeyin derim. Bir zaman gelir sizi de ayni sekilde terkeder.Kalirsiniz oylece. Kesinlikle aldatma. Yani bakis var bakis var. Arkadaslariniz bile farketmisse vardir birsey.Daha kotu uzulurdunuz. Gormussunuz en azindan. Aldatilmak istemiyorsaniz tamamne aklinizdan cikarmaya calisin. Yasadigimdan diyorum insan kaldiramiyor. Umarim karsiniza guveneceginiz biri cikar.
Daha ne olsun yasarken öldurduler beni bu zalımlarBak ya bende bişe oldu sandım
chorichori .!.:Acaba ima mi etsen , ters teper mihergun yaninda tektasimi kendim aldim sarkisini acsan, ne biliyim fadimenin düğünü falan takilsaniz, anlar bence
Eşek ne anlar hoşaftan
Bir gün artık patavatsızlığa vurdum direk sen bana ne zaman evlenme teklifi etçen yaaaaaaaa dedimm
Okuyosun iştee ne yapayım diyor
Sanki ünide tektaş yasak yada heralde diploma yoksa tektaşta yok diyor belkide
Valla o evreye hic gecemedigim için bilemycem, dogrudurSevgili bulmak kolayda surdurmek zor bence..bulursun merak etme. .
Aaa bahanesi hazir yanie bare yarısını et bare okul bitene kadar deseydin yarim pirlanta alsin obur yarisini da unv bitince alir
Yok bebegim bn toyotaAy cok mu güzelsin kiz istemem ben oyle arkadas sen porsche ben tofaş
Pos makinesimiyim ben kredi kartına 5 taksit fln
Yapsın adam akıllı işte... Amaann salla canımm..
Sende o çocuğu salla valla ilişkisi varken gözleri dışarda geziyosa zaten ilişkisi olmasaymış bile ondan sana hayır gelmezmiş
Yok bebegim bn toyota
Ay ben de o civar ne porsche ne tofas toyotaciyiz fordcuyuz (yanlis anlasilmasinYok bebegim bn toyota
Evet kesinlikle oyle pislik herif, 1 yillik sevdicegine yamuk yapan 2 gunluk bakistigi kiza neler yapmaz
Facede toyota mi gormedinmi kuzum bikere babamdan kacirdim arabayiBenim babam toyota gibi adam
Bizim topicte buluşamıyoruzzz
Yalznı ben geyikten ban yicem ramak kaldı
Demek ki ayni ayardayiz gel bi kacamak yapalimAy ben de o civar ne porsche ne tofas toyotaciyiz fordcuyuz (yanlis anlasilmasin)
Facede toyota mi gormedinmi kuzum bikere babamdan kacirdim arabayi
Yaşanmışlık olmaynca daha çabuk unutuluyor canım..
Bakarsın pat diye birisi çıkar karşına diğeri hiç aklına bile gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?