Bang bang !

Ayrilip size gelse de kabul etmeyin derim. Bir zaman gelir sizi de ayni sekilde terkeder.Kalirsiniz oylece. Kesinlikle aldatma. Yani bakis var bakis var. Arkadaslariniz bile farketmisse vardir birsey.Daha kotu uzulurdunuz. Gormussunuz en azindan. Aldatilmak istemiyorsaniz tamamne aklinizdan cikarmaya calisin. Yasadigimdan diyorum insan kaldiramiyor. Umarim karsiniza guveneceginiz biri cikar.

Ay canım ne olacak ya sor arkadaşlarına var mı sevgililerinin boşta erkek arkadaşları. Sonra çocuğa sosyal ağlardan bakarsın. İçine sinerse görüşürsünüz.

Ay nerden nereye geldim halbuki ben gizemli notlar hediyeler bulacaktim siralarimda, evimin önüne ya benimsin ya kara topragin chorichori yazacaklardi, ayni otobuse binip bana yer tutacakti aaah aah simdi haci boş varsa alayım bi dal mi diyecegim

Ben de bu yuzden unutmaya çalışıyorum, kesinlikle aynisini bana da yapar 1 senedir gorustugu sevdigi insana bile yapiyosa...
Insallah, insallah hepimizin karsisina cikar oylesi

chorichori .!.:
Acaba ima mi etsen , ters teper mi hergun yaninda tektasimi kendim aldim sarkisini acsan, ne biliyim fadimenin düğünü falan takilsaniz, anlar bence

Eşek ne anlar hoşaftan
Bir gün artık patavatsızlığa vurdum direk sen bana ne zaman evlenme teklifi etçen yaaaaaaaa dedimm
Okuyosun iştee ne yapayım diyor
Sanki ünide tektaş yasak yada heralde diploma yoksa tektaşta yok diyor belkide

Aaa bahanesi hazir yani e bare yarısını et bare okul bitene kadar deseydin yarim pirlanta alsin obur yarisini da unv bitince alir

Aaa bahanesi hazir yani e bare yarısını et bare okul bitene kadar deseydin yarim pirlanta alsin obur yarisini da unv bitince alir

Pos makinesimiyim ben kredi kartına 5 taksit fln
Yapsın adam akıllı işte... Amaann salla canımm..

Sende o çocuğu salla valla ilişkisi varken gözleri dışarda geziyosa zaten ilişkisi olmasaymış bile ondan sana hayır gelmezmiş

Evet kesinlikle oyle pislik herif, 1 yillik sevdicegine yamuk yapan 2 gunluk bakistigi kiza neler yapmaz

Yaşanmışlık olmaynca daha çabuk unutuluyor canım..
Bakarsın pat diye birisi çıkar karşına diğeri hiç aklına bile gelmez

Ay insallah merakla bekliyoruz
Ayyy gerci bi kere istiareye yatmistim beyaz atletli döşü killi gobekli biri cikmisti ruyamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…