Bang bang !

Ya şu öpüşürken resim cekip sosyal hesaplarina koyan sevgililerin amaci ne hic anlayamiyorum

Allah senin kaderinede birini yazmistir cnm o kisi bi gün cikacaktir karsina , lütfen fazla üzülme mutlu olmaya calis

Huyu güzel olsun seni el üstünde tutsunda göbekte eritilir kıllarda temizlenir
Döşüne göbeğine takılma sen

O atleti de cikartir dimi dimi
Ay oyle valla huyu guzel olsun, ama simdi ayaginda kundura ustunde döşü acik gomlegi olunca huyuna da bakilmiyor yav

Bzm burdaki krolar araba suren kadin gormedikleri icin malca hareketler icine giriyorlar bnde onlara ayni sekilde cvp verdim hic akillanmam ben ya

Bizim burdakiler kız görünce korna çalıyo sende çalsaydın arkalarından
Dönüp bakan olursada ne bakıyon la diye atarlan

derslerine odaklan
şaka şaka..
yapcak bişey var, kendini kaptırmadan soyunu sopunu araştır bundan sonra...
o da tam hayvanmış haa,sevgilisiyle yiyişmeli fotosunu uluslararası platforma koymaktan ne anlıyo bu millet yahu...

Ya şu öpüşürken resim cekip sosyal hesaplarina koyan sevgililerin amaci ne hic anlayamiyorum

Allah senin kaderinede birini yazmistir cnm o kisi bi gün cikacaktir karsina , lütfen fazla üzülme mutlu olmaya calis

Ya ben sunu cok merak ediyorum, bu insanların profilleri herkese acikti hani arkadaşlarindan utanmadilar ailelerinden de mi utanmadilar ne biliyim ben yapamazdim öyle bisey

Diyorum okadar bekledim, bekliyorum bekledigime degecek birini cikaricaktir allah karsima. Ama bekle bekle agac oldum kök saldim

O atleti de cikartir dimi dimi
Ay oyle valla huyu guzel olsun, ama simdi ayaginda kundura ustunde döşü acik gomlegi olunca huyuna da bakilmiyor yav

Kundura olmamış ama
O adam baştan hata olur zaten..
Önemlisi fiziğine bakıp hesabını kesmemek..
Ama arkası ezik kundura atletle gezmek o fizik değil yaşam tarzı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…