- 8 Temmuz 2014
- 2.284
- 1.248
- 163
- Konu Sahibi anabelmontero
-
Ay insallah merakla bekliyoruz
Ayyy gerci bi kere istiareye yatmistim beyaz atletli döşü killi gobekli biri cikmisti ruyamda
Tamam ne zaman :)Yapalim beee
Sen bi tarafın açık yatmışsın yavrum
Sayfama bak arabanin resmi var hala asalarda kimseye soyleme ama o gun kaza yaptimAna görmedim ya la
Zaten ben bi aralar dondurup duruyodum hesabımı şimdi sen dondurmaya başladın
Arada bakıyom gri olmuşsun sonra bakıyom açıksın
Beni begenmiyormusun gaffurCiddi mi kizz
Sayfama bak arabanin resmi var hala asalarda kimseye soyleme ama o gun kaza yaptim
Yok ya geri geri giderken biraz kaydirdim kaza degil aslinda zaten butun kk ya duyurmus oldum suanHee tamam aramızda kimse öğrenmicek
Bu arada kötü bişe olmadı dimigeçmiş olsun canım.
Ay insallah ondandir yoksa.... hayal bile etmek istemiyorum böyle biseyi
Uuuu araba yakıyorr Allah bilir ne hava attın heeYok ya geri geri giderken biraz kaydirdim kaza degil aslinda zaten butun kk ya duyurmus oldum suan
Bzm burdaki krolar araba suren kadin gormedikleri icin malca hareketler icine giriyorlar bnde onlara ayni sekilde cvp verdimUuuu araba yakıyorr Allah bilir ne hava attın hee
Huyu güzel olsun seni el üstünde tutsunda göbekte eritilir kıllarda temizlenir
Döşüne göbeğine takılma sen
Bzm burdaki krolar araba suren kadin gormedikleri icin malca hareketler icine giriyorlar bnde onlara ayni sekilde cvp verdimhic akillanmam ben ya
Kizlar :,( cok uzgunum suan..
Hoslandigim kisinin sevgilisi varmis 1 yıldır, hatta opusurken resimlerini falan koymuslar sosyal hesaplarina, butun hayallerime taramali yagdirdilarokadar bakismistik ben evlilik hayallerine gecmistim (cok uzun sure dusununce kuracak hayal kalmiyo evlilik hayallerine gectim bende napiyim)
Madem sevgilin vardi niye benimle bakistin tatlı tatlibelki ben yanlis anladim ama sende yanlis anlastirmasaydin arkadaşlarımın da dikkatini cekmisti halbuki bakislari....
Zaten ben kimseyi bulamiyorumki hep bi pürüz cikiyor
Kismetimi kim bagladiysa çözsun yeter be ! Yildiz tilbe olsam yine 2 3 kisiden teklif almistim ama yok yoooook kimseyi bulamiyorum. Genç kizim ben de begenilmek teklif almak istiyorum arkadaslarim gibi ama bi turlu nasip olmuyo uzuluyorum (derslerim iyi konu derslerine odaklana donmesin lutfen)
Cok karmasik uzun yazdim bayanlar kusura bakmayin ama gercekten cok uzuldum ne yapacağımı bilemedim, ileriki evrelere biturlu gecemedigim icin iliskilerdeki en büyük yıkımim hoslandigim insanin sevgilisinin olmasi
Of ne uzattim be, uzuldum iste öyle, paylasmak istedim vaktini öldürüp okuyanlara tesekkurler
Ya şu öpüşürken resim cekip sosyal hesaplarina koyan sevgililerin amaci ne hic anlayamiyorum
Allah senin kaderinede birini yazmistir cnm o kisi bi gün cikacaktir karsina , lütfen fazla üzülme mutlu olmaya calis
Bana el kol hareketi yaptilar apla kornada caldilar terbiyesizler bende bol bol kufur ettim ana baciBizim burdakiler kız görünce korna çalıyo sende çalsaydın arkalarından
Dönüp bakan olursada ne bakıyon la diye atarlan
O atleti de cikartir dimi dimi
Ay oyle valla huyu guzel olsun, ama simdi ayaginda kundura ustunde döşü acik gomlegi olunca huyuna da bakilmiyor yav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?