Banka dökümlerinin gelmesi ve herşeyi ispatlamam

Ayağa düşürmek ?
Hah bak bundan bahsediyorum, 2 yıl öncekinden daha iyi bir yerde değilsiniz, hala gel dese koşa koşa gideceksiniz o emzikliye, çok üzülüyorum diye ağlamanızın üstünden aylar geçmedi. Nasıl başardınız bilmiyorum ama hala ilk günkü gibi taze duygularınız, kendinizi 2 yıl önce dondurucuya atmışsınız sanki.

Valla ne olur bilmiyorum ama su adamdan kurtulunca bir sadaka falan ver. Hakkinda en guzeli olsun.

Anlamaya çalışıyorum
Allah korusun ama kendim yaşamış gibi anlatsam
Evlendim
Sadece 3 ay evli kaldık
Bu 3 ayda bile bir şeyler yolunda gitmedi
Sadece bu 3 ay da maasimi kenara attım sonucu bildigim icinn
Altinlari da kendi anamin babamın akrabamin taktiklarini aldım onun cevresinin taktiklarini verdim
Şimdi bana diyor ki o 3 ayda kenara attığın paradan da ver, altinlarin tamamını da ver
Vereyim de kurtalayim derim valla

Soru: nafaka da alacak mısınız

Evden ayrıldıktan sonra aylarca eşinizle pastanelerde buluşmadınız mı ? Açın eski konularınızı ve size gelen yorumları yeniden okuyun. Evliliğiniz 3 ayda bittiyse; geç olmadan bitirin diye onlarca yorum yazıldı size. Adamın da barışma niyeti vardı ki altın alma verme olaylarına girmemiştiniz. Adam bu belirsizliğe son vermek isteyince davayı çekişmeliye çevirmediğinize emin misiniz ? Bunun cevabını bize vermeyin, kendinize verin.

neden beddua ediyorsunuz
aklınızdan zorunuz mu varr?
yine yazıyorum kocalığından hayır görmediğim adamın altınını İSTEMEM

sizinki de hırsına yenilmek
yazık

3 aylık evlilik için 2-3 yıl süren intikam hırsı size zarar vermiyor mu ? Kininizi nasıl bu kadar diri tutup besleyebiliyorsunuz ?
Bu çabanızı olumlu anlamda kullansanız adamı törpüleyip düzeltebilirdiniz gibi hissediyorum yani güçlü bir kadınsınız.
Bize sorduğunuz soru hakimin kararı, bir üyeye cevabınızda dediğiniz gibi “hakim değiliz” biz bilemeyiz. Ama her şey lehinize bile sonuçlansa tatmin olmayacaksınız gibi bir hırsınız var. Umarım bu güdülenmeniz bitince boşluğa düşmezsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Erkek tarafının taktıkları takıların alınması neden hakkaniyetsizlik olsun? Kanunende, dinende kadına ait değil mi zaten? Adam her şekilde laf edecek ayrıca, ayrılıpta eski eşine karşı sevgi kelebeği şeklinde olan kimseye ben henüz denk gelmedim.

Ben erkek değilim ama erkek kardeşimi düşünerek yazıyorum. Gerçekten erkekler artık evlenmesin ya. Bu nasıl bir saçmalık ya özür dilerim ama siz boşandıktan sonra resmen kadın olarak toplumda değeriniz (2.el Toplum böyle bakıyor ya) düşüyor diye adamdan yıpranma tazminati alıyorsunuz. Bir kadın şu ifadeyi kurduktan sonra kimse ağlamasın bu ülkede eril adalet diye.
İşin bedeli ödenecekse siz de ödeyin, boşanmış erkeklere de çok kötü bakılıyor, kadın kolay kolay boşanmaz deniyor. Sizin gibi birine denk gelmiş olsa bile eski eşiniz hep etiketli olacak maalesef.

Aynen alın "yıpranma payınızı" adaleti sağlayın.

Siz bu kocayla barışmak için anasından gizli görüşüp durdunuz, bir ışık görseydiniz devam edecektiniz. Evden ayrılmanın üzerinden 2 yıl geçmiş, dava sonucu içinde en az o kadar geçecek belki de. Değer mi?
3 aylık eski esi geride birakabilseniz, kendi hayatınızda başka güzellikle olabilirdi. İşin sonunda 3 aya karşılık sürüncemede kalmış 4-5 yıl kalacak elinizde.
Altınların kalanı da sizin olsun tamam.

Medeni hukuka göre gerçekleşen bir evlilikte, isteğimize göre bazı kısımları dine dayandırmak mantıklı mı sizce ? Dinen boşanma nasıl oluyormuş okuyun isterseniz.

Yukarıda yazdığım konuya ithafen bunu söylemeniz de ilginç , adam para kaçırıyor evine bakmıyor ispatladım diyorum hala bana ne diyorsunuz.

3 ay sonra evi terk edip; başka bir evde ikamet etmediniz mi ? Köy okuluna tayin aldırmadınız mı ? Bunların hepsi ispatlanabilir durumda değil mi ? Adam eşi evde yokken; kimden, hangi parayı kaçırıyor olacak ?

3 ay sonra evi terk edip; başka bir evde ikamet etmediniz mi ? Köy okuluna tayin aldırmadınız mı ? Bunların hepsi ispatlanabilir durumda değil mi ? Adam eşi evde yokken kimden, hangi parayı kaçırıyor olacak ?

o 3 ay suresınce kacırdıgı ıcın adam "al donum bıle senın olsun" desın ıstıyor sanırım :) ben oyle anladım sahsen.

not: o 3 ay suresınce ne oldugu hakkında adamı da dınlemeyı cok ısterdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…