Bankacı

Tüm gün mesaide hiçbirşeye fırsat olmuyor;satış /hedef/müşteri memnuniyeti üçlüsünü bu sektörde çalışmayan arkadaşların anlaması çok zor diye düşünüyorum .o yüzden bu kadar asıp kesmemek lazım ve şu bir gerçek ,dünyada adam kıtlığı yok,orda çalışan insanlar da erkek erkek diye ortada önüne gelene saldırmıyor

Haklısınız . İşin içinde olmayan anlamıyor . Sabah 9 akşam 6 'da çıkıp , mutlu mesut ofis ortamında çalışıldığını sananlar dâhi var. Stresli , yorucu ve dışardan BU ŞEKİLDE yaftaların kolay yapıştırılabilinen mesleklerden birisidir 'bankacılık'. Tabi burda sözüm bir çok meclisten dışarı. Ama konu sahibinin gönlünü ferah tutması adına dile getiriyorum.

Eşinizin durumunu bilmiyorum ama beni de arıyorlar. Aklıma da yanlış bir şey gelmiyor çünkü arayan kadın:) Eğer bankanın devamlı müşterisiyse eşiniz, arayan kadın da bireysel müşteri hizmetlerinde falansa yani eşinizin işlemlerine o bakıyorsa gayet olası.

Ay sorduğuma soracağıma bin pişman oldum. Ne çok dertleri varmış bu bankacıların. Allah kolaylık versin. İş stresinden belli ki çok sinirliler :)

o ne sandınız :) şahsen ben eve gidince konuşmuyorum. Normalde çok konuşkan, laylaylom bir insanım. Eve girince annem bir keresinde ' kireç suratlı 'geldi dedi inanın yaşamımızdan baya bir ömür alıp gidiyor bu iş. Dışardan bakana çok güzel 09:00 - 17:00 . Ama ben daha 18:00 da çıkanı görmedim işinden :) Bir cumartesi avantajımız var ama inanın, haftaiçi bizi yediğinden cumartesiden de bişey anlamıyoruz.

çekilin bankacı geldi hanıım..
bazen müşterileri arıyoruz böyle yani o yönde talimatlar geliyor. iyi ortalamada müşterileri, ürün satılabilecek müşterileri veya yeni ürün tanıtılacak müşterileri felan.
bazı özel müşteriler var hal hatır sormak için de aranıyor. doğum günü kutlanmak için de.
benim o kadar özel müşterim yok tabi ama ürün tanıtımı veya satışı yapılacağı zaman arıyoruz dönem dönem..

Haftaiçi o kadar yorgunluğun üzerine cumartesi kendime gelene kadar akşam oluyor zaten :)
O yüzden ben cumartesiyi pek saymıyorum :)))

Doğum günü
Büyüklüğe ve önem dercesine göre;evlilik yıldönümü
Ameliyat
Çoluk çocuk durumları ..
Daha sayayım mı:)

Haftaiçi o kadar yorgunluğun üzerine cumartesi kendime gelene kadar akşam oluyor zaten :)
O yüzden ben cumartesiyi pek saymıyorum :)))

bir de laubali diye yediğimiz laflar yok mu :) '' ooo bankacı mı , korkcaksın ondan'' . Halbuki kimse demiyor ; 'bunlar satış baskılarını nasıl sinidiryor , o kotalar nasıl doluyor , hedefler nasıl tutuyor ...'' :) çocuğu olduğunda daha anası aramamış müşteriye çiçek yolladığımı biliyorum yaa. :)

Bide en komiği ,böyle çok bişey kazanıyoruz sanıyorlar :))
evet biz dönemsel olarak yapılan toplantılarda fırça yememek için elin adamlarını falan arıyoruz ,peşlerinde koşup yağmur çamur demeden de firma ziyaretleri yapıyoruz ,karşılıklı çay kahve içip toplantı yapıyoruz .bizler böyle yüzsüz laubali yaratıklarız:)

Doğum günü
Büyüklüğe ve önem dercesine göre;evlilik yıldönümü
Ameliyat
Çoluk çocuk durumları ..
Daha sayayım mı:)

senin portföyün biraz özellikli portföy sanıyorum çünkü ben çok iyi tanıdığım müşteriler hariç -ki onları hal hatır için ayrıca ararım- doğum günü dışında pek aramam.

Aslında özellikli olup olmamasını çalıştığın bölge ve şb yöneticileriniz de etkiliyor bence .

Bu cümleyi ayakta alkışlamak istedim! Biri de bize çiçekler yollasa hedef tutunca... Ay bankacı mı, iyi davranalım zaten çok baskı var üstlerinde diyenimiz yok bizim:) bankacıyı bankacı anlar, bu işte böyle yürür gider...

Bence konu başlığı doğru , içerik değişmeli :) K Kimimkiben82 'nın içini ferahlatmışızdır inşallah, lâkin burda bankacılar olarak bir dert yanma , kendimizi dile getirme , 'biz de insanız beee' deme yerimiz olsun :) Bizi robot mu sanıyorlar acaba Clar- ? :)

Evet bizimde hür ifade edebileceğimiz bir yerimiz olsun :) müşterileri evlilik yıldönümünde bile arayan banka, bir kere de "ay personellere iy davranın yoruluyorlar, baskı kuruyoruz üstlerinde, sizin sıkıcı bulup kaçtığınız satış cümleleri onların o gün yerlebir ya da rövaşa çıkmasına sebep oluyor" deseler, nasıl fikir? :) dolmayan kotaya, açık kalan hedefe selam ve sevgilerimle!

Siz şey de yapıyo musunuz yoksa bunu yapan bir ben miyim ? Masada ajandaya günlük işlemleri , unutmamız gerekenleri yazıyoruz amenna . Ama ben Outlooktaki Calenderımı dahi iş akış yeri gibi tutuyorum. İlk başta unutmamam gerekenleri günlük not alırken baktım ki ; bundan aylar öncesinde hangi işi hangi gün yapmışım , dijital ortama aktarmışım. artık '' ben bu müşteride şu işlemi nasıl yaptım'' diye ara butonundan şakırşakır yazıp bulabiliyorum :) Bir dokunanlar bin ah işitiyordur sanırım , kulağın çınlasın K Kimimkiben82

Ah ah yapılmaz mı?

O meslek, ajandasız, outlook calender'siz yürümez. Gelen mailleri forward yapıl tasdik olmaktan bezmiştim artık. Kendime kitler hazırladım önemli bilgileri. Ama bunca şeyin arasında en büyük isyanım kart aidatı vesselam... :) ah neler gelir bu konusmanın devamına daha neler :)

Tek ajanda yetmiyor bana :) gün içinde unutulmayacaklar defteri,aylar öncesinden alınan notlar ,rutin işler derken bir bakıyorum iki ve üçüncü defterleri açmışım önüme:)
Bir de bakkalda pazarlık yapar gibi 153tk çıkan dask poliçesine 3tlsini atalaım 150olsun diyenler ,çok pahalı tefecisiniz siz diye bağıranlar:))

Yahu gözlerim doldu okurken, yalnız değilmişim bende demek ki :) masanın heryeri sarı postit kağıtlarıyla dolu bunu unutmayayım :)

Yahu gözlerim doldu okurken, yalnız değilmişim bende demek ki :) masanın heryeri sarı postit kağıtlarıyla dolu bunu unutmayayım :)

Ay bizim kat temizlik işine bakan ablamız benim masamı silerken Pc ekranıma korkudan dokunamıyor . ' Safiye'nin renkli donu' diyor Ah ahh ben bir de Kurumsal bankacılıktayım. Sizde 3-5 kart aidatlarına laf edenlerin yanlarına bol sıfır koyun . Onlarca işçi çalıştıran , bir sürü gayrımenkulları olan , vadeli-vadesiz onlarca hesapları olan ... Neyse daha fazla konuaşamayacağım yoksa ortalık dertler deryasına döncek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…