Bankacı

Benimkine de "Pamuk prensesin 7cüceleri gibi sıralamışsın yine ekranın yanına Clar" derdi :) ah ah...

Valla hesap işletim ücreti, aidat derken. Allah allah! Ortalama olarak sorunlar tüm bankalarda aynı aslında. Sıkıntılarımız da. Büyük ihtimal farklı bankalardan bahsediyoruz lakin durum ortada:) ama gelip kimsiniz ki bunu yaptınız siz nesiniz lan soyguncu mu diyen müşteri de işte ne bileyim üzüyordu yahu... :)

Yahu gözlerim doldu okurken, yalnız değilmişim bende demek ki :) masanın heryeri sarı postit kağıtlarıyla dolu bunu unutmayayım :)
Ben niye bu bsmv yi ödüyorum kiiiiiiii:))))
bence bizimyıpranma payımız olmalı ,erken emekli olmalıyız:)

Bizim temsilcimiz muhakkak ayda 1 arardi once agiz yiklar sonra esinize de bes yapalım cocuk olacak sigorta yapalim tel boxulur kredi verelim vs. facebooktan ekli adam eşimde telim bozuldu numaralarinizi kaybettim die yazior esim facebook a adam hemen yenisini alalim sizin icin yazior var böyle tipler adam gitti burdanda bizde kurtulduk cok sukur artik aramior

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…