Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
- Konu Sahibi Kimimkiben82
-
Tatlım bankacılara hedefler veriliyor ve müşterilerle ilgilenmek zorunda kaçmasın diye piyasa çok sıkışık işten çıkarmalar vs kadının evli bir adama hem de arayıp sarkması imkansız iş etiğine aykırıKızlar bugün eşime bir telefon geldi. Kredi kullandığı bankacı kadın, işte kendini tanıttı, sonra da Ali bey şu an boş Zaman buldum bir arayayım dedim, bir isteğiniz var mı dedi? Artık böyle mi çalışıyor bankalar yoksa bu durum saçma mı? Başına böyle bir şey gelen var mı? Aklıma takıldı. Pek anlam veremedim!
Bu çok normal, bankacılar kredi kartı borçlarını , kredilerini düzenli ödeyen, müşterileriyle merhaba x bey/hanım, ben x nasılsınız, bir isteğiniz var mı vb konuşmalar yapar.Yok bu bankacı direk Bi isteğiniz var mı diyor :) daha samimi sağ olsun.
Gitmişken lütfen numaratörden sıra alın ,sıranızı beklerken ordaki müşteri temsilcisi /portföy yöneticilerinin nasıl yoğun çalıştığını izleyin,sıranız geldiğinde de cümlenizi bağırarak söyleyin ki sadece ilgili kişiye değil ;içerde bekleyen herkese rezil edin kendinizi..böyle bir tarz olamaz gerçektenO bankaya giderdim "dun eşimi aradiniz bugunde ben boş vakit bulabildim bi isteginiz varmi diye sormaya geldim"derdim:)hiçasum gelmedi bana...
Ya o kadar insan var ,hangi birine sarksın ,sark sark bitmez:)))Tatlım bankacılara hedefler veriliyor ve müşterilerle ilgilenmek zorunda kaçmasın diye piyasa çok sıkışık işten çıkarmalar vs kadının evli bir adama hem de arayıp sarkması imkansız iş etiğine aykırı
Biz her gün kaç kişiyi arıyoruz bir bilsen.. sayfa sayfa listelerimiz var kredi önermek için. olaya öyle bakma lütfen.
mesela ben yıllardır aynı şubedeyim artık akraba gibi olduk sen li ben li konuşuyoruz ( tabi abi-abla gibi hitap ediyorum samimiysek) o eşinizin o kişiyle samimiyetine bağlı ve art niyet aramamak lazım.
Ayrıca bak eşin seçilmiş kişi demek ki ödemeler yolunda :) cazip kampanyalar da olabiliyor haber veriyorlar ona odaklan kuzum :)
Bankacı asla boş bi zman buldum sizi arayayım demez hahahKızlar bugün eşime bir telefon geldi. Kredi kullandığı bankacı kadın, işte kendini tanıttı, sonra da Ali bey şu an boş Zaman buldum bir arayayım dedim, bir isteğiniz var mı dedi? Artık böyle mi çalışıyor bankalar yoksa bu durum saçma mı? Başına böyle bir şey gelen var mı? Aklıma takıldı. Pek anlam veremedim!
Eee dedi, duydumBankacı asla boş bi zman buldum sizi arayayım demez hahah
Der neden demesin kiEee dedi, duydum
konuşmanın devamında neler söylendiği önemli bence, sadece nasılsınız iyiyim deyip kapatılmış mı??
mesela bazen bankalar arıyor şu an müsait değilim diyorum ne zaman arayalım diyor diyelim ki yarın 4 te diyorum, belki de eşinizde böyle bişey söylemiştir ama bayan o gün ve saatte arayamamıştır, ancak vakit buldum aradım diye açıklamada bulunmuştur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?