Bankacı

BENİM EŞİM BANKACI. BÖYLE BİR ŞEY YAPSA AKLINI ALIRIM ONUN. ART NİYETLİ BEN DEMİŞ OLAYIM. ZATEN BANKACIMDI AKLIMA GELMEZDİ GÖRÜŞE GÖRÜŞE AAA Bİ BAKMIŞIM EVLİYİM ://

Paralı, düzenli gelirli, ödemesi sıkıntısız müşteriyi arıyorlar.
Maaşı asgariden gösterilen kredi kartlı borçlusunu değil.
Eşin hangi grupta?
ayy banada aynen ariyolar eşimi de aradilar..
tersleyip kapattık istemiyoruz diye.. bide telefonlari açmiyoruzzz!!!!
bakin biz araba kredisi için gittik kredi çektik bana kredi kartı göndermişlerdi benden habersiz gizli hazirlamişlar..
naptimm o karti kabul etmeyip geri gönderdim iyi de yaptım. :)

benı öyle aramadılar hiç dangerrrrr valla

Valla eski bi bankacı olarak hergün kaç kişiyi aradığımı bir ben bir Allah bilir. Yani bu bankacılıkta çok normal bir durum. Birşeye ihtiyacınız varmı derkend de ekstra kredi kartı köj falanı kastetmiştir

Beni de arıyorlar...Boş vaktim vardı aradım demiyor ama ayda bir arıyorlar nerdeyse bu şekil...

Beni de arıyolar :) Hatta geçenlerde akşam 19,30 da aradı kız, fırsat bulmuşken arayayım müsaitmisiniz başka bir isteğiniz var mı? diye. Eşim de yanımdaydı. O da şaşırdı :)
Gayet normal ilgilenmeleri.

Beni de arıyorlar...Boş vaktim vardı aradım demiyor ama ayda bir arıyorlar nerdeyse bu şekil...
Gün içinde tuvalete bile gitmeye vakit olmadığı için bir an müsait durumda olduğunda aradığı için boş vakit buldum aradım demiştir ..bu kadar kötü düşünmemek lazım

Gün içinde tuvalete bile gitmeye vakit olmadığı için bir an müsait durumda olduğunda aradığı için boş vakit buldum aradım demiştir ..bu kadar kötü düşünmemek lazım

Tabi canım ben o kısma takılmadım.Bende müşteriler ile ilgili bir yerdeyim kafamız dalgın oluyor yorgun oluyor.
Bir müşterimize malzemeniz cillop gibi oldu çok güzel oldu falan demiştim.Hala unutmam...

Oluyor yani...

beni bile sabah 8de arıyorlardı kullanmadığım düşük limitli kartımla alışveriş yapayım diye

en son engelledim bankanın numarasını o kadar hadsizler açmayıverin saçma sapan tekliflerde bulunup ısrar ediyorlar

Ödemelerini düzenli yapan iyi müşterileri falan arıyorlar, normal diye biliyorum. Benide arıyorlar, eniştemide ara ara arıyorlar. Endişelenmeyin :)

ilk zamanlar nolur ben aramayayim diye yalvarıyorum ağlıyordum. beni hep azarliyorlar diyordum. hey gidi günler. sonradan çok yüzsüzleştim. içerde patronun eşi varmış diye personel iş yerinden içeri almamıştı beni. sanki milletin kocasına meraklıyım demiştim çok bozulmustum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…