- 7 Eylül 2014
- 644
- 594
- 103
- Konu Sahibi Kimimkiben82
-
Konu çok eskide kalınca ben gülüyorum artık:) Gül'ün siz de. Ama şu dur ki erkeklerden her şey beklenir. Bunu unutmayalımŞaka yapmıştım bi an da ne diyeceğimi şaşırdım gülsem ayıp olcak ciddi olamadım bi an
Bu durumu yaşayan ortak insanlarız o zaman hep beraber gülelimmKonu çok eskide kalınca ben gülüyorum artık:) Gül'ün siz de. Ama şu dur ki erkeklerden her şey beklenir. Bunu unutmayalım
BENİM EŞİM BANKACI. BÖYLE BİR ŞEY YAPSA AKLINI ALIRIM ONUN. ART NİYETLİ BEN DEMİŞ OLAYIM. ZATEN BANKACIMDI AKLIMA GELMEZDİ GÖRÜŞE GÖRÜŞE AAA Bİ BAKMIŞIM EVLİYİM ://Kızlar bugün eşime bir telefon geldi. Kredi kullandığı bankacı kadın, işte kendini tanıttı, sonra da Ali bey şu an boş Zaman buldum bir arayayım dedim, bir isteğiniz var mı dedi? Artık böyle mi çalışıyor bankalar yoksa bu durum saçma mı? Başına böyle bir şey gelen var mı? Aklıma takıldı. Pek anlam veremedim!
ayy banada aynen ariyolar eşimi de aradilar..Paralı, düzenli gelirli, ödemesi sıkıntısız müşteriyi arıyorlar.
Maaşı asgariden gösterilen kredi kartlı borçlusunu değil.
Eşin hangi grupta?
benı öyle aramadılar hiç dangerrrrr vallaKızlar bugün eşime bir telefon geldi. Kredi kullandığı bankacı kadın, işte kendini tanıttı, sonra da Ali bey şu an boş Zaman buldum bir arayayım dedim, bir isteğiniz var mı dedi? Artık böyle mi çalışıyor bankalar yoksa bu durum saçma mı? Başına böyle bir şey gelen var mı? Aklıma takıldı. Pek anlam veremedim!
Valla eski bi bankacı olarak hergün kaç kişiyi aradığımı bir ben bir Allah bilir. Yani bu bankacılıkta çok normal bir durum. Birşeye ihtiyacınız varmı derkend de ekstra kredi kartı köj falanı kastetmiştirKızlar bugün eşime bir telefon geldi. Kredi kullandığı bankacı kadın, işte kendini tanıttı, sonra da Ali bey şu an boş Zaman buldum bir arayayım dedim, bir isteğiniz var mı dedi? Artık böyle mi çalışıyor bankalar yoksa bu durum saçma mı? Başına böyle bir şey gelen var mı? Aklıma takıldı. Pek anlam veremedim!
Beni de arıyorlar...Boş vaktim vardı aradım demiyor ama ayda bir arıyorlar nerdeyse bu şekil...Kızlar bugün eşime bir telefon geldi. Kredi kullandığı bankacı kadın, işte kendini tanıttı, sonra da Ali bey şu an boş Zaman buldum bir arayayım dedim, bir isteğiniz var mı dedi? Artık böyle mi çalışıyor bankalar yoksa bu durum saçma mı? Başına böyle bir şey gelen var mı? Aklıma takıldı. Pek anlam veremedim!
Gün içinde tuvalete bile gitmeye vakit olmadığı için bir an müsait durumda olduğunda aradığı için boş vakit buldum aradım demiştir ..bu kadar kötü düşünmemek lazımBeni de arıyorlar...Boş vaktim vardı aradım demiyor ama ayda bir arıyorlar nerdeyse bu şekil...
Gün içinde tuvalete bile gitmeye vakit olmadığı için bir an müsait durumda olduğunda aradığı için boş vakit buldum aradım demiştir ..bu kadar kötü düşünmemek lazım
O bankaya giderdim "dun eşimi aradiniz bugunde ben boş vakit bulabildim bi isteginiz varmi diye sormaya geldim"derdim:)hiçasum gelmedi bana...:) yok duydum şu bankadan arıyorum dedi
Hahahah senin cok iyi anliyorum :)Ben bankacıyım. hedef baskısıyla ararım da iş yerine de giderim çocuğunun sünnetine de giderim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?