- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
yavrum benim bu yaz mazeretim varCanlarım izmirdesiniz demek beni bu yaz gezdirmezseniz kalbim çat çıt çut
Nikah kıyıldı düğün mü olmadı yada düğün oldu nikah mı olmadı yoksa babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi ??Nişanlı evli o. Sadece nişanlı nişanlı değil. Ona göre yorum yapın lütfen. Daha düğün olmadığı için evli evli konumuna geçemediler.
E elifnurbeyza esinin evlenmeden once ailesi ile ortak aldigi seyler var mi? Tavsiyem onlarin hesabini simdiden yap. Sonra cok zor oluyor, gecmeyen bir kin ve nefret duygusu ile takili kalabiliyorsun.
izmirde miymişben ev bakayım başka şehirlerden
Haha bana bi sor bakalim panda sen gezebiliyo musun diyeCanlarım izmirdesiniz demek beni bu yaz gezdirmezseniz kalbim çat çıt çut
ne gramı bee pastamı yer kalkarım, böyle hesapçılara zırnık işlemezDugunune gidip gram takariz belki...
Haha bana bi sor bakalim panda sen gezebiliyo musun diyebenim max gezme seviyesi cocuk acil servisinden ibaret
nikahlılar, sadece onun mantığında düğün=eş olduğu için nişanlı evliSu bdvde milyonlarca kez yazdim
Nikah = es
Daha siz nisanlisiniz , nisanli!
Gelin ata binmis ya nasip demis
eşiyle ailesi kendini çiğ çiğ yiyecekler haberi yokNuranka buna cevap vermemisin ama aman diyim araba falan varsa cok dikkat et o senin hakkin yedirme.
nikahlılar, sadece onun mantığında düğün=eş olduğu için nişanlı evlidüğünden sonra evli evli olacak
eşiyle ailesi kendini çiğ çiğ yiyecekler haberi yok
Nurancigim evlenmeden once araba vs alinmissa sen kocana de ki “hayatim bu eski bunu yenileyim” arabayi yenilettir senin de hakkin olsun.Yok simdi evlenmeden once alinan araba neyim bisiler varsa sen o zaman gor senligi. Hele bir de kayin falan varsa offf. Sonrasi kin ve nefretle takili kaliyorlar. Daha simdiden bu kadar hesap yapan evlenince neler yapmaz dusunmesi bile korkunc.
Sus, caktirma, bisey deniyorumne gramı bee pastamı yer kalkarım, böyle hesapçılara zırnık işlemez
Dugune gider de beni cagirmazsaniz cok kirilirim. Bunca aydir emek veriyorum pembeye.Sus, caktirma, bisey deniyorum
Nurancigim evlenmeden once araba vs alinmissa sen kocana de ki “hayatim bu eski bunu yenileyim” arabayi yenilettir senin de hakkin olsun.
Dugune gider de beni cagirmazsaniz cok kirilirim. Bunca aydir emek veriyorum pembeye.
Ben istanbuldan geliyorum yol masrafi fln anca 200 çalışır. Yada eminonunden aşırı iyi çakma bilezikler de alabilirim. Kaynanasi çıkdırsin diye.Bence bir gram altin karsiliginda davetiye alabiliriz
200tl bana atarsan canli yayin acarim ahshaBen istanbuldan geliyorum yol masrafi fln anca 200 çalışır. Yada eminonunden aşırı iyi çakma bilezikler de alabilirim. Kaynanasi çıkdırsin diye.
Ama ama pasta nolcak200tl bana atarsan canli yayin acarim ahsha
ahahaha tam benim kafadansın200tl bana atarsan canli yayin acarim ahsha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?