Bankada ortak hesap olması konusunda.

Nişanlı evli o. Sadece nişanlı nişanlı değil. Ona göre yorum yapın lütfen. Daha düğün olmadığı için evli evli konumuna geçemediler.
Nikah kıyıldı düğün mü olmadı yada düğün oldu nikah mı olmadı yoksa babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi ??

Su bdvde milyonlarca kez yazdim

Nikah = es
Daha siz nisanlisiniz , nisanli!
Gelin ata binmis ya nasip demis

Çok cimri ve bencilsiniz.Sizin şu an kocamı babamın mirasına yazdırdım .Kocam ve kaynanam için daha fazla ne yapabilirim? diye konu açmanız lazımdı ufak şeylerin peşindesiniz

eşiyle ailesi kendini çiğ çiğ yiyecekler haberi yok

Yok simdi evlenmeden once alinan araba neyim bisiler varsa sen o zaman gor senligi. Hele bir de kayin falan varsa offf. Sonrasi kin ve nefretle takili kaliyorlar. Daha simdiden bu kadar hesap yapan evlenince neler yapmaz dusunmesi bile korkunc.

Yok simdi evlenmeden once alinan araba neyim bisiler varsa sen o zaman gor senligi. Hele bir de kayin falan varsa offf. Sonrasi kin ve nefretle takili kaliyorlar. Daha simdiden bu kadar hesap yapan evlenince neler yapmaz dusunmesi bile korkunc.
Nurancigim evlenmeden once araba vs alinmissa sen kocana de ki “hayatim bu eski bunu yenileyim” arabayi yenilettir senin de hakkin olsun.

Nurancigim evlenmeden once araba vs alinmissa sen kocana de ki “hayatim bu eski bunu yenileyim” arabayi yenilettir senin de hakkin olsun.

Satilmiyor o araba sonra iste o yuzden uyardim ama cevap vermedi :) sonra o araba icin kac konu aciliyor Allah muhafaza cok zor cokkk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…