- 18 Mart 2021
- 11.899
- 62.317
- 548
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
yavrum 50 bini küçümsedin mi sen? herkesin konusuna erkek tarafı da mı bir şey yapmadı diye yazarken milleti rezil etmeye çalışman çok komik. kadının bi zorunluluğu yokken 50 bin harcamış ve şimdiden 3 kuruş hesabına düşüp paramı eşim yedirir mi diyorsun. sen evliliğin ne anlama geldiğini bilmiyorsun baktığın konulardan da anlaşılıyo bu şimdi şeyapmayayımBizim olay şöyle oldu.Esim evlenelim dedi 2 sene önce.Sonra 3 sene bekleyelim dedi tabiki ben kizdim kaynana ile de iyi anlaşıyoruz ozaman.Ben biraz baskı yaptım.Simdi niye 3 seneye çıktı diye.Biryerden para beklemişler arsa satışı gibi oradan para gelmemiş.Annesi de oğlum Allah yardım eder falan diyor eşime.Esim ikna oldu.Bu sefer bu kişi annesi arada da olsa calisiyor.Esim düzenli ise 6 sene kadar önce girmis.Katar'a bile çalışmaya gitmiş.Baba anne boşanmış.Nafaka almamışlar.Gorusmemisler.Evde 2 küçük kardeş var.50 bin liram var dedi.Onu da kredi çekmişler evde para bulunsun diye.Sacma geldi biriktirmek daha mantıklı.Biz nisanlanirken eşimin ailesinin oturduğu evi gördük.Babam maddi durumları iyi değil diye birşey istemedi.Ama dediki maddi durumuna göre birşeyler yap.Konusuldu anlaşıldı.Kim ne alacak diye.Sonra alışveriş oldu problem çıkardılar.Duyduguma göre annesi yardım ederim diyen annesi sadece nisanimda kolye almış.Beyaz eşyalar hediye Ocak ile perde halı almış perde halinin parasının yardini gönderdik buzdolabı ni eşim aldı.Ev kirasını ödüyor eşim.Salon ve yemek odasıni eşim aldı.Yatak odası ıvır zıvır küçük şeyleri biz aldık.Kaynanam kişisi taş çatlasın 50 bin lirayı gecmemistir harcaması ama laf ediyor.O yüzden sevmiyorum.
Belki çalışırım diyenle hemen hamile kalmak isteyen kişide aynı.Uyanikliga bak be
Kizda ki akıl zehir hepimizi suya götürür getirir vallahi.
Belki çalışırım üzerine çalışmadan nasıl para kaciririm diye düşünüyor
Çıkıp her masrafi onlar odeyecek, esssek gibi odesinler, bende calismayacagim cocuguma bakacagim dese, asıl isteklerini kabul etse bisey demeyecegim valla. Sonucta alan razi veren razi, eşi ve kayinvalidesi farkindadir. Sanki cok biseu harcamis gibi anlatmasindan, Kendine ait olmayan paralar hakkinda ince hesap yapip, kardeşine nisan yaparken bana para vermezlerse hakkimi helal etmem demesinden irrite oluyorum.Yeter ki kendi çalışmasın, hak yemiş, birilerinin hayatına çökmüş umurunda değil. Babasınin o kadar masraf yaptığı yalan tabi ya. O kafada biri de değil baba zaten. Adamın öyle bir parası da yok.
Şu kalıyor kalkmış ortak hesap, kayinvadeye para vermem diyor ya.
Nuranka evlensin hemen hamile kalır bak görürsünüzBelki çalışırım diyenle hemen hamile kalmak isteyen kişide aynı.
Kocası akıl edip ciddi konunursa çalışmak zorunda kalabilir
Nuranka evlensin hemen hamile kalır bak görürsünüz
Dimi başkalarının konularına bakıp kendi kendine kurulması, kazanmadigi paranın derdine düşmesi rahatsız edici.Çıkıp her masrafi onlar odeyecek, esssek gibi odesinler, bende calismayacagim cocuguma bakacagim dese, asıl isteklerini kabul etse bisey demeyecegim valla. Sonucta alan razi veren razi, eşi ve kayinvalidesi farkindadir. Sanki cok biseu harcamis gibi anlatmasindan, Kendine ait olmayan paralar hakkinda ince hesap yapip, kardeşine nisan yaparken bana para vermezlerse hakkimi helal etmem demesinden irrite oluyorum.
Hayırlısıyla rainy hamile kalsa yeterZorunlu falan hepsi ayni anda hamile kalirlarsa o zaman bdv yikilir iste.
kocasının kız kardeşi nişanlanacak. nişsanı kocası yapacak kv, abi olarak sen yap dedi, kociş de tamam dedi. Nurana gelinlik almayan kocası, kardeşine nişan yapacak.E elifnurbeyza senin nisanli kiz kardesin var mi?
Nuranka gelinlik diktiriyor ama unutmayalımkocasının kız kardeşi nişanlanacak. nişsanı kocası yapacak kv, abi olarak sen yap dedi, kociş de tamam dedi. Nurana gelinlik almayan kocası, kardeşine nişan yapacak.
Gelinliğim şekilll önümden çekilllNuranka gelinlik diktiriyor ama unutmayalım
Hemide A kesim
Hayırlısıyla rainy hamile kalsa yeter
kocasının kız kardeşi nişanlanacak. nişsanı kocası yapacak kv, abi olarak sen yap dedi, kociş de tamam dedi. Nurana gelinlik almayan kocası, kardeşine nişan yapacak.
Ne zıbını la benimki daha gelip torununu görmedi bile. Oğlum 8 yaşındaDalga gececegine ders alkac kisinin kaynanasi ev dizip, kirasini ve faturalarini odeyip bu kadar destekte bulunuyor. Nuran sadece gelinligini kendisi aldi. Foruma baksana kaynanalar torunlarina bir zıbın bile hediye etmiyor
Tazminat diye laf arasında kivirdigi boşanma nafakası onun bile hesabını yapıyor gizlidennurancım benim bir arkadaşım ve kocası aynı işi yapıyorlardı. şimdinin parasıyla 30-30 60bin gelirleri vardı. adam bütün maaşını anasının evinin kredisinin ödedi, dayadı döşedi, benim saftoz da kendi evlerini geçindirdi. 1 yıl sonra boşandıklarında el elde baş başda geldi. gerçi sen boşanmazsın o kesin. bence kocanın kondomları del hemen bi bebek patlat. mecbur bakacaklar bebek olunca. işi mişi de boşver.
iş yerinden ayrılırken tazminat almıştı onun da 7bini kendi ödediği gelinliğine gitti garibim.Tazminat diye laf arasında kivirdigi boşanma nafakası onun bile hesabını yapıyor gizliden
Dimi başkalarının konularına bakıp kendi kendine kurulması, kazanmadigi paranın derdine düşmesi rahatsız edici.
Hemen çocuk düşündüğünü de yazmış zaten.
Hâlâ kayinvalide diyor, param diyor.
Oturduğu yerden, milletin evine giren paranın peşine düşüyor. Kayinvalide eşini kaybetmiş, 3 çocuğuyla hayat mücadelesi veren, çocuklarım bana baksın diye evde oturmayı çalışan bir kadın, senin olmayan paranı ne yapsın. Şu konuda onu örnek alsa yeter. Ama pembe fesatlık, ince hesap peşinde sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?