Bankada ortak hesap olması konusunda.

iş yerinden ayrılırken tazminat almıştı onun da 7bini kendi ödediği gelinliğine gitti garibim.
çocuk yapıp boşanırsa 18 yıl nafaka alır. çiçinggg
Orda bseyler karısmıstı ama baska yerde daha ucuzdu al ver birazını kes paranın demişti.. 11 bindi galiba gelinlik. Ama babam aldı dedi bide ayyyy beynm yandı baskasımıydı oo

Dedim.Allah şahidim dedim.Sen neye güveniyorsunuz derseniz şuan babam var.Sana para gönderirim kocana yedirme diyor.Yedirme sebebi de çok beklenti içine girdiler babamdan dolayı.
Yedirmeyip napacaksın Pembik? Sen evlenmeyi bir eve girmeyi ne sanıyorsun? Kocan da sana yedirmesin mesela, oluyor mu öyle? İşte, illa bi yere yıkılacaksınız, tek başına karnınızı doyuramaz haldesiniz, utan da ortak hesapmış zartmış zurtmuş bu hesaplara girme bu halde iken. Sana zarar en başta.

E yuh her şeyi erkek tarafı yapmış zaten bir de laf mı söylüyorsunuz?

Ben onu bunu bilmem git önce 5-10 kuruş kazan yada paran olsun sonra gel burda hesap kitap yap.
Madem kocam da kocam diye geziyosun kaynanani rahat bırak kendi evini gecindirsin.
Kimsenin yetim parasına göz dikme.
Babanın aldığı 11 binden sana göndereceği parayı kendine sakla saklayabiliyorsan.
Ne işi ne kocası ne parası var nerden ne kopartirim derdinde.
mune o konuda çok başka şeyler anlattı ama sen kendine pay çıkarttım daha yazilani anlamak işine gelmiyor ne diyeyim.
Yazık o kayınvalide adayına acıdım .

Dedim.Allah şahidim dedim.Sen neye güveniyorsunuz derseniz şuan babam var.Sana para gönderirim kocana yedirme diyor.Yedirme sebebi de çok beklenti içine girdiler babamdan dolayı.
Baban da sıkıntılı kocana yedirme ne, kocan sana yedirmesin o zaman? Sen nasil geçireceğiniz sanıyorsun cidden? Aklın bir karış havada.
Sende evlenince baban evlenmek isteyecek bekli de , seni o kadar soruna rağmen illa evlendirnrk istemesinin asıl sebebi ne? Babanın maaşı da ortada, ona da güvenme. Neyse yaşayıp göreceksin zaten.

tazminat tazminat diye yedi bitirdi kendini duyan da 200 300 bin sanacak cidden tuhaf bi karakter. kadın sana onca şey yapsın kiranı da ödesin sen para kaçırma hesabı yap. inşallah kadın da farkına varır bu küçük hesapların da kiranızı, faturalarınızı siz ödeyin der. o zaman burda kaynanamı sevmiyorum konuları açarsın tam muso kafası ya eşşek gibi yapacaklar diyo

E elifnurbeyza esinin evlenmeden once ailesi ile ortak aldigi seyler var mi? Tavsiyem onlarin hesabini simdiden yap. Sonra cok zor oluyor, gecmeyen bir kin ve nefret duygusu ile takili kalabiliyorsun.

yok babası bunca saçmalığa rağmen arkasında duruyo, üstelik bunları çoğunlukla gözünü görmeyip babasını eziyo kocasını yüceltiyo falan bi konusunda haklı gibi anlatmıştı. cidden bi kapağı atayım yayılayım kafasında ama o iş öyle değil, kocası çakal biraz

Para gormemis, ailesinin kendisi icin harcama yapmadığı insanlar icin 50tl bile kiymetli olur. Harcama kismina gelince nasilsa kendi cebinden mi cikiyor? Ne yaptirabiliyosa yanina kar.
Unuttugu bisey var, kayinvalide perdeleri kendi zevkine gore yaptirmisti. Kadin o eve bosuna yatirim yapmiyor :)

Ah nereye yayılacak ya, borçtan, geçim sıkıntısından gözünü açamayacak. Düğüne kadar hayal kursun, kendi kendine.

Baba da aklı başında biri olsa bu evliliği bu kadar onaylamazdi. O da sıkıntılı, kızı bir an evvel evden göndermek istiyor.

işte kendini çakal onları salak sanıyo işin gerçeği çok farklı, bi evlensin de okuruz

Orda bseyler karısmıstı ama baska yerde daha ucuzdu al ver birazını kes paranın demişti.. 11 bindi galiba gelinlik. Ama babam aldı dedi bide ayyyy beynm yandı baskasımıydı oo
doğru doğru ben karıştırmışım. 11di sonra 7ye bağladı. Gariban babası ödemişti. Bir de babası kapalı gelinlik istiyor diye kızıyordu.

Ben geçici süre işi bıraktım.Yeni evliyken iş bulamam cv vericem.O ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…