- 15 Şubat 2015
- 13.376
- 47.268
- 798
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Ne zıbını la benimki daha gelip torununu görmedi bile. Oğlum 8 yaşında
Orda bseyler karısmıstı ama baska yerde daha ucuzdu al ver birazını kes paranın demişti.. 11 bindi galiba gelinlik. Ama babam aldı dedi bide ayyyy beynm yandı baskasımıydı ooiş yerinden ayrılırken tazminat almıştı onun da 7bini kendi ödediği gelinliğine gitti garibim.
çocuk yapıp boşanırsa 18 yıl nafaka alır. çiçinggg
Yedirmeyip napacaksın Pembik? Sen evlenmeyi bir eve girmeyi ne sanıyorsun? Kocan da sana yedirmesin mesela, oluyor mu öyle? İşte, illa bi yere yıkılacaksınız, tek başına karnınızı doyuramaz haldesiniz, utan da ortak hesapmış zartmış zurtmuş bu hesaplara girme bu halde iken. Sana zarar en başta.Dedim.Allah şahidim dedim.Sen neye güveniyorsunuz derseniz şuan babam var.Sana para gönderirim kocana yedirme diyor.Yedirme sebebi de çok beklenti içine girdiler babamdan dolayı.
Benim gibin geline yapılır mı buAman aman o da pek gamsizmis
E yuh her şeyi erkek tarafı yapmış zaten bir de laf mı söylüyorsunuz?Bizim olay şöyle oldu.Esim evlenelim dedi 2 sene önce.Sonra 3 sene bekleyelim dedi tabiki ben kizdim kaynana ile de iyi anlaşıyoruz ozaman.Ben biraz baskı yaptım.Simdi niye 3 seneye çıktı diye.Biryerden para beklemişler arsa satışı gibi oradan para gelmemiş.Annesi de oğlum Allah yardım eder falan diyor eşime.Esim ikna oldu.Bu sefer bu kişi annesi arada da olsa calisiyor.Esim düzenli ise 6 sene kadar önce girmis.Katar'a bile çalışmaya gitmiş.Baba anne boşanmış.Nafaka almamışlar.Gorusmemisler.Evde 2 küçük kardeş var.50 bin liram var dedi.Onu da kredi çekmişler evde para bulunsun diye.Sacma geldi biriktirmek daha mantıklı.Biz nisanlanirken eşimin ailesinin oturduğu evi gördük.Babam maddi durumları iyi değil diye birşey istemedi.Ama dediki maddi durumuna göre birşeyler yap.Konusuldu anlaşıldı.Kim ne alacak diye.Sonra alışveriş oldu problem çıkardılar.Duyduguma göre annesi yardım ederim diyen annesi sadece nisanimda kolye almış.Beyaz eşyalar hediye Ocak ile perde halı almış perde halinin parasının yardini gönderdik buzdolabı ni eşim aldı.Ev kirasını ödüyor eşim.Salon ve yemek odasıni eşim aldı.Yatak odası ıvır zıvır küçük şeyleri biz aldık.Kaynanam kişisi taş çatlasın 50 bin lirayı gecmemistir harcaması ama laf ediyor.O yüzden sevmiyorum.
Benim gibin geline yapılır mı bu
Baban da sıkıntılı kocana yedirme ne, kocan sana yedirmesin o zaman? Sen nasil geçireceğiniz sanıyorsun cidden? Aklın bir karış havada.Dedim.Allah şahidim dedim.Sen neye güveniyorsunuz derseniz şuan babam var.Sana para gönderirim kocana yedirme diyor.Yedirme sebebi de çok beklenti içine girdiler babamdan dolayı.
yok babası bunca saçmalığa rağmen arkasında duruyo, üstelik bunları çoğunlukla gözünü görmeyip babasını eziyo kocasını yüceltiyo falan bi konusunda haklı gibi anlatmıştı. cidden bi kapağı atayım yayılayım kafasında ama o iş öyle değil, kocası çakal birazBaban da sıkıntılı kocana yedirme ne, kocan sana yedirmesin o zaman? Sen nail geçireceğiniz sanıyorsun cidden? Aklın bir karış havada.
Sende evlenince baban evlenmek isteyecek bekli de , seni o kadar soruna rağmen illa evlebdirnke istemesinin asıl sebebi ne? Babanın maaşı da ortada, ona da güvenme. Neyse yaşayıp göreceksin zaten.
tazminat tazminat diye yedi bitirdi kendini duyan da 200 300 bin sanacakcidden tuhaf bi karakter. kadın sana onca şey yapsın kiranı da ödesin sen para kaçırma hesabı yap. inşallah kadın da farkına varır bu küçük hesapların da kiranızı, faturalarınızı siz ödeyin der. o zaman burda kaynanamı sevmiyorum konuları açarsın tam muso kafası ya eşşek gibi yapacaklar diyo
Ah nereye yayılacak ya, borçtan, geçim sıkıntısından gözünü açamayacak. Düğüne kadar hayal kursun, kendi kendine.yok babası bunca saçmalığa rağmen arkasında duruyo, üstelik bunları çoğunlukla gözünü görmeyip babasını eziyo kocasını yüceltiyo falan bi konusunda haklı gibi anlatmıştı. cidden bi kapağı atayım yayılayım kafasında ama o iş öyle değil, kocası çakal biraz
işte kendini çakal onları salak sanıyoPara gormemis, ailesinin kendisi icin harcama yapmadığı insanlar icin 50tl bile kiymetli olur. Harcama kismina gelince nasilsa kendi cebinden mi cikiyor? Ne yaptirabiliyosa yanina kar.
Unuttugu bisey var, kayinvalide perdeleri kendi zevkine gore yaptirmisti. Kadin o eve bosuna yatirim yapmiyor :)
doğru doğru ben karıştırmışım. 11di sonra 7ye bağladı. Gariban babası ödemişti. Bir de babası kapalı gelinlik istiyor diye kızıyordu.Orda bseyler karısmıstı ama baska yerde daha ucuzdu al ver birazını kes paranın demişti.. 11 bindi galiba gelinlik. Ama babam aldı dedi bide ayyyy beynm yandı baskasımıydı oo
Calismak istemeyen kadinlarada saygi duyuyorum. Keske babadan zengin olsam da ülke ülke gezsem, girisimci olsam batma korkusu olmadan biseylerle ugrassam. Hayatta gidip sabah 8 aksam 5 calismam. Baska islerle ugrasirim.
Bak nurancim ben acik acik soyluyorum.sen neden calismak istemedigini, esinin ve ailesinin sana bakmasini istedigini kabul etmiyorsun?
Ben geçici süre işi bıraktım.Yeni evliyken iş bulamam cv vericem.O ara
izmirde miymişIzmirde iş yok ya. Bu arada izmirin neresinde yaşayacaksınız?
Izmirde iş yok ya. Bu arada izmirin neresinde yaşayacaksınız?
Canlarım izmirdesiniz demek beni bu yaz gezdirmezseniz kalbim çat çıt çutizmirde miymişben ev bakayım başka şehirlerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?