Banyo görgüsüzleri!

Başkasının banyosuna hele hele yatak odasındaki ebeveyn banyosuna ölsem çatlasam gene de girmem.
Daha doğrusu ben kimsenin yatak odasına girmem.
Kimseyi de yatak odama sokmam.

Herkes ne kadar da normal karşılamış
Ne tuhaf.
Mahremiyet,özel alan diye bir şey var.
Bilmem haberdar mısınız?

iki taraf da abartmış sanki biraz.. Siz hatayı öbür banyoyu bozarak yapmışsınız. onların da bu kadar çok yıkanması anlamsız.
Ama benim anlamadığım gelen kişi duş aldıktan sonra banyoyu temiz bırakmıyor mu? her seferinde çamaşır sularıyla temizlemek neden? bu dönemde bu kadar kimyasala maruz bırakmayın kendinizi.
Diğer musluğu yaptırın. Eşinizle de konuşun bu konuyu çok kafanıza taktığınızı rahatsız olduğunuzu paylaşın ve yatılı misafir gittikten sonra eşiniz banyoyu temizlesin.

KONUNUN SAHİBİYİM NEDEN BANLANDIM BİLMİYORUM YİNE BANLASİNLAR UMRUMDA DEĞİL
Birkaç arkadaşın yorumu gerçekten çok kırıcı
@clementine0 arkadasim sen başkasının evinde git her hafta yıkan senide kimse istemez emin ol . Demişsin kiii ‘umarım çevremde sizin gibi insan yoktur’ sen bu hareketi kimin evinde yaparsan yap asla istenmezsin ne kadar genissiniz ya . Bide haksız buluyosun yanı ne var yıkansınlar diyorsunuz siz fazla genissiniz bence ...
Birde @hayalci1234 sen arkadasım , banyoyu yaptiricam dediğim de .. ‘su cümle bile Esin’in ne kadar etkisiz eleman olduğunu gosteriyo’demişsin .. sadece gülüyorum . Eşim hakkında yorum yapmak size düşmedi ben eşimi eleştir diye yazmadım etkisiz elemanda olabilir bunu neden dedin banyoyu yaptırmadı diye mi bilmiyorum ama emin ol eşim çok etkilidir:)))) simdi kötü kötü konusup seviyemi dusurmicem ama yazık yanı
Gerçekten bu durum beni kınayanların basına gelse ne hale gelirler çok merak ediyorum .
Çocuk düşünüyorum diyorum dinlenmem gerek diyorum ve her hafta kopek gibi bu evde onlar yüzünden koltuk hali silip banyo temizliyorum . Kimse hayvan muamelesi görmek istemez Eminim..
ayrıca Esin’e söyle halletsin diyenler olmuş . Eşim e desem ailesini savunucak sonra benimle kötü olucak zaten psikolojimiz hiç iyi değil çocuk konusu bizi çok yıprattı bide bunları ona sorun etmek istemedim ... ha evet söylemem lazım esimin beni savunmasi lazim ama napim adamın ailesi ne dicek terslicekmi. Eşimin ailesi karadenizli ve aksiler herseyi büyütüp kıyamet kopariyolar ben laf etsem daha beter olucak. Benim buraya yazma sebebim hanı çaktırmadan nasıl bunu kesebilrim onlardan .. yüzüne söyleyebilsem yazmam buraya zaten ..
beni destekleyen arkadaşlara teşekkür ederim
Ayrıca @mune hanım gereksiz banliyosunuz kufur etmedim burdan kimseye hakarette etmedim neden banlandim , önce bunu cevaplayın sonra bu hesabida pasif edin ama sebebini merak ediyorum bekliyorum ..

Ailecek size veya temizlik takıntınıza sinir oldukları için böyle yapıyor olabilirler mi? Bence siz de sürekli onlara gidip duş alın hatta baya uzun süre banyoda kalıp heryeri leş gibi bırakıp çıkın. Biraz empati yaa okurken ben sinir oldum

Herkese kendi kocası aslan başkasının kocası pislik. Takma bacım son derece haklısın valla

Konu sahibi :d ben misafirlikte rahat edemedigimden kimsenin evine kalmaya gitmiyorum bile. umrumda degil sizin aile iliskileriniz evinize gelen misafirin banyo yapmasini dert edip konu acmissiniz bu sebeple yazdim. Biraz normal olup rahatsizliginizi misafirlerinize dile getirin ozguveniniz yukselir belki : ) mide genisligi kismini anlamadim ama kutsal bi bolgeniz sanirim banyonuz bi sey diyemicem her turlu insan var memlekette, iyi temizlemeler :d

Evleri yakin olup da sizde yıkamaları normal degil herkes kendi evinde yikansin ne bu canim hamam olmus ev kapidan girer girmez banyoya bi sekilde siz onune gecin sular kesik deyin binanin vanasindan kapatin veya mikrop kapıyorum vs deyin

madem öyle bir durum var diğer banyoyu acilen tamir ettirin biri yapmasa öteki kesin banyo yapıyormuş akrabaların hangi birine yapmayın diyeceksiniz

Ne kadar hijyenik bi aile:) Şaka bi yana ben olsam ilk önce türlü türlü bahaneler bulup eve girmelerini engellerdim. Belki o zaman gelmekten artık vazgeçerler ve belkide istenilmediklerini anlarlar o zaman.

Valla bende olsam sinirimden kudururdum haklısın canım eşinle ciddi ciddi konuşmalısın senin bu durumdan rahatsiz oldugunu mutlaka söylemeli böyle hayat mi geçer okurken sinir oldum inan ki

Olaya neresinden bakarsan bak olmuyor
Benim takıldığım nokta eşinin kuzeni nasıl yatılıya gelir gerçekten sasırdım akraba ilişkileriniz cok bıçbıçmış
En basından beri sınırı çizmeniz gerekirdi
Ayrıca tedavi surecinde boyle stres yapman da cok olumsuz etkiler. Bir süre misafir kabul etme

Arkadaşlar pardon da neyi abartı olarak gördünüz tam olarak ya? Oha yani nasıl dayandınız bunca zaman. Birde özel banyonuzda. Yuh yani eşinizin ailesi nasıl bir toplum? Nerde yaşıyorlar? Bu kadar da görgüsüz olunmaz ya. Yerinizde olsam kitlerim kapımı. Müsait değil odam deyin ya. Bu kadar zor mu. Yapamazsın abi bitti bu kadar. Ay tüylerim diken diken oldu sinirimden. Allah size iyi sabır vermiş. Ama biraz da hata sizde. Tavrınızı koysaydınız keşke en başından. İzin vermeyin eşiniz de tartışıyorsa tartışın. Böyle bir şey yok ya.

Ne tuhaf ya.
Bende başkasının evinde tuvalete bile giremiyorum
Zaten fazla oturmayı da sevmem.
Maksimum 3-4 saat.
Tuvaletimi tutmaktan hasta olmam umarım.

Durumunuz zor,arkadaşlar yeterince fikir vermiş zaten.
Bana da,kazanız mübarek olsun. Demek düşüyor.

Keşke senin evine sürekli gelip her seferinde sana sormadan laps diye yatak odana girip duşlarını alıp banyoyu ıslak ve saçlı bırakıp havlunu da yatağa atsalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…