- Konu Sahibi CiciKedi01
-
Herkese kendi kocası aslan başkasının kocası pislik. Takma bacım son derece haklısın vallaKONUNUN SAHİBİYİM NEDEN BANLANDIM BİLMİYORUM YİNE BANLASİNLAR UMRUMDA DEĞİL
Birkaç arkadaşın yorumu gerçekten çok kırıcı
@clementine0 arkadasim sen başkasının evinde git her hafta yıkan senide kimse istemez emin ol . Demişsin kiii ‘umarım çevremde sizin gibi insan yoktur’ sen bu hareketi kimin evinde yaparsan yap asla istenmezsin ne kadar genissiniz ya . Bide haksız buluyosun yanı ne var yıkansınlar diyorsunuz siz fazla genissiniz bence ...
Birde @hayalci1234 sen arkadasım , banyoyu yaptiricam dediğim de .. ‘su cümle bile Esin’in ne kadar etkisiz eleman olduğunu gosteriyo’demişsin .. sadece gülüyorum . Eşim hakkında yorum yapmak size düşmedi ben eşimi eleştir diye yazmadım etkisiz elemanda olabilir bunu neden dedin banyoyu yaptırmadı diye mi bilmiyorum ama emin ol eşim çok etkilidir:)))) simdi kötü kötü konusup seviyemi dusurmicem ama yazık yanı
Gerçekten bu durum beni kınayanların basına gelse ne hale gelirler çok merak ediyorum .
Çocuk düşünüyorum diyorum dinlenmem gerek diyorum ve her hafta kopek gibi bu evde onlar yüzünden koltuk hali silip banyo temizliyorum . Kimse hayvan muamelesi görmek istemez Eminim..
ayrıca Esin’e söyle halletsin diyenler olmuş . Eşim e desem ailesini savunucak sonra benimle kötü olucak zaten psikolojimiz hiç iyi değil çocuk konusu bizi çok yıprattı bide bunları ona sorun etmek istemedim ... ha evet söylemem lazım esimin beni savunmasi lazim ama napim adamın ailesi ne dicek terslicekmi. Eşimin ailesi karadenizli ve aksiler herseyi büyütüp kıyamet kopariyolar ben laf etsem daha beter olucak. Benim buraya yazma sebebim hanı çaktırmadan nasıl bunu kesebilrim onlardan .. yüzüne söyleyebilsem yazmam buraya zaten ..
beni destekleyen arkadaşlara teşekkür ederim
Ayrıca @mune hanım gereksiz banliyosunuz kufur etmedim burdan kimseye hakarette etmedim neden banlandim , önce bunu cevaplayın sonra bu hesabida pasif edin ama sebebini merak ediyorum bekliyorum ..
Kocaman banyomu yıkamam 15 dakikamı alıyor çamaşır suyuyla fırçayla mis gibi oluyor. Bozarsan banyonu elalemi böyle yatak odana alırsın işteValla ne garip insanlar var suyu sabunu kıskanıyorlar 15 dk diyorum ya bence çok abartmışsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?