Benim banyo dolabım küçük olduğu için ben yatak odası gardorabıma koyuyorumMerhaba hanımlar, banyoyu yeniliyoruz. Tadilat başladı. Bu zamana kadar çocuklar ve eşimle biz banyo havlularımızı banyonun kapısının arkasındaki askılara takıyorduk. Artık banyom daha modern bir görünüme kavuşacağı için banyo havlularını başka yere koymak istiyorum. Ama bir türlü bulamıyorum. Siz nereye koyuyorsunuz havlularınızı veya bornozlarınızı?
Şık dursun istiyorsan kıyafet askısı ile banyoya asabilirsiniz. Ben o şekilde kullanmıyorum full spor evim ve tarzım ama kuzenim o şekilde kullanıyor gayet modern duruyor.Merhaba hanımlar, banyoyu yeniliyoruz. Tadilat başladı. Bu zamana kadar çocuklar ve eşimle biz banyo havlularımızı banyonun kapısının arkasındaki askılara takıyorduk. Artık banyom daha modern bir görünüme kavuşacağı için banyo havlularını başka yere koymak istiyorum. Ama bir türlü bulamıyorum. Siz nereye koyuyorsunuz havlularınızı veya bornozlarınızı?
Saç havlularını atıyorum ben. Kuruyunca kötü kokuyor, tekrar temiz saçıma sürmek istemiyorum. Bornoz / vücut havlusunu da 2-3 giyimde max 3 yani atıyorum.Banyoda havlu dolabı olacak ama her banyo yaptığımızda havluları kirliye atmıyorum ki ben. Atmalı mıyım normali o mu?
Gece karanlikta bunu gorsem eve adam girdi sanarim ama hos fikir o ayriŞık dursun istiyorsan kıyafet askısı ile banyoya asabilirsiniz. Ben o şekilde kullanmıyorum full spor evim ve tarzım ama kuzenim o şekilde kullanıyor gayet modern duruyor.
Hahahha bana göre de bi uygulama değil ama güzel duruyor.Gece karanlikta bunu gorsem eve adam girdi sanarim ama hos fikir o ayri
Kapalı bir dolapta askı olayı aklıma geldi evet bunun için önce balkonda kurutup asmak gerekiyor. Boş olan duvara askı asmak da ne bileyim havlularımın göz önünde olması pek sıcak gelmiyor artık...Nemli olunca bakteri tutmaması için Askısı olan dolap alın veya boş olan duvara askılıklardan monteleyin bornozunuz hem herzaman kuru hemde herzaman elinizin altında olur.
Balkonda kurutup asmak uzun iş gibi, en güzeli kapaklı bir dolap yaptırın üzeri açık olsun, duşakabin gibi düşünün, böylece hem göz önünde olmaz hem havlunuzu balkona çıkarmamış olursunuz.Kapalı bir dolapta askı olayı aklıma geldi evet bunun için önce balkonda kurutup asmak gerekiyor. Boş olan duvara askı asmak da ne bileyim havlularımın göz önünde olması pek sıcak gelmiyor artık...
banyoda dolabın var ama orada koku oldu nedense Bende yatak odamızdaki dolabimiza koyuyorumMerhaba hanımlar, banyoyu yeniliyoruz. Tadilat başladı. Bu zamana kadar çocuklar ve eşimle biz banyo havlularımızı banyonun kapısının arkasındaki askılara takıyorduk. Artık banyom daha modern bir görünüme kavuşacağı için banyo havlularını başka yere koymak istiyorum. Ama bir türlü bulamıyorum. Siz nereye koyuyorsunuz havlularınızı veya bornozlarınızı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?