Aslında ilk söylediğinde anlattım ona sonra unuttu diye üstüne düşmedim 2. Defa söyledi yine anlattım lakin 3. Defa söyleyince ne yapacağımı şaşırdım.Sanırım çocuk babası olduğunu kestirememis ve garipsemis durumu. Duşta amca degilde babası sadece duş aldığını anlatın
Ne kadar dogru olur bilemedim ama olayı tekrar yaşatsanız.Aslında ilk söylediğinde anlattım ona sonra unuttu diye üstüne düşmedim 2. Defa söyledi yine anlattım lakin 3. Defa söyleyince ne yapacağımı şaşırdım.
Biliyordu hatta o gün baba ne yapıyorsun diye sordu babası banyo yapıyorum kızım dedi yani kısa bi sohbet geçti aralarında.Duştakinin babası olduğunu bilmiyor muydu?
Evet çok mantıklı kesinlikle bu olayı tekrar ettireceğim konuştu eşim ama yüzünü göstersin belki işe yarar.Ne kadar dogru olur bilemedim ama olayı tekrar yaşatsanız.
Duştakinin babası olduğunu gösterseniz. (tabi giyinik olarak )
Eşim şüpheci bir insan değil güler geçer de bazen kv ler filan geliyor onlara söylerse düşünemiyorum onlar gülüp gecmezler çünkü.Saçma olacak belki ama eşinize anlatın durumu Allah korusun eğer şüpheci bir adamsa sizden şüphelenmesin
Ne zaman söylerse de açın gösterin üstüne düşmeyin
Çok kötü bir durum yani çocuğa kızamıyorum ki ne bilsin laf nereye gider diye ama işte üsteki üyenin yazdığını mutlaka yapacağım en azından banyo da amca gördüm yerine banyoda babamı gördüm desin daha iyi.Valla babası başını çıkartıp ayy kızım bakma çok ayıp filan desin veya konuşsun, oradakinin babası olduğunu bilsin, başkasının yanında mutlaka söyler çünkü
Benim oğlum küçükken yatak odamda bir zamanlar çok meşhur bir resim vardı, hani çölde bir adam ve yüzü kafası peçeli sadece kara gözleri görünüyor. Oğlum komşuma demişti annemin odasında adam var diye :))
Bugün kızımda sabah kalkınca söyledi “adam vardı kapıda nereye gitti” diye. Ne düşünerek söylediklerini bilmiyorum ama çok üstüne gitmemek gerekiyor konunun. Bu bi korkuya dönüşürse, irdelersiniz. Kısa bi açıklama yapın “burayı babandan başka bi adam kullanamaz” diye.
Yok canım ya o kadar da değil :)Çocuğum bana böyle birşey söylese ödüm kopardı hee
Banyoya falan bakamam, çocuğu alır Evi terkederdim
Yok canım ya o kadar da değil :)
Korkarım ben de tabi eşim bişey demezde kv filan onların yanında der diye endişe ediyorum.Ne bileyim korkarım valla ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?