Saçma olacak belki ama eşinize anlatın durumu Allah korusun eğer şüpheci bir adamsa sizden şüphelenmesin
Ne zaman söylerse de açın gösterin üstüne düşmeyin
Bi pedagogla görüşün ne bekliyorsunuz ?Aslında ilk söylediğinde anlattım ona sonra unuttu diye üstüne düşmedim 2. Defa söyledi yine anlattım lakin 3. Defa söyleyince ne yapacağımı şaşırdım.
Annenizin yerinde olsam kavga çıkarmıştım herhaldeKonunuzla alakasiz ama aklima cocuklugum geldi,herhalde yeryuzunun en degisik babaannesine sahip oldugumdan,kadin ikide bir bana sorardi sizin banyoda baska adam yikaniyor mu diye
Yok derdim. Saflik iste anneme de soylemedim hic
Bir gun babaannem yine bana sorarken annem duyduevet anne butun mahalle bizim evde yikaniyor deyip gulduydu
Daha da sormadi
Benim aklıma da oğlum geldi . Bizim yatak odasındaki ebeveyn banyosunu göstererek anne duman adam var. Anne duman adam gitti gibi şeyler söylerdi. Ben korkardım bizim görmediğimiz neyi görüyor bu çocuk diye. 3 - 4 yaşlarındaydı. Bu yaşın özelliği heralde.Konu başlığında yazdığım gibi tuhaf bir konu ve ben çok rahatsız oluyorum.
Hayırlı günler hanımlar.. 3.5 yasinda bir kızım var 1 ay içinde 3. kez yani bugün tekrardan anne orada amca var banyo yapıyor diyerek dusakabin i gösterdi. O da nereden çıktı kızım ne söylüyorsun dediğimde kızım, şaka yaptım anne diyor.
Şunu belirteyim normalde asla izin vermeyiz ama eşim banyo yaptığı sırada kızımın kakasi geldigi icin götürdüm feryat figan aglıyordu çünkü, orada babasının olduğunu gördü dusakabin camları mat renk içi geniş olduğu için sadece eşimin gölgesi görünüyordu. Yaklaşık 6 ay önce oldu bu olay.
3 defa tekrar etti ben rahatsızlık duyuyorum bu konudan yalnış anlamaya oldukça müsait çünkü. Nasıl bir yol izlemem lazım bilmiyorum bana yardımcı olun lütfen.
anlatacaksiniz baba banyo yapiyor kizim orda unuttun mu. diye babadan baskasi yok diye. nie rahasizlik duyuyorsunz babasi o ona guzel bir dille amca falan yok baba banyo yapti korkma kizim o mu aklina geldi diyeKonu başlığında yazdığım gibi tuhaf bir konu ve ben çok rahatsız oluyorum.
Hayırlı günler hanımlar.. 3.5 yasinda bir kızım var 1 ay içinde 3. kez yani bugün tekrardan anne orada amca var banyo yapıyor diyerek dusakabin i gösterdi. O da nereden çıktı kızım ne söylüyorsun dediğimde kızım, şaka yaptım anne diyor.
Şunu belirteyim normalde asla izin vermeyiz ama eşim banyo yaptığı sırada kızımın kakasi geldigi icin götürdüm feryat figan aglıyordu çünkü, orada babasının olduğunu gördü dusakabin camları mat renk içi geniş olduğu için sadece eşimin gölgesi görünüyordu. Yaklaşık 6 ay önce oldu bu olay.
3 defa tekrar etti ben rahatsızlık duyuyorum bu konudan yalnış anlamaya oldukça müsait çünkü. Nasıl bir yol izlemem lazım bilmiyorum bana yardımcı olun lütfen.
Bu arada , piaget’nin Bilişsel gelişim dönemlerini okumanızı tavsiye ediyorum.Çocukların duyuşsal, dil , ahlak,bilişsel gelişimleri hakkında bilginiz olursa çocuğunuzun yaptığı bu davranışların nedenlerine bir anlam vermiş olacaksınız hem de gelişimlerini takip edip kritik dönemlerde ne yapmanız gerektiği ,neleri yapmamanız gerektiği hakkında bilgi sahibi olup çocuğun sağlıklı bir şekilde gelişmesine yardımcı olacaksınız.Konu başlığında yazdığım gibi tuhaf bir konu ve ben çok rahatsız oluyorum.
Biraz once telefon edip hatirlattim gulduk karsilikliAnnenizin yerinde olsam kavga çıkarmıştım herhaldehiç beceremem böyle cevaplar vermeyi, nasıl güzel cevap vermis cevap vermiş anneniz
Katılıyorum, daha önce söylediğinde de hiç duymamış gibi yapsaydınız çoktan unutmuştu.bence ona sormayin tekrar yoksa anlar taktiginizi ve surekli soylemeye baslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?