Banyoda amca var!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Babası dustayken yine girsin ama bu sefer baba kapıyı açıp yüzünü göstersin. Banyo yapmak için girmesi şart değil. Bu yaşta çocuklar somut düşünürler. Gördüğünde babası olduğunu kabul edebilir.

Bazen rüyada gördüklerini gerçek zannedebiliyorlar çok üstüne düşmemek gerek.

Zamanla unutur cok dert etme

Ay benimde aklımdan aynısı geçti olayı okumadan önce bi korktum
Epey ev taşıdığım için hangisiydi hatırlamıyorum.

Oturduğumuz evlerden birinde eve girince bütün odaları, köşeleri bi kontrol ederdim ben yaa, neyi evham yaptıysam artık

Gerçekten çocuğum banyoda bir amca var dese altıma ederim korkudan.

Cok kötüymüs .Umarim unutur .
Ilgisini cekecek birsey mi deseniz de unutsa bilemedim .
Mesela babasi banyodan ben kocaman bi balığim yada zürafayım filan diye kapıyi açsa Ceeee yapsa .
Belki unutur .
Adam var demezde zürafa var der bundan sonra .

Doğru söylüyorsun bende paranoyak bir insanım aklıma fesatlıktan önce paranormal olaylar gelir

Babam hep anlatır. 70lerde 80lerde arkadaşının başına gelmiş bir olay. Zil çalmış , küçük oğlu çıkmış cama.
"Baban nerede, anneni babanı cagirsana' diye seslenen adama 'babam banyo yapıyor annem de içerde sırtını keseliyor' diye cevap vermiş, camdan.
Bütün mahalleli haftalarca dalga geçmiş.

Babasının olayını tekrar yaşatsanız, sesini duymuş yetmemiş olabilir birde babasını görsün , kabinden başını falan uzatsın. Dikkatli bir şekilde görünsün.

Çocuklarda böyle şeyler olabiliyor bende o yaşlardayken hayal metal hatırlıyorum odamıza bir adamın geldiğini kardeşime baktığını, benide kucaklamaya çalıştığını görürdüm, ama rüya mı yoksa hayal mi ediyordum hiç hatırlamıyorum her gece ağlar annemi çağırırdım ışığı yakar etrafı dolapları falan gösterir bak kızım kimse yok biz evdeyiz kim girebilir evimize derdi bana ama yinede ikna olmazdım çocukların hayal dünyası çok geniş ama tabiki birisinin yanında söylemesi sizi zor durumda bırakabilir

Ne kadar dogru olur bilemedim ama olayı tekrar yaşatsanız.
Duştakinin babası olduğunu gösterseniz. (tabi giyinik olarak )
Konuyu okur okumaz aklima bu geldi
Kesinlikle yapilmasi gereken bu.
Cocuk annesiyle vc girince
Babasi kafasini cikarip cocugjna kendisini gostermeli bir iki bisey soyleyip kapatmali.
Anca bilinc alti boyle duzelebilir

Konu sahibi gercekten konu yanlis anladilmaya acik bjndan dolayi simdilik enguzel fikir bu.
Kabinin arkasini gormedigi icin bunu hayalinde hep canlandiracaktir.

Biz daha okula gitmezken, bizim karşı komşuya da bir kadın gelip aşağıdan seslenmişti.O sırada bizimle yaşıt erkek çocukları balkona çıktı.Kadın anneni çağır gel deyince gelemez içerde babamla öpüşüyor demişti

Çocuğum bana böyle birşey söylese ödüm kopardı hee

Banyoya falan bakamam, çocuğu alır Evi terkederdim
Ayy benin oglum bi keresinde anne bak orda hayalet var demisti, o an oda karanlik yatiyorduk parmakla kapiyi gosterdi, tovbe bismillah bildigim butun dualari okudum vallahi nasil korktum bi ben bilirim hayal gucleri mashallah cok genis cocuklarin hemde tv de 1 hafta sonra hayaletli cizgi film gordum baktigi, o ndandir dedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…