yok guzelim ne sok'u normal bi sey kadina gitmesinden iyi bence
benim esimde sordum ole demisti yani napalim boyle yapmasi daha iyi bence
cunku mecburen o bosalmasi lazim kalcak degil ya
hem bizde iki ay once birakmistik ama bi iki defa gene olmustu
ve kendi kendine bosaldigi zaman oluyordu sordum ole dedi ben sok olmadim acikcasi
yani relax canim normal bu:lepi:
arkadaşlar yorumlarınız beni o kadar rahatlattı ki... hepinize çok teşekkür ederim... aysun arkadaşım ne düşündüğünü ben bilemem artık o kadarını öğrenme yetkim de yok... ama belki de beni düşünüyordur:asigim:ha bide şöyle bişey var kurt düşürmüş gibi olucam ama.. Eşimin mastürbasyon yapması böyle bir durumda beni rahatsız etmez ancak şunu düşünürüm acaba ne düşünerek yaptı yani mutlaka bir fantazi eşliğinde bir hayal kurarak yapmıştır, makine değiller sonuçta. Asıl önemli olan nokta bu zannedersem.
bencede eşinle gurur duymalısın sana ne kadar sadık olduğunu göstermiş bu çok güzel bişey mutluluğunun devamını dilerim..
Arkadaşlar eşi yapması gerekeni yapıyor zaten farkındamısınız, gurur duyulacak bişey yapmıyor aldatmıyorsa. zaten olması gereken bu.
Bence bu kadar kabullenici olmayın ya aldatma olayını. Yani aldatsa normal, aldatmazsa guru verici bişey yapmış oluyor. Eee bu kadar şımartılırsa erkekler aldatmalarından normal ne olabilirki... Bayanların bir çoğu zaten kabullenmiş sanki. Onlara bu yolu bayanlar açıyor.
adamin gizlisi saklisi kalmadi tum kadin klubu biliyo:roflol:
adamin gizlisi saklisi kalmadi tum kadin klubu biliyo:roflol:
bunda kusulacak bir şey yok ki...bu da bir rahatlama-rahatlatma biçimi sonuçta...eşimin hiçbirşeyinden tiksinmem ben.. o da benden tiksinmez.. benim eşim allah a çok şükür çapkın değil.. asla bundan şüphem de olmadı..bence bir iki sefer denemelisin bunu... sonradan alışacağına inanıyorum.. tabii istek meselesi.. yapmak istemiyorsan, yapmayabilirsin.. kimse istemediği bir şey için zorlanamaz.. ben eşim beni zorluyor diye ona oral yapmıyorum.. kendim de isteyerek yapıyorum.. dediğim gibi tiksinecek bir şey yok..şunu söyleyebilirim tanıdıgım 2 kişi hamile ve esleri aldatıyor gördükte...ürkütücü ama evet
benim eşim cocuk istemiyor keske istese capkın biraz hamile kalsam zor zabtederim buda kesin
oral nasıl yapıyorsun ben kusuyorum kesinlikle yapamıyorum bu cesaret işin acıkcası esimin en cok istedigi sey ama ben beceremiyorum
keske benim eşimde bebek istese
ya kusura bakmada bunu şok yaşayacak kadar abartman bana biraz saçma geldi erkektir yapar ne olmuşki yani oral yaparken şok yaşamıyonda kendisi mast. yaparken görüncemi şaşırıyosun ilginç valla
doğru yaa haklısınız hamilelikten sanırım bir de doğumum iyice yaklaştı benim onun da stresi var üzerimde ... yazık kocama yaa canım beniiiimmmHakkaten ne kadar ilginç. Hamilelikten midir nedir resmen kendine dert edecek şey aramış arkadaş.
Nolmuş yani adamı öyle görmüşsen.:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?