banyoda gördüğüm... üzüleyim mi? sevineyim mi?

ha bide şöyle bişey var kurt düşürmüş gibi olucam ama.. Eşimin mastürbasyon yapması böyle bir durumda beni rahatsız etmez ancak şunu düşünürüm acaba ne düşünerek yaptı yani mutlaka bir fantazi eşliğinde bir hayal kurarak yapmıştır, makine değiller sonuçta. Asıl önemli olan nokta bu zannedersem.

ŞOK bunun neresinde okudum okudum bulamadım bence sen hamilelik pskolojisinden durumu degerlendiremiyorsun anam öyle masturbasyonla yetinen koca kalkılır şappadanak öpülür:1hug:

şok olacak bişi yok bence cnm...normal bi durum bunu erkekler bekarkende yaparmış zaten hamileliğinden dolayıda mastürbasyona ihtiyaç duyması çok normal..

arkadaşlar yorumlarınız beni o kadar rahatlattı ki... hepinize çok teşekkür ederim... aysun arkadaşım ne düşündüğünü ben bilemem artık o kadarını öğrenme yetkim de yok... ama belki de beni düşünüyordur:asigim:

Olur böyle vakalar türk kadını yakalar.:lepi:
Hamilesin eşin bu konuda fazla üstüne gelmek istememiş olabilir.
Anlayışla karşıla güzelim.
Hee hamile olmasaydın aynı vaziyette yakalasaydın eşini o zaman kafasına patlatabilirdin bi tane...:mymeka:

bencede eşinle gurur duymalısın sana ne kadar sadık olduğunu göstermiş bu çok güzel bişey mutluluğunun devamını dilerim..

Esra cım canım seni tebrik ediyorum bazı arkadaşların dediği gibi
bunlar çok normal ben hamileliğim boyunca eşimle hiç birlikte olmadım
İlk üç ay düşük riski var diye dr yasakladı ondan sonrada eşim korktuğu için yaklaşmadı ama
dediğin gibi onları rahatlanmanın bir çok yolu var...
Ki sen 36.haftaya kadar birlikte olmuşsun... Bence anın tadını çıkar bebeğinin geleceği günü düşün.
eşin seni düşünüyor bu çok acık
belli baksana çıktıkdan sonra alnındada öpmüş çok güzel...Allah sağlıkla kavuşmak nasip etsin...

bencede eşinle gurur duymalısın sana ne kadar sadık olduğunu göstermiş bu çok güzel bişey mutluluğunun devamını dilerim..

Arkadaşlar eşi yapması gerekeni yapıyor zaten farkındamısınız, gurur duyulacak bişey yapmıyor aldatmıyorsa. zaten olması gereken bu.
Bence bu kadar kabullenici olmayın ya aldatma olayını. Yani aldatsa normal, aldatmazsa guru verici bişey yapmış oluyor. Eee bu kadar şımartılırsa erkekler aldatmalarından normal ne olabilirki... Bayanların bir çoğu zaten kabullenmiş sanki. Onlara bu yolu bayanlar açıyor.

kesinlikle katılıyorum.aldatmamısya ona bak sen diyenler dolu.ya kolay bişey mi aldatmak ya lütfen arkadaslar.

Bunda şoka girecek ne var anlamadım..
Haa ilk defa şahit oldum dersen tamam onun şoku olabilir anlarım da, eşinin bunu yapmasıysa konu, şokluk bir durum yok kusurabakma..

Senle olamadığına göre bu yolu tercih etmiş normal olarak..

Doğuma az kalmış, bunları düşünme bence:))

bu arada ben eşimi geri cevirseyidim rahatsızlıgımdan dolayı eşim benden onu tatmin etmemi isterdi yanlız basına yapmazdı kesinlikle.bende seve seve kabul ederdim:asigim:

hamile bayan kocasını dikizlerken yakalandı flash flash...

kız aklımı aldın bende banyoda böcek haşarat falan gördün sandım...

sen hem izliyon hemde gelip bize adamın dedikodusunu yapıyon...

dizinin dibinde işte daha ne istiyon rahat bırak adamı...:))))

adamin gizlisi saklisi kalmadi tum kadin klubu biliyo:roflol:

şunu söyleyebilirim tanıdıgım 2 kişi hamile ve esleri aldatıyor gördükte...ürkütücü ama evet
benim eşim cocuk istemiyor keske istese capkın biraz hamile kalsam zor zabtederim buda kesin
oral nasıl yapıyorsun ben kusuyorum kesinlikle yapamıyorum bu cesaret işin acıkcası esimin en cok istedigi sey ama ben beceremiyorum
keske benim eşimde bebek istese

bunda kusulacak bir şey yok ki...bu da bir rahatlama-rahatlatma biçimi sonuçta...eşimin hiçbirşeyinden tiksinmem ben.. o da benden tiksinmez.. benim eşim allah a çok şükür çapkın değil.. asla bundan şüphem de olmadı..bence bir iki sefer denemelisin bunu... sonradan alışacağına inanıyorum.. tabii istek meselesi.. yapmak istemiyorsan, yapmayabilirsin.. kimse istemediği bir şey için zorlanamaz.. ben eşim beni zorluyor diye ona oral yapmıyorum.. kendim de isteyerek yapıyorum.. dediğim gibi tiksinecek bir şey yok..

eeemirmirmirmirne var bunda bu kadar şok olacak anlamadımbenneyaptımki
adamın canı istemiş.sen yapamayınca başka birine gitmektense kendi başının çaresine bakmış...
kızacak yada şok olacak bi durum yok.biraz abartıyosun gibi geldi bana:1closedeyes:
ayrıca kapı deliğinden baktığını felanda söyleme bana kalırsa.ben olsam çok kızardım.bu röntgenciliğe girer ve eşimde olsa ben çok sinirlenirim.

ya kusura bakmada bunu şok yaşayacak kadar abartman bana biraz saçma geldi erkektir yapar ne olmuşki yani oral yaparken şok yaşamıyonda kendisi mast. yaparken görüncemi şaşırıyosun ilginç valla

Hakkaten ne kadar ilginç. Hamilelikten midir nedir resmen kendine dert edecek şey aramış arkadaş.

Nolmuş yani adamı öyle görmüşsen.:ecrin_bebek:

Hakkaten ne kadar ilginç. Hamilelikten midir nedir resmen kendine dert edecek şey aramış arkadaş.

Nolmuş yani adamı öyle görmüşsen.:ecrin_bebek:
doğru yaa haklısınız hamilelikten sanırım bir de doğumum iyice yaklaştı benim onun da stresi var üzerimde ... yazık kocama yaa canım beniiiimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…